- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.781
senemy ayvalık mı, yazlık mı.. ya süpersin.. bizde ayvalıktan tatil ayarlamaya çalışıyoduk.. madem orada yazlık falan var, bize bi otel tavsiye edebilirsiniz, sanırım orada pansiyon ya da apart tarzı şeyler daha fala.. neyse hadi bize bi yardımcı ol tatlım ya.. bakarsın ayvalıkta denk geliriz veee TANIŞIRIIIIIZZZZZZ.... oh be bende birileriyle tanışabileyim yani..temmuz 10 yada 16 gibi oradayız.. inşallah tabi.. izmire gidecez 15inde arkadaşın düğünü var, hazır yola çıkmışken bikaç günde tatil yapalım dedik ve ayvalık olabilir diye düşündük açıkçası.. ege yada akdeniz istemiyoz bu sene, çok sıcak ve nemli oralar.. biz neyse de, oğlanı zorlamaya gerek yok dedik ama.. tabi tavsiyelerine uyarız yani..
aynı gün doğmuşlar evet. diş çıkartırken hiç bi anormal durum olmadı ateş vs. gibi. ama neredeyse 2 aydır gece uykuları çok bozulmuştu dişten diye müdahale etmedim ama dişi de çıkınca uyku düzenini değiştirdim biraz. umarım sizinkilerde sorunsuz şekilde çıkarır dişlerini
tabikiii denize girilecek biryer.. hatta sürekli deniz hiiiiç çıkmayacam sudan.. oğlumda bayılıyo zaten suya, birlikte tüm gün deniz inşallah, su soğuk olmazsa tabi emir için, benim için fark yapmaaz..Bir arada olsak bence de güzel işler çıkardı ben pasta yapmaya bayılırım ayrıca nikah şekeri tarzı şeyleri de hep yapmak istemişimdir bazen evde yaptıran varsa şu izin döneminde akşamları oğlan uyurken yapıp da hevesimi alsam mi diyorum
doğru ya 20sinde başlıyor ramazan, ayvalık için söz veremem çünkü siz hafta içi orada olacaksınız ama izmirde denk gelirse buluşabiliriz, ayvalık merkezde bizim evin sokağında beliz abla var eşimin çocukluğundan tanıdığı biri ama hiç pansiyonun içine girmedim nasıl bilmiyorum chizbeliz sitesinden bakabilirsin, bu arada ayvalık merkezde denize girilmiyor sen merkezde mi istiyorsun pansiyonu, denize girilebilecek bir yerde mi?
teşekkürler öneriler için.. süper oldu, temizeli netten de bulmuştum zaten, ama dediğim gibi çok 5 yıldızlı olayına gitmek istemiyorum çocuğa ne yedirecem öyle bi yerde, yazık oğluşuma.. şu palm court a bakayım ben bi.. olmadı temizel, napalım.. arabayla gelicez canım, cunda falan tabiki gezecez de..Aaaaaa biz temmuzun ilk haftası orada olucazBizim ev Sarımsaklıda. Denizi,kumu muhteşem. Gece hayatı pek yok ama çocukla neyimize zaten Bodrum'da bile Nehir doğduktan sonra iki kere çıkabildik anneme bırakıp. Hemen uyutup, uyanmadan da geldik koştur koştur. Otel olarak soruyorsan Temizel iyidir. Beş yıldızlı, kendine ait plajı olan güzel bir otel. Bir de "palm court" var. O apart tarzda ama güzeldir. Sarımsaklının tam göbeğinde de var birkaç dört yıldızlı otel. Dediğin gibi pansiyon çok daha ziyade. Annem ve halamlar da pansiyon-ev işi yapıyorlar. Ama onlarda servis, hizmet yok tabi. Bildiğin ev. Çok cazip olmaz tatil için. Şahsen ben tercih etmem. Ama Ayvalık'a geldiğinizde mutlaka bir tekne turu tavsiye ederim. Pek çok koyu gezip en son Cunda adasına uğrar. Eğlencelidir. Cunda'da balık yemeniz gerektiğini söylememe gerek yok herhalde. Haaa bir de kavunun içinde sakızlı dondurma. Aslında Cunda da iyi bir seçim olur kalmak için. Deniz temalı bir tatilse Sarımsaklı. Gezme-tozma yeme-içme ise Cunda. Aracınızla gidiyorsanız hepsi birarada olabilir tabi. Bir de Akçay, Ören tarafları çok güzeldir. Ama dediğim gibi. Maksat daha çok denizse kesinlikle Sarımsaklı derim ben.
