- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.261
ya himmel valla insan kendini göremio bide insanlar cok kilo yokdiolar ama burda akrabalarım ve ailem dedi gecen geldiğinden kilolusun galiba ben anlamıorumalmışım buiş başkalarından liste almayla olmayacsk Ankara ya gidince mutlaka diyetisyene gitcem ve spora başlayacgm olmadı valla cocukla yürüycembişey yapcammm
bu arada zayflamışssındır sen baya....
doğru mu????
tubacan resm cekmedm ama olculerımı yazmıstm.
ama şimdıkı halımın fotosunu gonderebılırm ıstersen???
yanı farkı gormemeiş olacaksın!
bu arada level 2 de daha fazla terledm
ve de yoruldmmmmm neyse ona da laışırız bı kac gune
ya himmel valla insan kendini göremio bide insanlar cok kilo yokdiolar ama burda akrabalarım ve ailem dedi gecen geldiğinden kilolusun galiba ben anlamıorumalmışım buiş başkalarından liste almayla olmayacsk Ankara ya gidince mutlaka diyetisyene gitcem ve spora başlayacgm olmadı valla cocukla yürüycembişey yapcammm
oooo himmelcim hoş geldin diyecem ama sen almanyaya dönmüşsün bilee.. neyse hoşgittin ozaman..
biz topikcek spor yapıyoruz, sıkılaşmak için, şöyle bi 10 15 sayfa gerilere bakarsan resim paylaştık ben ve senem.. nasıl değiştiğimizi görebilirsin vee sende başlayabilirsin.. yani amaç kilo vermek değil taş gibi vücuda sahip olmak..
canım bizimde halaa dişimiz çıkmadı, merak etme yalnız değilsiniz.. emekleme de yok, dün doktora götürdüm Emir'i, yürütec olayını sordum, alabilirsin dedi, sadece yüksekliği ayarlanabilir olsun, ayakları tam yere basacağı kadar yükselt dedi, yani bacakları düz dursun çapraz kalmasın dedi.. bizde alacaz bakalım, şu tatili bi yapıp gelelim de.. valla belim kopuyo eğilip yüretecem paşayı diye, emeklemekte değil yürümekte bizimkinin gözü.. hep yürüsün hep gezsin.. ya bu oğlanın tip baba ama huy aynı ben..
asuu, o zaman resmi napım ben, değişimi göremedikten sonra, şuan ki halini görsem ne görmesem ne , anlayamam ki.. sen gamzeye gönder de o eski halini biliyo ya, onun yorumunu alalım, öyle daha iyi oluur.. level 2 dizleri çok yoruyo haberin olsun, çok zorlamamaya çalış kendini ki, sakatlanma falan olmasın, Allah korusun.. Seneem sana da bu sözlerim, sende geçmişindir level 2 ye.. hadi kolay gelsiinn...
ya ben topiğe size bişi yazmak için girmiştim, sizin yazdıklarınızı okuyup cevap yazarken unuttum ne paylaşacağımı sizinle, ay alemim vallaaa..
neyse, aklıma gelince gelirim yine,, öpüldünüz..
Kemece´cim hosbulduk canim,verdim cok sükür baya bi hafif hissediyorum.Insaallah sende en kisa zamanda tatile gidersinde moral depolarsin sende canimcim.kızlar merhaba, bugün oğlumu dr a kontrole götürdüm, 1 ay 1 hafta boyunca çocuk hiç kilo almadığı gibi 200 gr da vermiş çok üzüldümsütümde baya azaldı canım çok sıkkın anlayacağınız
bu arada mesajlarınızı cepten okumaya çalıştım,
DENİS senden haber aldığımıza çok sevindim canım, iyi dileklerin için sağol. İnşallah her işin yolunda gider, Deniz de çok daha iyi olur,tatiliniz güzel geçer. Nevşehire giderken yolunuz Ankaraya düşerse beklerim
EDİBE destanlar yazmışsın oku oku bitmedi maşallahın var, edebiyatçı olduğun belli
GAMZE kerem zayıflamış demiştin bildin canım, senin ki sevgi seli içinde mutludur şimdi
ASU müzik çok etkileyiciydi sağol canım yine bekleriz, bu arada foto bekliyorum ben de nede olsa
eski halini biliyoruz
HİMMEL hoş geldin topiğe tekrar, anladığım kadarıyla baya zayıflayarak dönmüşsün maşallah sana
SENEMGY kuzu bana acil atom tarifler lazım
NUYA adaşım senden de haber almak iyi oldu ara sıra girin topiğe ya, valla bende inanılmaz yoğunum şu aralar yine de şartları zorluyorum topiğe girmek için
TATİLDEKİLER hayat size güzel ya... yiyin, için, gezin bebeklerinizle bakalım darısı başımıza ben çok sıkıldım...
