- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.201
cnm bebek bunlarcnm başlayacagm yarın baslıyorum annemin yanında olunca daha ii yaaprım ipğege bakar huysuzlanırsa..
ipeğin işthına gelince iyi diyemem ama idare eder ya bugün o kadar huysuz ki anlatamam hemde nasıl huzursuz diş mi cıkarıo bi çıkamadı dün hasanoğlana düğüne gitmiştk sıkı giydirdim ama nazar mı değdi rüzgar mı doldu gece hiç uyumadı ilk defa böle olduk anlamadm ya....
bizimkide kedi pozisyonuna gelio hatta baya abartıp ayaga kalkmak icin cabalıo bacagınıda ilerletio ama kollarını ilerletmeyince düşüyo cok az kaldı bizimkide kendini sallıo dediğin gibi cok tatlı galiba kollarını güçlendiriolar böyle ne garip işte hersey yavas ama emin adımlarla gidio cocuklarda
ya canm ben de istedm cok gelmek. sabah temızlık yaptm ben. sıızn buluscagnz saatte eşimle dısarı cıktık. cunku haftasonu full mesaıdeo yuzden ona da hayr dyemedm. bu haftasonu nasıl geccek bılemeyrm yanıııı....
ben zaten sızı çaya davet edecegm inş. guzel bır masa hazırlayacagm. bızım burdan bı kac arkadası da davet ederm. ohhhhhhhhhhhh gell keyfm gelll.....bebeklerde cook eglenır ınankı. yere koyarız hepsnııı...saç saça baş başaşaka bir yana bebekler yerde bırbırlerıne bakıp guzel vakıt gecrorlar. ayrıca lalahanda cook guzel bır askeri pıkık alanı var. cook ama cook guzel bır yer. eşlerle de oraya pıknıge gıdebılırz. ne dersınız???? bunu da begenmedi isenız sızı dışarda yemeğe ckarabılırım.....
hmmm ne dersınız???
herkeslere çorumdan günaydınlar sevgiler kızımı anneme sattım size geldm krdeşim uynıpta bağımlı oldugu oyunun başına gecmeden size bi iki kelime yazayım....
senem günaydın cnm aynı belirtiler var hatta dün yola cıkmadan evde mahvetti beni acayip huzursuz kızım ama yolda şükür güzel geçti kızım uyudu yaramzlk yapmadı... kızlar gece kızım cok sık kalkıp beni yoruyodu dün yolculuk gece 22.00 de biitti haliyle akşam yemegi yememiştk cok az bişeyler yedim kızımda benimle biraz yemişti bu sayede gece 2 kez kalktı galiba kızım gece cok acıktıgı icin o kadar sık kalkıoodu bi daha yatmadan bişey yedirmeyi deneyeceğim..annemde cok sevndi bizi görünce dedeside kucagından indirmio cimcimeyi ahhh nerde o kalabalık evde büyüyen cocuklar benim kız yalnız kovboy şeklinde büyüyo
bu arada senem arkadaşların bu belirtiler bi hafta 10 gün sürdü
birde öksürüyo mu kızın araara benm bi de o var salya cogalınca öksürük artıomus
Eyvah eyvah 10 günse yandıkÖksürük yok ama.Dün gece 9 gibi uyudu, bugün de sabah 9 da uyandı. Şükür ateşi yok, keyfi de yerinde ama iştah gitti şimdi de. Nazar değdirdim kızıma resmen. Kahvaltısından birkaç kaşık yedi. Yoğurdu tokken bile yiyen çocuk, yoğurt istemedi falan. Hep emsin. O zaman mutlu Öğlen için bi şeyler düşünmem lazım, bilemedim ne yedireyim.
Benimki de yalnız kaldı çok ama İzmir'de anneanne, babaanne,dayı, kuzenler, keyfi yerinde. Şimdi de dayısına çığlıklar atıyo. Bu arada ben Nehir'i yatırmadan yoğurtlu mama yediriyorum. Yoğurt, şeftalı rendesi, pekmez ve 7 tahıılı mama karışımı. Çok severek yiyor ve tok tutuyor onu. Tavsiye ederim.
