- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.381
Kismet ne zamansa o zaman calisirsin simdi bebisinle zaman gecir bu günler bir daha gelmiyor bebkliklerini cok özlüyorsun.denerim denemesinede manisa organizeyede açmışlar bu sene lab.
yani alaşehire gelmem artık.
kızım 2 yaşını doldursun öyle çalışırsın istersen diyo babamız ama ne yaparım bilmiyorum
denerim denemesinede manisa organizeyede açmışlar bu sene lab.
yani alaşehire gelmem artık.
kızım 2 yaşını doldursun öyle çalışırsın istersen diyo babamız ama ne yaparım bilmiyorum
alaşehir i de bir çarşıyı pazarı biliyorum onu da lojmandan yürümüştüm öylece öğrendim neyse bir ara denk gelirsek tanışırız nede olsa daha 4 - 5 sene orda olacağız kısmetse alaşehire yolun düşerse beklerim tanışıır bebişler. iş konusunda hayırlısı diyelim ben sınavda havamı aldım babamızda artık girmemi istemiyor ben de oğlumu büyütecem hem şimdi en tatlı halleri çalışanlar nasıl ayrı kalabiliyorlar dayanmak zormuş sınava gidip te gelene kadar aklımdan çıkmadı bakan annem di ama ben kötü oldum :44:
alaşehir i de bir çarşıyı pazarı biliyorum onu da lojmandan yürümüştüm öylece öğrendim neyse bir ara denk gelirsek tanışırız nede olsa daha 4 - 5 sene orda olacağız kısmetse alaşehire yolun düşerse beklerim tanışıır bebişler. iş konusunda hayırlısı diyelim ben sınavda havamı aldım babamızda artık girmemi istemiyor ben de oğlumu büyütecem hem şimdi en tatlı halleri çalışanlar nasıl ayrı kalabiliyorlar dayanmak zormuş sınava gidip te gelene kadar aklımdan çıkmadı bakan annem di ama ben kötü oldum :44:
bende bilmiyorum içini bu lab dışarda kalıyo ziraat bişeysi binasındaydı galiba
yolum düşerse uğrarım tabi.temizlik yaptırcan demiii
ya sıkılmaya fırsat kalmadı bebişimin rahatsızlıklarından
yoksa çoktan girmiştim işe ben
ev hanımlığı bana pek uygun değil sanırsam.
ev işi falan sorun değilde annemde k.valide de ev gezmelerine götürmeye çalışacak die tırsıyom
bebek doğdu kış dedik yaz geldi sıcak dedik
bebişte büyüyo kaçış kalmıcak
sınava gelince valla benim annem baksa aklım kalmazdı pek
eşim ben idare ederim dedi.ama kendisi oyun koliktir pc den gözünü ayırıp bebeğe nasıl bakıcak diye düşündüm
sonunda peki demek zorunda kaldım
ama aklım hep evdeydi sınav boyunca(bahane nasıl ama)
dolayısıyla kötü geçti
bi ingilizce sınavı iyiydi oda tek başına nerden baksan anlamsız oluyo
aslında yaptığım kısmı iyiydi ama mesela 1 tane bile tarih sorusu okuyamadım vakit su gibi akıp geçti
velhasıl senin sınav nasıldı
çokmu kötü
Kismet ne zamansa o zaman calisirsin simdi bebisinle zaman gecir bu günler bir daha gelmiyor bebkliklerini cok özlüyorsun.
kızım 4 aylıkken onu düşündüm biliyomusun
bu doğum izni 4 ay ya.
geneldede doğum önceside alındığından bebekler 2aylıkken falann bitiyo.
adamların bildiği varmış
bebeği o aylarda bırakmak 4-5 aydan sonra bırakmaktan daha zor sanırım
sürekli ağlayan gazlı cimcimeler bi bakıyosun yüzüne gülmeye başlıyo
çalışan annelere allan sabır versin
usha valla topıgı bu aralar se n canlı tutuyorsun
gamze yı aratmıyorsun
sagollllll
ben yazamasam da hepsını okuyrm ınan kı...
kızının adını ogrenebılırmıyız???