Gamze´cim ben saglikli yemek yeme aliskanligi edinmeden öncedoydugumu bilsem bile yemek istiyordum ondan sonra mideme kramplar giriyordu,bunu önlemenin tek yolu porsiyonlu yemek yani tabagina yiyebilecegin kadar ala baskasa bisey yeme ancak kalorisi az yiyecekler ye o zaman düzene girer ben böyle yaptim.kızlar slm valla ancaak bu saatte yazıyorumm sizee kızım uyuyalı yarım saat oldu bazen böle ipin ucunu kacırıo nedir sıkıntı anlamadm demiştim ya buluşmamızda edibe ve kemece her sabah erkenden kaka yapıoruz burda düzen kalmadı onsan mı bugün yapmadı bende acmadm sadece degistirdm beklemedm ondn sanırım gün icinde mutlu yatarken sıkıntılı iştahta yok ama halam yastık koy yatırark ver dede onun torunuda yemiodu işe yaramaya başladı sanırım bazen yiyo bazen yemio herkes kendi bilir değilmi saygıdeğer kasım annelri kızım yemek istemezse yemezneyse ben her yoluu deneyimde kendi kaybeder keşke bana da biri ye die zorlasa ben kendimi yememk için zorluyorum
kemeceeeeeeeeeeeeeeee çok üzüldüm kereme ama normal diş cıkardı olur böle dönemler sütüm azalıo die düşünme ya relax ol ya kısmet bak 8 ay bitecek zaten surda ne kaldı sütten kesimeye benim nile sütüm azaldı inan normal senin bu yogunluk bu hal bakıcı üzülme alacak kiloyu baana göre büyüyo kuzum bir bucuk ay önce gören sülaleme göre miniciik bikemedm ki kim anlıo bu işten:26: salla elbet büyüyecekler bu ne yaaaaaaaaa
himmel senin dediğin sporları yapcam inş. eve geceyim burda jilliana bile baslayamdm ya o kadar yogun gecioki ama bol bol hareket ve yürüdüm burdada ufaktan başladm sayılır abartmıorum artk eskisi gibi sana bişey sorcam benim midem mi büyüdü neden sen böle miydn önceden doydugumu hissetmiorum ama cok yememek icin kalkıorum cok aşırı iştahım var etrafta bibolluk sorma gitsin:26::26::26::26:
senem haklısın yürüyüş harika bide yogurt yesem dişimicinde gerekli ama bu kız bide yogurt yemio diorum e hamilelk emzirme damak tadı ben yemedm kzıımda istemio
burda amcamın bağı bahcesi kızımla temiz hava anneanne dede akrabalar bebişler temz hava bi yandan tabii büyük deedikodular iyiyiyz ama yorulduk valla alışmışız tek kalmaya kızım bazen benimle konuşarak kavga edio bi konussa kızacak başbaşa kalalım die ama dinleyen yok
yarın kocacım gelio kızım babaya kavuşcak hafta ici dönüoruz kemece edibe fotoları o zamn yollarımm öptümmm h
gamzecim öyle zordayımki sizinle görüşmeye şu sayfaya çok ihtiyacım var ama girip okuyamıyorum bile.kimse yok iki çocuk eşim seminerde şehir dışında şurda nerdesiniz deyip sprey de yazmışsın ilgine ağlamaklı oldum inan.büyük çok uğraştırıyor küçüğe ilgi yasak.küçük yicekse beni doyur diyor önce o yediği halde hadi tamm iyorsun yemeyip kıyamet kopuyor.uyku aynı şekilde küçük uyuyorsa bilerek uyandırıyor.yalnızım ikisine yetemiyorum yardım edeck kimse yok.anlayacağın çaresiz isyanlardayım yorgunum üzgünüm ikisini de çok üzdüğüm yetemediğim için nerdeyse ikinci bebeği doğurduma pişmanım.hepinizi çok öpüyor dualarınızı bekliyorum .ben yapamasam da siz tatilin tadını çıkarın canım arkadaşlarım..adını söyleyemediğim ve cevap yazmagm arkadaşlar sizi de özledk sevdalinka,denis,sprey,nuyanuya,erran,kubi,neyli napıonuz bizim gibi en azından ara ara bi kendinzden ses verin helen serap nerde***********************
gamzecim öyle zordayımki sizinle görüşmeye şu sayfaya çok ihtiyacım var ama girip okuyamıyorum bile.kimse yok iki çocuk eşim seminerde şehir dışında şurda nerdesiniz deyip sprey de yazmışsın ilgine ağlamaklı oldum inan.büyük çok uğraştırıyor küçüğe ilgi yasak.küçük yicekse beni doyur diyor önce o yediği halde hadi tamm iyorsun yemeyip kıyamet kopuyor.uyku aynı şekilde küçük uyuyorsa bilerek uyandırıyor.yalnızım ikisine yetemiyorum yardım edeck kimse yok.anlayacağın çaresiz isyanlardayım yorgunum üzgünüm ikisini de çok üzdüğüm yetemediğim için nerdeyse ikinci bebeği doğurduma pişmanım.hepinizi çok öpüyor dualarınızı bekliyorum .ben yapamasam da siz tatilin tadını çıkarın canım arkadaşlarım..