Canım benim ben ve erdem de bizler de sizleri çok sevdik..bir dahaki sefere eslerde beraber daha uzun süreli görüşelim.hele o kızının güzelliği gözleri..tekrar tekrar maşallah.ama çekeceğiniz var..kız evlat..ALlah korusun bunları yahu..sen tam tahmin ettigim gibi biriymissin..insan kendini belli ediyo onu bunu yazayım derken..ici dısı bir güler yüzlü güzel bı bayan..esim de onay verdi görüşmemize ..tanıştı ya..ici rahat..beni kırmayip geldiğin için cooook teşekkür ederim..oğluna gelinceeeee..acayip güler yüzlü çok çok tatlı ama bı o kadar da hareketli ve içine sığmayan bı bebek..maşallah..hareketli bebekten korkmicaksin Zeki olur derler ya..iste ornegi..güler yüzü beni ve arkadasım Dilek i fethetti.evde aksam ay o karşıdaki erkek bebek ne tatlibuyumus te. Küçülmüş resmen yyaaaa dedi durdu Dilek.erdemle çok iyi anlasacaklarina eminim canım..Kızlar merhaba:119:
Sonunda bir buluşmayı daha gerçekleştirdik... misafir Edibe ile Ankara grubu( Ankara grubu derken: ben, gamze ve asu dan oluşuyor, başka Ankara dan anne varsa bizle iletişime geçsin. Gerçi yaramaz asu gelmedi bu sefer, bir de topiğe girmiş, kız sen temizlik yapmıyormuydun bakim artık kendini affettirirsin bir daha ki sefere kızım bile sordu anne tatlı öykü niye gelmedi diye )Ben, kızım ve oğlum, Edibe ve oğlu Namık Erdem, Gamze ve kızı İpek buluştuk.
Edibe, biz de seni ve aileni çok sevdikyine yolun Ankaraya düşerse ki düşecek biliyorum muhakkak görüşelim, namık erdem de maşallah çok sevimliydi, sen ve arkadaşın da çok cana yakındınız.Sen de maşallah bi afetmişsin, herhalde boyun 1.80 var...
Gamzeciğim o kadar yolu edibe ve bizim için geldin sağol, her zamanki gibi cana yakın ve hoş sohbettinyine buluşalım...
sizleri çok seviyorum...
Bu arada kızıma internetten tanıştığım arkadaşlarla görüşme fikrini bir türlü izah edemediğimden geçen sefer ünv. den arkadaşlarım aynı zamanlarda demiştim bu sefer edibeyi de bu beyaz yalana alet ettik, çocuğa aman face e girme aman netten arkadaş edinme, sakın buluşma derken kendim yapıyorum, gerçi benim böyle kızım parkta oynarken, durakta otobüs beklerken falan tanıştığım ve dostum olan arkadaşlarım var, bundan sonrada allah yanıltmasın iyi insanlarla bizi karşılaştırsın muhatap etsin.
kızlar sizde buluşun, bize buluşamazsınız ki derken biz 2. yi gerçekleştirdiksıra İzmir ve İstanbul gruplarında...
sizleri de unutmadık, kulaklarınızı çınlattık...
hepinizi çok öpüyorum, iyi hafta sonları...
İnşallah bı daha ki sefere senle ve meleğinle de buluşmak isteriz tabi ki...İzmir e bekleriz..ya canm ben de istedm cok gelmek. sabah temızlık yaptm ben. sıızn buluscagnz saatte eşimle dısarı cıktık. cunku haftasonu full mesaıdeo yuzden ona da hayr dyemedm. bu haftasonu nasıl geccek bılemeyrm yanıııı....
ben zaten sızı çaya davet edecegm inş. guzel bır masa hazırlayacagm. bızım burdan bı kac arkadası da davet ederm. ohhhhhhhhhhhh gell keyfm gelll.....bebeklerde cook eglenır ınankı. yere koyarız hepsnııı...saç saça baş başaşaka bir yana bebekler yerde bırbırlerıne bakıp guzel vakıt gecrorlar. ayrıca lalahanda cook guzel bır askeri pıkık alanı var. cook ama cook guzel bır yer. eşlerle de oraya pıknıge gıdebılırz. ne dersınız???? bunu da begenmedi isenız sızı dışarda yemeğe ckarabılırım.....
hmmm ne dersınız???
