- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.221
tatlım takip edemedim seni Emir biraz hasta gibi yaa.. kusura bakmaa.. maşallaah sanaaa...sabahları yapmana da sevindim, daha iyi olacak senin için,
kızlar Emir 2 gündür kusuyo, yemek yemezse sadece emerse kusma yok, ama ne yerse yesin dışardan fışkırtaak kusuyo, bu çocuk ilk doğduğu zamanlar bile hiç kusmamıştı, noldu anlamadım... yarın sabah kahvaltıdan sonra yine kusarsa doğruu doktora..sadece emiyo, bende yedirmek için hiiç zorlamıyom, emsin de.. bide kafasını eğiyo omuzunun üstüne doğru.. sanki kulağı ağrıyo gibi.. bunlar diş belirtisi olabilir diye ümit ediyorum, aman hasta olmasında.. ama genel olarak keyfi yerinde,hiç huzursuzluğu ateşi falan yok.. Senem senin minikte garip belirtiler vermeye başlamış, inşallah diştir de başka hastalıkları yoktur.. off ya çok canım sıkıldı.. 10gün sürüyo demişsiniz, biz tatile gidecektiik ama, izmire, erdeğe.. nolcak şimdiii... valla korktuğum başıma geliyo sanki..
oğluşuma nazar mı değdi yoksam ya, ctesi çook gezdik, çook kişiyle görüştük buluştuk.. her gören maşallah demişti ama, niye böyle oldu kii... kıyamam ben pıtırcığıma..
edibe ne uzun uzun yazmışsın öyle, oku oku bitiremedim..
maşşaalah sana, eline emeğine sağlık..
2012 Kasım annesinden sevgiler
Kızlar bu sene bebişleriyle tatile giden var mı?
Gittiyseniz nasıl geçti/geçiyor ve neler yaptınız?
nuya nuya seni andım geldin naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canımmmm ben durumları yazdım işteee. onun dışında iyiyiz çok şükür. senin de keyfin yerinde görünüyo Allah bozmasınn.
tuğbacım unutmadan o ince beline hayran kaldım he bide saneminkine adam aşık olmasında sana tekrardan ne yapsın canım benim çok güzelsiniz maşallah hadi kendinize iyi bakın baya bi yazdım uzun süre girmeyince böyle oluyomuş. Deniz kalktı zaten pek yattığıda yokya neyse ben iş başına .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?