- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.901
kıyamam canım allah sabır versin çok zor üzüldüm valla
Çok yeniymiş Allah ailesine de sana da sabır versin canım insan eksikliği çok zor Allahtan inançlı insanlarız da kabullenmek o zaman daha kolay oluyor ölümleri
sağol Allah razı olsun annesi burda daha dün akşam beraberdik her görüştüğümüzde ağlaşıp duruyoruz ilaçlarla ayakta çocukları çok severdi kızımı kucağından indirmezdi ama anne olamadı iki kere düşük yaptı hiçbişey yokken ansızın kocasının kollarında gidiverdi işte bu yüzden küçük şeylere takılmayın öyle yada böle hayatta herşeye çare var ama ölüme....
Sağol sevdalinka evet zor oldu bide ani o ankaradaydı ben istanbulda çınarcıkta tanıştık 15yıllık arkadaşım beraber büyüdük yazları hep beraberdik kışın bi bayram o gelir bi bayram ben giderdim birbirimizin nikahına gittik ilk doğumuma geldi yani gidemesekte telde çok sık görüşürdük şuanda evin önünden geçerken içim eriyo bi sabah bi telefon 31 martta kızları anneme bıraktığım gibi ankaraya gittim hala eski neşem yok
Sağolasın gamze ahhh ne anılar hemde nehirada offf offff Allah bian önce kavuştursun kardeşini ben kaçar dahada üzmim sizi
kızlar iki gündür unutuyorum söylemeyi senem'e mesaj yazmıştım nasılsın merak ettik diye. Tercihler nedeniyle çok yoğunmuş eve gelince de çok yorgun oluyormuş selamı var sizlere.
kızlar merhaba
gece kuşları yine iş başındaymışoku oku bitiremedim akşama iftara misafirim var acele acele okudum yazıp cıkmak zorundayım her zaman ki gibi malesef ya sahi siz bu enerjiyi nerden buluyosunuz bi de oruçlu oruçlu akşama belimi zor doğrultuyorum valla
sevdalinka tarif için teşekkürler bu akşam deneyeceğim hemen, böyle hemen yapılabilecek teferruatsız tarifleri bekliyorum kızlar
edibe yatılı bakıcı ile işin çok kolaylar valla ama siz evde yoksunuz ki bakıcı tek mi kalacak evde:26: bu arada ayaklı kütüphane gibisin yazdıklarını okudum dr hanım teşekkürlerha bu arada ek gıda konusuna da bir an önce el atarsan sevinirim
nazobülo valla takdir ediyorum senle himmeli hem oruç hem bıdıklar mübarek annelersiniz
gamze arabanız hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanınben de geliştirdim baya otomatik kolay oluyor gerçekten, ama yol bilmiyorum ya
choramaggus canım benim kolay gelsin size çok zor oluyor, kızım bebekken bu konuda çok muzdariptik, artık nçbet bekliyorduk başında. Cibinlik iyi olmuş ama sen yine de takip et, hala devam ederse şişkinlikler başka bişey de olabilir, karınca, örümcek vs bizim kızın börtü böceğe alerjisi varmış meğerse. şimdi çok şükür yine var ama eskisine göre az, bebekken çok sıkıntı oluyor çok
Nuya ben de aynı seninle aynı durumdayım, inanılmaz fazla oluyor, artık sosyal hayatımı bile etkiliyor, işte ve dışarda arkama geçti geçecek korkusu var, bu nedir ya ben ilk kez bu kadar fazla oluyorum
kızlar benim oğlumun da bugünlerde ateşi var çok yüksel değil ama sıkıntı işte, aşırı terliyor nerdeyse her hücresi damla damla ter atıyor bişi yediğide yok mızıl mızıl, şimdi uyuyor ama birazdan uyanır hayta. Dün yine elini ağzına attı kusturdu kendini, ne yapcam bilmiyorum bu çocuğu kendini ne yapıp edip kusturuyor bu hafta hergün nerdeyse kustu. Kıxımsa ayrı alem oldu inadına sanki hergün bir aktivite gezmek falan istiyor, benimse enerjim var ne isteğim, o da haklı sıkıldı tatilde çocuk.
asıl benim bu aralar canım çok çok sıkkın, hiç keyfim yok depresyondayım da denilebilir ama zorluyorum kendimi, akşama da misafir var yüzüm düşük olmasın diye. Bunaldım çok çok bir de bu sıcaklar üstüne tuz biber oldu ama neyse işte hayat böyle. Mevlam neylerse güzel eyler hakkımızda hayırlısı olsun
amaaaaan, edibeee kız ne çok birktirmişsin içinde, daha sık girsene canım yaa, sanada yazık sabahlamışsın pc başında, oku oku bitmedi..
