2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya himmel valla insan kendini göremio bide insanlar cok kilo yokdiolar ama burda akrabalarım ve ailem dedi gecen geldiğinden kilolusun galiba ben anlamıorumalmışım buiş başkalarından liste almayla olmayacsk Ankara ya gidince mutlaka diyetisyene gitcem ve spora başlayacgm olmadı valla cocukla yürüycembişey yapcammm

Gamzecim ben emziren anne diyeti uyguladim,hergün yürüyüs yaptim yapamadigim zaman(yagmur filan olunca malum burda cok)youtube den Lesslie sansonet yürüyüs videolarindan yaptim,´2,5-3 ayda 20 kilo verdim.Banada bu listeyi doktor verdi ama sen gidersen diyetisyene tabiki cok daha iyi olur.Simdiden kolay gelsin canim benim.

Oyyy arkadaş level 2 neymiş öyle Dün yorgunluktan ölüyorum sandım. Bende ilk level sonrası öyle müthiş bir görüntü değişikliği yok. Ama dediğim gibi birer cm incelmişim. Bence gayet iyi. Öyle çok değil zaten hedefle gerçek arasındaki mesafe. Ondan sanırım. Bu bitsin, 6 week 6 pack... Ben zaten sporsuz bi yaşam düşünemiyorum. Değişiklik oldu. Pilatesten daha maceralı bişey bu Alışırız artık, napalım.

TUĞBAcım senin nasıl gidiyor? Çok takip edemedim diğer topiği de. En son ikinci level sonrası halini ve başlamadan önceki fotonu gördüm. Tek kelimeyle müthişsin arkadaşım!

Canım benim bize en iyi spor yürüyüş aslında. Biz biliyosun Jillian Michael'in egzersiz programını da uyguluyoruz ama ben özellikle son 1.5 aydır sağlam yürüyüşler yapıyorum ve çok faydasını gördüm. Dediğim gibi, kızımı babyslingle bağlıyorum kucağıma, yarım saat o oturur pozisyonda gidiyoruz. Sonra uykusu geliyor cimcimenin. Bu kez yatar pozisyona geçiyoruz. Yarım saat de öyle. E tabi 9 kiloluk bişeyi taşıyınca bir saat boyunca sağlam bir spor oluyor Kızım da uyuyor. Tam onun uyku saati olan 21.00'da başlıyoruz biz yürüyüşe. Hayatım boyunca kalçam hep geniş olmuştur. Ama şu anda kalçam en zayıf halimde olduğundan bile daha ince. Karın için de yürüyüşten sonra karın egzersizi yaparsın. Zaten yürüyüş aslında her yerden yağ eritiyor. Sadece kalça-bacakta ekstra sıkılaşma sağlıyor. Bence yürüyüşle başla, sonra da Jillian egzersizlerinde aramıza katıl. Biz her türlü motive ederizzzzz Haaa bir de bol bol yağsız yoğurt ye, çok işe yarıyor, tecrübeyle sabit.

oooo himmelcim hoş geldin diyecem ama sen almanyaya dönmüşsün bilee.. neyse hoşgittin ozaman..
biz topikcek spor yapıyoruz, sıkılaşmak için, şöyle bi 10 15 sayfa gerilere bakarsan resim paylaştık ben ve senem.. nasıl değiştiğimizi görebilirsin vee sende başlayabilirsin.. yani amaç kilo vermek değil taş gibi vücuda sahip olmak..
canım bizimde halaa dişimiz çıkmadı, merak etme yalnız değilsiniz.. emekleme de yok, dün doktora götürdüm Emir'i, yürütec olayını sordum, alabilirsin dedi, sadece yüksekliği ayarlanabilir olsun, ayakları tam yere basacağı kadar yükselt dedi, yani bacakları düz dursun çapraz kalmasın dedi.. bizde alacaz bakalım, şu tatili bi yapıp gelelim de.. valla belim kopuyo eğilip yüretecem paşayı diye, emeklemekte değil yürümekte bizimkinin gözü.. hep yürüsün hep gezsin.. ya bu oğlanın tip baba ama huy aynı ben..
asuu, o zaman resmi napım ben, değişimi göremedikten sonra, şuan ki halini görsem ne görmesem ne , anlayamam ki.. sen gamzeye gönder de o eski halini biliyo ya, onun yorumunu alalım, öyle daha iyi oluur.. level 2 dizleri çok yoruyo haberin olsun, çok zorlamamaya çalış kendini ki, sakatlanma falan olmasın, Allah korusun.. Seneem sana da bu sözlerim, sende geçmişindir level 2 ye.. hadi kolay gelsiinn...
ya ben topiğe size bişi yazmak için girmiştim, sizin yazdıklarınızı okuyup cevap yazarken unuttum ne paylaşacağımı sizinle, ay alemim vallaaa..
neyse, aklıma gelince gelirim yine,, öpüldünüz..

