2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
beyhan25 canım üzme bu kadar kendini kilosu boyu iyiyse yani olması gereken kilodan az değilse bu kadar takma kafana, zorlarsan daha kötü istediği kadar yesin, bence bebeğin diş çıkarmak üzeredir gece uykuda huysuzluk ediyorsa bir gece calpol verip uyutmayı dene işe yarayabilir çocuk doktorumuz da sağlık ocağındaki hemşire de verebilirsin demişti, diş dönemlerinde iştahsız da olabiliyorlar benim ki de iştahsızdı diş çıkardı şimdi iştahı yerine geldi sayılır ama emmediği için bu seferde benim sütüm azaldı ben de şimdi ek gıdayı az verip sık sık emzirmeye çalışıyorum, ek gıda konusunda da gamzenin dediği gibi benim oğlan da bizler gibi yiyip içmeyi çok seviyor bence de bi parmakla beslemeyi dene işe yarayabilir, annenle bebek bakımında çatışmanız konusunda da Allah yardımcın olsun umarım bir an öce seni anlar..
gamze19 ya tebrik ederim kuzucuğunu benim sıpaya bir aydır öğretmeye çalışıyorum ama hiç niyeti yok elinin birini açıyor birini yumru yapıyor zamanla öğrenecek inşallah.. :)
rudi aramıza hoşgeldin canım
edibe85 Oohh sefanız olsun, hayat size güzel valla, Allah ağız tadınızı bozmasın inşallah..
cantuba Herkesi zayıflatmaya niyetlisin bakıyorum da :), eski halini bilmiyorum ama baya iyi görünüyorsun tebrik ederim, benim bu ara spora falan başlamaya niyetim yok çünkü süt problemim var 10 gündür epey sporla kendimi yorup iyice azalmasını istemiyorum zaten 2-3 kilo fazlam var emzirme sonrası vermeyi düşünüyorum kısmetse, 8 haziran günü işle ilgili olumsuz bir haber aldım iş yerimiz başka bir ilçeye taşınıyormuş ve evime daha da uzaklaşıyormuş tayin istemeye falan niyetlendim sanırım o konu biraz beni sitrese soktu ve sütüm epey azaldı umarım tekrar artar

cnm valla komedi oyunu gibi evde herkes el cırpıyo yani eşim ve ben oda saf saf bakıodu dün ben cırpıp bıraktım o başladı bugün tüm gün cırptı ama ben yaparken yapmıo ben yapmayı bırakıorum o başlıo sırayla annecim dio bana:139:

bu arada cnm canını sıkma inş. istedigin gibi tayinin cıkar ne iş yapıodun ki yakınlardada vardr inş çalışıp kuzuna yakın olacagn yer

ya bide söledm ya benm kız kalklmaya calısıo ya yorulmuo mu bu resmen şınav modunda vücudunu kaldırıo az kaldı bacakları toplayıp kalkcak

merhaba herkese,

gamzeciğim merhabasenden başka kimse yok ama 7 kişi konuyu okuyo

oğlum kucağmda izn verdgi ölçüde yazayım

ipek kuzuya maşallah ne numaralar öğrenmişbu ikinciye kerem bastı teyzesi

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

beyhan25 allah kolaylık versin çalşırken çok zor

edibe hayat sana güzel ya, oh valla bizim yerimize de denize gir, biz bunaldık burda

cantuba, sen bu şin ticaretini yapsana, doğum sonrası egzersiz cd si çıkar

oğlum hala sümüklü hala çok iştahsız ve uykusuz ama düne göre daha iyi, inşallah daha iyide olacak ama çok sevimli teyzesi, herşeye rağmen gülümserbirde eli ayaı dursa tepemde

yerim o keremin minicik parmaklarını ya bende ona bu yaramazı yolluyorum.. ya iştahlanır inş. bizimki daha ii bu araalr şehriye corbası icirdim biraz yogurdu senin kasık mamasının icine koyup yediiriorum tesekür ederz dişinizde var koca abi oldunuz... bu arada o okuyup kaçak kaçak beni görünce cevap yazmayanları kınıyorum hemde esefle

sevdalinka84, iş insanı ne kadar zorluyor sen bide henüz başlamadın ücretsiz izindesin diye biliyorum ama uzaktan da olsa insanı strese sokabiliyor inşallah gönlünce bir çözüm bulursunbenim de yine iş yüzünden sanırım sütüm azaldı bu aralar, seni okuyunca bize çok benzettim hallerinizi, aynı şeyleri oğluma bende yapıyorum sık sık emzirmeye zorluyorum son günlerde o kadar aç kaldı ki gece artık saat kurup emzirmeye çalışıyorum, bazen emmiyor tekrar yarım saat sonrasını kuruyorum bir daha deniyorum, abartmıyorum gece de 7-8 kere kalkıyorum şu günlerde tek emsin sütte artsın diye, bir de işe gidiyorum o halde ama olsun, bugünler geçecek inşallah hep böyle olmayacaklar ya, allah sağlık sıhhat versin de gerisi boş. Birde bakıcı ile ilgili canımı sıkan bir iki şey oldu, işte de densiz bir kaç kişi var, sahi ya bu işteki evde kalmış kız kurularına gıcık oluyorum gelsin bi

