2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
tubacan buralardym ya okuyrm cıkıyorm bugunlerde. misafırım cook oluyr y ada biz gıdıyrz bı yerlere. sabahları yapyrm canm. ama bu sabah degl de aksam yapcam inş. bugun 1. level bıtecek. bu arada zıplamaları yapamıyrdm ya hanııı... şimdi gormen lazm zıplıyorm adeta hedye işine de memnun oll. benm eşim de begenysen alym der alır. gıdıp onceden falan almaz. gerc ben de oyleymdr. hııccc hedıyeleşmeyız. ama gecen gun bunları konusuyrdk yıne. ' bak dedm benm gıbı bırını bulmussun ne hedye ister ne bısey. ama artk bana hedye almak ıstersen altın kolye ucu al sureklı dedm kolye ucu cook severm deee

gamze bızım favorı oyucaklarmz kavanz kapagı kasık bardak tabak tepsi kablo şarj aletleeri kagıt karton........ oyucaklarla bır dk oynar yada oynamaz. o yuzden artk ona hıccc oyuncak almıyorm. en azından sımdılıkkkk...

edibe keyfıne dıyecek yok bizim için de gez. 'gez konyayı gör dunyayı' demişler. oglun sızın gıbı olur muhtemelen. ilerde buyunnce ben tek basıma tatıl yapcam derse de sasırma valla. neden mı??? ya doğdugumdan beri sııznle gezıyorm her yeriiii. artk yanlız geczem derseee... ya da sevgılımleee

denıs guzel haberlernı almak mutlu ettııı ınan. bızı yanlız bırakma. zaten bır avuc kaldık su topıkte

gamzeee ayrıca nnelermz yerı cook ayrdr. ben bebegm olunca onun kıymetını daha cook anladm. allah kımseyı anasz babasız bırakmasın

akşama da yemege cıkcaz ailecek. hadı hepnz opuldnz kendınıze ıyı bakın kı bebeklernz de ıyi olsnnn

eveet, sepeeet...

asuuuu kız 10 gün oldumu maşallaahhh.. resim çektin mi başlarken, yarında çek bitirince, bizimle de paylaaaaaaşşşş.. olu mu acabaaa?
ya topikte paylaşmak istemezsen anlarım, ama bana yolla özelden falan.. ilk 10 gün en çok değişiklik olan kısım çünkü.. çook merak ediyoom.. bende görem seniii, olmaz mıı?

asu izledim videoyu, itiraf ediyorum ilk defa duydum ben, gözlerim doldu, tüylerim diken diken oldu, yüzlerceee şehitin verildiği son bir kaç yılın acısı ve bir erkek anası olarak..

İçim yanar, içim kanar da
İsyan!
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman....

gamze19 ve emire amade cumartesi günü anneme geldim. Gelen giden akraba komşu ziyaretleri derken vakit bulamıyorum pek. Ama hızlı hızlı okuyabildiğim kadarıyla sizi takip etmeye çalışıyorum.
emire amade ben de spor yapmaya başlamıştım ama 2. gün oğlanın diş huysuzluğu nedeniyle yarıda bırakmak zorunda kaldım ve tamamlayamadım sonraki gün annemlere geldim burda da devam edemedim 3. güne de geçemedim yani 4. gün lohusalık sonrası ilk defa regl oldum moralim bozuldu sütüm zaten az hepten kaçacak zannettim derken kaldı işte ama eve dönünce 1. günden başlayacağım inşallah ikinci dişimizi de dün çıkardık bu arada
gamze bizim eskiden kalma oyuncağımız yok 4-5 oyuncağı var en çok müzikli olanları seviyor bi de suda oynayabileceği oyuncaklar var onları çok seviyor kaplumbağaya bayılıyor

Herkese selamlar..adamlar uyuyunca halınızı hatırınızı sorayım dedim..biz bı İzmir e eve uğradık..kirlileri bırakıp temizleri alıp yola devammmm..durmak yok gezmeye devammmmm...haftasonu esim beni bu sefer kendi anneme bırakacak ramazana kadar orda kalicam yani Bursa da....biraz da onlar ilgilensin torunlariyla..esim de cumaları gelecek gezecez iste Bursa civarlarında 20temmuza kadar..bursa da olan veya yolu düşecek olanı baba evimde ağırlamak isterim..hiç pişman olmazsınız..mukemmeldir...konfor full..neyse..şey...bu arada tüm forumdaslarin bebeklerine su zamanlar dilimden düşmeyen bı şarkıyı ithaf etmek isterim..bizden baby kere gitsin...Kenan doğulu doktor derdime bul bı care..ona dayanamıyorum yaz bı reçete..sabaaaaah aksam yemekten önce..her an yanımda olsun istiyoruuuuuuuuuummm...
Ha!bu arada artık 2.sinifa geçmişim..edebiyat tan..bı açık öğretim edebiyatım eksikti..artık 2.sinif ogrencisiyimmmmmmm....
Canım ben görüp te tepki veresiye emir iyileşmiş..e buna ne denir?????? Massssssaaaaalllaaahhhh....

