- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.941
beyhan25 canım üzme bu kadar kendini kilosu boyu iyiyse yani olması gereken kilodan az değilse bu kadar takma kafana, zorlarsan daha kötü istediği kadar yesin, bence bebeğin diş çıkarmak üzeredir gece uykuda huysuzluk ediyorsa bir gece calpol verip uyutmayı dene işe yarayabilir çocuk doktorumuz da sağlık ocağındaki hemşire de verebilirsin demişti, diş dönemlerinde iştahsız da olabiliyorlar benim ki de iştahsızdı diş çıkardı şimdi iştahı yerine geldi sayılır ama emmediği için bu seferde benim sütüm azaldı ben de şimdi ek gıdayı az verip sık sık emzirmeye çalışıyorum, ek gıda konusunda da gamzenin dediği gibi benim oğlan da bizler gibi yiyip içmeyi çok seviyor bence de bi parmakla beslemeyi dene işe yarayabilir, annenle bebek bakımında çatışmanız konusunda da Allah yardımcın olsun umarım bir an öce seni anlar..
gamze19 ya tebrik ederim kuzucuğunu benim sıpaya bir aydır öğretmeye çalışıyorum ama hiç niyeti yok elinin birini açıyor birini yumru yapıyor zamanla öğrenecek inşallah.. :)
rudi aramıza hoşgeldin canım
edibe85 Oohh sefanız olsun, hayat size güzel valla, Allah ağız tadınızı bozmasın inşallah..
cantuba Herkesi zayıflatmaya niyetlisin bakıyorum da :), eski halini bilmiyorum ama baya iyi görünüyorsun tebrik ederim, benim bu ara spora falan başlamaya niyetim yok çünkü süt problemim var 10 gündür epey sporla kendimi yorup iyice azalmasını istemiyorum zaten 2-3 kilo fazlam var emzirme sonrası vermeyi düşünüyorum kısmetse, 8 haziran günü işle ilgili olumsuz bir haber aldım iş yerimiz başka bir ilçeye taşınıyormuş ve evime daha da uzaklaşıyormuş tayin istemeye falan niyetlendim sanırım o konu biraz beni sitrese soktu ve sütüm epey azaldı umarım tekrar artar
beyhan25 canım üzme bu kadar kendini kilosu boyu iyiyse yani olması gereken kilodan az değilse bu kadar takma kafana, zorlarsan daha kötü istediği kadar yesin, bence bebeğin diş çıkarmak üzeredir gece uykuda huysuzluk ediyorsa bir gece calpol verip uyutmayı dene işe yarayabilir çocuk doktorumuz da sağlık ocağındaki hemşire de verebilirsin demişti, diş dönemlerinde iştahsız da olabiliyorlar benim ki de iştahsızdı diş çıkardı şimdi iştahı yerine geldi sayılır ama emmediği için bu seferde benim sütüm azaldı ben de şimdi ek gıdayı az verip sık sık emzirmeye çalışıyorum, ek gıda konusunda da gamzenin dediği gibi benim oğlan da bizler gibi yiyip içmeyi çok seviyor bence de bi parmakla beslemeyi dene işe yarayabilir, annenle bebek bakımında çatışmanız konusunda da Allah yardımcın olsun umarım bir an öce seni anlar..
gamze19 ya tebrik ederim kuzucuğunu benim sıpaya bir aydır öğretmeye çalışıyorum ama hiç niyeti yok elinin birini açıyor birini yumru yapıyor zamanla öğrenecek inşallah.. :)
rudi aramıza hoşgeldin canım
edibe85 Oohh sefanız olsun, hayat size güzel valla, Allah ağız tadınızı bozmasın inşallah..
