2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Aaaaaa biz temmuzun ilk haftası orada olucaz Bizim ev Sarımsaklıda. Denizi,kumu muhteşem. Gece hayatı pek yok ama çocukla neyimize zaten Bodrum'da bile Nehir doğduktan sonra iki kere çıkabildik anneme bırakıp. Hemen uyutup, uyanmadan da geldik koştur koştur. Otel olarak soruyorsan Temizel iyidir. Beş yıldızlı, kendine ait plajı olan güzel bir otel. Bir de "palm court" var. O apart tarzda ama güzeldir. Sarımsaklının tam göbeğinde de var birkaç dört yıldızlı otel. Dediğin gibi pansiyon çok daha ziyade. Annem ve halamlar da pansiyon-ev işi yapıyorlar. Ama onlarda servis, hizmet yok tabi. Bildiğin ev. Çok cazip olmaz tatil için. Şahsen ben tercih etmem. Ama Ayvalık'a geldiğinizde mutlaka bir tekne turu tavsiye ederim. Pek çok koyu gezip en son Cunda adasına uğrar. Eğlencelidir. Cunda'da balık yemeniz gerektiğini söylememe gerek yok herhalde. Haaa bir de kavunun içinde sakızlı dondurma. Aslında Cunda da iyi bir seçim olur kalmak için. Deniz temalı bir tatilse Sarımsaklı. Gezme-tozma yeme-içme ise Cunda. Aracınızla gidiyorsanız hepsi birarada olabilir tabi. Bir de Akçay, Ören tarafları çok güzeldir. Ama dediğim gibi. Maksat daha çok denizse kesinlikle Sarımsaklı derim ben.

İnş ole olur çocuk ellerini paralıcak nasıl bir diş bilmem...bir çıksa da kurtulsakk..

tuğba iş arayışındasın galiba.önceden yaptığın bi iş var mıydı?hani belki ona paralel bişeyler düşünürsün tekrardan.benim hayalim öğretmenlikten istifa edip bi cafe ya da kitapevi gibi bi yer açmak.denize nazır sahaf gibi bi yer açıp önüne bi kaç küçük masa,hem sahaf hem cafe tarzı küçük bi dükkan.bi elinde kitap,bi elinde kahve yanında da havuçlu kek....ohhh miss....istifayı göze alamazsamm emekliye ayrılınca inşallahhhh

Kızlar merhabalaaaar Bugün kızımla doktorumuzu ziyaret ettik, aylık rutin kontrol için. Ek gıda sonrası ilk konrtol olduğundan heyecan vardı birazcık Kızım tam 900 gram almış ve 2.5 cm uzamış Standartların boy olarak 2.5 cm, kilo olarak da 400 gr. kadar üzerinde çıktı ama her şey yolunda. GDoktorumuz normalde 500 gr. kadar almasınıb bekliyoruz ama bu kız ek gıdayı sevmiş dedi Anlayacağınız benim atom bombaları işe yaradı Gelişimimiz normal. Keyfimiz yerinde. Aynen devam dedi. Bizde durum bu. Sizler nasılsınız? Yakınlarda kontrole giden var mı?

tabikiii denize girilecek biryer.. hatta sürekli deniz hiiiiç çıkmayacam sudan.. oğlumda bayılıyo zaten suya, birlikte tüm gün deniz inşallah, su soğuk olmazsa tabi emir için, benim için fark yapmaaz..
teşekkürler öneriler için.. süper oldu, temizeli netten de bulmuştum zaten, ama dediğim gibi çok 5 yıldızlı olayına gitmek istemiyorum çocuğa ne yedirecem öyle bi yerde, yazık oğluşuma.. şu palm court a bakayım ben bi.. olmadı temizel, napalım.. arabayla gelicez canım, cunda falan tabiki gezecez de..

