2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Nooluyo bu kuzulara hakkatten ya Nehir normale döndü şükür Ateş iki gün sürdü, 38.5 gördük en fazla ama huzursuzdu ve katı gıdayı az aldı öncekine göre. Hep emdi. İshal var mı Emir'de peki? Nehir birkaç kez de sulu kaka yaptı. İizmir'deyim ben de. Doktorumuz diş olabilir değilse, bu aralar ishal salgını var, kızımız hafif atlatmış olabilir emdiği için dedi. Keyif genelde yerindeydi ama. Dişlerini de çok kaşıdı ama şimdi kaşınma da bitti. Belirtiler bir gelip bir gidiyordur belki. Merak etme Canım, anne sütü aldıklarından genelde çabuk atlatıyorlar. Tatile çıkmak sorun yatarmaz diye düşünüyorum. Biz de geçen hafta bir günlüğüne Ayvalık'taydık. Oraların havası daha da iyi geliyor. İzmir'de bile rahatladı Kızım. Bodrum çok nemli. Öyle yani. Planlarını hastalık ihtimaline göre yapma hiç.

Aaaaa bu arada egzersizler tam gaz Sabah 1/9 yaptım. Ölçülerimi aldım, kalçadan ve belden birer cm, göğüsten 0,5 cm vermişim Ama tartıda yarım kilo fazlayım. Kas oranı artıyor sanırım.

2012 Kasım annesinden sevgiler

Kızlar bu sene bebişleriyle tatile giden var mı?
Gittiyseniz nasıl geçti/geçiyor ve neler yaptınız?

Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin, canım soruna gelince de bu konuda en tecrübeli arkadaşımız edibe, forumu takip ediyor, ancak belki senin sorunu atlayabilir, sen ona özelden sor bu soruyu, memnuniyetle cvplayacağına eminim, bildiğin gibi değil 7/24 tatil modunda.. en güzel tavsiye ve önerileri o verecektir..

edibecim sana pasladım ama, inşallah fırsatın olur..

keyfim çook yerinde çook şükür.. oğlum sabah kahvaltısını yediii veee kusmadııı.. çok şükür çook.. senem bizim kusmadan başka hiiç bir sıkıntımız yoktu,ne ateş, ne isal,oda geçti gibi, şuan da mışııl mışııl uyuyor kuzum.. ananemizde hasta azcık, dün onları buluşturdum sanırım birbirlerine ilaç oldular.. uyansın yine gidecez annaneye..

ne kutsal, ne güzel şeymiş analık.. Emir'imi düşününce bile gözlerim doluyo, öperken,koklarken, gözünün içine bakarken, ağlamasını duyunca, offf offfff neler hissediliyo sizde biliyorsunuz, anlıyorsunuz sanırım.. içim ürperiyor her bakışında, nasıl bir aşk, nasıl bir sevgi, rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın inşallah.. şükretmek neymiş, nasıl oluyomuş, Emir doğduktan sonra çook daha iyi anladım... buyurmuş ya yaradan, çocuklar sizin çocuklarınız değil, onlar benim size emanetim.. iyi bakın onlara diye, böyle emanete can kurban, rabbim bitane daha versin banaaa... inşaalllaaaahhhhhh....

neyse, keseyim ağlayacam şimdi...

size bişi anlatayım; Eşime diyom ki espirisine, gülerek ' ya bende seni seviyom sanmışım da evlenmişim seninle, Al bak aşk, sevgi, bağlılık bu işte bu' diyerek Emiri gösteriyorum..
oda bana, 'bende ya sen ne güzel kadınmışın, unutmuşum seni, sanki yeni hatun aldım kendime, aşk tazeliyom diyodum ' didiii...
tabi ben höng..

