- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.901
evet cnm aldık bz arabayı. baston dediğin gıbı buyuk cocuklara ıyı oluyor. bi de ne bılıyım surus keyfı de yok. ıkı buklum oluyor benm esşm onu surerken.
neysekı artk cok rahatz. graco smbıyo kırmızı aldık. 725tl. ama deger. ben cok memnunum. karsı komsumda da aynı arab var. apartman gırısınde ıkı arabada ıkız gıbı yan yana duruyorlar. cook komıkkk.
bastonu vereym ben dycem ama rengi pembeeee.....
aynen cnm herkes dalga gecıyor bızımle var dye
bzm kuzu da ole rahat kı ıcında anlatamam ya
ıyıkı almısız
bz arabasız buyuduk ama bu cadıın sımdıden ıkı arabası oldu
braz daha buyuyunce akulu de isterler valla
simdiden para bırıktrmk lazm
hayrlı olsun gracco arkadasımda var oda cok memnun cnm tutma yerleri bile dügme ile dönüokücük mercedesinz hayrlı olsun cnm
ya bugun konntrlum vardı kbb de
dr kulak zarın braz cokmus dedi
ben de neden olabılır dedm
bana ne dedi bılıyor musunuz???
-cocukken gecirmıs oldgn kulak ıltıhabından dır dedi.
hıc boyle bısey duymamısm
bebeklerimze cook dıkkat etmek lazm
biz ATV alacagız babası cok sevio evde sarj ederiz babalı kızlı cıkalar babasınada almak lazımda
yakısır ıpek kızımıza
yanında bı de ehlıyet alırsa 100 uzerınden 100 olur valla
hatta ' yemede yanında yat' olur
ve ustelık 'dadından doyum olmaz' olur
ya bu kız bu ara oturmakistemio sürekli ayaga kalkmaya calısıo nerden bulursan tutunp pıt ayakta bacagıma uzanıo aglıo ayata bekletmiorum die emeklemede mehter takımı gibi yürümeye pek hevesli
ne guzel işte annesi
kızı hep oyun halısına mı hapsedecegını dusundun
hmmmmmm
artk hayata ılk adımlarını atmak ıcın ısteklı olan kızını cesaretlendırme işi sen guzel annesine kaldıııı
bize de alkıs yapma işi kaldııı
şakkk şakkk şakkk
ya benm ıfadeler kayboldu da
caktırmayn bend e arayı boyle kapatyrmmmm
heeeee
evt cizelgende yok telefondan giriosun galiba kayınvaliden gtti mi cok sıcak anakara bu sertifika işi canımı sıkıo almak zorundaym ben işe basladım sen izindesn sorun olmaz hafaaya ipeği bırakcam mecbur
ya şu dıızlere braz yorm yapm barııı
SON.... adı gıbı kendı de saçma
UÇURUM...ılgınc bır konuyu ele almıslar ama gerceklık payı varmıdr bılemem.
ASLAN KRAL... saçma ama nedense oradakı oben karekterıne baylyrm.
KUZEY GUNEY...heyecan aksıyon aldatma kıskanclık öfke sevgi ... hepsıburada.com
OYLE BİR GECER ZAMAN Kİ... 'entrika'
UMUTSUZ EV KADINLARI... çalıntı - Desperate Housewives -
İFFET... başta guzeldı ama o da sapıttı
hepsı de aıle hayatında olumsuz etkılere sahıp dızıler.
aslında bazı seylerı o kadar normallstrp konu edyrlar kı
ınsanlarmız da bunları ornek alarak denmez ama bunlara ozenerek aile hayatlarını tehlıkeye atyrlar.
ya bu rtuk neden bu tarz dızılere engel koymuyor anlamıyorm
tum dızılerde aldatma aldatma aldatma
bu da isttıklere o kadar yansımıs kı
su anda aldatan eşlern sayısı gecen yıllara gore bıu haylı artms durumda
ve cocuklarımızı dusunecek olrsak
cook vahm gercekten
tv hadı bı yere kadar ızletmesek
ya sonrası
okulda sokakta arkadaslarında
har yerde karsılasabılecek
hele oyle reklamlar var kı arkadarslar
yanı o reklamları bı cocugn izlemesi ve onu algılayabılmesi ve hafzasına alması o kadar cabuk oluyr kııı
yanı cok karısık anlattm galıba
ama sız ben m ne demek ıstedgmı anladnz sanırım
kemece can
araba mekanızması agır bıraz
ama sen arabayı tek basına ındır kaldır yapmazsın zaten
her yere eşinle falan gıdersn dye tahmın edyrm
bızm apt gırısınde duruyor
aksamları alıp yuruyus yapıyorz bıraz
olece koyuyorm tekrardan
sadece bagajda bıraz yer kaplıyor onu da soylym
ya şu dıızlere braz yorm yapm barııı
SON.... adı gıbı kendı de saçma
UÇURUM...ılgınc bır konuyu ele almıslar ama gerceklık payı varmıdr bılemem.