gelelim BÜYÜK BULUŞMAYA kemece ,edibe ve gamzenin buluşması yaniay ne kadar güzeldi cok mutlu oldum sizi tanımaktan yani kemece ile artık tugbanın deyimiyle kanka oldukta edibe ile de ilk kez tanışmamıza rağmen cok sıcaktı bi dahakine edibeyle de panpa oluruz
zaten kızım ipek kerem ve erdemi görünce baya gevşedi kime bakacagını şaşırdı ve en sonunda aşk sarhoşu olup uyuyakaldı
kızlar hoşsohbetinize bayıldım ayrıca edibe sende dediğin gibi taşsın maş. gram fazla kalmmaıs ve hiç çocuk dogurmuş gibi deilsin inş. bende zayıflıcam cok kıskandımbu arada arkadaşın dilekte cok tatlı ve güzel bi bayan inş. oda en kısa zaamanda bebiş yapar ona annelk cok yakışır
kemece kerem maş. baya hareketlenmiş bi dakka durmuyo yakında koşar arkasından yakalarsn ah bu miniklerin hareketleri hic eksik olmasın dimi ama
asu senide andık seni de özledk inş. en kısa zamanda görüşürz sana foto yollarım aslında buraya bebişlerin bi fotosunu koymak istiorum ama edibe istemezse die erdemin yüzünü karartsam o zamnda resmin orjinalliği bozulur edibe sadce bebelerin oldugu bi foto koyayım mı
kızlar bi süre arara girerim nete cünkü dediğim gibi çorum falan yapacağm .. bugün full burdayım beklermmm
Canım duyarlılığın için çok çok teşekkür ederim sana..iste bol bol gördünüz kucağına alıp sevdin öptün erdemi ..kimseden sakindigim falan yok.asla..ama internet farklı bı şey..saygı duyuyorum herkesin görüşüne..gördüğüm bebeklere hemen maşallah diye dualar okuyorum..ama erdem pasa isterse büyüyünce kendi koysun.neresini hangi fotosuna koyarsa koysun.senden duyarlılığın ve saygın için çok çok tesekkur ederim..her buluşmamızda hoyratca opulmeye ve sevilmeye hazırız..yalniz bu seferde ipek melek yine uyursa ben kendim gidip zorla uyandiricam ve onu isiricam haaa..bı daha affetmem..cnm özelden foto nası gönderilio bulamadım buraya bi tane eklicem ama erdemin fotoyu karartcam bebekleri koycam tabi edibe izin verirse sonra erdemin yüzünün göründüğü fotoyu sonra tekrar koyarım
Canım benim çok saol.ozeline mailimi attım oraya fotoları yollar mısın..müsait oldugunda..Eki Görüntüle 455844 burda edibenin erdemin yüzü karartırldı ama edibe isterse norml halinide koyarım kemece kızmasın die koydum ama daha öncede koymustuk buluşmadan bi kare..
Evet ya ipek bı de o kadar güleç ki..daha kapıdan girerken gülümsedi bize..senin kız da massssaaaallah yani..keske o da olsaydı yaaa..yani sizde...görmeyeli ne kadar buyumusler yaaaa....
yerim ben onlarıı
ipek elbise giymıs herhalde.
cook yakısmıs valla.
kızlar ıste ayrı bı guzel oluyor yaaaa
erkekler de bı o kadar yakısıklı ve agır abııı
bu da benm cımcıme ablası
en son haliiii
eksik kalmasın de mı???
Eki Görüntüle 455861
oy yerim çok tatlıydı bal olmuş maşallah siması değişmeye başlamış ipeğinde bu ara öle oldu galiba büyüyolarevt elbiseli Eki Görüntüle 455867 Eki Görüntüle 455868 çok elbise ama babası kızıo ya rahat edemez die kaynanaya gerek yok benm kocam varken
Bizimki emekliyo...durmuyo...durmuyoooooooooo....artık daldım gitti..pesine düşmüyorum..gecen gün kablolara saldırmıştı ama...:26::26:emekleyen bebekler var mı aramızda
hatrlayamadm bennn
bzm kız emekleme pozısyonu alıyor
bı ılerı bı geri sallanıyor oldugu yerde
cook komık gornyr yaaaa
bzm gulme sesmzı duyunca hemen bırakıyor cımcıme
sızd e durumlar nasıl?
Canım çok çok gecmis olsun ...düşme rekoru bizde..ayni gün 5 10 kisinin gözü önünde 3kez düştü erdem pasa..3kez..kafası morardi..sakın kızma kendine..ben artık gülümsüyorum..yani tabimi yakalamaya çalışıyorum da..ben de ınsanım canım..bilerek düşürmedim ya...o benim canımdan bı parça..içimden bı melek..gel gor ki durmuyoooooooo bı saniye...kendini suçlama..ne tatlı ne özverili bı anne olduğunu gördük ..biliyoruz..iyi gezmeler ipek kuşuma...iyi tatiller...maşallah cnmaynnı pozisyon bizimkide hadi bakalım ne ara cimcimeler koşacak ya amcamlar ankaraya gelms onlar benide götürecek yani bu aksam corumda olacagm annemlerden size yazarım yne kardeşim oyun oynmayı bırakırda lebtopu ben alırsam...
