- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.841
ya kizlar oglum cok oksuruyo.. yattim simdi o da uyuyo ama köh köh benim icim aciyo resmen.. oksuruk surubu aldik ama bugun.. daha sonuc vermedi doktora mi gotursem acaba.. ama atesi burun akintisi falan yok cok sukur... yine de kotu bisey olur ilerler diye korktum simdi
Daha ilk hastaligi cok kotu oldum allah beterinden korusun hepimizi..
ya kizlar oglum cok oksuruyo.. yattim simdi o da uyuyo ama köh köh benim icim aciyo resmen.. oksuruk surubu aldik ama bugun.. daha sonuc vermedi doktora mi gotursem acaba.. ama atesi burun akintisi falan yok cok sukur... yine de kotu bisey olur ilerler diye korktum simdi
Daha ilk hastaligi cok kotu oldum allah beterinden korusun hepimizi..
senemy canım şu tarifleri bizimlede paylaşsana ya, valla beynim durdu artık benim..
senemy canım şu tarifleri bizimlede paylaşsana ya, valla beynim durdu artık benim..
çok geçmiş olsun bencede dr. a götür için rahatlasın haftasonu araya girdiği için zeytinyağı ile veya kanturun yağı ile göğsü ve sırtını yağlayabilirsin oğluma iyi geliyor hem rahatlıyorda sonuçta ikiside zeytinyağı tabiki dr a götürmeyide ihmal etmiyorum yoksa içim rahat etmiyor dr konusunda ben çok şanslı değildim nede olsa göçebeyiz hala şimdilik idareten bulduk memnunum gibi yada güvenmek istiyorum ateşlendiğinde biir hast. aciline götürmüştük bizim burda bir çok kişi dr beğeniyordu çok iyi dediler bana çok kötü şeyler demişti test istedi kanında çok yüksek oranda mikrop var dedi hemen iğneler yapılacak geçmezse hast. yatırcağız dikkat etmezseniz bebeği kaybedebilirsiniz dedi ben mahfolmuştum hemen yaptırmıştım gecenin bir yarısı tek dr o olduğu için ve başka dr bile düşünemedim eşim az daha yurtdışından geliyordu beni netten görünce ertesi gün ark iyi birhast ve dr tavsiyesi aldım götürdüm çok şükür sadece üşütmüştü iğnelerde oğlum için çok ağır iğnelermiş sadece antibiyotik calpol ve dolvenle atlattık kontrolunde de iyi dedi hafif hırlama var dedi onada şurup vermişti meğerse o yüksek değerler ateşlendiği için yükselirmiş ve bizim değerler devede kulak düzeyindeymiş. çok şükür oğlum çok mutlu dr en iyi bebeğinizi siz anlarsınız dedi çocuğun varsa güvenilir iyi bir çocuk dr. da şart bence...
Can-tugba, araya haftasonu girdi ya ondan götüremedim doktora. Biraz evvel acile gittik ama çocuk doktoru yokmuş malesefgöstermedim.. Pts yi bekliycez artık ama ne zor ya valla o öksürdükçe benim canım acıyoo
slm. çok sevindim bir tarsus lu olarak kısmet belki bir gün bizde tanıştırırız kuzucukları tarsu da oturup kahve içeriz....[/QU
evet ya inşallah, bebişlerde tanır biribirlerinin zaten tarsu dan başka bi yerde yok
Kızlar oğlumu eski neşeli hallerine döndürmek için yapmadığım şaklabanlık kalmıyor tabi yemek yedirirken de. Siz neler yapıyorsunuz yazın da birbirimizden fikir almış olalım. bizimkinin en sevdiği oyunlar ce-ce, poşet hışırdatmaca, balon, gıdıklama ve boğuşma (hava çok sıcak ter içinde kalıyor diye yapmıyorum bu aralar), el yüz yıkama, küvette cıp cıp, vurgulu yada ritmik konuşmak, şarkı söylemek gibi, ama bu aralar keyfi olmadığından bunları pek eğlenceli bulmuyor gibi sizde hangi numaralar var bakiiiiim...
Birde oğlum ek gıdaya geçtiğimizden beri pütürüklü şeyleri az az yerdi mesela salatalık kemirme, yeşil zeytini küçük verme yada ekmek parçacıkları gibi bir kaç gündür sanki ilk defa yiyormuş gibi çıkarmaya çalışıyor, pütürüklü kabul etmiyor, sizde de böyle bir durum oldu mu? ay bu bebişlerinde bir hali bir haline uymuyor en azından benimki öyle, bol gülücüklü günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?