2012 Kasım annesinden sevgiler

Kızlar bu sene bebişleriyle tatile giden var mı?
Gittiyseniz nasıl geçti/geçiyor ve neler yaptınız?

Canım 3.ayliktan beri geziyoruz biz..ne uçağı ne vapuru ne arabası ne otobüsü kaldı..herrrrrrseyiii her durumu yaşadık...sen ne ile nereye gidecegini nerde kalacağının ornegini ver..daha iyi ve net yardımcı olurum..genel olarak ben6,5 ay sadece anne sutu verdim..dolayısıyla hiç bı şey sorun olmadı..ondan sonraki trick ler nerede ne şartlarda kalacağına bağlı..sen bana veya buraya yaz sana ona göre açıklayayım.bi de erdem pasa pire sevmeyen sofrada ne varsa bilerek ve isteyerek sadece onu yiyen bı çocuktu..ilk baslarda ona özel beslenme zamanları oluşturmaya çalıştım asla istemedi..bizle oturup yiyen içen bı cocuk olduğu için hiç bı sorun yasamadık..mesela bugün restoranda mercimek çorbası salatadaki roka salatalık ve domatesi biliyorum be
Ki inanmicaksin ama 2dilimde karışık pide yedi..valla da billlaaaa da..üstüne emdi...yallaaaaahhhh..kahvaltıda ölmek Menemen filan yiyo..biberi domatesi..bildigin Menemen..o yüzden biraz şanslınız sanırım..siz Nasılsiniz..hiç bı zaman cam rende kullanıp da meyve presi veremedim..kiraz şeftali muz elimizden kemirip yiyo..olllleeeee iste..

Ben gelcem zaten..şüphen mı var..yalniz gunubirlik gelemem..kalmaya gelcem..esimle...ona göre..ya yer ayarlayalım ya da..dur bı bakalım..ama gelecez inşallah..oralarda gezilcek görülecek bı seyler var mı..esimi ikna etme adına..

Deniiiiiiiiizzzzz....
Daha gecen konuşmamızda buluşmamızda yani deniz neden girmiyo cooookkk özledik dediydik yaaaa..ha sooooyyyle gir biraz..bı merhaba desen yeter..sensiz olmuyo..dolanmaya alıştık yaaa.dolanmayinca garip geliyo..eşyaları değiştirmeye eve uğradık bı garip hissettim kendimi vallahi

Canım erdem öyle bı alıştı ki..bence ılerde gezi programı falan sunacak bu cocuk..sevgilisi ile falan gezsin yavru napcak yalniz gezip..valizi ile yasamaya alıştı..bı de yanına alır güzel kızı olur biter..vallahi biz esimle buyuz..cocuk geldi diye değiştmeyiz..o bize uyacak..istemezse büyüyünce bize takılmaz..isterse ona hep yer ve paramız var..afiyet bal seker olsun canım..

Erdem in favori oyuncağı i phone...hayır ben anlamış değilim..neden sadece o..onun digerlerinden farklı olduğunu nasıl anlıyor..ne oluyo da buyuleniyo..gecen gün uykudan gözlerini açtı inanın nefes almadan ilk i phone gördü ve sanki rüyasında onunla sevismis gibi atladı yatakta üstüne..ben anlayabilmiş değilim..telefonun şarj yerinden peynir tereyağı artıkları falan çıkıyor..hay Allah im

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.Maaşallah bebişinize Allah sağlık versin..Şimdi 6 ayın içindeyim 2 hafta sonra İst.dan Çeşme'ye geçeceğim 1 haftalığına,bebiş yokken son tatilim ama bebişten sonra da gidicez allah izin verirse..

Hamileyken gitmişliğin var mıydı?Neler önerirsin?

