- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.241
ooo tugba ne iyisin ya sende iyisin yok valla hediyeler falan ohh sefan olsun boşver biraz tadını çıkar kocacın böle olmak istiyosa
benim kızım da mutlu mesut oturmuş dedeliyerek oyuncak oynuyo acayip geveze bi kızım var hem kendi konuşuyo hem alkışlıyo kendini çokk komik
bu arada hepinizin favori oyuncagı vardır elbet benimkızımın barni ve betty bebekleri var onlara bayılıyo biz barniye(bahri) betty(betüş) ismini taktık çok sevio betüşü heryere götürüyoruz uzun süreli gidince onu görünce onunla kavga eder onunla konuşur bayılır yani ne güzel ilerde skalayıp evlenince kzıına oynatsın istiyorum ve bu bebekler nişanlıyken eşimle birbirimize aldığımız evlenincede birleşen bebklerimz anısı var yani kızımda cok sevdi bizim gibi peki sizin favori oyuncagınız var mı kızlar?
kemece senı unutmus deglm canm . ya sıze mınıgı gormeye gelcem bı gun zaten. cook opyrm cocukları.
ayrca arkadslar su videou ızleyn derm cok guzel. turklerın destansı muzıgııııı...
Türklerin destansı müziği DOMBIRA ( 3 defa izleyin ) nogay mogol - YouTube
Canım ben görüp te tepki veresiye emir iyileşmiş..e buna ne denir?????? Massssssaaaaalllaaahhhh....tatlım takip edemedim seni Emir biraz hasta gibi yaa.. kusura bakmaa.. maşallaah sanaaa...sabahları yapmana da sevindim, daha iyi olacak senin için,
kızlar Emir 2 gündür kusuyo, yemek yemezse sadece emerse kusma yok, ama ne yerse yesin dışardan fışkırtaak kusuyo, bu çocuk ilk doğduğu zamanlar bile hiç kusmamıştı, noldu anlamadım... yarın sabah kahvaltıdan sonra yine kusarsa doğruu doktora..sadece emiyo, bende yedirmek için hiiç zorlamıyom, emsin de.. bide kafasını eğiyo omuzunun üstüne doğru.. sanki kulağı ağrıyo gibi.. bunlar diş belirtisi olabilir diye ümit ediyorum, aman hasta olmasında.. ama genel olarak keyfi yerinde,hiç huzursuzluğu ateşi falan yok.. Senem senin minikte garip belirtiler vermeye başlamış, inşallah diştir de başka hastalıkları yoktur.. off ya çok canım sıkıldı.. 10gün sürüyo demişsiniz, biz tatile gidecektiik ama, izmire, erdeğe.. nolcak şimdiii... valla korktuğum başıma geliyo sanki..
oğluşuma nazar mı değdi yoksam ya, ctesi çook gezdik, çook kişiyle görüştük buluştuk.. her gören maşallah demişti ama, niye böyle oldu kii... kıyamam ben pıtırcığıma..
edibe ne uzun uzun yazmışsın öyle, oku oku bitiremedim..
maşşaalah sana, eline emeğine sağlık..
2012 Kasım annesinden sevgiler
Kızlar bu sene bebişleriyle tatile giden var mı?
Gittiyseniz nasıl geçti/geçiyor ve neler yaptınız?
Ben gelcem zaten..şüphen mı var..yalniz gunubirlik gelemem..kalmaya gelcem..esimle...ona göre..ya yer ayarlayalım ya da..dur bı bakalım..ama gelecez inşallah..oralarda gezilcek görülecek bı seyler var mı..esimi ikna etme adına..keyfim çook yerinde çook şükür.. oğlum sabah kahvaltısını yediii veee kusmadııı.. çok şükür çook.. senem bizim kusmadan başka hiiç bir sıkıntımız yoktu,ne ateş, ne isal,oda geçti gibi, şuan da mışııl mışııl uyuyor kuzum.. ananemizde hasta azcık, dün onları buluşturdum sanırım birbirlerine ilaç oldular..uyansın yine gidecez annaneye..
