2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Bizim sabit hattımız yok ki...

aman iyi diyelim ii olsun ben saatlerce ac bıraksam senin ogluş gibi asla bi abrdak corba icmez aman napim benim kızda az yesin benim gibi olmasın

O bilir ne kadar yemesi gerektiğini..gerektiği zaman tandır bile yer.. Hiç takma kafana..yanında ol açıklığı an yedir..Allah veriyo onların rızkını.karnimiza yerleştirip büyüten Allah elbet ac bırakmaz..bizim kac katımız seviyo onları Rabbim..

Gamzecim benimki de hala ayakta sallayarak uyuyor bu yönteme alıştı farklı türlüsünü bilmiyor ki. Ben de ne yalan söyleyeyim bir an önce uyusun diye ciddi anlamda bir çaba göstermedim. Sadece gece uykusunda sallamadan uyuyor. Şu TRT deki süper dadı işe yarıyor mu acaba? Bi izlemek lazım.

canlarım merhaba:119:

siz ne kadar tatlı insanlarsınız ya, samimi ve halden anlayan, hepinize kocaman bir öpücükallah çocuklarınızla ve eşinizle birlikte huzurlu bir yaşam nasip etsin.

edibe canım özelden bir mesaj yazıcam şimdi, çok tatlısın ya mesajımı oku emilere bayıldımiyi dileklerin için çok sağol, iyiyim çok şükür eşimin mesleği bana pek uymuyor canım mesele bu, aman diyorum tek derdimiz bu olsun, sağlık olsun. Bu arada erdem paşanın mönüsü dolu dolu maşallah hareketli bir bebiş zatenBakıcı konusu da canım tamamen oturduğun muhite göre belirleniyor sanırım, ben 800 veriyorum ama yemek bana ait, sadece mutfak toplama işini yapıyor makina topla yerleştir gibi, oğlanın yemeğini ben yapıp bırakıyorum o sadece yedirmeye çalışıyor, temizlik ise sadece haftada bir gün evde ben yada eşimin olduğu saatlerde 1-2 satte silip süpürüyor ama teferruatlı değil,burda piyasa böyle her işi yapsın dersen 1000 TL civarı gidiyor, o yüzden sizin fiyat bana göre iyi geldi canım inşallah iyi biri çıkar evde birisi biraz zor geldi bana da:)

Gamzeee canım benim çok sağol iyi dileklerin için, moralim bozulduda ilk şoku atlattık herhalde şimdi ne yapcam ne etcem çocuklarla demeyi bıraktım ne yapmak gerekiyorsa onu yapcam inşallah. Bende seni özledim aslında ramazan bitsin de görüşelim ya

devkule şansın hep böyle yaver gitsin canım maddi manevi, ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederim

tubiş bugün yoksuun, yoksam iftara mı davet edildin, öpüyorum seni

seraphic sağol, daha sık girsene ya

dişleri çıkmış bebek anneleri, sağlıklı dişler olsunlar bol ısırmalı günle... ya bir de olur olmaz her şeyi ısırıyorlar ya ağızlarına sığmayacak şeyleri bile, oğlum bugün CEPA da kucağımda gezerken boşluklarda direk olur ya silindir ve kaygan bişeydi onu ısırmaya çalışıyordu, çekincede başladı ağlamaya, buda yeni bir huy oldu dellenmeler, kendini atmalar bebek arabasından

himmel benim de sabit hattım yok ya, ama özel mesaj atıcam sana

nehirada canım sıkma canını evde hep bebekle yalnızsınya zaman zaman insan bunalıyor o da bebeğe yansıyor ondandır, geçer bi süre sonra hepimiz yaşıyoruzhepinize iyi geceler...

canım izledinmi bilmiyorum ama süper dadı çocuklara çok melanik davranıyor, pavlov un şartlı refleks ekolünü uyguluyor gibi, bir de ödül ödül yöntemi yapıyor, ödül olmayınca çocuk eski davranışa dönüyor, bi tek bence düşünme sandalyesi mantığı güzel hakikaten işe yarıyor bence anneyi de zorda bırakmayan işe yarayan tek yöntem ha birde kadın ne suratsız ya evde hayalet gibi geziyor arada bi gözüküp emir verircesine ne yapmaları gerektiğini söylüyor, ne bi güler yüz ne bir sevimli hareket çocuklara karşı bu ne ya, robot mu yetiştiriyoruz

yaaaw oku oku bitmedi yine dolu dolu sohbetler edilmiş.. ben okuyana kadar saat 2 olmuş, uykum geldi, kime ne cvp yazacağımı unuttum valla..
genel olarak aklımda kalanları yazayım, üstüne alınan alınsın, isim veremeyecem..