tuğba iş arayışındasın galiba.önceden yaptığın bi iş var mıydı?hani belki ona paralel bişeyler düşünürsün tekrardan.benim hayalim öğretmenlikten istifa edip bi cafe ya da kitapevi gibi bi yer açmak.denize nazır sahaf gibi bi yer açıp önüne bi kaç küçük masa,hem sahaf hem cafe tarzı küçük bi dükkan.bi elinde kitap,bi elinde kahve yanında da havuçlu kek....ohhh miss....istifayı göze alamazsamm emekliye ayrılınca inşallahhhh
Bir arada olsak bence de güzel işler çıkardı ben pasta yapmaya bayılırım ayrıca nikah şekeri tarzı şeyleri de hep yapmak istemişimdir bazen evde yaptıran varsa şu izin döneminde akşamları oğlan uyurken yapıp da hevesimi alsam mi diyorum
doğru ya 20sinde başlıyor ramazan, ayvalık için söz veremem çünkü siz hafta içi orada olacaksınız ama izmirde denk gelirse buluşabiliriz, ayvalık merkezde bizim evin sokağında beliz abla var eşimin çocukluğundan tanıdığı biri ama hiç pansiyonun içine girmedim nasıl bilmiyorum chizbeliz sitesinden bakabilirsin, bu arada ayvalık merkezde denize girilmiyor sen merkezde mi istiyorsun pansiyonu, denize girilebilecek bir yerde mi?
Bir arada olsak bence de güzel işler çıkardı ben pasta yapmaya bayılırım ayrıca nikah şekeri tarzı şeyleri de hep yapmak istemişimdir bazen evde yaptıran varsa şu izin döneminde akşamları oğlan uyurken yapıp da hevesimi alsam mi diyorum
cnm nikah şekeri demişken ben okul öncesi öğrtmnym malum cok ugrasırz ıvır zıvırla ben kendi nikah şekerimi kendim yapmıstım delikli tül metre hesabı kurdele rengrenk alıyosun makara şeklinde icine beyaz saten kesip sseker veya lavanta sonra onun etrafına kar ekestigin tülü kurdele ile bağla sonra desenli makasla üst kısmı dalgalı kes tülün üstüne pullar yapıstır tane tane sonra cicekler satılıyo top top alıosun koparark bi dal ortaya kurddele altına sonra bide yazıcıdan köşeye cıktı alıosun tarihini zımbalıosun onuda tırtıklı makasla kes tabi harika bişey oluyo ben düşünmüştüm evde yapıp satmayı cünkü herkes sormustu sitelerdeki ürünlerdende harikaydı ama gözüm yemedi tanıdıklara yaptım ama abimin nikahına da yaptım
MAAŞŞAALLAH SANA, bu ne hamaratlık.. böle işle hiç bana göre değil, hemen sıkılırım ben oturduğun yerde 2 saat bıt bıt bıt.. ruhum daralır benim.. keşke yapabilsem, oğlumun mevlüt şekerlerini çok istedim bende yapmayı, amaa yook gözüm hiç kesmedi, yapamadım.. :2:
kızlar merhaba, oğlum hasta oldu, hapşuruk öksürük çok fena, su gibi burnu akıyorsolmuş çiçekler gibi duruyor, hiç bişiye hali yok, aman iyi bakın bebeklerinize...
cantuba ben de bu sabah calpol verdim oğluma, bir ara toplatılacak falan diye söylenti çıkmıştı ama sağlık ocağındakilerde onu ver diyor, bizi bi aydınlat...yazacak çok şeyim var okudum sizi ama çıkmak zorundayım, sağlıcakla kalın...
kızlar merhaba, oğlum hasta oldu, hapşuruk öksürük çok fena, su gibi burnu akıyorsolmuş çiçekler gibi duruyor, hiç bişiye hali yok, aman iyi bakın bebeklerinize...
cantuba ben de bu sabah calpol verdim oğluma, bir ara toplatılacak falan diye söylenti çıkmıştı ama sağlık ocağındakilerde onu ver diyor, bizi bi aydınlat...yazacak çok şeyim var okudum sizi ama çıkmak zorundayım, sağlıcakla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?