he he öle diidiiii; ya gülsem mi ağlasam mı, ne yapsam bilemedim.. iltifat mı küfür mü onuda bilemedim.. öle salak gibi kaldım.. :44::44::44:
şimdi kilo verdik eski halimize dönüyoz ya, aklı sıra hoşuna gittiğini mi belli ediyo ne, anlamadım ki.. kilo aldın çirkin oldun, sen hep böle kal da demek olabilir.. ben ona ne derken o bana ne didi, çok utandım..
ay bu erkekler, ne garipler, anlamak zor, neyi düşündüklerini, nasıl hissettiklerini anlayabilenlere helal olsun.. bizim bazen böle kazayla çarpıştığımız oluyo işte..

sporcu kızlaaaarrr, gözlerimi yaşartıyorsunuz bu aradaa... helal olsun size, valla bu performansı beklemiyodum senden asu, itiraf ediyorum.. beklemiyodum ama seviyom seni o ayrı.. senemden ümidim vardı da plates falan, senden hiiç beklemiyodum.. kemece senide unutmadım seniiiiii aferim sana, sessiz sedasız inceliyom bende diyosun yani.. helal olsun sana da.. ohh ohhh bütün kızlar toplandık toplandık toplandık... böle yapıyom bende sporumu her sabah sizleri ana ana, oğlumun alkışları eşliğinde..

ya siz neden izmitte değilsiniz, pöööfffff, görüşsek kaynaşsak bizde.. topiği yürüten 3 5 kişi kaldık zaten, benden gayrısı görüştü tanıştı kanka oldu, kendilerini bırak ufaklıklar bile kanka oldu hattaa.. biz oğluşumla bi başımıza kaldıık.. ya gelin ya buraya da bizede gelin.. Edibe bunların hiç biri gelmez, ama senden umutluyum, bunca seyahatin içinde elbet günün birinde yolun izmite de düşecek, öle hissediyom..

Son düzenleme:
slm kızlar.bende 2011 kasım annesiyim doruk adında bi oğlum var...kızlar ben normal doğum yaptım ama göbeğim kaldı 7 ay oldu hala var napmam lazımm (

Kızlar merhaba,

Giremedim topiğe gözüm çok kötü yine, canım biraz sıkkın ama neyse sizi özledim, oku oku bitiremedim.

Asucuğum
teklifini değerlendireceğiz tabiki maksat sizi görmek canım teşekkürler, Öykü çok tatlı olmuş, fotoğrafı kızıma gösterdim burdan yedik valla maşallah

Gamzeciğim şefkatli anne kollarında iyi tatiller canım, İpek kuzu düşmüş geçmiş olsun.Kendini çok suçlama hepimizin zaman zaman boş bulunduğu anlar oluyor sen iyi bir annesin tatlım

Edibeciğim ay ne kadar güzel cümlelerle bizi anmışsın, sağol canım karşılıklı duygular. Valla her konuda teşhisin doğru, oğlum biraz hareketlimi ne, kızım bile anne en yaramazı keremdi diyor, herhalde abla olduğu için çok kıpırdak, ay birde bu çocuk çok sakindi bu diş ve sonrası çok değişti huyu suyu.

senemgy canım geçmiş olsun, benim oğlumda diş çıkarmadan önce ateşlenmişti, öksürmüştü ve ishal olmuştu ama bizimki üst solunum yolu enf. da olmuştu ondan da olabilir. Salya 1 hafta çok yoğundu, diş yeri önce şiş gibi kırmızı bir çizgi ve şizgi üzeri hafif su toplamış beyaz gibiydi.Şimdi 2 dişi var baya çocuk dişi gibi gözüküyor artık iyice uzadılar, tabi hart diye bir ısırıyor artık baya baya iyice can yakıyor. Seninki de büyük ihtimalle diştendir ama yine de dikkat et bu dönemde çok salya salgıladıklarından ve herşeyi ağızlarına götürdüklerinden enfeksiyon olma olasılıkları artıyor, geçmiş olsun

cantuba oğlunda kusma olmuş ve geçmiş allahtan, geçmiş olsun canım. Bebişler üşütünce de kusuyorlar çok zor bir şey...tatil için endişelenme inşallah herşey yolunda gidecek,bu arada tam gaz egzersizler

tuğbanur2008 hoşgeldin, sadece göbek için değil sıkılaşmak içinde jillian Michael 30 days diye bir proğram var onu biz uyguluyoruz, önceki sayfalarda yazıştık detaylı bilgi var, sizde deneyebilirsiniz, incelen arkadaşlarımız var, bende henüz gelişme yok ama ben keyfi yapıyorum zaten.

