2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Usha bende chromaggus gibi bende ütü severim maşallah annemde bi alıştırdıki yıkanan herşey ütüleniyo çorap hariç ne varsa bende çamaşır toplayıp katlamayı hiç sevmem katlamim ama ütülim o kadar yani diıer temizlik işlerinide severim bu arada bende istanbuldayım ama mayıstan beri çınarcıkta annemle beraber annemlerin yazlığndayız büyük kızım doğduğunda tuttu babam 2009 yazından beri her yaz burdayız eşimle babamda h.sonları geliyo benimde ist.teki ev Allahlık oluyo tabi 3-4 ay el sürmezsen...

usha valla topıgı bu aralar se n canlı tutuyorsun
gamze yı aratmıyorsun
sagollllll
ben yazamasam da hepsını okuyrm ınan kı...

kızının adını ogrenebılırmıyız???

usha valla topıgı bu aralar se n canlı tutuyorsun
gamze yı aratmıyorsun
sagollllll
ben yazamasam da hepsını okuyrm ınan kı...

kızının adını ogrenebılırmıyız???

ben de ancak edibe gelene kadar yazarım yanlız haberiniz olsun
edibe geldimi ben kenardan okurum sadece

kızımın adı merve beyza (biz demokratik bi aile olalım iki isim koyalım dedik ama ikiside babasının seçimi)
ben beyza diyorum genelde

Kizlar alasehirli olankim tr gelince ugrayabiliyoz esimin amcasi var orda,gorusebiliriz

devkule alaşehirde oturuyor canım
oooh valla gidersen yersin içli köfteleri

Kizlar alasehirli olankim tr gelince ugrayabiliyoz esimin amcasi var orda,gorusebiliriz

tabiki de bennnnnnnnnn gel gel çok mutlu olurum adres te çok kolay zaten sen yeterki gel.... ama eylül sonunda orda olacam eşim kosovada görev o zaman bitiyor tek kalmayalım diye gönderdi bizi ama evimi özledim ben

gel sende ye hem sen de tanışırsın himmel le ayrıca yanlış değilsem zaten himmel de yapıyordu içli köfteyi ben ona sadrazam lokumu yapayım hafif tatlı olsun azmettide himmel çok kilo verdi baltalamayalım dimi ama

baltalayalım
herkes kilo alsın
benmi olcam bi alemin şişmanı

işin aslı iç çamaşırlarını bile ütüleyen bir annenin kızı olarak bende herşeyi ütülüyorum
ama ağlaya ağlaya

baltalayalım
herkes kilo alsın
benmi olcam bi alemin şişmanı

benim emeğe saygım vardır asla kilo konusunda dikkat edene ye diye zorlamam kolay alınıyor da çok zor veriliyor siirt te sitresten 9 kilo alıp ta sürekli spor yaptığım halde verememiştim düzensiz beslenme ve uyku nun da katkısı oldu hem şişko olarak 59 kiloyla hamile kaldım çok şükür oğlum sayesinde verdim o üzerime yapışan kiloları inş. birdaha öyle olmaz

sınavım kötü geçti doğru düzgün çalışamadım alt yapı iyide değildi çok fena unutkanlık vardı tarih coğrafyadan kolaydı ama yaktı beni zaman yetmedi sınava da başım döne döne miğe bulantısı ile girdim okul çok uzakmış doluş 70 dakikada götürdü saolsun nerdeyse sınava da giremicektim girdikte ne oldu işte sınav havası aldım

Sende sırf ütü için kadın tutsan usha olmazmı eltimin kızı var beyzanur ortaokula gidiyo çok hareketli çok anaç kardeşi var resmen küçük anne küçükken çok yaramazmış eltim çok çekmiş benim kızlarımda Elif DEFNE ve Ayşe DEREN yalnız ilk isl0leri nüfusta yazmıyo

sen 59 kiloya şiko diyosan gelemem ben alaşehire
hatta bozulurum sana
hatta küserim

ben evlenirken 64 kiloydum be

bizim 2 isimde yazıyo nüfusta
valla benimkide doğduğundan beri yaramaz,kucak delisi,inatçı
şimdiden kavga ediyoz,çekmeceleri açmak istiyo bıdık ben elimle tutumca kıyamet kopuyo
bide bu aralar hep biri elinden tutsun ayağa kalksın istiyo
emeklemeye üşeniyo cimcime

ütü için kadın tutarsam bunu duyan annemle ben gazetelerin 3.sayfa haberlerine düşeriz maazallahh

sen 59 kiloya şiko diyosan gelemem ben alaşehire
hatta bozulurum sana
hatta küserim

ben evlenirken 64 kiloydum be

benim boyumda kısa arkadaşım 160 cm için azcık şişko oluyorum eşimin boyu uzun 24 cam fark var eee dikkat etmeyip te yanında top gibi de gezmek istemiyorum hem sevmiyor çok orktu ya doğumdan sonra kilo kalır diye allah tan hamilelikte çok almadım nasıl alayım aslında 9 ay kustum birde şeker çıkınca diyet yaptım sen küsme gel ben sana plates yaptrırım acemice tenis oynarız olmazmııı

Ben sanki çok mu uzunum 1,64
64 kiloyla evlendim
sonra strese bağlı yüksek tansiyon çıktı işsel mevzular sebebiyle x kadar kilo aldım
bide ööle duba gibi hamile kaldım
9 kilo hamilelikte aldım
doğumdan sonra 1ayda 8 kilosu gitti
sonra benim dişler bir bir parçalanıp oyulmaya kırılmaya başladı(öncedende vardı zaten kötü durumda olan)
pek bişey yiyemez oldum bende çiğnemeden yutulabilecek şeyler yemeye başladım
her türü .....ella ile bitan sürülebilir kakaolu şeysilerden yedim (750 gr lık kaseler en fazla 1 hafta gidiodu)
bide bisküvi felan yedim suyla yada meyva suyuyla
sonuç 6 ayda +12 kilo
son 1 aydır yemiyom kilom sabitlendi ama kaçta

64+x+9-8+12= ?
x=1 bile desek(ki değil) genede çok oluyo

yani ben sana küsüyorum şu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…