Sprey cim bildigin üzre benimde ikinci cocugum ilk günler baya problem yasamistim bende ama cok sükür atlattik sayilir büyük kismini arada minik minik vuruyo onu sevmiyorum filan desede bizi cok rahatsiz etmiyor sükür.Bizde yeme olayi birazfarkli oldu maalesef istahi cok azaldi yemek istemiyor,neyse Türkiyeyde o iraz verdi bu biraz verdi agzinada simdi daha iyi sükür.Bende aman üzülmesin filan derken baktim fazla kullanmaya basladi bebekle ilgilenince biraz agirligimi koydum bebegin senden daha fazla ihtiyaci var sen yiyebilirsin,uyuyabilirsin ama o yapamiyor filan sonradan kabullenmeye basladi,birde uzmanlar bebek olmadan önce nasil davraniyorsaniz aynini davranin ne fazla ne eksik diyorlar canim.Ama hicbir zaman bebis yaptigina pisman olma bu günler gecici yarin bigün büyüyünce keska daha fazla kardesimiz olsaydi derlergamzecim öyle zordayımki sizinle görüşmeye şu sayfaya çok ihtiyacım var ama girip okuyamıyorum bile.kimse yok iki çocuk eşim seminerde şehir dışında şurda nerdesiniz deyip sprey de yazmışsın ilgine ağlamaklı oldum inan.büyük çok uğraştırıyor küçüğe ilgi yasak.küçük yicekse beni doyur diyor önce o yediği halde hadi tamm iyorsun yemeyip kıyamet kopuyor.uyku aynı şekilde küçük uyuyorsa bilerek uyandırıyor.yalnızım ikisine yetemiyorum yardım edeck kimse yok.anlayacağın çaresiz isyanlardayım yorgunum üzgünüm ikisini de çok üzdüğüm yetemediğim için nerdeyse ikinci bebeği doğurduma pişmanım.hepinizi çok öpüyor dualarınızı bekliyorum .ben yapamasam da siz tatilin tadını çıkarın canım arkadaşlarım..
Iyi ettin canimcim bende diyom kimki yeni geldi heraldehimmelcim öncelikle sana şunu sölim unutmadan, ben can_tugba sadece kullanıcı adımı değiştirdim, geçmişi okuyamamışındır diye yazayım dedim, yabancı muamelesi görmiim diyee... :3
2 gündür uğrayamadım buralara, biraz yoğunuz..
kemececim hiiç üzülme, olur böyle şeyler, Emirde kusuyo falan demiştim ya hiç bişi yemiyodu, 5 günde tam 600 gr vermişti. düşün 5 günde.. ama ben hiç takmadım, sağlıkları yerinde olsun da varsın azcık zayıflasınlar, merak etme toparlar kısa zamanda..
bu arada sanırım herkes tatil moduna geçmiş sanırım, valla bende geçmek üzereyim, heyecandan hergün içim içimi yiyor.. gerçi benimkinin çoğu arkadaşlarımı özlediğimden, yoksa tatil bahane..
neyse yatıcam şimdi, sonra uzun uzun muhabbet ederiz.. öpüldünüzz..
24 saattir hiçkimse gelmemiş:))) oğlum asiri iştahsız ek gıda istemiyor sadece emmek istiyor...yemek yemediği için uykusu da duzensiz ve sık uyanıyor kasık ağzına yaklaştığı anda ağzını kilitliyor(
24 saattir hiçkimse gelmemiş:))) oğlum asiri iştahsız ek gıda istemiyor sadece emmek istiyor...yemek yemediği için uykusu da duzensiz ve sık uyanıyor kasık ağzına yaklaştığı anda ağzını kilitliyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?