ne kutsal, ne güzel şeymiş analık.. Emir'imi düşününce bile gözlerim doluyo, öperken,koklarken, gözünün içine bakarken, ağlamasını duyunca, offf offfff neler hissediliyo sizde biliyorsunuz, anlıyorsunuz sanırım.. içim ürperiyor her bakışında, nasıl bir aşk, nasıl bir sevgi, rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın inşallah.. şükretmek neymiş, nasıl oluyomuş, Emir doğduktan sonra çook daha iyi anladım... buyurmuş ya yaradan, çocuklar sizin çocuklarınız değil, onlar benim size emanetim.. iyi bakın onlara diye, böyle emanete can kurban, rabbim bitane daha versin banaaa... inşaalllaaaahhhhhh....
neyse, keseyim ağlayacam şimdi...
size bişi anlatayım; Eşime diyom ki espirisine, gülerek ' ya bende seni seviyom sanmışım da evlenmişim seninle, Al bak aşk, sevgi, bağlılık bu işte bu' diyerek Emiri gösteriyorum..
oda bana, 'bende ya sen ne güzel kadınmışın, unutmuşum seni, sanki yeni hatun aldım kendime, aşk tazeliyom diyodum ' didiii...
tabi ben höng..
he he öle diidiiii; ya gülsem mi ağlasam mı, ne yapsam bilemedim.. iltifat mı küfür mü onuda bilemedim.. öle salak gibi kaldım.. :44::44::44:
şimdi kilo verdik eski halimize dönüyoz ya, aklı sıra hoşuna gittiğini mi belli ediyo ne, anlamadım ki.. kilo aldın çirkin oldun, sen hep böle kal da demek olabilir.. ben ona ne derken o bana ne didi, çok utandım..
ay bu erkekler, ne garipler, anlamak zor, neyi düşündüklerini, nasıl hissettiklerini anlayabilenlere helal olsun.. bizim bazen böle kazayla çarpıştığımız oluyo işte..
sporcu kızlaaaarrr, gözlerimi yaşartıyorsunuz bu aradaa... helal olsun size, valla bu performansı beklemiyodum senden asu, itiraf ediyorum.. beklemiyodum ama seviyom seni o ayrı.. senemden ümidim vardı da plates falan, senden hiiç beklemiyodum.. kemece senide unutmadım seniiiiiiaferim sana, sessiz sedasız inceliyom bende diyosun yani.. helal olsun sana da.. ohh ohhh bütün kızlar toplandık toplandık toplandık... böle yapıyom bende sporumu her sabah sizleri ana ana, oğlumun alkışları eşliğinde..
ya siz neden izmitte değilsiniz, pöööfffff,görüşsek kaynaşsak bizde.. topiği yürüten 3 5 kişi kaldık zaten, benden gayrısı görüştü tanıştı kanka oldu, kendilerini bırak ufaklıklar bile kanka oldu hattaa.. biz oğluşumla bi başımıza kaldıık.. ya gelin ya buraya da bizede gelin.. Edibe bunların hiç biri gelmez, ama senden umutluyum, bunca seyahatin içinde elbet günün birinde yolun izmite de düşecek, öle hissediyom..
Deniiiiiiiiizzzzz....evtt kemece canım kerem cin gibi maşşallah çok zeki olcak annesi ondan bu kıpırtıları yaramazlıkları baksana nasıl bakıyo yerim ben onu . hele o nehir aman o ne narinlik bayıldım onada namık erdemi göremedik saklamışsınız yüzünü olsun oda diğerleri gibi çok tatlıdır. Spora gelince bende size katılayım isterdim ama vakit bulamıyomki tuğba link vermişsin canım çok saol ama 1 kez yaptım daha yapamadım deniz kucağımdan inmiyoki cadı ya hepinize birşeyler yazmak istiyom iklim araas adı deniz olmalı çok güzel bir şiirdi canım okurken çok duygulandım benimde aklıma hep o şözler geliyor denizimi severken. edibe artık sana inanamıyorum arkadaşım özgür kuşlar gibisiniz ordan oraya inan geçen bir yer gittik aklıma geldin bu kız bu bebekle nasıl dolanabiliyo bu kadar maşallah sana
Canım erdem öyle bı alıştı ki..bence ılerde gezi programı falan sunacak bu cocuk..sevgilisi ile falan gezsin yavru napcak yalniz gezip..valizi ile yasamaya alıştı..bı de yanına alır güzel kızı olur biter..vallahi biz esimle buyuz..cocuk geldi diye değiştmeyiz..o bize uyacak..istemezse büyüyünce bize takılmaz..isterse ona hep yer ve paramız var..afiyet bal seker olsun canım..tubacan buralardym ya okuyrm cıkıyorm bugunlerde. misafırım cook oluyr y ada biz gıdıyrz bı yerlere. sabahları yapyrm canm. ama bu sabah degl de aksam yapcam inş. bugun 1. level bıtecek. bu arada zıplamaları yapamıyrdm ya hanııı... şimdi gormen lazm zıplıyorm adetahedye işine de memnun oll. benm eşim de begenysen alym der alır. gıdıp onceden falan almaz. gerc ben de oyleymdr. hııccc hedıyeleşmeyız. ama gecen gun bunları konusuyrdk yıne. ' bak dedm benm gıbı bırını bulmussun ne hedye ister ne bısey. ama artk bana hedye almak ıstersen altın kolye ucu al sureklı dedm kolye ucu cook severm deee
gamze bızım favorı oyucaklarmz kavanz kapagı kasık bardak tabak tepsi kablo şarj aletleeri kagıt karton........ oyucaklarla bır dk oynar yada oynamaz. o yuzden artk ona hıccc oyuncak almıyorm. en azından sımdılıkkkk...