Hosbulduk Emire´cim.canimcim ben jillian yaptim ama pek faydasini göremedim.Ben lesslie sansonette yaptim kilo vermek icin incelmek icinse callanetics yaptim,cok faydasini görürsünüz.bende bulursam resimlerii eklerim.Bizim doktorumuz hicbir sekilde yürütec almayin dedi bende almadim ama sen daha iyi bilirsin tabiki.Biz bugün doktora gittik kontrol icin cok sükür hersey yolunda.

kızlar merhaba, bugün oğlumu dr a kontrole götürdüm, 1 ay 1 hafta boyunca çocuk hiç kilo almadığı gibi 200 gr da vermiş çok üzüldüm sütümde baya azaldı canım çok sıkkın anlayacağınız

bu arada mesajlarınızı cepten okumaya çalıştım,

DENİS senden haber aldığımıza çok sevindim canım, iyi dileklerin için sağol. İnşallah her işin yolunda gider, Deniz de çok daha iyi olur,tatiliniz güzel geçer. Nevşehire giderken yolunuz Ankaraya düşerse beklerim

EDİBE destanlar yazmışsın oku oku bitmedi maşallahın var, edebiyatçı olduğun belli

GAMZE kerem zayıflamış demiştin bildin canım, senin ki sevgi seli içinde mutludur şimdi

ASU müzik çok etkileyiciydi sağol canım yine bekleriz, bu arada foto bekliyorum ben de nede olsa
eski halini biliyoruz

HİMMEL hoş geldin topiğe tekrar, anladığım kadarıyla baya zayıflayarak dönmüşsün maşallah sana

SENEMGY kuzu bana acil atom tarifler lazım

NUYA adaşım senden de haber almak iyi oldu ara sıra girin topiğe ya, valla bende inanılmaz yoğunum şu aralar yine de şartları zorluyorum topiğe girmek için

TATİLDEKİLER hayat size güzel ya... yiyin, için, gezin bebeklerinizle bakalım darısı başımıza ben çok sıkıldım...

Kemece´cim hosbulduk canim,verdim cok sükür baya bi hafif hissediyorum.Insaallah sende en kisa zamanda tatile gidersinde moral depolarsin sende canimcim.

kızlar slm valla ancaak bu saatte yazıyorumm sizee kızım uyuyalı yarım saat oldu bazen böle ipin ucunu kacırıo nedir sıkıntı anlamadm demiştim ya buluşmamızda edibe ve kemece her sabah erkenden kaka yapıoruz burda düzen kalmadı onsan mı bugün yapmadı bende acmadm sadece degistirdm beklemedm ondn sanırım gün icinde mutlu yatarken sıkıntılı iştahta yok ama halam yastık koy yatırark ver dede onun torunuda yemiodu işe yaramaya başladı sanırım bazen yiyo bazen yemio herkes kendi bilir değilmi saygıdeğer kasım annelri kızım yemek istemezse yemez neyse ben her yoluu deneyimde kendi kaybeder keşke bana da biri ye die zorlasa ben kendimi yememk için zorluyorum

kemeceeeeeeeeeeeeeeee çok üzüldüm kereme ama normal diş cıkardı olur böle dönemler sütüm azalıo die düşünme ya relax ol ya kısmet bak 8 ay bitecek zaten surda ne kaldı sütten kesimeye benim nile sütüm azaldı inan normal senin bu yogunluk bu hal bakıcı üzülme alacak kiloyu baana göre büyüyo kuzum bir bucuk ay önce gören sülaleme göre miniciik bikemedm ki kim anlıo bu işten:26: salla elbet büyüyecekler bu ne yaaaaaaaaa

himmel senin dediğin sporları yapcam inş. eve geceyim burda jilliana bile baslayamdm ya o kadar yogun gecioki ama bol bol hareket ve yürüdüm burdada ufaktan başladm sayılır abartmıorum artk eskisi gibi sana bişey sorcam benim midem mi büyüdü neden sen böle miydn önceden doydugumu hissetmiorum ama cok yememek icin kalkıorum cok aşırı iştahım var etrafta bibolluk sorma gitsin:26::26::26::26:

senem haklısın yürüyüş harika bide yogurt yesem dişimicinde gerekli ama bu kız bide yogurt yemio diorum e hamilelk emzirme damak tadı ben yemedm kzıımda istemio