ASLAN KRAL... saçma ama nedense oradakı oben karekterıne baylyrm.
KUZEY GUNEY...heyecan aksıyon aldatma kıskanclık öfke sevgi ... hepsıburada.com
OYLE BİR GECER ZAMAN Kİ... 'entrika'
UMUTSUZ EV KADINLARI... çalıntı - Desperate Housewives -
İFFET... başta guzeldı ama o da sapıttı
hepsı de aıle hayatında olumsuz etkılere sahıp dızıler.
aslında bazı seylerı o kadar normallstrp konu edyrlar kı
ınsanlarmız da bunları ornek alarak denmez ama bunlara ozenerek aile hayatlarını tehlıkeye atyrlar.
ya bu rtuk neden bu tarz dızılere engel koymuyor anlamıyorm
tum dızılerde aldatma aldatma aldatma
bu da isttıklere o kadar yansımıs kı
su anda aldatan eşlern sayısı gecen yıllara gore bıu haylı artms durumda
ve cocuklarımızı dusunecek olrsak
cook vahm gercekten
tv hadı bı yere kadar ızletmesek
ya sonrası
okulda sokakta arkadaslarında
har yerde karsılasabılecek
hele oyle reklamlar var kı arkadarslar
yanı o reklamları bı cocugn izlemesi ve onu algılayabılmesi ve hafzasına alması o kadar cabuk oluyr kııı
yanı cok karısık anlattm galıba
ama sız ben m ne demek ıstedgmı anladnz sanırım[/QUOTE,
dediğin gibi ben o dizilerin hiç birini izlemiyorum, açmıyorum zaten çocuklarımda izlemiyor, ama ara ara çizgi film izliyor kızımız, reklamlar yarışma proğramları vs. bizde izliyoruz geceleri, popüler ağlaklı yada bel altı espirili komedileri artık yemiyoruz. Hadi diyelim biz kendimizi ve çocuklarımızı koruyoruz, çocuklarımızın içine girdiği gruplardaki bireylerin (okul arkadaşları, sporcu arkadaşları yada kulüptekiler) çoğu belki o dizilerdeki figürlerin davranışlarını doğal kabul edip yaşayacaklar yaşatacaklar, bizim çocuklarımızda etkilenecek haliyle. Eşimin çok güzel bir lafı var bizim Bahçelievler civarında yollar delik deşik, kaldırımlar yine öyle, eşim diyorki bu yolda BMW ye binsen ne yazar hepimiz aynı yolu kullanıyoruz, sağolsun insanlarımız çok bencil, o kadar ciks mekanların olduğu yerlerde kaldırıma araba parkederler, tüm taşlar yerinden oynar, oy verdikleri uygun buldukları belediye ise banane der yollar bozulur, çukurlar oluşur köy yolu gibi vs.vs bu konu üzerinde çok konuşulur da neyse, diyeceğim o ki toplumdaki bireylerin genel olarak bencillik gibi ortak bir noktaları varsa azınlık bundan nasibini istese de istemese de alır
sağol canım, iki üç gün önce minicik bir su toplaması gibi birşey olmuştu çıkacağını anlamıştık, bu sabah kahvaltısını yaptırırken farkettik, kemecenin dediği gibi ilk önce bir çizgi gibiydi dokununca keskindi hafif hafif belirginleşmeye başladı. Ayrıca huysuzluğumuz artmıştı bu hafta yanından bir saniye ayrılmamı istemiyordu, geceleri ağlar gibi yapıyordu,ishal değildi ama kakası normale göre daha cıvıktı son günlerde ve iştahı kesilmişti.senin adına sevndm cnm ya ya belrtiler nası bizimkide cıkarıo sankiiiii
teşekkürler canım, sabah kahvaltısını babası yaptırıyordu o gördü zaten birkaç ihtiyacı vardı oğlanın akşam gelirken onları almış gelmiş :) ama ben teyzesine söyledim oğlanın dişi çıkmış ama bizim haberimiz yok gelince ilk sen görmüş ol diye, o da gülüyor bir hediye de ondan alırız :)hadi hayırlı ugurlu olsn ılk dısınız. ilk gören hediye alır bebeğe. bizde adet oledir. ben gorsemde gormemezlıkten gelcem o yuzden... he he ... benm ifadelerkaybolmus da. cın fıkırlı sımgeyı koycaktmmmm
