2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

iş artık umrumda değil ama ne kadar düşünmemeye çalışsam da süt konusunu malesef kafamdan atamıyorum ve iyi biliyorum ki kafamdan atmadıkça da çoğalmayacak

selamm.ben geldim. ne kadar yoğunum yaaaa aylardır yazamadım buraya bile. arada okuyorum ama. hepinizi özledim kısslarrr.

selamm.ben geldim. ne kadar yoğunum yaaaa aylardır yazamadım buraya bile. arada okuyorum ama. hepinizi özledim kısslarrr.

nerelerdesn ya özledk valla kac kere sorduk nerde acaba die nasılsın güzel saclı kızın nasıl biz ankaralılar bulustuk biliomusun cok gelişmeler oldu kızının dişi cıktı mı

evet biliyorum buluştuğunuzu. arada girdim okudum :) sorma çok yoğunum ev aradık bi süre.taşıncaz da . sonrada toparlanma telaşı. bi yandan da okul. bi de bizim kız bi yaramazki offff sorma hiç. gündüz sadece iki saat uyuyo en fazla. onun dışında hep başında bekleyip oynamamızı istiyo. ha bi de emekliyo bi güzel. evdeki bütün kabloları çekeliyo :) başımız belada. senin ki de başladımı emeklemeye? bizim dişimiz çıkmadı daha. çıksa artık sanki o yüzden de biraz huzursuz. geceleri nerdeyse 5 kere kalkıyoruz

geriye dogru emeklio cnm ayaga kalkmaya calısıo genelde cok yaramaz ama uykusu gündüz epey var....diş cıkmadı bizimkide sıkıntılı... cok hareketliler ...ev işi cok zor inşallah kolayca yerleşirsin toplanma ayrı dert yerlesme bi ay sürüyo resmennnn

toplanmışsınız kızlar yine:)oğlumu 8buçukta yatırdım 2 sefer uyandı şimdiye kadar.uykusu düzeldi diyodum bu aralar.ayy 1günümüz 1günümüze uymuyo ya.

gamzeciğim ve sevdalinkacığım teşekkürler moral verdinizoğlum uyudu güya ama zırt pırt uyanıyor, gazı var yada karnı ağrıyor sanırım, sahi ben çorap giydirmiyorum gece ve gündüz, kayınvalidem giydir karnı ağrır diyor şimdi haklılık payı var mı acaba, siz giydiriyor musunuz. Gündüz sıfır kollu atletle geziyor, gece yarım kollu bacaklı badi ile yatıyor, gündüz uyurken örtü olarak tülbent örtüyoruz, gece nevresimi yeterli mi sizce ya, bir iyileştiremedik garibimi bu yüzdense çok suçlarım kendimi ama ne yapayım ateşide vardı

hey gamse kaçtınmu asuuuuuuuuuuuuuuuuu hoşgeldinnnn

sen de hosssssssssss geldinnnnnnnnnnn canm
uzun bı aradan sonra

sütü az olan ya da oyle oldugunu dusunen arkadaslar
lutfen su dusuncenızı atn kafanızdan
herkes kısmeti kadarını yer içer
süt içmiyor dye sağlıgından olmuyor ya
allah baska dert vermsn
sukkkkkkkkredinnnnnnnnnnn

cnm gündüz ev iyice ısınana kadar bence corap giydir ben giydiorum bi kac gün dediğin gibi gezdirdim cocuk öksürmeye başladı kendini suclama ama onların bünyesi hassas..

iklimaras horoz yine iyi ben piliç besliorum yesem bi dert yemesem ayrı

cnm oglusunun daha ıyı olmasına sevndm
marak etme bı kac gune gecer
soguk algınlığı işte....
ben de ayaklarına bakıyrm sıcaksa cıkaryrm
evn durumuna da baglı tabııı
gece de sadece ınce bır battanıye ortyrm ama o acyr zaten ılerleyen saatlerde

canım valla evler çok sıcak.o yüzden çocuk atletle yatıp kalkıyo.üstünü de örtmüyorum.çorapta yok.giydirince eşim kızıyo.ayaklarıyla hissetmesi lazım yeri,elleriyle ayaklarıyla oynuyo,onları tanımaya çalışıyo diyo,algıları daha fazla açık oluyomuş.zaten sıcak diye hiç giydirmiyorum artık.karın ağrısı yapacağını sanmam havalar sıcak olduğu için.üşütecek bi hava yok.hele ben midyattayımmm

arkadaslar bugn tum gun pıknıkteydk arkadaslarla
coooook guzeldı
bebegmn mamalarını sabahtan hazrldm hepsnı yanıma aldım
acık hava bır yarıyr kı bebelere
hem cok guzel oynadı
hem cok guzel uyudu
hem de guzelce yedı mamalarını

cumartesi de pıknıkteydk ogun de ole olmustu
bebelerı koydk bı guzel guneslendler cımlerde valla
herkese tavsıye edılır
bebeklere acık hava cok ıyı gelıyor
tabı bız annelere de

orası öle ama burda poyraz var esio cnm orda giydirme ama biz giydirmelyz her zaman deil zatn cnm ara ara giydiriyorum sonra cıkartıorum yatarken

cok sevndm snn adına keskeeeeeeeee acık hava ah neyse hayal kuralımmm

orası öle ama burda poyraz var esio cnm orda giydirme ama biz giydirmelyz her zaman deil zatn cnm ara ara giydiriyorum sonra cıkartıorum yatarken

tabi ki evler soğuksa giydirin.üşümesin o minik ayaklarıı...yerim ben o ayaklarıı
kızlar size iyi sohbetler,gideyim ben de yatayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…