- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.881
kesin diş bizimki hic böle olmamstı remen elleriyle kafamı tutup beni ısırmaya calısıo of
Yerim Ben Onu..
Bir An Şu Yaptığı Hareket Gözümün Önüne Geldi de..
Allah Bağışlasın Yavrunuzu..
yerim ben o ipek yavruyukuzu belliki duramıyo, aynı aynı oğlumda öyleydi hala öyle çenemi yüzümü yiyip bitiriyordu, başımızın etini yiyorlar şimdiden...
birde deli gibi ara ara nöbetler halinde kafasını hızlı hızlı sallayıp, elini ağzına paralel diş kaşır gibi ileri geri hızlı hızlı hareket ettiriyordu...
bu arada ben de karaca83 ü merak ediyorum, arkadaşım nerdesin?
asu24 bahsettiğin bebek arabasını aldın mı? özellikleri nasıl? ben de bi tane alıcam sanırım elimdeki külüstür miadını doldurmuş gibi, baston alırım diyordum ama sen ben de var kullanışlı değil dedin aklım karıştı şimdi? kızımda baston kullanmıştım ama 2-3 yaş döneminde sanki büyüktü, çok memnun kalmıştım.Oğlum için daha kullanışlı olacak aynı zamanda baston gibi hafif ve esnek bişi de olsa iyi olur benim için
gamze sahi sen ipekle nasıl gidiyosun seminere ya, hava sıcak,muhtemelen öğlen sıcağında dönüyorsundur
cnm giderken serin ben yürüyüş olsun die sabah yürüyerek gidiorum bebek arabası tek elle acılıp kapanıo agır deil dönüşte dolmuşa biniorz biraz sıcak oluo dönerken ama dolmustan inip bes dakkaya evdeyz
kız nerden buluyosun o topiklerihiç takılmamıştım sayende öğrendim, anacım bu kk da da yok yok arkası yarın gibi bi kaptırıyosun çıkamıyorsun içinden içim daraldı ayyyyyyyyyhhhhhhh
hangi topikleri cnm nereyi okurken yakaladı
seni gidi gidi:82:kayınvalide okulu falan filan
ay cok komik yerler var Allaha sükür benm kaynana cok seker sırf merak benimki öncesinde girdiğim forumu tahmin bile edemezsnboşver
ben de çok meraklıyımdırnetten bişi okumaya başlasam "aaa ne olmuş aman bu da varmış" diye diye arkası yarın gibi okuyorum o yüzden baştan kendime dur diyorum hele bugün
bu arada mesaj yazıp yolladıktan sonra içine girip nası düzeltiyosun
kızlar hepinize sıcacık bir merhaba:119:
oğlumun dün ilk dışı çıktışimdi kucağımda meyve filesindeki salatalığı hırslı hırslı kemiriyo, dişi çıktıya artık... sevdalinka senin oğlunda çıkarmış hayırlı uğurlu olsun ne hediye aldın bakim? dişi ilk gören ben olunca bugün işten elim boş gelmedim oğluma basketçi t-shirt ü ve şortu aldım, giyince küçük adam oldu, ya bizimki baya laptop u çekiyor yerinden Yavrumun iştahı iyice gitti kızlar sütümde az diye canım sıkkın işte sağdım bugün 60 cc çıktı, senemgy cantuba tariflerin hepsini denedim tık yok çocuk resmen eriyor ya, gözlerinin altı mor mor oldu, diş yüzünden diye dr götürmedik haftaya kadar düzelmezse dr götüreceğim, ciddi kilo kaybı oldu evde tarttım 400 gr az çıkıyo, bu diş bizi çok yordu sizinkiler kolay çıkar inşallah, öptüm hepinizi...
gozn aydn arkadsm. inankı cektgnz sıkıntılar dışten olsn da başka bir seyden olmasın. merak etme kaybettiği kıloları hızlıca alır.
malum ben bu konularda baya tecrube yaptm.
bzm kız da hastalanmıstı ya hanı bılıyorsn
o zmanda cok zayflamıstı
ama iyilisr iyileşmez 10 gunde 600 gr almıstı
ben de cok mutlu olmustm
sutu de dert etme
her bebek kısmetınde ne varsa o kadarını alır
biz de hayatta oyle deglmyz zaten
kısmetmzde varsa olan oluyor
yoksa yok......
bnm bebebgm de bugun hcccc emmek ıstemedi
ama takmıyorm inan kı
onlar bzden daha akıllı
ne yıyıp ne ıceceklerıne karar verebılıyorlar
hem zaten boyle ağz tatlarını olusturyrlar
kendı damak tatlarını yanı...
yoksa tum bebekler aynı seyleri yıyıp içerdi
bu da zaten yaşama aykırı olmaz mıydı???
bebeğini opyrm cooookkkk
tabı guzel kızını da
ha bı de gencecik annelerini de))
bu arada ben de karaca83 ü merak ediyorum, arkadaşım nerdesin?
asu24 bahsettiğin bebek arabasını aldın mı? özellikleri nasıl? ben de bi tane alıcam sanırım elimdeki külüstür miadını doldurmuş gibi, baston alırım diyordum ama sen ben de var kullanışlı değil dedin aklım karıştı şimdi? kızımda baston kullanmıştım ama 2-3 yaş döneminde sanki büyüktü, çok memnun kalmıştım.Oğlum için daha kullanışlı olacak aynı zamanda baston gibi hafif ve esnek bişi de olsa iyi olur benim için
evet cnm aldık bz arabayı. baston dediğin gıbı buyuk cocuklara ıyı oluyor. bi de ne bılıyım surus keyfı de yok. ıkı buklum oluyor benm esşm onu surerken.
neysekı artk cok rahatz. graco smbıyo kırmızı aldık. 725tl. ama deger. ben cok memnunum. karsı komsumda da aynı arab var. apartman gırısınde ıkı arabada ıkız gıbı yan yana duruyorlar. cook komıkkk.
bastonu vereym ben dycem ama rengi pembeeee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?