Hamilelikte de böleydim canım..4 saat uçak yolculugu ile Hollanda ve Belçika ya gittim..yalniz Avrupa da yemekbiraz sorun oluyor..yani batı Avrupa yemek hususunda iğrenç..içecekleri bile extacy ve domuz kokuyo..zaten gezinin son gunü kanlı ishal olmuştum..dönüşte hastanede yattım yani..yurt dısını biraz ertele..hele hele batı Avrupa civarını..
Yurt icinde hamilelikte sadece bir keresinde kötü olmuştum..o da çok çok uzun süren bı otobüs yolculugu idi..ayaklarım shrek ve fiona gibi olmuştu bı haftaya anca gecti sislikler ve 6aylik hamileydim..onun haricinde yolculuk bı külfet olmuyo..yani bana olmadı..otobüs yolculugunun uzun olanından sakınmak lazım..
Onun haricinde 9 ay boyunca kessssssiinnntisiz yüzdüm ilkbahar sonbahar da dahil..nerdeyse suda dogum yapacaktım..zaten cocuk ta normal dogumu yadirgamadi..5saniye de firt diye çıktı..bende inanamadım doğumhanede..sana boooooolll boollll yüzmeni tavsiye ederim..öyle ki ben Deniz'de uyuyordum artık..deniz kızı olmuştum..sonraki halımı kızlarda buluşmamızda gördü iste..bı gram fazlalık yok..dogum yapmış olduguna kimse inanamıyor..mutlaka yüz..tabi doktor izni ile..
Biz kayinvaldemler ve annelerle çok görüşürüz..mutlaka bı bahane bulup
Antalya veya Bursa'ya kaçarız..anne yemeği yemek kaynana destegi almak hamilelikte ev ısı değilde hossohbet gezip tozmak mükemmel oluyo..onu da tavsiye ederim..
Tüm hamileliğim boyunca 32.haftaya kadar çalıştım..tabi aralarda rapor falan aldım..sende çalışıyorsan sana tavsiyem dogum izni baslar başlamaz i
Eriye erteleme al hemen ve son 2ayinin tadını çıkar..
Kimileri yazın hamile iken o sıcakta gezmek zor oluyo der ama ben hiç katılmıyorum..bı daha hamile kalırsam yine Eylül Ekim kasim annesi olmayı isterim..yazın regl olmayıp tertemiz dolaşmak gibisi yok..hiç hala olmadım ama İnan zor olmuyo yaz hamileliği..duşun ben göbek önümde hasta bakiyodum izmirde Temmuz ayında ...
:26:
Hiiiiimmmm..daha ne desem..var mı başka sorun???
Sadede gelirsem gezelim tosalim cosalim..

Canım benim, geçecek bugünler de. Allah dağına göre kar verirmiş. Sen iyi bir annesin, Denizcik çok şanslı, hep dediğim gibi. Onunla ne güzel ilgileniyorsun, maşallah ne güzel ailesiniz Çok teşekkürler güzel sözlerin için. Denizkuzu iyi olsun, Bodrum'a bekleriz. Beraber denize gireriz ne güzel kuzucuklarla Hiç bozma moralini. Her şey düzelecek.

Selam kizlar,nasilsiniz hepinizi cok özledim.Edibe cim masaallah sen hep biraktigim gibisin sürekli geziyorsun Asu´cum sende kilo veriyorsun galiba Allah kolayliklar versin.Denis´cim sanada Deniz bebk icin cok gecmis olsun,insaaallah en kisa sürede gecer bi tanem.Cok okuyamadim topigi.Bundan sonra takibe devam,eve de geldim temizligimde bitmek üzere.Yarin Ahmet Mirza´nin doktor kontrolu var,gelince anlatirim.Birde bizim disimiz henüz cikmadi,herkesin ciktimi acaba, biz mi gec kaldik:26:Hepinize ve bebislerinize öpücükler.....

Asu´cum Türklerin destansi müzigi dombira yi cok begendim süper bisey,paylasimin icin tesekkürler.

himmelcm hoşşşşşşşşşş geldnnnnnnnnn
nerelerdesn ya
sen de yoktun bı avuc ınsan kaldk
turkıyedemısın???

oğln ve kızın ıyıdr umarm
nasıl dış, emekleme durumları var mı sende???
paylaşama gelnce ne demek cnm
bence burda boyle guzel seyleri paylaşmamız lazm
her zaman bebeklerı konuscak degılız ya

bu arada zayflamışssındır sen baya....
doğru mu????

tubacan resm cekmedm ama olculerımı yazmıstm.
ama şimdıkı halımın fotosunu gonderebılırm ıstersen???
yanı farkı gormemeiş olacaksın!

bu arada level 2 de daha fazla terledm
ve de yoruldmmmmm neyse ona da laışırız bı kac gune

Hoşgeldn cnm beklioruz dr kontrolünden sonra öptük

bana gönder ilk halini biliyorum nasılsa bende heveselnirim böylecce lütfennnnn

Hosbulduk Asu´cum,ben almanyaya döndüm bundan sonra tam gaz burdayim insaallah.disimiz cikmadi daha ama odada baya bi dolaniyoz.Kizimda iyi sükür okulunu özlemis,oda gidip geliyor.Tatilimi yaptim,moralimi depoladim,süper kilolar verdim beni görenler sok geciriyorlar.Kisacasi süperim.
Sen neler yapiyorsun,kilo vermek icinmi ugrasiyorsun,ne yapiyorsun bunun icin.

Hoşgeldn cnm beklioruz dr kontrolünden sonra öptük

bana gönder ilk halini biliyorum nasılsa bende heveselnirim böylecce lütfennnnn
Hosbulduk Gamze´cim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…