2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Benim büyük kızımda iye oldu 5 ve 10 aylıkken ilkini bizde tesadüfen öğrendik 38.5 ateş olmuştu tesadüf bikaç gün sonra kontrol vardı söyledik doktora dişmi dedik değildir dedi diş o kadar yüksek ateş yapmaz bide çok şiş olması lazım diş etlerinin dedi 5gün antibiotikle geçti 10 aylıkken hiçbişey yokken şüphelendik ertesi gün tahlil yaptırdık iye çıktı bizim böbrek olması gereken yerde değildi o yüzden iye tehlikeliydi böbrek filmi falan çekildi mesane filmi falan böbreğe kaçak varmı die şokür bişey çıkmadı bu ikisinden de başka hasta olup antibiotik kullanmadık 3.5 yaşında

çok geçmiş olsun cnm. o günlerde çok zor olsa gerek.

valla benim kız ne versem yiyodu yani vermemek benim tarcihim oldu.
hani böyle deneyeyim bi yicekmi diye kavanozdaki meyve pürelerinden almıştım bigün.6,5 aylık falandı.
bi başladı yemeye yarım kavanoz yedi.ilk kez tadıyon bi dur düşün yesemmi diye dimi

sonra günlük yoğurdunu o kavanozlara mayalamaya başladım(100 ml lik olanlara)
bi kavanoz bitiyodu hatta verirsem ikinci kavanozu bile bitiriyodu
bi akşamda biz yemek yerken çok bakıyo die eşim mercimek çorbası verdi,verdikçe daha istedi
dedim nooluyoz dur bakalım sen süt iç şimdilik hem mercimek gaz yapar

şaka bi yana babasıda çocuk yaşlarda obezite sınırındaymışda 16-17 yasında bol azim ve sporla normal insan formuna girmiş( fotoları hakkaten bi garip rahmetli ümit ustanın çocukluk hali gibi)
bende oldum olası hep biraz balık etli oldum.gerçi şuan bende obezite sınırına yaklaştım(can-tuğba duymasın -yeni nickin çok hoş ama alışamadım galibe ben)
velhasıl ailevi yatkınlıkta var die düşünüp korktum açıkçası çok fazla yedirmeye

ateş omusmu ıdı bebekte???
bir de iğneden once antıbıyotık kullanmadınız mı???

kültürü verdiğimiz gün değilde 1 gün sonra başladı.yani kültür sonucunu aldığımız gün ateşliydi(38,5) ogün direk olarak iğne verdi doc.akşama ateş 39 (caplolle idare ettik)+kusma+ishal, ertesi gün39,5(paranox fitil verdim)+kusma+ishal
tabi bu ilaçları doktora sormuştum ateş yükselirse vereyimmi die.
sonuç olarak once kusması geçti sonra ateşi sonrada ishali.mide bulantısı düne kadar vardı.bugün oda yok gibi çok şükür.bezinede çişini yapmış kızım bugün bol bol ve idrarındaki renkte geçmiş gibi görünüyor.

kızlar aklınızda bulunsun ateş durumunda fitilleri son çare olarak düşünün diyor doc. çünkü çok ateşlenip acile götürünce yapacakları şey fitil diyor.fitil etkisine çocuk bağışıklık kazanmasın die 39,5 tan önce fitil vermeyin diyor.

kızlar slm kızım kalkıp yürüyecek derken emeklemeye başladı bugün cok tATlı asuuuuuuuuuuuuuuuu bi dk durmuyo ya bu nedir kurt aynıyo bişeye uzanacagı zaman yakalamayım diye kacıo ama tutuyorum başladıgı yere tekrar koyuyorum gıcık oluyodur
usha yazışına bayılçdım cok hoşsohbetsin ya geliyiim senle kanka olcaz

olamayız canım biz senle kanka

sende vın var, bi orda bi burda bi sende bi kocanda
ama benim öylemi sınırsız benim netim.hemde modemiylen tam takım.evden alıp götürende yok
yani ben hep burda olabilirim ama sen vın ordasın vın burda.
kankalık özveri ister sabit sınırsız internet ister
haksızsam haksıszın de