burda amcamın bağı bahcesi kızımla temiz hava anneanne dede akrabalar bebişler temz hava bi yandan tabii büyük deedikodular iyiyiyz ama yorulduk valla alışmışız tek kalmaya kızım bazen benimle konuşarak kavga edio bi konussa kızacak başbaşa kalalım die ama dinleyen yok

yarın kocacım gelio kızım babaya kavuşcak hafta ici dönüoruz kemece edibe fotoları o zamn yollarımm öptümmm h

asu hayırdır uyku tutmadı galiba cnm ben size bi yazınmm dedim kacıorum öptmgörüşrz öyküye muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Gamze´cim ben saglikli yemek yeme aliskanligi edinmeden öncedoydugumu bilsem bile yemek istiyordum ondan sonra mideme kramplar giriyordu,bunu önlemenin tek yolu porsiyonlu yemek yani tabagina yiyebilecegin kadar ala baskasa bisey yeme ancak kalorisi az yiyecekler ye o zaman düzene girer ben böyle yaptim.

adını söyleyemediğim ve cevap yazmagm arkadaşlar sizi de özledk sevdalinka,denis,sprey,nuyanuya,erran,kubi,neyli napıonuz bizim gibi en azından ara ara bi kendinzden ses verin helen serap nerde***********************
gamzecim öyle zordayımki sizinle görüşmeye şu sayfaya çok ihtiyacım var ama girip okuyamıyorum bile.kimse yok iki çocuk eşim seminerde şehir dışında şurda nerdesiniz deyip sprey de yazmışsın ilgine ağlamaklı oldum inan.büyük çok uğraştırıyor küçüğe ilgi yasak.küçük yicekse beni doyur diyor önce o yediği halde hadi tamm iyorsun yemeyip kıyamet kopuyor.uyku aynı şekilde küçük uyuyorsa bilerek uyandırıyor.yalnızım ikisine yetemiyorum yardım edeck kimse yok.anlayacağın çaresiz isyanlardayım yorgunum üzgünüm ikisini de çok üzdüğüm yetemediğim için nerdeyse ikinci bebeği doğurduma pişmanım.hepinizi çok öpüyor dualarınızı bekliyorum .ben yapamasam da siz tatilin tadını çıkarın canım arkadaşlarım..

canım iyi düşünceler seninle Allah yardımcın olsun.. bizim gözümüzü korkutma ya bizde sonuçta ikinciyş yapacagız anlıorum ben bi taneyle evimde cok <zorlanıordum ikinci olsa naparım keşke ailem yanımda olsa diordum ama insan herseyden bunalıo bak ddez avantajlarıda var güzellikleride o yüzden kafana göre büyüt bebişlerini

hem canım ikinciyi kıskanıyorsa cok üzerine düşme TRT DE DADI die bi program var kızlar hepinize tavsiye ederm biz okulda napıosak benzer şeyler yapıolar cok güzel sana yardımcı olacaktır birde canım ikisiiinide sevdiğini onun bebek olduğu için sevgiye ilgiye daha cok ihtiyacı oldugunu hissettir ve onun kardeşi icin bişeyler yapmasına izin ver mesala ıslak mendilini getirsin yada bezini bu vb. sen ona arada sorumluluk yükleki onun kardeşi olduğunu anlasın geldide yerimi aldı die düşünmesin arkadaşlarda elbet tavsiyeler verir birde kendi kendine sakin ve stressz olmaya çalış cocuklar sayende daha rahat olur sen gerildikce onlarda gerilio hersey üstüste gelio

himmelcim öncelikle sana şunu sölim unutmadan, ben can_tugba sadece kullanıcı adımı değiştirdim, geçmişi okuyamamışındır diye yazayım dedim, yabancı muamelesi görmiim diyee...

2 gündür uğrayamadım buralara, biraz yoğunuz..
kemececim hiiç üzülme, olur böyle şeyler, Emirde kusuyo falan demiştim ya hiç bişi yemiyodu, 5 günde tam 600 gr vermişti. düşün 5 günde.. ama ben hiç takmadım, sağlıkları yerinde olsun da varsın azcık zayıflasınlar, merak etme toparlar kısa zamanda..
bu arada sanırım herkes tatil moduna geçmiş sanırım, valla bende geçmek üzereyim, heyecandan hergün içim içimi yiyor.. gerçi benimkinin çoğu arkadaşlarımı özlediğimden, yoksa tatil bahane..
neyse yatıcam şimdi, sonra uzun uzun muhabbet ederiz.. öpüldünüzz..