bu arada ben aptalın tekiyim bugün kızım uyusa bile yanında duruyım istio acayip mızmız hic böle olmamıstık bende alelacele hazırlandm evi topladm yatagımını üstüne koydum yanında valizi düzeltiyorum bi dk gidip gelcem öbür odaya aman yarabbim bi ses yine yataktan düştü kızım bizim yatakta baya yüksek halıya düştü bişey olmadı bi saat uyutmadım ama bana sorun valla içim acıdı ya ben salağım bi kere düşürdün niye oyun parkına bırakmıosun ordandan tutunup kalkıo atlar die korkuyorum yere koysam gelene kadar aglıo die üzülüorum ben tek elimde o her işi yapıorum bi dk bırakıyım dedim hemen pat valla kendimi kötü anne zannetmeye başladım Allahım vermiş kıymet bilmiorum gibi hissediorum napim ben ya valla iyice bunalmıştım bi hafta gideyim de annem bakar yanımda rahatlarım valla tek başına çocuk büyütmek ne kadar zor iş Allahım güç kuvvet versn.. hep anneme özlem duyup neden memlektimden evlenmedm die düşünüorum böle zamnlarda ama kocamla mutluyum offff herkesin sınavı başka işte hiç anneci deildim ailemiz cok kalabalık severim ama kalabalık aileden sıkılmıştım şimdi o kadar arıorum ki anlatamam
Çok gecmis olsun..dis bir an önce çıksın da rahatlasın inşallah melek im yaaa..Kızlar günaydın. Birkaç gündür bakamadım, maşallah planlar, bulşmalar falan... İzmir'e kalıcı olarak gelsek artık ya. Biz de İzmir'deyiz şu anda ama annemde, misafir olarak. Yıllık iznim dolayısıyla. Ama keyfim hiç yok, Nehir diş çıkaracak sanırım, yavrum cumartesi akşama doğru biraz ateşlendi. Öyle keyfi falan yerindeydi ama... Ateşini ölçüyoruz, 37.5 falan. Doktorumuz normal dedi. Kakası biraz cıvık olunca yine sordum, görmem lazım ama diş geliyor olabilir dedi. Eller ağızda sürekli ama bu kez tam dişlerin çıktığı noktaya dokununca ağlamaya başlıyor. Eşimin ailesinin yanında, Şirinyerdeydik dün, Buca Kadın Hastalıkları ve Çocuk Hastanesine götürdük. Pratisyen hekim vardı nöbetçi olarak. Her bi yerini muayene etti, ateşi de orada 37,5 çıktı. 38 olursa fitil verin dedi.Dün ateşi 38'i bulunca fitil verdik, yarım. Çok şükür gece 9'dan beri uyuyor. Bir de bu iki gündür memeye yapışık yaşıyor. Gece gözünü açmadan meme istiyor. Yanımda yatırıyorum rahat rahat emsin diye ama inşallah bu diş çıkarma dönemindeki toleranslarımız bize şımarıklık olarak dönmez. Ama napayım ya, kıyamıyor insan. Gece uyanıp da ellerini uzatıyor gözlerini açmadan. ııııh ıııhhhh diye seler çıkarıyor. Hatta bazen arkam dönük oluyor resmen sırtımı tırmalıyor Cadı,uyan diyeİnşallah çabuk atlatırız. Nehir ilk kez ateşleniyor doğduğundan beri. Çok dayüksek değil şükür ama mahsunlaşıyor diye insanın iç tuhaf oluyor. Bir de annem bakıyor ya kızıma, ben izinliyim diye beş gün önce geldi İzmir'e, Nehir resmen tavır yaptı, dün anneme gitmiyor, görünce dudaklarını büke büke ağlıyor falan. Kadıncağız da çok üzüldü. Herhalde keyifsizlikten nazlanıyor diyoruz ama ben 10 gün sonra işe nasıl geri dönücem bilemiyorum. Bizde durumlar böyle. Diş çıkaran bebişlerde bu sıkıntılar kaç gün sürmüştü ki ortalam? Mutlaka yazılmıştır ama insan içinde olmayınca işin, dikkat etmiyor ayrıntılara.