yazdıklarından en çok şu dişçi korkulu kısımı dikkatlice okudum.. ben onların başındayım çünkü.. hayatımda o koltuğa hiiç oturmadım desem yeridir, bir kere arkadaşımla gittim onun işi için, doktora ben hiç dişçiye gitmedim diyince otur bi bakalım o zaman dişlerine demişti, bende oturdum ama sakın ağzıma bişi sokmaya kalkışma kaçarım demiştim.. neyse, doktor baktı ve hiç doktora gitmediğime inanmadı, sen kesinlikle ortopedik bi tedavi görmüşsün, bu kadar kusursuz olması mümkün değil dedi, deli..neyse, iyimiş yani dişlerim, benim anladığım buydu en azından, o bahsettiği tedavinin ne olduğu konusunda bile en küçük bir fikrim yok.. çok şükür ihtiyacım da olmadı şimdiye kadar, bir çürüğüm bile olmadı hiç, diş ağrısı nasıl bişiy onuda bilmem, aman merak ta etmiyom.. neyse, ama epey rahatladım yazdıklarını okuyunca, sanırım ihtiyacım olursa senin gibi Allah korkusu olan bir diş hekimi bulup çalacağım kapısını..
tatlım bu gezme işiniz iyi hoşta, sen çalışıyoken yani eşinle gezemiyoken, Allah aşkına ne ara görüşüyonuz siz.. gezmeyi bende çok severimde bu kadarıda bana fazla gelir açıkçası, ben 10 gün tatile gitsem evim evim güzel evim diye sayıklamaya başlıyorum valla, özlüyorum düzenimi, temizliğimi, yemeklerimi.. sen halinden memnunsun yazdıklarından anladığım kadarıyla, ama ben yine de Allah kolaylık versin demek istiyorum..
balı kaymağı taşan oğlunun da beslenme düzenini öğrenmek için sabırsızlanıyorum, gerçi bizim pek ihtiyacımız yok ama, yine de belki farklı bikaç ince ayrıntı öğreniriz..
namık erdemi kocamaan kucaklıyoz, en sıcağından.. senide öpüyoz, saolasın yazdıkların için, eline emeğine sağlık..
İyi tatiller tatlım..bol bol bizim icinde üşübu arada ben annecimin yanına kaçıyorum.karadenizin serinnnnn köylerine oohhh. bu sıcaklara daha fazla dayanamıcam valla. bebişim de rahat eder biraz. ben de dinlenmiş olurum hem. malum bizimki hep kucak istediğinden kalabalık iyi oluyo. orda da internet varsa takipte olcam yine :)
Adam olmicak ağız yoktur....ben bı el atayım..çok öptüm tatlım seni..görüşürüz..yaaa ne demezsin nasıl bir enerjim vardı anlatsam üzülürsün dün uyumayınca sündüm iftarın son 2 saati geçmek bilmedi alperen de aksine enerji yüklüydü ben pek gündüz uyuyamıyorum eee bir de ablamlar yarın evlerine gidecek diye sadrazam lokumu yaptım yoruldum çok yorulunca uykuya da dalamıyorum uykum da yeni geldi kociş de nete düşmemiş sizden de ses yok ben uyur size iyi geceler birazdan damlarsınız sayfaları doldurursunuz arık
edibe imrendim maşallah ne güzel yazmış anlatmışsın benim dişler felaket içler acısı eşım kaç kere dedi yaptıralım benim korkum malum bu gidişle sana yaptırabilirim benim alt ön dişlerim sallanıyor hafiften ama sağlamlar sallandığı içn diğerlerinde de yamukluk var üsttede yamuk var çene yapımı da galiba etkiledi gibi tanışınca bakarsın adam olur dersen düşünürüz artık.
Sen İzmir de olduguna göre biz daha neden buluşmadık yaaaaaaaaaaAman yarabbi ne yaptın sen edibe oku oku bitmedi ileriki sayfaları merakımdan bazılarını hızlıca okudum boş zamanımda düzgünce okuyacağım. Okurken kime ne cevap vereceğimi unuttum valla.