ben daha önce finans işindeydim, sonra 4duvar arasında oturmak bana göre değil diyip istifa ettim, 7 sene önce 2500 euro maaş alıyodum, istifa ettim dediğimde şimdiki eşim o zamanlar sevgilimdi gözleri yerinden çıkacaktı neredeyse.. ama ben mutlu olmadan paranın hiiç önemi yok ki.. istanbuldaydım o zamanlar, yalnız yaşıyodum, tak etti, istifa ettim ve izmit döndüm.. kocişin yanına.. :) sonra bikaç iş denedim, ne için gidersem gideyim görüşmeye sonunda hep satış departmanına alalım biz seni hemen diyolardı, bıkmıştım artık, sonunda tamam dedim satışsa istediğim iş olsun bari dedim ve ilaç firmasına başvurdum, yabancı bir firma, ilk görüşmede ok aldım ve başladım.. anlayacağın en sonki işim ilaç mümessilliği idi.. yaklaşık 2,5 sene yaptım, hamile kalınca istifa ettim, çok yorucu bir işti çünkü.. maddi olarakta bir sıkıntımız yok çok şükür.. şimdi kendimi tatmin etmek için bir iş arıyorum kendime, o yüzden de beni zorlayacak bir iş istemiyorum, oğlumu ihmal edeceğim bir iş istemem, kafe lokanta mağaza gibi işler hafta içi hafta sonu bayram seyran dinlemez hep başında olmak gereken işler, oğlumu çok ihmal ederim, o yüzden böyle bir iş olmaz..
neyse ya arkadaşlar çok meşgul ettim sizi bu iş kaygılarımla, çook teşekkür ederim öneriler için.. çok sağolun hepiniz, acelem yok nasılsa, elbet bi kapı açılır bir gün bana da kısmet olur inşallah..

cnm nikah şekeri demişken ben okul öncesi öğrtmnym malum cok ugrasırz ıvır zıvırla ben kendi nikah şekerimi kendim yapmıstım delikli tül metre hesabı kurdele rengrenk alıyosun makara şeklinde icine beyaz saten kesip sseker veya lavanta sonra onun etrafına kar ekestigin tülü kurdele ile bağla sonra desenli makasla üst kısmı dalgalı kes tülün üstüne pullar yapıstır tane tane sonra cicekler satılıyo top top alıosun koparark bi dal ortaya kurddele altına sonra bide yazıcıdan köşeye cıktı alıosun tarihini zımbalıosun onuda tırtıklı makasla kes tabi harika bişey oluyo ben düşünmüştüm evde yapıp satmayı cünkü herkes sormustu sitelerdeki ürünlerdende harikaydı ama gözüm yemedi tanıdıklara yaptım ama abimin nikahına da yaptım

chez beliz çook güzelmiş, tam istediğim gibi biyer, otantik şirin... amaaaa 7 YAŞINDAN KÜÇÜK ÇOCUK KABUL ETMİYORLARMIŞ.....

bugün arkadasın bebeğide okuldaydı cok sekeer 9 aylık ama cocugu görmelisinz maşallah ayı yavrusu gibi 12 kilo boyu 70 hic hareket etmio cok hareketsz herseyi yiyo maşallah.. bende 3saat emzirmeyim denedim kızıma kasık maması verdim artık 3 saatte bi emzirip acıktıtrıp ek gıda vercem en azından bi iki kasık yer

MAAŞŞAALLAH SANA, bu ne hamaratlık.. böle işle hiç bana göre değil, hemen sıkılırım ben oturduğun yerde 2 saat bıt bıt bıt.. ruhum daralır benim.. keşke yapabilsem, oğlumun mevlüt şekerlerini çok istedim bende yapmayı, amaa yook gözüm hiç kesmedi, yapamadım.. :2:

bende cok hoslanmadıgım icin yapmadım cnm sıkılırım ben ama elimden gelio

kızlar merhaba, oğlum hasta oldu, hapşuruk öksürük çok fena, su gibi burnu akıyor solmuş çiçekler gibi duruyor, hiç bişiye hali yok, aman iyi bakın bebeklerinize...

