- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.001
Kasım annelerinin çoğu çalışıyo sanırım bu arada bizim iki tane dişimiz çıktı
amaaaaan dağılmış yine bura yaa.. kız bi gün girmedim şu topiğe yine ölmüş buralar...
neyse, şuan çook keyifliyim heeç canımı sıkmayacağım.. sevgili kk kullanıcı adımı değiştirmiş sağolsunlar.. çoook sevindim...herhal ben kimim biliyonuz, ama yine haber edeyim demiştim..
oğluma araç koltuğuda aldık zaten, çook şükür.. chicco aldık, ama burada tavsiye edileni alamadık malesef, bizim sıpa sığmadı içine.. daha büyük bişi aldık mecburen, şimdi aldığımız çook iyi, şimdilik.. umarım uzun süre kullanabilir, yoksa eşim yicek beni...
bide denizde yüzerken kullanacağı bir şişme simit aldık,üstünde tentesi de var, güneşten korumak için, alttanda içine oturması için yeri var, sarı renk, bi şirin bi şirin. acayiip hevesle bekliyom tatili..
şimdilik çıkıyom, inşallaaah en kısa zamanda hareketlenir bura..
neyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
erraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn
serapppppppppppppppppppppppppppp
daha aklıma gelmeyen diğerleri, neredesinizzzz?
tubiş iyiki geldin, tatil alışverişi tamam herhalde, hadi bakalım güle güle gidin gelin emibu arada ne zaman gidiyosunuz ve yer olarak en son nereye karar vermiştin? yerim ben onun simidini seninki sudan çıkmaz bence...
30 Haziran haftaya cumartesi oluyor neden olmasın, şimdilik bir planım yok, inşallah oğlumun sağlığıda el verirsese seve sevekemece bulusuyoz mu canım ank da 30 haziran da
30 Haziran haftaya cumartesi oluyor neden olmasın, şimdilik bir planım yok, inşallah oğlumun sağlığıda el verirsese seve seveBizim oğlan tam iyileşiyor diyorduk bugünde ishal oldu perişan olduk, şimdi duş aldı yattı bakalım ses yok bir saattir inşallah kuzucuğum dinlenir ve iyileşir bir an önce ve arkadaşıyla tanışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?