2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

güle güle iyi günlerde kullanın canım

biz ATV alacagız babası cok sevio evde sarj ederiz babalı kızlı cıkalar babasınada almak lazımda

hayrlı olsun gracco arkadasımda var oda cok memnun cnm tutma yerleri bile dügme ile dönüokücük mercedesinz hayrlı olsun cnm

aynen cnm herkes dalga gecıyor bızımle var dye
bzm kuzu da ole rahat kı ıcında anlatamam ya
ıyıkı almısız
bz arabasız buyuduk ama bu cadıın sımdıden ıkı arabası oldu
braz daha buyuyunce akulu de isterler valla
simdiden para bırıktrmk lazm

aynen banada iki yıl önce cok hassas duymuorum demiştim mutlaka orta kulak iltihabı olmusundr annen farketmemiştr demişti

ya bugun konntrlum vardı kbb de
dr kulak zarın braz cokmus dedi
ben de neden olabılır dedm
bana ne dedi bılıyor musunuz???
-cocukken gecirmıs oldgn kulak ıltıhabından dır dedi.
hıc boyle bısey duymamısm
bebeklerimze cook dıkkat etmek lazm

ya bu kk kafayı yedi ben okuyup alıntı yapıp yazıom benm mesaj öne gecio dediler galiba bukız cok girio hep buna öncelik verelim

biz ATV alacagız babası cok sevio evde sarj ederiz babalı kızlı cıkalar babasınada almak lazımda

yakısır ıpek kızımıza
yanında bı de ehlıyet alırsa 100 uzerınden 100 olur valla
hatta ' yemede yanında yat' olur
ve ustelık 'dadından doyum olmaz' olur

yakısır ıpek kızımıza
yanında bı de ehlıyet alırsa 100 uzerınden 100 olur valla
hatta ' yemede yanında yat' olur
ve ustelık 'dadından doyum olmaz' olur

ya bu kız bu ara oturmakistemio sürekli ayaga kalkmaya calısıo nerden bulursan tutunp pıt ayakta bacagıma uzanıo aglıo ayata bekletmiorum die emeklemede mehter takımı gibi yürümeye pek hevesli

ya bu kız bu ara oturmakistemio sürekli ayaga kalkmaya calısıo nerden bulursan tutunp pıt ayakta bacagıma uzanıo aglıo ayata bekletmiorum die emeklemede mehter takımı gibi yürümeye pek hevesli

ne guzel işte annesi
kızı hep oyun halısına mı hapsedecegını dusundun
hmmmmmm
artk hayata ılk adımlarını atmak ıcın ısteklı olan kızını cesaretlendırme işi sen guzel annesine kaldıııı
bize de alkıs yapma işi kaldııı
şakkk şakkk şakkk

ya benm ıfadeler kayboldu da
caktırmayn bend e arayı boyle kapatyrmmmm
heeeee

evt cizelgende yok telefondan giriosun galiba kayınvaliden gtti mi cok sıcak anakara bu sertifika işi canımı sıkıo almak zorundaym ben işe basladım sen izindesn sorun olmaz hafaaya ipeği bırakcam mecbur

tuba can
senn verdgn videolar vardı ya
ıkı gun yaptm
on gun kalkamadım

şaka bır yana gercekten su ellerhavaya hareketını yaptktan sonra gogsmn altı baya bı agryr o gunden beri
galıba ısınmadan yaptm
sıkılaşmanın heyecanına kapıldım

evt cizelgende yok telefondan giriosun galiba kayınvaliden gtti mi cok sıcak anakara bu sertifika işi canımı sıkıo almak zorundaym ben işe basladım sen izindesn sorun olmaz hafaaya ipeği bırakcam mecbur

yok cnm ben bu sayfa ayarları ıle oynemıstm bıraz ondan oldu galba
duzeltcem ama

kaynvaldem braz daha bızde
ama agustosta bız ızmıre gdcez
o zaman doner memeleketıne