Sprey cim bildigin üzre benimde ikinci cocugum ilk günler baya problem yasamistim bende ama cok sükür atlattik sayilir büyük kismini arada minik minik vuruyo onu sevmiyorum filan desede bizi cok rahatsiz etmiyor sükür.Bizde yeme olayi birazfarkli oldu maalesef istahi cok azaldi yemek istemiyor,neyse Türkiyeyde o iraz verdi bu biraz verdi agzinada simdi daha iyi sükür.Bende aman üzülmesin filan derken baktim fazla kullanmaya basladi bebekle ilgilenince biraz agirligimi koydum bebegin senden daha fazla ihtiyaci var sen yiyebilirsin,uyuyabilirsin ama o yapamiyor filan sonradan kabullenmeye basladi,birde uzmanlar bebek olmadan önce nasil davraniyorsaniz aynini davranin ne fazla ne eksik diyorlar canim.Ama hicbir zaman bebis yaptigina pisman olma bu günler gecici yarin bigün büyüyünce keska daha fazla kardesimiz olsaydi derler

Iyi ettin canimcim bende diyom kimki yeni geldi heralde Cok gecmis olsun Emir icin,böyle büyüyorlar zaten,yarin iyilesince fazlasini alir.

iyi geceler tatilde olan arkadaşlara iyi tatiller ooooo kasım anneleri fit olma yolunda maşallah iyi ilerliyor alkış yapapacaktım bulamadım ama lala diyelim. inşallah bende başlıcam ama önce şu konargöçerlik bitsin yada azalsın sınav bitti rezillik le girdim çok kötü geçti kpss çalışamamıştım da yazık oldu eşimin gönlü olsun diye girdim soruları görünce keşke çalışabilseydim dedim eşimde son dedi bir daha girmemi istemiyor neyse artık fırsat bulursam plates yapacam gelirken top ve lastiğimi getirmiştim 54 kiloyum 50 olmak ve sıkılaşmak istiyorum bel çevrem geniş biraz da göbeğim var bacaklarım zayıf olunca bel çevrem çirkin duruyor bana göre. ya sen emziklisin ye diye herşeyi burnumuza sokmasalar keşke ne güzel olacak. mersin' li tarsus'lu arkadaşlar vardı 2 hafta sonra bizde buluşalım hadi hadi ben bir hatay gezisi yapacam bu aralarda köydeyim ama sonra olur. karaca sendin mersinde dimi ama ne zamandır yoksun tarsus lu olan ark. da çok yazan biri değildi o yüzden hatırlayamadım adını ayarlayalım bizde. Tarsus lu arkadaşım sen hangi hastaneye ve hangi dr. a götürüyorsun biz bir türlü 3 aydır oraya buraya gitmekten hava değiştirmekten sürekli hastalandık sen daha iyi biliyorsundur dr. ları bir dahaya senin dr. götüreyim şu aralar çok şükür diyorum daha iyi grip olmuştu tam atlatmadan isilik ten daha yoğunca kızarıklık ama alerjik olmayabilen sıcaktan olabilme ihtimalli kızarıklıklarımız oldu önce çenede sonra boğazının altında sol yüzünün saçına yakın yerlerinde yoğun bir şekilde oldu tam sönerken belinde oldu şimdi orası da söndü inşallah başka çıkmaz. oğluşum çok çeneci ağzı laf dolu maşallah hele bir de gezmeci anlatamam ne olacak eve gittikten sonra başbaşa kalınca işim o zaman daha da zorlaşacak tek güzel yanı da babamıza kavuşmamız olacak 3 ay geçsinde görevi bitsin hayırlısı ile, emeklemiyor bizim tembel otururken atılı veriyor yada kalkmak istiyor galiba emeklemeden yürücek. ayyyyy ne çok yazdım bende yazmıyorum yazmıyorum yazınca da destan oluyor neyse bu kadar yeter iyi geceler herkese.... bu alkış önce fit olmayı başaran hatunlara sonrada biz spor yapmayan tembel annelere

24 saattir hiçkimse gelmemiş:))) oğlum asiri iştahsız ek gıda istemiyor sadece emmek istiyor...yemek yemediği için uykusu da duzensiz ve sık uyanıyor kasık ağzına yaklaştığı anda ağzını kilitliyor (

benımkıde ole cnm ozellıklede sut ıcmıo benı emmıo zaten formul sutude ıcıremıoz ..hıc sevmıyor onu bende napacagım konusund kararsızınm dr goturduk zorlama dıyor ama sut ıcmesı lazım nasıl zorlamıyım..

verince de ağlıyorsa ağzının içine iyice bak bakalım beyaz yaralar varmı benim oğlumda öyle yapıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…