Biz de de dis öksürüğü var..usuttu saniyoz orda burda gezmekten..yok hayır...sapasaglamherkeslere çorumdan günaydınlar sevgiler kızımı anneme sattım size geldm krdeşim uynıpta bağımlı oldugu oyunun başına gecmeden size bi iki kelime yazayım....
senem günaydın cnm aynı belirtiler var hatta dün yola cıkmadan evde mahvetti beni acayip huzursuz kızım ama yolda şükür güzel geçti kızım uyudu yaramzlk yapmadı... kızlar gece kızım cok sık kalkıp beni yoruyodu dün yolculuk gece 22.00 de biitti haliyle akşam yemegi yememiştk cok az bişeyler yedim kızımda benimle biraz yemişti bu sayede gece 2 kez kalktı galiba kızım gece cok acıktıgı icin o kadar sık kalkıoodu bi daha yatmadan bişey yedirmeyi deneyeceğim..annemde cok sevndi bizi görünce dedeside kucagından indirmio cimcimeyi ahhh nerde o kalabalık evde büyüyen cocuklar benim kız yalnız kovboy şeklinde büyüyo
bu arada senem arkadaşların bu belirtiler bi hafta 10 gün sürdü
birde öksürüyo mu kızın araara benm bi de o var salya cogalınca öksürük artıomus
Geçmiş olsun canım. Nazar değmemiştir kızına merak etme geri gelir iştahı dişleri yüzünden canı istemiyordur. Yemek istemiyorsa emsin ne güzel benim ki onu da istemiyor. Biz de ikinci dişi bekliyoruz gece yine rahat uyuyamıyor yavrum ağlıyor uykusunda çok sıkıntı yapıyor. En az 5-6 kalkıyorum. Gündüz de çok mızmız eli hep ağzında hep sinirli. Şükür öyle ateşli geçirmiyor öylesi daha zor. Kakası normale göre cıvıksa diş yakındır canım bizimkisi 3-4 gün öyle kaka yaptı, dişi de çıkmadan bir gün önce falan ilk önce minicik su toplamış gibi bir kabartı yaptı öyle çıktı. Bu arada bana yakınmışsın ben de Buca'da oturuyorum.
Annem Menemen'de oturuyor ama kayınvalidemler Şirinyer'deler. Biz de eylülde geliyoruz artık ama eşim bankacı, hangi şubeye atanacak bilemiyoruz. Muhtemelen güney bölgede olacak. Şirinyer'de oturma ihtimalimiz var yani. Oralarda olursak görüşürüz. Kızıma oyun arkadaşı çıkar ne güzel
Ya her dişte böyle olacaksa yandık valla. Belirtileri takip edicem. Bugün ateş düştü, huzursuzluk bitti. Ama diş yok hala. Başka sebebii mi var diyorum ama ne burun akıntısı, ne öksürük ne de başka bişey var. Sırf ateş ve kaşıntı. O da bitti gibi. Bakalım artık.Uyuyo şimdi mışıl mışıl. Ama iştah hala yok.
gunaydn gamze can
ben bıtırdm sporumu
artk sbah erken yapıyorm
haı bakalm gamze
arkandayz
guzel haberlernı beklıyrz
.......................
tuba 7/7 bitti canm
bugun ıtıbarı ıle
tatlım takip edemedim seni Emir biraz hasta gibi yaa.. kusura bakmaa.. maşallaah sanaaa...sabahları yapmana da sevindim, daha iyi olacak senin için,
kızlar Emir 2 gündür kusuyo, yemek yemezse sadece emerse kusma yok, ama ne yerse yesin dışardan fışkırtaak kusuyo, bu çocuk ilk doğduğu zamanlar bile hiç kusmamıştı, noldu anlamadım... yarın sabah kahvaltıdan sonra yine kusarsa doğruu doktora..sadece emiyo, bende yedirmek için hiiç zorlamıyom, emsin de.. bide kafasını eğiyo omuzunun üstüne doğru.. sanki kulağı ağrıyo gibi.. bunlar diş belirtisi olabilir diye ümit ediyorum, aman hasta olmasında.. ama genel olarak keyfi yerinde,hiç huzursuzluğu ateşi falan yok.. Senem senin minikte garip belirtiler vermeye başlamış, inşallah diştir de başka hastalıkları yoktur.. off ya çok canım sıkıldı.. 10gün sürüyo demişsiniz, biz tatile gidecektiik ama, izmire, erdeğe.. nolcak şimdiii... valla korktuğum başıma geliyo sanki..
oğluşuma nazar mı değdi yoksam ya, ctesi çook gezdik, çook kişiyle görüştük buluştuk.. her gören maşallah demişti ama, niye böyle oldu kii... kıyamam ben pıtırcığıma..
edibe ne uzun uzun yazmışsın öyle, oku oku bitiremedim..
maşşaalah sana, eline emeğine sağlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?