gamze hosssssssssss geldnnnnnnnnnnnnnn
kızım bugun emmek ıstemedi pek
benı şaşrttı acıkcası
bırazdan pompayla sagmaya başlycam
patataes puresi yapcam onun içine koyarm
kızlar hepinize sıcacık bir merhaba:119:
oğlumun dün ilk dışı çıktışimdi kucağımda meyve filesindeki salatalığı hırslı hırslı kemiriyo, dişi çıktıya artık... sevdalinka senin oğlunda çıkarmış hayırlı uğurlu olsun ne hediye aldın bakim? dişi ilk gören ben olunca bugün işten elim boş gelmedim oğluma basketçi t-shirt ü ve şortu aldım, giyince küçük adam oldu, ya bizimki baya laptop u çekiyor yerinden Yavrumun iştahı iyice gitti kızlar sütümde az diye canım sıkkın işte sağdım bugün 60 cc çıktı, senemgy cantuba tariflerin hepsini denedim tık yok çocuk resmen eriyor ya, gözlerinin altı mor mor oldu, diş yüzünden diye dr götürmedik haftaya kadar düzelmezse dr götüreceğim, ciddi kilo kaybı oldu evde tarttım 400 gr az çıkıyo, bu diş bizi çok yordu sizinkiler kolay çıkar inşallah, öptüm hepinizi...
senemgy teşekkürler tarifler için deneyeceğim hemen,oğlumu iyi beslemem lazım son bi haftadır ana besini su oldu, çocuk muslukta akan suya bile ağlıyor, hastalık halsiz düşürdü beslenemedi. Ben de hep değişik şeyler vermek istiyorum, hergün aynı verince sıkılıyor, bu aralar yemek konusunda kendimi çaresiz hissediyordum iyi oldu tariflerin birde tavuğu ve kırmızı eti nasıl veriyorsun nelerin içinde
senemgy çok teşekkürler tarifler için, hemen not alıyorum, unutuyom yoksa, çook saoll.. bakalım bizimki sevecek mi bunları?
ya ben hiç hazır mama kullanmıyorum, bu kaşık mamalarının yerine başka bir alternatif üretmem gerekiyo benim.. neyse, çook teşekkürler..
ooh gözünüz aydın darısı başımızaa..çok mu sıkıldın gamzecim? Benim de sütümün azlığı ve oğlumun diş çıkarma sıkıntısı nedeniyle hiç tadım yoktu ama annem geliyor şu an yolda ve ben çok mutluyum. Bu arada ilk dişimiz bugün itibariyle çıktı.
sizinde gözünüz aydın, zoru atlatmışsınız.. inşallah bizimde tatile kadar çıkar, anlattıklarınıza göre tatil burnumuzdan gelecek yoksa..kızlar hepinize sıcacık bir merhaba:119:
oğlumun dün ilk dışı çıktışimdi kucağımda meyve filesindeki salatalığı hırslı hırslı kemiriyo, dişi çıktıya artık... sevdalinka senin oğlunda çıkarmış hayırlı uğurlu olsun ne hediye aldın bakim? dişi ilk gören ben olunca bugün işten elim boş gelmedim oğluma basketçi t-shirt ü ve şortu aldım, giyince küçük adam oldu, ya bizimki baya laptop u çekiyor yerinden Yavrumun iştahı iyice gitti kızlar sütümde az diye canım sıkkın işte sağdım bugün 60 cc çıktı, senemgy cantuba tariflerin hepsini denedim tık yok çocuk resmen eriyor ya, gözlerinin altı mor mor oldu, diş yüzünden diye dr götürmedik haftaya kadar düzelmezse dr götüreceğim, ciddi kilo kaybı oldu evde tarttım 400 gr az çıkıyo, bu diş bizi çok yordu sizinkiler kolay çıkar inşallah, öptüm hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?