ben hep buralardayım ya o kız kuruları varya adamı canından bezdirio beni ilk yılımda nerdeyse istifaya sürükledide sükür onları adam yerine koymamayıı öğrendim.. inş.sütün artar ama sıcaklar azaltıo sanki sütü vücuttan su kaybı cok benimde azaldı cünkü düsün yani ben bu arada bakıcın naptı sarı bezle mi sildi titiz gacııı

sarı bezi geçtim benim yanımda yapmıyo ama daha kötüsü sürekli küçük yalanlarla durumu kurtarmaya çalışma gayreti var çok fena:18: ne desem hemen bir manevra ile kıvırı veriyor. Ben de pek lafı dolandırmam, imalarım yoktur, her lafın altında bir şey aramam, gerektiği kadar mesafeli bir kişiliğimde vardır ve genelde hemen herkesle de kolay anlaşırım ama böyle insanlara ne cevap vereceğimi de bilemem, hak ettiği gibi cevapta veremem o yüzden işteki kız kurularının laf çarpıtmalarına dayanamıyorum ya

Geçen aldım karşıma konuştum sen beni daha tanımıyorsun bende seni, zamanla daha çok tanıyıp sevicez birbirimizi inşallah dedim sana evimizi en önemlisi canımızı emanet ediyoruz diye dinliyor bende sizin ailenizi sevdim falan dedi ama oğlana şunu yaptım yedirdim bunu yaptım çok sevdi diyor bir bakıyorum, çamaşır makinasının içine kirlileri koyuyor, çocuk kusmuş söylemiyor yada yoğurdu olduğu gibi üstüne dökmüş yedi yedi bitirdi diyor ne bileyim bu sarı bezi söyle söyle dilimde tüy bitti geçen ben evdeyken oğluma ben yediriyordum yoğurdu ağzı bulaşık oldu bu elinde sarı bezle yetişti, sonra farketti bıraktı, ıslak mendille popo silme diyorum, pamuk ve su koydum bunları kullanacaksın diyorum ama oğlanın popo hala pişik baktım ki tuvalete koyduğum uyduruk bir ıslak mendil vardı kızım kullanır arada o farkedilir derecede azalmış belli ki o kullanıyor, kızımda görmüş geçen ama yoo ben hep pamukla siliyorum diyor, işte böyle allah daha zor konularda muhatap etmesin, oğlumda sağlıklı olsunda bakacağım çağresine duruma göre, bakıcı zormuş

ah cnm ya beceremio ama caktırmıo simdi cocugunda alıstı yeni biri zor olur ... yıllık izine ne zaman ayrılcaksn o ara bakarsn ii biri.... valla benim bile cnm sıkıldı... iş yerindekilerede yokmuşlar gibi davran bak nası kuduruolar

yerim ben onun minik ellerini kim bilir ne tatlı oluyordur :)

bu arada cnm canını sıkma inş. istedigin gibi tayinin cıkar ne iş yapıodun ki yakınlardada vardr inş çalışıp kuzuna yakın olacagn yer

çalıştığım kurum yaşadığım ilçede de var sanırım şuan boş kadro da var. işyerimden çok memnundum oradan ayrıldığıma üzüleceğim ama kısmet işte. Artık bir oğlum var ve önemli olan onun için iyi olan.

kemececim Allah yardımcın olsun canım ya, senin canın benden daha sıkkın belli ki sütün azalması zaten çok sıkıcı bir durum bir de bebeğini tanımadığın birine emanet ediyorsun ve istediğin gibi bakmıyor, umarım en kısa zamanda bakıcı kendine çeki düzen verir, bir seferde iki göğsümden 300 ml süt gelebiliyorken şu anda 30 ml gelmesi insanın içini çok burkuyor, sütü olmayan anneler için üzülüyordum ama şimdi hallerini daha iyi anlıyorum kısmet işte, güzel Allahım bu ana kuzularını sütsüz bırakmasın inşallah eskisi gibi olmasa da kesilmesin inşallah..

cnm iş hayatı hakkında en güzel söz SENİ SEVEN BEŞ DAKKADA SEVMEYEN ANINDA SATAR o yüzden cok mutlu oldugumuz yerler oluyo ama orası iş ortamı ve senin icinde önemli olan kuzun boşver herkesi unutursn hem sevdiğin insanlarla dısardada görüşürsn....

süüt konusundada üzülmeyin artık ya kısmet sanki 2 günlük deiller ya büyüdüler abi oldular dişleri var yemek yerler kesilmesn de az olsun boşverrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…