- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.961
cnm iş hayatı hakkında en güzel söz SENİ SEVEN BEŞ DAKKADA SEVMEYEN ANINDA SATAR o yüzden cok mutlu oldugumuz yerler oluyo ama orası iş ortamı ve senin icinde önemli olan kuzun boşver herkesi unutursn hem sevdiğin insanlarla dısardada görüşürsn....
süüt konusundada üzülmeyin artık ya kısmet sanki 2 günlük deiller ya büyüdüler abi oldular dişleri var yemek yerler kesilmesn de az olsun boşverrrrrrrrrrrrr
iş artık umrumda değil ama ne kadar düşünmemeye çalışsam da süt konusunu malesef kafamdan atamıyorum ve iyi biliyorum ki kafamdan atmadıkça da çoğalmayacak
selamm.ben geldim. ne kadar yoğunum yaaaa aylardır yazamadım buraya bile. arada okuyorum ama. hepinizi özledim kısslarrr.
evet biliyorum buluştuğunuzu. arada girdim okudum :) sorma çok yoğunum ev aradık bi süre.taşıncaz da . sonrada toparlanma telaşı. bi yandan da okul. bi de bizim kız bi yaramazki offff sorma hiç. gündüz sadece iki saat uyuyo en fazla. onun dışında hep başında bekleyip oynamamızı istiyo. ha bi de emekliyo bi güzel. evdeki bütün kabloları çekeliyo :) başımız belada. senin ki de başladımı emeklemeye? bizim dişimiz çıkmadı daha. çıksa artık sanki o yüzden de biraz huzursuz. geceleri nerdeyse 5 kere kalkıyoruz
hey gamse kaçtınmuasuuuuuuuuuuuuuuuuu hoşgeldinnnn
gamzeciğim ve sevdalinkacığım teşekkürler moral verdinizoğlum uyudu güya ama zırt pırt uyanıyor, gazı var yada karnı ağrıyor sanırım, sahi ben çorap giydirmiyorum gece ve gündüz, kayınvalidem giydir karnı ağrır diyor şimdi haklılık payı var mı acaba, siz giydiriyor musunuz. Gündüz sıfır kollu atletle geziyor, gece yarım kollu bacaklı badi ile yatıyor, gündüz uyurken örtü olarak tülbent örtüyoruz, gece nevresimi yeterli mi sizce ya, bir iyileştiremedik garibimi bu yüzdense çok suçlarım kendimi ama ne yapayım ateşide vardı
gamzeciğim ve sevdalinkacığım teşekkürler moral verdinizoğlum uyudu güya ama zırt pırt uyanıyor, gazı var yada karnı ağrıyor sanırım, sahi ben çorap giydirmiyorum gece ve gündüz, kayınvalidem giydir karnı ağrır diyor şimdi haklılık payı var mı acaba, siz giydiriyor musunuz. Gündüz sıfır kollu atletle geziyor, gece yarım kollu bacaklı badi ile yatıyor, gündüz uyurken örtü olarak tülbent örtüyoruz, gece nevresimi yeterli mi sizce ya, bir iyileştiremedik garibimi bu yüzdense çok suçlarım kendimi ama ne yapayım ateşide vardı
canım valla evler çok sıcak.o yüzden çocuk atletle yatıp kalkıyo.üstünü de örtmüyorum.çorapta yok.giydirince eşim kızıyo.ayaklarıyla hissetmesi lazım yeri,elleriyle ayaklarıyla oynuyo,onları tanımaya çalışıyo diyo,algıları daha fazla açık oluyomuş.zaten sıcak diye hiç giydirmiyorum artık.karın ağrısı yapacağını sanmam havalar sıcak olduğu için.üşütecek bi hava yok.hele ben midyattayımmm
arkadaslar bugn tum gun pıknıkteydk arkadaslarla
coooook guzeldı
bebegmn mamalarını sabahtan hazrldm hepsnı yanıma aldım
acık hava bır yarıyr kı bebelere
hem cok guzel oynadı
hem cok guzel uyudu
hem de guzelce yedı mamalarını
cumartesi de pıknıkteydk ogun de ole olmustu
bebelerı koydk bı guzel guneslendler cımlerde valla
herkese tavsıye edılır
bebeklere acık hava cok ıyı gelıyor
tabı bız annelere de
orası öle ama burda poyraz var esio cnm orda giydirme ama biz giydirmelyz her zaman deil zatn cnm ara ara giydiriyorum sonra cıkartıorum yatarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?