evet ızınlı olmak guzel
ama sabret az kaldı zaten
canmmmmmmmmmm

ya şu dıızlere braz yorm yapm barııı

SON.... adı gıbı kendı de saçma
UÇURUM...ılgınc bır konuyu ele almıslar ama gerceklık payı varmıdr bılemem.
ASLAN KRAL... saçma ama nedense oradakı oben karekterıne baylyrm.
KUZEY GUNEY...heyecan aksıyon aldatma kıskanclık öfke sevgi ... hepsıburada.com
OYLE BİR GECER ZAMAN Kİ... 'entrika'
UMUTSUZ EV KADINLARI... çalıntı - Desperate Housewives -
İFFET... başta guzeldı ama o da sapıttı

hepsı de aıle hayatında olumsuz etkılere sahıp dızıler.
aslında bazı seylerı o kadar normallstrp konu edyrlar kı
ınsanlarmız da bunları ornek alarak denmez ama bunlara ozenerek aile hayatlarını tehlıkeye atyrlar.
ya bu rtuk neden bu tarz dızılere engel koymuyor anlamıyorm
tum dızılerde aldatma aldatma aldatma
bu da isttıklere o kadar yansımıs kı
su anda aldatan eşlern sayısı gecen yıllara gore bıu haylı artms durumda

ve cocuklarımızı dusunecek olrsak
cook vahm gercekten
tv hadı bı yere kadar ızletmesek
ya sonrası
okulda sokakta arkadaslarında
har yerde karsılasabılecek
hele oyle reklamlar var kı arkadarslar
yanı o reklamları bı cocugn izlemesi ve onu algılayabılmesi ve hafzasına alması o kadar cabuk oluyr kııı
yanı cok karısık anlattm galıba
ama sız ben m ne demek ıstedgmı anladnz sanırım

senemgy....
su senın atom bombasını yaptm ben bıraz yedı
ama ben sıyah uzum ve sıyah kayısıdan yaptm
kapkara bısey oldu)))))
ama tadı cook guzeldı
aslında bıraz fazla ypıp buzdolabına koysam her gun bır kasık yedrsem bıle ıyı olur
bağrsak duzenleyıcı olur hem
ne dersın???

cok haklısın cnm tamamen toplumu yozlaştırmaya yönelik işler

senin adına sevndm cnm ya ya belrtiler nası bizimkide cıkarıo sankiiiii
sağol canım, iki üç gün önce minicik bir su toplaması gibi birşey olmuştu çıkacağını anlamıştık, bu sabah kahvaltısını yaptırırken farkettik, kemecenin dediği gibi ilk önce bir çizgi gibiydi dokununca keskindi hafif hafif belirginleşmeye başladı. Ayrıca huysuzluğumuz artmıştı bu hafta yanından bir saniye ayrılmamı istemiyordu, geceleri ağlar gibi yapıyordu,ishal değildi ama kakası normale göre daha cıvıktı son günlerde ve iştahı kesilmişti.

teşekkürler canım, sabah kahvaltısını babası yaptırıyordu o gördü zaten birkaç ihtiyacı vardı oğlanın akşam gelirken onları almış gelmiş :) ama ben teyzesine söyledim oğlanın dişi çıkmış ama bizim haberimiz yok gelince ilk sen görmüş ol diye, o da gülüyor bir hediye de ondan alırız :)

sağol canım size de hayırlı uğurlu olsun, hediyelerini de güle güle giysin küçük adam, bizim dişimizi ilk babası gördü hediyeyi de o aldı, benim oğlanın da iştahı epey azaldı o yüzden sütüm de baya azaldı aynen ben de sağdığımda çok az çıkıyor süt ama oğlan emince daha iyi sanki, ek gıda yerine bol bol emzirmeyi denesen onları da verde sağmak kesinlikle çok önemli ama emiyorsa emmesi daha çok süt getiriyor, ben de ek gıda miktarını epey azalttım bol bol emzirmeye çalışıyorum genelde uyurken emziriyorum o zaman daha iyi emiyor, umarım iştahı yerine gelir, bu arada benim oğlan ek gıdalar içinde en çok tarhana çorbasını severek yedi ve ilk kaşığını sadece onda reddetmedi muhakkak denemişsindir ama yine de söylemek istedim denemediysen tarhana içirsene belki seninki de sever, iştahsız çocuk bakmak çok zor gerçekten suyu bile oyunlarla içirmeye çalışıyorum, böbrekleri rahatsızlanacak diye ödüm kopuyor