Kizlar alasehirli olankim tr gelince ugrayabiliyoz esimin amcasi var orda,gorusebiliriz
Kizlar alasehirli olankim tr gelince ugrayabiliyoz esimin amcasi var orda,gorusebiliriz
ben de ancak edibe gelene kadar yazarım yanlız haberiniz olsun
edibe geldimi ben kenardan okurum sadece
kızımın adı merve beyza (biz demokratik bi aile olalım iki isim koyalım dedik ama ikiside babasının seçimi)
ben beyza diyorum genelde
ooooooooooo gözünü korkutmak gibi olmasın ama ablamın kızı da beyzanur çok kurtlu düz duvara tırmanan cinsinden erkek gibi maşallah birde uzun hava dinler bu cadı 4 yaşında olmasına rağmen ayrıca çok ama çok ta zayıftır çok ta zekidir çççoook çok kıskanç oyun oynarken koşturup gelir oğluma tokatı basıp koşarak giderdi alperen benim derdi hem çok sever hem de canını yakardı emzirmeye bile kalktısana kolay gelsin inşallah seninki uslu olanındandır biizim kız nisan doğumluydu
devkule alaşehirde oturuyor canım
oooh valla gidersen yersin içli köfteleri
gel sende ye hem sen de tanışırsın himmel le ayrıca yanlış değilsem zaten himmel de yapıyordu içli köfteyi ben ona sadrazam lokumu yapayım hafif tatlı olsun azmettide himmel çok kilo verdi baltalamayalım dimi ama
Usha bende chromaggus gibi bende ütü severim maşallah annemde bi alıştırdıki yıkanan herşey ütüleniyo çorap hariç ne varsa bende çamaşır toplayıp katlamayı hiç sevmem katlamim ama ütülim o kadar yani diıer temizlik işlerinide severim bu arada bende istanbuldayım ama mayıstan beri çınarcıkta annemle beraber annemlerin yazlığndayız büyük kızım doğduğunda tuttu babam 2009 yazından beri her yaz burdayız eşimle babamda h.sonları geliyo benimde ist.teki ev Allahlık oluyo tabi 3-4 ay el sürmezsen...
baltalayalım
herkes kilo alsın
benmi olcam bi alemin şişmanı
gel sende ye hem sen de tanışırsın himmel le ayrıca yanlış değilsem zaten himmel de yapıyordu içli köfteyi ben ona sadrazam lokumu yapayım hafif tatlı olsun azmettide himmel çok kilo verdi baltalamayalım dimi ama
benim emeğe saygım vardır asla kilo konusunda dikkat edene ye diye zorlamam kolay alınıyor da çok zor veriliyor siirt te sitresten 9 kilo alıp ta sürekli spor yaptığım halde verememiştim düzensiz beslenme ve uyku nun da katkısı oldu hem şişko olarak 59 kiloyla hamile kaldım çok şükür oğlum sayesinde verdim o üzerime yapışan kiloları inş. birdaha öyle olmaz
sınavım kötü geçti doğru düzgün çalışamadım alt yapı iyide değildi çok fena unutkanlık vardı tarih coğrafyadan kolaydı ama yaktı beni zaman yetmedi sınava da başım döne döne miğe bulantısı ile girdim okul çok uzakmış doluş 70 dakikada götürdü saolsun nerdeyse sınava da giremicektimgirdikte ne oldu işte sınav havası aldım
Sende sırf ütü için kadın tutsan usha olmazmı eltimin kızı var beyzanur ortaokula gidiyo çok hareketli çok anaç kardeşi var resmen küçük anne küçükken çok yaramazmış eltim çok çekmiş benim kızlarımda Elif DEFNE ve Ayşe DEREN yalnız ilk isl0leri nüfusta yazmıyo
Sende sırf ütü için kadın tutsan usha olmazmı eltimin kızı var beyzanur ortaokula gidiyo çok hareketli çok anaç kardeşi var resmen küçük anne küçükken çok yaramazmış eltim çok çekmiş benim kızlarımda Elif DEFNE ve Ayşe DEREN yalnız ilk isl0leri nüfusta yazmıyo
sen 59 kiloya şiko diyosan gelemem ben alaşehire
hatta bozulurum sana
hatta küserim
ben evlenirken 64 kiloydum be
ütü için kadın tutarsam bunu duyan annemle ben gazetelerin 3.sayfa haberlerine düşeriz maazallahh
benim boyumda kısa arkadaşım 160 cm için azcık şişko oluyorum eşimin boyu uzun 24 cam fark var eee dikkat etmeyip te yanında top gibi de gezmek istemiyorum hem sevmiyor çok orktu ya doğumdan sonra kilo kalır diye allah tan hamilelikte çok almadım nasıl alayım aslında 9 ay kustum birde şeker çıkınca diyet yaptım sen küsme gel ben sana plates yaptrırım acemice tenis oynarız olmazmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?