cantuba ben de bu sabah calpol verdim oğluma, bir ara toplatılacak falan diye söylenti çıkmıştı ama sağlık ocağındakilerde onu ver diyor, bizi bi aydınlat...yazacak çok şeyim var okudum sizi ama çıkmak zorundayım, sağlıcakla kalın...

ah canım ya nasıl oldu ki, neden.. bi yerden mikrop kapmış olsa gerek.. ctesi günü çok gezdiniz herhalde alışveriş merkezlerinde.. kapalı ve kalabalık yerlere çok sokmamak gerekir çocukları, bide klimalı ortamlara.. çook geçmiş olsun, inşallah çarçabuk iyileşir..

calpol ile ilgili olarakta, o haber çıktığında ben çalışıyordum, şaka gibiydi.. canım o sadece yurt dışında üretilen VE SADECE BİR SERİ DE çıkan bir problemdi.. sadece o seri toplatıldı, toplatılamayanlarda da bir problem olmadı, sadece bebişlerde alerjik reaksiyona sebep olmuş, minik kırmızı kabarıklıklar okadar.. 2 gün içinde de geçmiş.. okadar yani, önemli bişi değildi, bizim medyamız sağolsun, sanki türkiyede olmuş bir problemmiş gibi veryansın ettiler, milleti ayağa kaldırdılar.. aman ne uğraşmıştık o dönem millete laf anlatmak için.. korkmadan güvenerek içirebilirsiniz tatlım, bende veriyorum oğluma, bi sıkıntı olsa ya da herhangi bir şüphem olsa verir miyim hiç..

senemgy maşallah kızına o ek gıdaları sevmiş sen de iyi bakmışsın, biz ayın dördünde gitmiştik kontrolde tam bir ayı tamamlamamıştık ama 450 grm almış benimki bu ay bir ay öncesi 350 gram almıştı benim için iyiydi yani boyu 72 cm kilosu 8300 idi
cantuba denize gireceksen senemgy nin dediği gibi sarımsaklı deniz açısından süper biryer. yanlış hatırlamıyorsam türkeyenin en uzun sahil şeridi aynı zamanda sarımsaklı plajı. yalnız suyu egeye hele akdenize hiç benzemez. izmirin sularına göre çivi gibidir. ilk girişi biraz zor olur alışkın olmayanına yani. ayrıca sarımsaklının alt yapısı daha oturmamış kanalizasyon yok hala o nedenle sivrisineği berbat şişirirler oğlanı valla artık sinek kovucular cibindirikler idare edersiniz ve tekne turunu kesinlikle ben de tavsiye ederim
gamze19 benim de elim yatkın öyle şeylere üstelik hoşuma da gider hiç sıkılmam (tabi uzun süre aynı model olmayacak çeşit çeşit kendim üretmek isterim) bu arada sana bir sorum olacak oğlanın el izini tişörte çıkarmak istiyorum parmak boya mı kullanmalıyım çocuğa bir zararı olur mu çabuk çıkıyor mu elden ve kalıcı mı sen ne önerirsin
kemece geçmiş olsun canım kıyamam oğluşuna geçen benimki de rahatsızlandı öyle doktora götürdüm üst solunum yolu enfeksiyonuymuş benden geçti büyük ihtimal doktor soğuk algınlgı grip için bir şurup ve burun tıkanıklığı için deniz suyu verdi 2 güne geçti çok şükür

Kemece cok gecmis olsun bebeğine ..tam hastalık donemi bı sıcak bi soğuk,ter ,klima ..yapabilirsen biraz ıhlamurla zencefil kaynat biraz ver..iyi gelir..
Senemgy bebişine maşallah ..aslında ben de istiyorum bı kontrole götürmek bakalım ne zaman kısmet olacak..
Ben de oğlanın yürütecini değiştirmeye karar verdim.chicco nunı var bizde.tamam emniyetli ama cok ağır bı de halıya çıkamıyor.cocuk rahat yuruyemiyor anca halıyı kaldiricaksin da yürüyecek ,bı de alt tablasi cok geniş dönemiyor.en ucuzlarından bı tane alıcım onlarla daha rahat yüruyorlarmis.gerci bizimki koltuk altlarından tutulup yurumekten daha cok hoşlanıyor.bebegi emekleyenler var mı ..demir pek hevesli değil emeklemeye sanirim emeklemeden yürüyecek..bakalım.herkese sevgiler..