Benim kız da su istemiyor aksi gibi. Bu aralar başladı artık ufak ufak almaya artık ama. Kırmızı eti iki-üç kere çekilmiş kıyma olarak her sebze püresine koyuyorum ben.Günde 25-30 gr. yemesi lazım herhangi bir et türünü. Her sebzeyle pişirilebilir. İyi çekilmiş olursa blendırdan geçirmene gerek kalmaz ama ben geçiriyorum. Daha önce anlatmıştım, yağsız kıyma alıp soğan ve domatesle, biraz da tereyağıyla kavurup buzluk kalıplarında donduruyorum. Pişmesine yakın her sebze püresinin içine katıyorum valla. Tavuğu da haşlayıp suyunu bardaklara koyuyorum, didiklediğim parçalarıyla beraber. Yine sebze pürelerinin içine... Geçen mesela enginar göbeğiyle birlikte pişirip püre yaptım. Ben her sebzeden koyup tadı birbirine benzeyen çorbalar vereceğime, her gün farklı bir sebzeyi ağırlıkla koyup damak tadının gelişmesini sağlamaya çalışıyorum. Bir de eğer o gün et koymayacaksam, koyu bir tarhana çorbası yapıp bir çorba kaşığı labne peyniri ekliyorum. Çok severek yiyoruz.

Rica ederim Canım. Aslına bakarsan ben de hiç hazır mama kullanmıyorum. Ama evde yapacağım hiçbir tahıllı ürün -ki mümkün olduğu kadar farklı un çeşidiyle ekmek yapmayı denedim- bu yedi tahıllı karışımın yerini tutamaz. İçinde maya falan yok. Hiçbir katkı yok. İçine koyduğun mamanın tadını değiştirmeden tahıl ihtiyacını karşılıyor. Bizim kahvaltı olarak kullandığımız yulaf ezmesinin daha zengin versiyonu. Yoğurduna, çorbasına, her şeyine ekleyebilirsin. Bir de anne sütüyle hazırlanıyor olmazı güzel. En az 100 ml. anne sütü almış oluyor ekstradan ki bu benim için çok önemli. Bir de hazır gıda demişken, markası ne olursa olsun bebe bisküvileri yüksek ısıda fırınlandığından kanserojen olabiliyor. Kahvaltılarda tahıl ihtiyacını yedi tahıl karışımıyla karşılamak çok daha sağlıklı geliyor bana. Bu konuyu inan çok araştırdım. Dediğim gibi evde ekmekler yaptım, fırında kurutup rondoda çektim, öyle kattım mamalarına önce. Sonra baktım tam tahıl ihtiyacını karşılayamıyor. İçeriğini okudum ve anne sütüyle hazırlandığını da görünce bu karışım favorim oldu.
Bu arada senin miniğin kahvaltı da süpermiş Fındık-fıstık alerji yapar diye korktum ben şimdiye kadar ama artık zamanı gelmiştir. Bir deneyelim bu sabah Teşekkürler.

Son düzenleme:
ya birgün giremedim topiğe yine toplaşmışsınız, şaka gibisiniz.. yoksa siz beni, semiyomusunuzzz.... :2:

ooh gözünüz aydın darısı başımızaa..
sizinde gözünüz aydın, zoru atlatmışsınız.. inşallah bizimde tatile kadar çıkar, anlattıklarınıza göre tatil burnumuzdan gelecek yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…