edibe keyfıne dıyecek yok bizim için de gez. 'gez konyayı gör dunyayı' demişler. oglun sızın gıbı olur muhtemelen. ilerde buyunnce ben tek basıma tatıl yapcam derse de sasırma valla. neden mı??? ya doğdugumdan beri sııznle gezıyorm her yeriiii. artk yanlız geczem derseee... ya da sevgılımleee
denıs guzel haberlernı almak mutlu ettııı ınan. bızı yanlız bırakma. zaten bır avuc kaldık su topıkte
gamzeee ayrıca nnelermz yerı cook ayrdr. ben bebegm olunca onun kıymetını daha cook anladm. allah kımseyı anasz babasız bırakmasın
akşama da yemege cıkcaz ailecek. hadı hepnz opuldnz kendınıze ıyı bakın kı bebeklernz de ıyi olsnnn
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.Maaşallah bebişinize Allah sağlık versin..Şimdi 6 ayın içindeyim 2 hafta sonra İst.dan Çeşme'ye geçeceğim 1 haftalığına,bebiş yokken son tatilim ama bebişten sonra da gidicez allah izin verirse..Canım 3.ayliktan beri geziyoruz biz..ne uçağı ne vapuru ne arabası ne otobüsü kaldı..herrrrrrseyiii her durumu yaşadık...sen ne ile nereye gidecegini nerde kalacağının ornegini ver..daha iyi ve net yardımcı olurum..genel olarak ben6,5 ay sadece anne sutu verdim..dolayısıyla hiç bı şey sorun olmadı..ondan sonraki trick ler nerede ne şartlarda kalacağına bağlı..sen bana veya buraya yaz sana ona göre açıklayayım.bi de erdem pasa pire sevmeyen sofrada ne varsa bilerek ve isteyerek sadece onu yiyen bı çocuktu..ilk baslarda ona özel beslenme zamanları oluşturmaya çalıştım asla istemedi..bizle oturup yiyen içen bı cocuk olduğu için hiç bı sorun yasamadık..mesela bugün restoranda mercimek çorbası salatadaki roka salatalık ve domatesi biliyorum be
Ki inanmicaksin ama 2dilimde karışık pide yedi..valla da billlaaaa da..üstüne emdi...yallaaaaahhhh..kahvaltıda ölmek Menemen filan yiyo..biberi domatesi..bildigin Menemen..o yüzden biraz şanslınız sanırım..siz Nasılsiniz..hiç bı zaman cam rende kullanıp da meyve presi veremedim..kiraz şeftali muz elimizden kemirip yiyo..olllleeeee iste..
Hamilelikte de böleydim canım..4 saat uçak yolculugu ile Hollanda ve Belçika ya gittim..yalniz Avrupa da yemekbiraz sorun oluyor..yani batı Avrupa yemek hususunda iğrenç..içecekleri bile extacy ve domuz kokuyo..zaten gezinin son gunü kanlı ishal olmuştum..dönüşte hastanede yattım yani..yurt dısını biraz ertele..hele hele batı Avrupa civarını..Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.Maaşallah bebişinize Allah sağlık versin..Şimdi 6 ayın içindeyim 2 hafta sonra İst.dan Çeşme'ye geçeceğim 1 haftalığına,bebiş yokken son tatilim ama bebişten sonra da gidicez allah izin verirse..
