2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kesin diş bizimki hic böle olmamstı remen elleriyle kafamı tutup beni ısırmaya calısıo of

yerim ben o ipek yavruyukuzu belliki duramıyo, aynı aynı oğlumda öyleydi hala öyle çenemi yüzümü yiyip bitiriyordu, başımızın etini yiyorlar şimdiden...

birde deli gibi ara ara nöbetler halinde kafasını hızlı hızlı sallayıp, elini ağzına paralel diş kaşır gibi ileri geri hızlı hızlı hareket ettiriyordu...

aynısı cnm deri döküntüsü ara ara öksürük

cnm ben ağır demessen benim picer cardin den memnundum bide yeni baston aldım oda cok ii bayb moon

gamze sahi sen ipekle nasıl gidiyosun seminere ya, hava sıcak,muhtemelen öğlen sıcağında dönüyorsundur

cnm giderken serin ben yürüyüş olsun die sabah yürüyerek gidiorum bebek arabası tek elle acılıp kapanıo agır deil dönüşte dolmuşa biniorz biraz sıcak oluo dönerken ama dolmustan inip bes dakkaya evdeyz

kız nerden buluyosun o topiklerihiç takılmamıştım sayende öğrendim, anacım bu kk da da yok yokarkası yarın gibi bi kaptırıyosun çıkamıyorsun içinden içim daraldıayyyyyyyyyhhhhhhh

kızlar oğlum uyudu nihayet, iş getirdim eve hiç yapasım yok ama mecburum yoksa rezil olurum yarın, kendimi motive etmeye çalışıyorum keyfimde yok aslında ama işte hayattttt..... yani bekleriz topiğe ben buralarda olurum, allah ve oğlum izin verirse tabi...

ay cok komik yerler var Allaha sükür benm kaynana cok seker sırf merak benimki öncesinde girdiğim forumu tahmin bile edemezsn boşver

ben de çok meraklıyımdır netten bişi okumaya başlasam "aaa ne olmuş aman bu da varmış" diye diye arkası yarın gibi okuyorum o yüzden baştan kendime dur diyorum hele bugün

bu arada mesaj yazıp yolladıktan sonra içine girip nası düzeltiyosun

cnm cok uzn zamn gecmezse mesajının altında mesaj düzenleme paneli yazıo ordan cnm

ankara grubu toplanmıs yaklasık 2 saattr benim zilliyi uyutma cabaarındaym sonunda uyuttm fil kulaklı taaa burdaki tv sesini duyuyo bi meyve keyfi yaptırmadı yalnızlıkta arada güzel ya:117:

gozn aydn arkadsm. inankı cektgnz sıkıntılar dışten olsn da başka bir seyden olmasın. merak etme kaybettiği kıloları hızlıca alır.
malum ben bu konularda baya tecrube yaptm.
bzm kız da hastalanmıstı ya hanı bılıyorsn
o zmanda cok zayflamıstı
ama iyilisr iyileşmez 10 gunde 600 gr almıstı
ben de cok mutlu olmustm
sutu de dert etme
her bebek kısmetınde ne varsa o kadarını alır
biz de hayatta oyle deglmyz zaten
kısmetmzde varsa olan oluyor
yoksa yok......

bnm bebebgm de bugun hcccc emmek ıstemedi
ama takmıyorm inan kı
onlar bzden daha akıllı
ne yıyıp ne ıceceklerıne karar verebılıyorlar
hem zaten boyle ağz tatlarını olusturyrlar
kendı damak tatlarını yanı...
yoksa tum bebekler aynı seyleri yıyıp içerdi
bu da zaten yaşama aykırı olmaz mıydı???

bebeğini opyrm cooookkkk
tabı guzel kızını da
ha bı de gencecik annelerini de))

teşekkürler tatlımmmm mesajın ilaç gibi geldi

evet cnm aldık bz arabayı. baston dediğin gıbı buyuk cocuklara ıyı oluyor. bi de ne bılıyım surus keyfı de yok. ıkı buklum oluyor benm esşm onu surerken.
neysekı artk cok rahatz. graco smbıyo kırmızı aldık. 725tl. ama deger. ben cok memnunum. karsı komsumda da aynı arab var. apartman gırısınde ıkı arabada ıkız gıbı yan yana duruyorlar. cook komıkkk.

bastonu vereym ben dycem ama rengi pembeeee.....

hayrlı olsun gracco arkadasımda var oda cok memnun cnm tutma yerleri bile dügme ile dönüokücük mercedesinz hayrlı olsun cnm

kemece can
araba mekanızması agır bıraz
ama sen arabayı tek basına ındır kaldır yapmazsın zaten
her yere eşinle falan gıdersn dye tahmın edyrm
bızm apt gırısınde duruyor
aksamları alıp yuruyus yapıyorz bıraz
olece koyuyorm tekrardan

sadece bagajda bıraz yer kaplıyor onu da soylym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…