niltt allah kolaylık versin, tatil seneyimim yok malesef

yaramaz oğluş kucağımda görüşürüz...

kuzucuklar ve kuzucuk analar nasılsınz okudugum mesajlardan belli ki heepiniz sıkıntılar falan derkenn sonunda mutlusunz şükürler olsun bizde iyiyz kuzumla çorum da ailemin sıcak kollarında o kadar mutluyum ki anlatamam kocamıda özlemedm deil ama burda insan kücüklüğünü anılarını yaşıyor cok güzel hele okudugum okulun önündenn kızımla geçmek dünyanın bütün mücevherlerine değermiş

şimndi sizlere kısa kısa cevap yazayım...

edibe o güzel iltifatlarına cok tesekür ediorumm m gercekten sana ve bebişine cok ısındık yani gördüğümde bu kadar yapısal olarak kendime benzettiğimi ve yakın hissettiğim sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi olmak cok ilgincti bu duygular gercekten Allahın yaklaştrmasyla olur... teşekür ederim ayağınıza sağlıkiyiki geldnz iyiyki varsınz Allah çocugunla ve eşinle her daim güzel yaşatsın sizi ve birbirinzden ayırmasn

kemece saol cicim sana olan duygularımı biliosun zaten tanışmamış olsaydık belkide hic tanımadıgım biriyle belki tanışmaya gelmeyebilirdm edibe gibi bi arkadasla tanısmama sennin ve keremin güzel yüzü vesile olduuu

senemcanım cok gecmiş olsun bebek bunlar bigün iyi bigün kötüler eşimin dediği gibi hergün diş cıkardı cıkarcak die her belirtiyi ona bağlmaktan yorulmadın mı bu gidişle sen çıkaracaksın dio hakikaten dediği oldu ben süt diş çıkarıorum

CAN TUGBA EMİREAMADE3nasılsn kuzun nasıl oldu maşallah valla kuşuna nazar kısmına gelince çocukları kavanoza mı koyalım Allahım kötü nefislerden korusn ben valla sokuyorum klabalığa akşama kadar millete sırıtıyoruz akşam sıkıntı çeksekte Rabbim bilir diorum napalım herkes fanusta mı büyütmüş e sende bende gezmeyi sevioz rahat ol relax kalbine kötü şeyler getirme anladın sennnnn

adını söyleyemediğim ve cevap yazmagm arkadaşlar sizi de özledk sevdalinka,denis,sprey,nuyanuya,erran,kubi,neyli napıonuz bizim gibi en azından ara ara bi kendinzden ses verin helen serap nerde***********************

selammm.ben burdayımmmm:) adımı duydum sanki. ben de annemlerdeyim. moralim bozuk. taşınamadık bi türlü. yeni ev sahibi bi sürü sorun çıkarıyo uyuzun teki tadım kaçtı. taşınasım kalmadı o eve. zaten sadece okula yakın oolsun öğle arasında tenefüslerde falan kızımı göreyim diye tuttuk o evi. neyse yaa off. bizim minik de ateşlendi dün akşamdan beri. gece 38.6 ya kadar çıktı. hiiiiiç keyfi yokkkbebişimin off yaaaa.

canımmmm ben durumları yazdım işteee. onun dışında iyiyiz çok şükür. senin de keyfin yerinde görünüyo Allah bozmasınn.

evt cnm keyfim yerinde şükür... üzülme kuzucuguna ii bak olur öle şeyler canım benim bizimde ateş flan oluyo arada..inş. o evinize taşınırsınz sıkma canını dünya malı... bu dünya böle cnm bu aralar mutlu olsamda yakınlarımın yeni kurulan evlilklernin evlilik sınavını ilk seanslarında toslamaları üzüyo inş. herkes her an yuvasıyla mutlu olur kimsenin yuvası bozulmaz öptüm cnm