Hamileyken gitmişliğin var mıydı?Neler önerirsin?
Canım benim, geçecek bugünler de. Allah dağına göre kar verirmiş. Sen iyi bir annesin, Denizcik çok şanslı, hep dediğim gibi. Onunla ne güzel ilgileniyorsun, maşallah ne güzel ailesinizsanemcim sana birkere daha hayran kaldım ne kadar güzel tarifler yazıyosun ve ne mutluki bizlerde faydalanıyoruz emeğine sağlık canım bu arada nehirimizede bikini çok yakışmış annesi pembiş ayaklarını yerim onun. Valla şimdi gelelim bize .. biz yine enfeksiyom geçirdik bactrim iyi gelmemiş denizimim hani söylemiştimya elleri ayakları yanıyo enfeksiyon olunca yaanıyomuş ben hep onla ilgileniyorum allahım ne zaman iyleşcek diye bol bol dualar ediyorum bazan isyan ediyodum hastaneye gidince başka bebeklerin hastalıklarını görünce şükrediyorum hani mevlana demişya derdmi seviyorum biliyorumki derdi verende beni seviyo sevdiğinin nazını ölçüyor derdi çeken derdi çekmesinde neylesin çok şükür bu günümüze...
Asu´cum Türklerin destansi müzigi dombira yi cok begendim süper bisey,paylasimin icin tesekkürler.
Hoşgeldn cnm beklioruz dr kontrolünden sonra öptükSelam kizlar,nasilsiniz hepinizi cok özledim.Edibe cim masaallah sen hep biraktigim gibisin sürekli geziyorsunAsu´cum sende kilo veriyorsun galiba Allah kolayliklar versin.Denis´cim sanada Deniz bebk icin cok gecmis olsun,insaaallah en kisa sürede gecer bi tanem.Cok okuyamadim topigi.Bundan sonra takibe devam,eve de geldim temizligimde bitmek üzere.Yarin Ahmet Mirza´nin doktor kontrolu var,gelince anlatirim.Birde bizim disimiz henüz cikmadi,herkesin ciktimi acaba, biz mi gec kaldik:26:Hepinize ve bebislerinize öpücükler.....
bu arada zayflamışssındır sen baya....
doğru mu????
tubacan resm cekmedm ama olculerımı yazmıstm.
ama şimdıkı halımın fotosunu gonderebılırm ıstersen???
yanı farkı gormemeiş olacaksın!
bu arada level 2 de daha fazla terledm
ve de yoruldmmmmm neyse ona da laışırız bı kac gune
Hosbulduk Asu´cum,ben almanyaya döndüm bundan sonra tam gaz burdayim insaallah.disimiz cikmadi daha ama odada baya bi dolaniyoz.Kizimda iyi sükür okulunu özlemis,oda gidip geliyor.Tatilimi yaptim,moralimi depoladim,süper kilolar verdim beni görenler sok geciriyorlar.Kisacasi süperim.himmelcm hoşşşşşşşşşş geldnnnnnnnnn
nerelerdesn ya
sen de yoktun bı avuc ınsan kaldk
turkıyedemısın???
oğln ve kızın ıyıdr umarm
nasıl dış, emekleme durumları var mı sende???
paylaşama gelnce ne demek cnm
bence burda boyle guzel seyleri paylaşmamız lazm
her zaman bebeklerı konuscak degılız ya
Sen neler yapiyorsun,kilo vermek icinmi ugrasiyorsun,ne yapiyorsun bunun icin.bu arada zayflamışssındır sen baya....
doğru mu????
tubacan resm cekmedm ama olculerımı yazmıstm.
ama şimdıkı halımın fotosunu gonderebılırm ıstersen???
yanı farkı gormemeiş olacaksın!
bu arada level 2 de daha fazla terledm
ve de yoruldmmmmm neyse ona da laışırız bı kac gune
Hosbulduk Gamze´cim.Hoşgeldn cnm beklioruz dr kontrolünden sonra öptük
bana gönder ilk halini biliyorum nasılsa bende heveselnirim böylecce lütfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?