cantuba Herkesi zayıflatmaya niyetlisin bakıyorum da :), eski halini bilmiyorum ama baya iyi görünüyorsun tebrik ederim, benim bu ara spora falan başlamaya niyetim yok çünkü süt problemim var 10 gündür epey sporla kendimi yorup iyice azalmasını istemiyorum zaten 2-3 kilo fazlam var emzirme sonrası vermeyi düşünüyorum kısmetse, 8 haziran günü işle ilgili olumsuz bir haber aldım iş yerimiz başka bir ilçeye taşınıyormuş ve evime daha da uzaklaşıyormuş tayin istemeye falan niyetlendim sanırım o konu biraz beni sitrese soktu ve sütüm epey azaldı umarım tekrar artar
sevdalinka84, iş insanı ne kadar zorluyor sen bide henüz başlamadın ücretsiz izindesin diye biliyorum ama uzaktan da olsa insanı strese sokabiliyor inşallah gönlünce bir çözüm bulursunbenim de yine iş yüzünden sanırım sütüm azaldı bu aralar, seni okuyunca bize çok benzettim hallerinizi, aynı şeyleri oğluma bende yapıyorum sık sık emzirmeye zorluyorum son günlerde o kadar aç kaldı ki gece artık saat kurup emzirmeye çalışıyorum, bazen emmiyor tekrar yarım saat sonrasını kuruyorum bir daha deniyorum, abartmıyorum gece de 7-8 kere kalkıyorum şu günlerde tek emsin sütte artsın diye, bir de işe gidiyorum o halde ama olsun, bugünler geçecek inşallah hep böyle olmayacaklar ya, allah sağlık sıhhat versin de gerisi boş. Birde bakıcı ile ilgili canımı sıkan bir iki şey oldu, işte de densiz bir kaç kişi var, sahi ya bu işteki evde kalmış kız kurularına gıcık oluyorum gelsin bi
ben hep buralardayım ya o kız kuruları varya adamı canından bezdirio beni ilk yılımda nerdeyse istifaya sürükledide sükür onları adam yerine koymamayıı öğrendim.. inş.sütün artar ama sıcaklar azaltıo sanki sütü vücuttan su kaybı cok benimde azaldı cünkü düsün yani benbu arada bakıcın naptı sarı bezle mi sildi titiz gacııı
sarı bezi geçtim benim yanımda yapmıyo ama daha kötüsü sürekli küçük yalanlarla durumu kurtarmaya çalışma gayreti var çok fena:18: ne desem hemen bir manevra ile kıvırı veriyor. Ben de pek lafı dolandırmam, imalarım yoktur, her lafın altında bir şey aramam, gerektiği kadar mesafeli bir kişiliğimde vardır ve genelde hemen herkesle de kolay anlaşırım ama böyle insanlara ne cevap vereceğimi de bilemem, hak ettiği gibi cevapta verememo yüzden işteki kız kurularının laf çarpıtmalarına dayanamıyorum ya
Geçen aldım karşıma konuştum sen beni daha tanımıyorsun bende seni, zamanla daha çok tanıyıp sevicez birbirimizi inşallah dedim sana evimizi en önemlisi canımızı emanet ediyoruz diye dinliyor bende sizin ailenizi sevdim falan dedi ama oğlana şunu yaptım yedirdim bunu yaptım çok sevdi diyor bir bakıyorum, çamaşır makinasının içine kirlileri koyuyor, çocuk kusmuş söylemiyor yada yoğurdu olduğu gibi üstüne dökmüş yedi yedi bitirdi diyor ne bileyim bu sarı bezi söyle söyle dilimde tüy bitti geçen ben evdeyken oğluma ben yediriyordum yoğurdu ağzı bulaşık oldu bu elinde sarı bezle yetişti, sonra farketti bıraktı, ıslak mendille popo silme diyorum, pamuk ve su koydum bunları kullanacaksın diyorum ama oğlanın popo hala pişik baktım ki tuvalete koyduğum uyduruk bir ıslak mendil vardı kızım kullanır arada o farkedilir derecede azalmış belli ki o kullanıyor, kızımda görmüş geçen ama yoo ben hep pamukla siliyorum diyor, işte böyleallah daha zor konularda muhatap etmesin, oğlumda sağlıklı olsunda bakacağım çağresine duruma göre, bakıcı zormuş
cnm valla komedi oyunu gibi evde herkes el cırpıyo yani eşim ve ben oda saf saf bakıodu dün ben cırpıp bıraktım o başladı bugün tüm gün cırptıama ben yaparken yapmıo ben yapmayı bırakıorum o başlıo sırayla annecim dio bana:139:
bu arada cnm canını sıkma inş. istedigin gibi tayinin cıkar ne iş yapıodun ki yakınlardada vardr inş çalışıp kuzuna yakın olacagn yer
çalıştığım kurum yaşadığım ilçede de var sanırım şuan boş kadro da var. işyerimden çok memnundum oradan ayrıldığıma üzüleceğim ama kısmet işte. Artık bir oğlum var ve önemli olan onun için iyi olan.
Bir bulusma duzenleyelim mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?