Benim canım kalbi ve birokadar yüzü güzel olan arkadaşlarım yüzünüzü göremesemde biliyorimki çok güzel kalplere sahip insanların yüzleride tabiki çok güzeldir. canlarım nasılsınız demiycem hepiniz takip ettiğim kadarıyla ufak tefek sıkıntılarla başetme derdindesiz. Kimi kuzular hastalanmış kimisi diş çıkarıyo ne allhım acil şifalar versin onlara. allahım o ne tatlılık resimler çekimiş pozlar verilmiş sıra sıra dizilmiş inciler nr güzel buluşmuşsunuz kıskandım azcık tuğba gibi ama olsun bizde sizin fotolarınıza bakarak avuncaz napalım gamze canım ne kadar güzel gez toz hayatım tadını çıkar annenin aileninin. o ipek ne öyle ne tatlı ne şirin yerim ben onu.

Son düzenleme:
evtt kemece canım kerem cin gibi maşşallah çok zeki olcak annesi ondan bu kıpırtıları yaramazlıkları baksana nasıl bakıyo yerim ben onu . hele o nehir aman o ne narinlik bayıldım onada namık erdemi göremedik saklamışsınız yüzünü olsun oda diğerleri gibi çok tatlıdır. Spora gelince bende size katılayım isterdim ama vakit bulamıyomki tuğba link vermişsin canım çok saol ama 1 kez yaptım daha yapamadım deniz kucağımdan inmiyoki cadı ya hepinize birşeyler yazmak istiyom iklim araas adı deniz olmalı çok güzel bir şiirdi canım okurken çok duygulandım benimde aklıma hep o şözler geliyor denizimi severken. edibe artık sana inanamıyorum arkadaşım özgür kuşlar gibisiniz ordan oraya inan geçen bir yer gittik aklıma geldin bu kız bu bebekle nasıl dolanabiliyo bu kadar maşallah sana

sanemcim sana birkere daha hayran kaldım ne kadar güzel tarifler yazıyosun ve ne mutluki bizlerde faydalanıyoruz emeğine sağlık canım bu arada nehirimizede bikini çok yakışmış annesi pembiş ayaklarını yerim onun. Valla şimdi gelelim bize .. biz yine enfeksiyom geçirdik bactrim iyi gelmemiş denizimim hani söylemiştimya elleri ayakları yanıyo enfeksiyon olunca yaanıyomuş ben hep onla ilgileniyorum allahım ne zaman iyleşcek diye bol bol dualar ediyorum bazan isyan ediyodum hastaneye gidince başka bebeklerin hastalıklarını görünce şükrediyorum hani mevlana demişya derdmi seviyorum biliyorumki derdi verende beni seviyo sevdiğinin nazını ölçüyor derdi çeken derdi çekmesinde neylesin çok şükür bu günümüze...

inşallah bı günlerde geçicek. Biz 12 sinde nevşehire gidiyoruz annemler orda biraz hava değiştiricez denize umarım iyi gelcek bakalım artık ya unuttuğum adını anmadığım arkadaşlarım ne olur affedin hepinizi kalpten yürekten çok seviyorum hepiniz kendinize iyi bakın hepinizi ve o minik hanımları ve herifleride çok çok öpüyorum.bu arada baya bi okudumda karaca yok göremedim acaba bebiş bişeymi oldu neolur arakadaşım bi haber et burayıda mümkünse.

tuğbacım unutmadan o ince beline hayran kaldım he bide saneminkine adam aşık olmasında sana tekrardan ne yapsın canım benim çok güzelsiniz maşallah hadi kendinize iyi bakın baya bi yazdım uzun süre girmeyince böyle oluyomuş. Deniz kalktı zaten pek yattığıda yokya neyse ben iş başına .