Edibecim gerçekten evde olduğun zamanlardan hatırladığım kadarıyla sen sıkıntıya gelemiyorsun yardımcı işi sana şart ücret işini de çocuk baktıranlara sormak lazım benim henüz öyle bir ihtiyacım olmadı. Benim de ömrüm dişçilerde geçti desem yalan olmaz 8 yaşında Alsancakta Osman Şahinoğluna gitmeye başladım ilk2-3 sene damaklık kullandım damak yapım dar olduğu için sonra tedavi bitti ortaokul son sınıfta üst yan dişlerden biri geriye kayma yaptı hadi lisede bir daha bu sefer braketlerden takıldı 2-3 yıl da öyle gitti düzenli olarak diş fırçalamama rağmen dişlerim sanırım biraz sorunlu en az 6-7 dolgum var ve o tedavilerin üstüne dişlerimin biri çekildi ağzımda bir boşluk. Diş çekimine dolguya da çocukluktan beri gittim güvendiğim bir dişçimiz var ona giderim hala beni iyi tanıdığı için nazımı çeker sağolsun ama yaşlandı biraz Allah muhtaç etmesin inşallah da bir daha sorun yaşarsam sana gelirim artık nasıl olsa aynı şehirdeyiz :)
Tuğbacım yarım yamalak da olsa kılmaya çalışıyorum namazlarımı Allah kabul ederse inşallah
Himmel oğlunun uykulanırının düzene girmesine sevindim canım Ramazanın da üçte biri bitti bile az kaldı rahat ederiz 11 ay :)
Kemece umarım tariften memnun kalırsın
charamaggus umarım en kısa sürede sorun çözülür belediyeye söyleseniz kesin çözüm olabilir bence de
devkule sana da tekrar geçmiş olsun bence bir doktora gitsen iyi edersin ilaç falan kurtulursun hemen
nuyanuya bence sen de bir doktora git ne olur ne olmaz zaten 6 ay dolunca gitmemiz gerekiyordu kadın doğumcuya ben hala gitmedim önümüzdeki ay gideyim ben de bari Bu arada oh Karadeniz ne güzeldir kim bilir gitmeyi çok istiyorum ben de sadece Zonguldağa gittim o da batı karadeniz asıl orta karadenizi görmek lazım
asu az önce gördüm sessiz sedasız gidivermişsin. yolculuk nasıl geçti?
O kadarımızı okuyup yazmaya çalışıyorum ki sen hamilesin sandimşuan ayaklarım yere basmıyor mutluluktan, sizinle de paylaşayım istedim.. çook yakın bir arkadaşım, yaklaşık 8 yıldır evlilerdi, şimdi de bebiş geliyooooooooooooo..... çığlık atacaktım duyunca içime attım, oğlanı uyandırmayayım diye, şuan sevinçten ne yapacağımı şaşırdım.. iftardan sonra gitseydik süper olacaktı ama oğluş uyudu, bidaha da uyanmaz.. yarına kadar nasıl sabredecem gidip arkadaşıma kocamaaan bir sarılmamak için bilemiyorum..
neyse öpüldünüz, hayırlı iftarlar..
Hayırlı olsun tayininiz..bı ara konuşalım..şimdi zamanım çok kisitliTubacığım, adaşım nuya, sevdalinka ve nazobülo çok teşekkür ederim destekleriniz içiniyi ki varsınız hepiniz. Karmakarışık duygularla yazdım o satırları yazmayı da pek beceremiyorum galiba. Eşimin tayini çıktı, 15 gün sonra gidiyor bir kaç yıl ayrı yaşamak zorunda kalacağız, allah hayırlısıyla bu süreci atlatmak nasip etsin, çocuklarla tek başıma burda ne yaparım kaygısı çok yoğun bu aralar, bir de oğlum çok hareketli ve huysuz (tabi bir o kadar da tatlı)kızım ilgi bekliyor çok, ayrıca üzüldü baya, bir de misafir arayan eden derken baya bunaldım bu aralar, geçecek inşallah hep böyle olmayacağım. Bu hafta sonu bir planımız var bakalım, izin alabilirsem bir kaç günlüğüne kaçacağız Ankaradan
İyi gezmeler kizzzz..maşallah..bı de ben alkış yapayimVelhasıl bikaç saat çocuksuz takıl inan iyi geliyo iki saat yedimi uydumu diye düşünme farklı ortamlara gir mesela eşim sürpriz yaptı bayram bitimi 3 günlüğüne fethiyeye gidicez başbaşa şimdiden heycan sardı ve şimdiden iyi geldi bu sene evlilik yıldönümümüzüde kutlayamamıştık aaa bu arada çok neşeliyim derenim alkuş yapıyo çok tatlı minicik elleriyle hemde direk alkış yap dediğimde yapıyo çap çap
Gamze ipek nasıl?????
Kemece on sayfaları gez..sana bı şey yazdım..
Ya arkadaslar birinin yakınına bı şey mı oldu..on sayfaları taricak zamanım yok..gecmis olsun..sarıldım ona yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?