2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben de çalışmaya devam eden annelerdenim.. kasım bebişleri çalışan annelere denk gelmiş yani.. bu arada muhabbeti olmuş da ben de hala hastalanmadım yaa.. herhalde emme olayı bitene kadar böyle gitçek.. geçen yaz hamileydik. şimdi emzirme derken 1,5 yıldır iyiyiz yani:)))

bu arada kızlar akşam bakıcı bir teyze ile görüştük. şimdiye kadar anneanne babaanne idare etti ama bakıcı tutacaz mecburr.. insan bir garip oluyor bakıcı ile konuşurken konu çocuğun olunca(
,

Ahhhh ah ne güzel ben ilk kızımın doğum için ayrıldım dahada dönmedim bazen özlüyorum doğrusu bu arada ben yürüteçe kullanmıyorum çok memnunum ama dediğiniz gibi saatlerce kalmıyo en fazla 20 dakka

ohhh edibe hayat sana güzel.deniz,kum,güneş:)
yürüteci ben de almak zorunda kaldım.oğlum çok yaramaz.fazla bırakmıyorum.acil bi işim varsa 15dak o kadar.o 15dakda hızlı hızlı bi o tarafa bi bu tarafa koşup duruyoo.çok fırlama bi çocuk olacak.hep yaramaz çocukları sevmişimdir.çocuğum olursa yaramaz olsun istemişimdir.ama bu da çok yaramaz oldu.bu kadarını istememiştimm..
oda da oyuncaklarıyla oynarken mutfağa gittim acele acele toparlıyayım diye.10dak sonra ses gelmeye başladı önce yavaş yavaş sonra o sesin seviyesi yükselmeye başladıı''ıııııhhh,ıııııhhhhh,IIIIIHHHHH'.sonra ses yakından gelmeye başlayınca gidip bakayım dedim.bi de baktım koridora kadar emeklemiş.odadan çıkmış bana doğru gelmeye çalışıyooo...''ıııhhhh''da anne demek heralde.sonra hadi git iş yappp.çokkk seviyorummm bu çocuğuuu çokkk

Son düzenleme:
Bende çınarcıktayım annemlerin yazlığında defne doğduğunda tuttu babam bu yaz 4. Yazımız 3-4 ay kalıyoruz çok iyi geliyo babamızda cuma akşamı gelip pazar akşamı dönüyo gerçi pek denize girmem güneşten hiç hoşlanmam çok beyazım direk haşlanıyorum bide güneş bunaltıyo (bazı özel durumlarda var) geleli bi ayı geçti ayağımı bile sokmadım

herkes yaz diye savrulup gitmiş burda yaaa..
kışın buluşuruz yine...
saka saka..
bi dakika gireyim dedim.saat 5 te gidicez yine denize..
sprey sen antalyadaydı güzelim ..gelsene konyaaltına yüzelim..yüzdürelim su bebekleri..

kışın buluşuruz yine...
saka saka..
sprey sen antalyadaydı güzelim ..gelsene konyaaltına yüzelim..yüzdürelim su bebekleri..

kışın buluşuruz yine...
saka saka..

kışın buluşuruz yine...
saka saka..

amaaaaan dağılmış yine bura yaa.. kız bi gün girmedim şu topiğe yine ölmüş buralar...
neyse, şuan çook keyifliyim heeç canımı sıkmayacağım.. sevgili kk kullanıcı adımı değiştirmiş sağolsunlar.. çoook sevindim... herhal ben kimim biliyonuz, ama yine haber edeyim demiştim..

oğluma araç koltuğuda aldık zaten, çook şükür.. chicco aldık, ama burada tavsiye edileni alamadık malesef, bizim sıpa sığmadı içine.. daha büyük bişi aldık mecburen, şimdi aldığımız çook iyi, şimdilik.. umarım uzun süre kullanabilir, yoksa eşim yicek beni...

bide denizde yüzerken kullanacağı bir şişme simit aldık,üstünde tentesi de var, güneşten korumak için, alttanda içine oturması için yeri var, sarı renk, bi şirin bi şirin. acayiip hevesle bekliyom tatili..

şimdilik çıkıyom, inşallaaah en kısa zamanda hareketlenir bura..

neyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
erraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn
serapppppppppppppppppppppppppppp

daha aklıma gelmeyen diğerleri, neredesinizzzz?

tubiş iyiki geldin, tatil alışverişi tamam herhalde, hadi bakalım güle güle gidin gelin emi bu arada ne zaman gidiyosunuz ve yer olarak en son nereye karar vermiştin? yerim ben onun simidini seninki sudan çıkmaz bence...

ay bütün kızlar toplandık oldu hemen şşşşşştttt okuyan kullanıcılar sizde girin hemen, yok öyle oku oku git

Edibe85 yüzdün yüzden geldin tabi, oğlanı da yordun suda, uyuyordur şimdi oh ne ala... birde serin serin balkonda çayını yudumluyosundur

tubiş iyiki geldin, tatil alışverişi tamam herhalde, hadi bakalım güle güle gidin gelin emi bu arada ne zaman gidiyosunuz ve yer olarak en son nereye karar vermiştin? yerim ben onun simidini seninki sudan çıkmaz bence...

şimciiikk biz 14 akşamı yola çıkacaz Allah nasip ederse, 15. de düğünü yapacaz, 16 sında erdeğe gidiyoruz.. Malesef eşim illa erdek istedi, arkadaşlarla birlikte olacak çünkü.. onlarda burdan 16 sında çıkacaklar, orada buluşacakmışız.. oteli de onlar ayarladılar, kırtay mıydı neydi.. öle bişi.. tur şirketinden ayarlamışlar, toplu alımlarda indirim yapmışlar.. ben çok beğenmedim açıkçası ama napalım olsun... havuzu varya yeter oğluşuma.. dediğin gibi sudan çıkmayacak şimdi bile küvetten çıkmamak için bas bas bağırıyo, bıraksam orada uyuyacak sıpa.. inşallah deniz soğuk olmazda denize gireriz birlikte oğluşumla, çünkü havuz olayını pek sevmem ben.. açık deniz olacak bana, öleee gidecem uzun uzun yüzecem.. ohhh mis.. darısı hepinizin başınaa...

kemece bulusuyoz mu canım ank da 30 haziran da
30 Haziran haftaya cumartesi oluyor neden olmasın, şimdilik bir planım yok, inşallah oğlumun sağlığıda el verirsese seve seveBizim oğlan tam iyileşiyor diyorduk bugünde ishal oldu perişan olduk, şimdi duş aldı yattı bakalım ses yok bir saattir inşallah kuzucuğum dinlenir ve iyileşir bir an önce ve arkadaşıyla tanışır

asucan sizin evde su var mı? çankaya belediyesi bizim suları kesti, bizde evdeki suyla oğlana su ısıttık yıkadık oğluşum uyandı.....................

kuzucugum gecmiş olsun yaaa..bu ishal dişten olabilir mi acaba..yogurduna muz kat ...muz ve su ..hemen düzelir..
bi de pirinçli tavuk corbası mide barsak rahatsızlıklarında iyi geliyo derler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…