günaydın beybiler anakucagı ne güzelmiş kuzularımızın başka kucaklarra gidince ağlaması ondanmış:) bende artık kocamın yanına gidince ağlasam mı annemin kucağını istiyorum diye

deniss senden haber almak cok hoş ya kızın için sabırlar dilerim Allah beterinden saklasın sanki bizimkiler hastalnmıo mu bak pat küt düşürüyorum bendee mevlana ne güzel söylemiş işte mevlam neyler neylerse güzel eyler

asuuu bi daha ki buluşmamıxda sakın karşıma incecik cıkma bende burda kıyafet bakınca iyice azimlendim çok yemiorum ve bol hareket kilo vercem ben yaparımaferin bana azimli fıstığım çokta mütevaziyim

kızım fosur fosur uyuyooo sizinkiler napıo illa beniistio fıstıgm herkes gezdirio dedesi ahhhhhhhhhhh görmelisinz ya cok sevindim nasıl sevio torununu babam cocuk gibidir cok sevimli bi adamdır kızımla o kadar mutlular ki hayallerim gercek oldu

denis cim iyi olmanıza çok sevindim, aklına gelmemize ve merak etmeyelim diye bize yazmana da çok sevindim.. gezmelere de başlandığına göre, oooh mis missss siniz demek.. Allah şifalar versin, dualarımız seninle ve diğer tüm umut bekleyen hastalarla, hemde şu mübarek günde.. herkesin kandili mübarek, duaları kabul olsun inşallah..

ya bu arada eşime gelince, hakikaten bişiler oldu adama, dün bana telefon almış, elimdekinden gayet memnundum iyi bişiydi ama, ben biraz teknoloji düşkünüyüm daha iyisini dilermişimde söylemezmişim diye düşünmüş ve tel almış.. hey Allahım, bi çuval para durduk yerde, gülsem mi ağlasam mı bilemedim.. adam resmen lise yıllarımıza döndü.. ki biz hiç öyle birbirine hediyeler alan romantik çiftlerden değilizdir yapı itibariyle olamadık yani,aslında eşim balık burcu ama onuda kendime benzettim sanırım.. bişi lazımsa gidilir beğenilir alınır.. o kadar.. biz böyleydik, noldu bu adama yaaa... tatil öncesi, düğün öncesi bi sürü masrafımız var zaten, şimdi bide bu tel.. neyse teşekkür etik te boool boooolll, çok sevindim orası ayrı havalara uçtum yani, amaaa artık sizi telden de her daim takip edebileceeemmmm.... en güzel yanıda bu sanırım..

ya bu arada
asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sevdalinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar nerelerdesiniz yaaa...
asu spor ne alemde, bak arayacam seni, haber etmezsen ona göre..
sevdalinka sen nerelerdesin, hayırdır kayınvaliden mi geldi yine, noldu niye uğramaz oldun buralara..

oğlumda iyileşti zaten, çok iyi, ya ben çok mutluyum, sizde olun emi canlarım.. öpüldünüz çook..

ooo tugba ne iyisin ya sende iyisin yok valla hediyeler falan ohh sefan olsun boşver biraz tadını çıkar kocacın böle olmak istiyosa

benim kızım da mutlu mesut oturmuş dedeliyerek oyuncak oynuyo acayip geveze bi kızım var hem kendi konuşuyo hem alkışlıyo kendini çokk komik

bu arada hepinizin favori oyuncagı vardır elbet benimkızımın barni ve betty bebekleri var onlara bayılıyo biz barniye(bahri) betty(betüş) ismini taktık çok sevio betüşü heryere götürüyoruz uzun süreli gidince onu görünce onunla kavga eder onunla konuşur bayılır yani ne güzel ilerde skalayıp evlenince kzıına oynatsın istiyorum ve bu bebekler nişanlıyken eşimle birbirimize aldığımız evlenincede birleşen bebklerimz anısı var yani kızımda cok sevdi bizim gibi peki sizin favori oyuncagınız var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…