Heh işte usha benim büyük kız öyleydi ne yedirsem ne tattırsam tık tık yedi küçüğüme tatlı tuzlu ne versem ilkin suratını buruştuyo

Çok sevindim pekmez olayına. Biz de eşimin yeğenine bir tek onu yedirebiliyoruz. Çikolata gibi kokuyor diyo. Çok da faydalı bişey. Rica ederim Canım, bunları paylaşmak için buradayız. Ben çok mutlu oluyorum bildiğim birkaç şeyden birileri faydalanınca. Pınar Hanım da gerçekten mükemmel biri. Mailleri bile yetiyor insana. Ben pirinç unu almıştım ondan, pekmez, mercimek, buğday vs. Nehir için. Şimdilerde bebek mamaları yapıyormuş kavanozda, organik. O organik lafından pek haz etmez gerçi ama... Ben her şeyini kendim yapıyorum ama hormonsuz, ilaçsız bulucam diye kırk takla atıyorum buralarda. O yüzden iki haftada bir Pınar Hanım'dan kolimiz oluyor artık, napalım.

Chromaggus katılıyorum bende bişeye benzetemedim ütümü acep

Hmmm, evet ütü olabilir.

evet arkadaşlar o aptal alet ÜTÜ.hatta ütünün en ilkel ve en aptal hali
ben şahsen her nekadar kullanıyor olsamda kendisinden nefret ederim.

hatta hep şöyle bir hayalim olmuştur; bu ütüsüz kıyafet giyen insanları yadırgayan ve hatta ayıplayan insanlar varya
işte onlardan bikaç tanesini sallandırıcaksın taksimde bak bakalım bi daha kimse ütü yapıyomu

katılıyorum bende sana pınar hnmın mailleri bile moral oluyo insana.bide fiyatlar daha uygun olsa tadından yenmicek ama naapalım ucuz etlerin yahnilerinide görüyoruz piyasada

topiiiiiiikkk,

kalkın artık yaaa

sizin yüzünüsden başka topiklerde milletin garip garip meselelerine yorum yazıyom

biride açsın şu pc yi.

zaten kızım uyumuyo saat 2 de yattı 4 te kalktı. ben uyucam şimdi o uyumuyo nasıl bir çocuktur anlamadım
günlük toplam uykusu 8 saati geçmiyo

bak geldiğime yazdığıma pişman etmeyin beni giderim gelmem bidaha

keşke komşum falan olaydın yaa
benim ütüleri sen yapardın ne güzel
bende sana geri kalan ne varsa yardım ederdim tabi temizlik,bulaşık,yemek vs

hehe ben üni de bilem ev arkadaşıma akşam yemeği karşılığında 3 parça,haftalık temizlik karşılığında da 10 parça ütü yaptırıyodum

cam silsen yeter ben de cam sil toz al nefret ederim.... iyi komşu kaçırmışım tüüüüühhhh

Ya kızmazsanız bir şey söyleyeyim.Ben bayılırım ütüye.En sevdiğim ve zevk alarak yaptığım işlerdendir.Benim nefret ettiğim astığım çamaşırı toplayıp katlamak,yerleştirmek,bir de bulaşık makinesini boşaltmak.

hangi şehirdesin belki taşınırım birikmiş ütülerimide alıp

şuan mersindeyim hafta içi hatay a gezmeye gidiyorum Eylül sonuna eve geçecem ya gelmezsen cam silmeye alaşehir e ne olacak o zaman:18: toplamda 6 aydır temizlenmemiş ev var ortada gelirsen çok sevinirim çok yardıma ihtiyacım var nede olsa hmm ütü de ne hafif kalır bir bilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…