arkadasm gecmş olsun. minik kerem soğuk algınlığı geciriyor buyuk bir ıhtmal. evde peditus şurup varsa ondan ver ve de ben de kıds clear dye burun spreyı var. cok faydasını gordm onu sıkıyorm boyle durumlarda. şrup cok etkılı soğuk algınlığında. 1-2 gune ıyılestryr.

oksuruk için bi sey dyemiycem. oksurugun sebebini bilmek lazm. eger balgamdan dolayı oksuruyorsa sekrol surup veryr dr lar. kakasında bol bol balgam cıkartyr. ama kuru gıcık bır oksurukse oksuruk srubu veryrlar. ama oksuruk srubu genelde tavsıye edılmıyor. nedeni öksrk aslında bır vucudun mıkrıplara karsı savunması ımış, oksuruk surubu oksurugu baskı altına aldığından dolayı ben içirme derm.

burnunu acık tutmaya calış. oksuruk ıcın bebğinin basını yuksek tut dycam ama sen yastk kullanmıyordun. o zaman yus ustu yatrmaya calış kı oksrk uykusundan uyandrmasın.

normalde surup kullanmadan da 1 haftaya gecyr hastalık ama oksuruk gun gectkce artyorsa dr a goturmekte fayda var.

ya baya bişey yazdm yıne.kendımı dr gıbı hıssettm)) cocuk dr mu olsaydım acaba???

KiZlar ya tum gunün zorluğu ile telefondan cevap yazmak cok zor oluyo.. Beni anan herkesin yanaklarından öpüyorum.. Melekler siz ve bebeklerinizde olsun.. Ne kadar zorlansam da Kemece ve yavrusuna gecmis olsun dicem.. Diğer canlarıma hepinizi öpüyorum.. Buluşmayı ve tanışmayı bekliyorum. .. Dediğim gibi sprey le Antalya tanışması kesinlesti .. İzmir zaten evim yurdum.. Geldik deyin yeter.. Allah a emanet olun.. Gençlik sehri eskisehir den selamlar.. Buralarda herkes sevgili herkes elelr kolkola.. Cıvıl cıvıl ...

B arada belki bı fikir olur diye soyliyim dedim .. Erdem in ağzından babasına babalar gunünde verilmek üzere mektup yazdım.. Acayip duygusal hi sey oldu.. Su an edebiyat fakültesinde okumamın da katkısı oldu o mecazi mürseller kinayeler hisni talil lerde.. Okurken aglicam nerdeyse bakalim baba mz ne tepki verecek .. O oksun sonra buraya izin verirse kopyalarız erdem le.. Peki siz herhangi bı hediye aldin iz mı??? Gözüm vitrinlerde ama icime sinen bı sey yok...

merhaba canlar bayadır giremiyodum biz bu arada ev taşıdık annemlere daha yakına geldim hepiniz iyisiniz umarım gerçi bikaç sayfa okudum buluşma gerçekleşmiş nihayet sizin adınıza çok sevindim foto çok güzeldi anişlerde çıksaydı ama olsun siz birbirinizi gördünüz bebbişleri kokladınızya yeter evt gamzecim aslında hepimiz varız gerçeğiz hani derlerya gözden uzak olan gönüldende uzak olurmuş yalan bu söz görmediğim tanımadığım halde hepinizi başka başka canlandırdım kafamda hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum sanki yıllardır tanıyomuşcasına oda sizlerden kaynaklanıyo tubanın dediği gib.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…