- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.341
Benim sütüm fena değildi ama sabah akşam mama veriyodum 50 günlükken apandist amelyatı oldun iki gün ememedi sonrada soğudu 1ay zorla emzlrdlm sonrada sağıp verdim hepten kesildi 4. Ayda ufak ufak başladık 5. Ayda bütün eklere geçtik ama ne geçmek yap dök üç gün üstüste deneyip ara verdim 1 hafta kadar sonra tekrar denedim sevmediği şeyleri öle öle alıştı şimdi sabah kahvaltısı ara öğün meyvesi öğlen çorbası akşamüstü yoğurdu akşam devam sütü gecede muhallebi şeklinde gece kalkarsa devam sütü
ateş omusmu ıdı bebekte???
bir de iğneden once antıbıyotık kullanmadınız mı???
kızlar slm kızım kalkıp yürüyecek derken emeklemeye başladı bugün cok tATlı asuuuuuuuuuuuuuuuu bi dk durmuyo ya bu nedirkurt aynıyo bişeye uzanacagı zaman yakalamayım diye kacıo ama tutuyorum başladıgı yere tekrar koyuyorum gıcık oluyodur
usha yazışına bayılçdım cok hoşsohbetsin ya geliyiim senle kanka olcaz
Chromaggus katılıyorum bende bişeye benzetemedim ütümü acep
aynen öyle oluyor maalesef.bazen uyuduğunda sıkınca dişini benim çığlımla uyanıyo garibim.sonrada ağlama krizine giriyo.tekrar sakinlestirip uyutabilmek 1 saat sürüyo,dişlerinin memede bıraktığı acı sabaha kadar
bu arada sana özel olarak teşekkür etmek istiyorum senemgy.ben hayatım boyunca pekmezden nefret ettim.daha doğrusu kan yapar dedikleri ne varsa kan kokusu aldım hep ve ağzıma sürmedim pekmezde buna dahil.
keçiboynuzu pekmezini ise ilk kez senden duydum burda.bi alayım deneyeyim dedim kızım için.sonra tadına baktım çok güzeldi.1 ay falan oldu sanırım bende günde 1tatlı kaşığı yiyorum.1 haftadır farkediyorum ki astım tıkanmalarımı daha hafif atlatmaya başladım.
bunun için sana ne kadar teşekkür etsem azdır.
birde pınar hanımın çiftliğini de burada paylaştığın için çok saol.yine senden duyup merak edip sitesine falan baktım.sonra mail attım hemen döndü saolsun.sayende keşfettim ve onunda çok faydasını görüyorum.
Chromaggus katılıyorum bende bişeye benzetemedim ütümü acep
Hmmm, evet ütü olabilir.
Çok sevindim pekmez olayına. Biz de eşimin yeğenine bir tek onu yedirebiliyoruz. Çikolata gibi kokuyor diyo. Çok da faydalı bişey. Rica ederim Canım, bunları paylaşmak için buradayız. Ben çok mutlu oluyorum bildiğim birkaç şeyden birileri faydalanınca. Pınar Hanım da gerçekten mükemmel biri. Mailleri bile yetiyor insana. Ben pirinç unu almıştım ondan, pekmez, mercimek, buğday vs. Nehir için. Şimdilerde bebek mamaları yapıyormuş kavanozda, organik. O organik lafından pek haz etmez gerçi ama...Ben her şeyini kendim yapıyorum ama hormonsuz, ilaçsız bulucam diye kırk takla atıyorum buralarda. O yüzden iki haftada bir Pınar Hanım'dan kolimiz oluyor artık, napalım.
bende radyod emiştim. Meğersem ütüymüş hımm kaliteli ütüyü ve ütülü cicişleri çok severim ütü iyi açıyorsa zamanımda varsa tv karşısında severim ütü yapmayı ahhh birde çift dikiş olmasa ne güzel olur
keşke komşum falan olaydın yaa
benim ütüleri sen yapardın ne güzel
bende sana geri kalan ne varsa yardım ederdim tabi temizlik,bulaşık,yemek vs
hehe ben üni de bilem ev arkadaşıma akşam yemeği karşılığında 3 parça,haftalık temizlik karşılığında da 10 parça ütü yaptırıyodum
cam silsen yeter ben de cam sil toz al nefret ederim....iyi komşu kaçırmışım tüüüüühhhh
hangi şehirdesin belki taşınırım birikmiş ütülerimide alıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?