Emir in de bu ara uykuya dalma sıkıntısı var, zor uyuyo, bi saat dönüyo dönüyo sonra biyerlerde sızıp kalıyo, yarım saat uyuyo, sanki 3 saat uyumuş gibi, cin gibi oluveriyo, ben daha popomu bi yere koyamadan hadiii yine başla oyuna.. ben sıkılmıyorum da yoruluyorum diyelim... sinir bende oruçtan oldu, iftara son bir saat kala eşim bile muhattap olmuyo benimle, pimi alev almış bomba kıvamında dolaşıyorum evde, Allahtan oğluşum o saatlerde uyumuş oluyo.. hoş uyumasa da kızmam ben ona, eşime nazım geçiyo diye.. ama haklısınız, bende daha dikkatli davranayım, yazık kocişe..

bu ara bi yoğunluk var hayatımızda nedendir bilmem, hiç bişiye yetişemez oldum, kaç gündür uykusuzum mesela, bugün erken yatacam dedim saat 1 olmuştu ben yatmaya hazır olduğumda, dedim bi de size bakam, ahanda 2 oldu, artık uyumaya değmez, yine sabahladım.. offfff.. yarın akşama da iftar yapacaz dışarda, arkadaş grubumuzla.. en iyisi valla, keşke herkesle böyle yapsak ya..valla sıcak bi taraftan, çocuk bi taraftan.. ne misafir çağırasım var iftara ne de kimseye gidesim.. şu ramazanı sağ salim atlatsaydık..

edibe buluşunca göreceksin aradaki farkı, sen hiiç merak etme canım.. 7 fark bulurmuyuz bulamaz mıyız bilmiyorum ama, ben 60 kilo değilim.. bide ben seni yadırgamadım tatlım, öyle bi anlatmışın ki kendimi suçladım ya ben bu kıza ne yazmıştım ki kendini anlatmak için paralanmış falan dedim.. canım keyfiniz yerinde olsun, mutlu huzurlu olun da, nerede olursanız olun.. herkesin mutluluk tarifi farklıdır, öyle değil mi? önemli olan sonuç.. bide, Allaaah koruusun, ağzını hayıra aç, ne öyle tuba hamile sandım falan yazmışsın, hem de kaç kereee.. bişeyi kırk kere dersen olurmuş, amaaan sakın haa.. senden bekliyom ben, hani 4 tane istiyodun, ne zaman duyacaz hamile haberlerini..

keşkee iftara davetli olsaydım ama yok anam yok, ben güzel misafir ağırlıyom sanırım, herkesin bana gelesi var, daha biyere gitmeye fırsat bulamadık..yarın inşallah kaçacaz, du bakalım bi sürpriz çıkmazsa son dakika..

hee bide şu dadı programı.. kadının yaptığı metodlar iyimi kötümü bilmem ama, (daha düşünemiyom o hallerini nasıl olur diye) ben o suratla bişi yapılıp da iyi sonuç alınabileceğini hiiç sanmıyorum.. yani kastım asık suratlılık, farklı bişi algılanmasın.. o ne ya, karşındaki çocuk bebe, sanki hayvan eğitiyo salak.. bak ağzımıda bozdurdu, yok anam yok, anne olmamış kişilerden, bu duyguyu bilmeyenden çocuk eğitimi için akıl mı alınırmış.. neymiş bu işin okulunu okumuş, iş mi yani bu şimdi.. evlat yetiştirmek iş mi ben bilemedim..

onu saracan sıkı sıkı, mis mis koklayacan depolayacan içine, ondan sonra duvarlarda gezse o çocuk gözüne gelir mi ki hiç.. bilmem, gelir mi tecrübeli anneler?
ya abarttım sanki biraz, şuan ben bile gülüyorum yazdıklarıma.. yok yok ben fazla uzatmayım, uykusuzluk yorgunluk beni böle yaptı arkadaşlar, kusura bakmayın.. hemen gidiyom.. görüşürüz yarın inşallah.. gündüz bi işim yok çoook şüküüürrrrrr... ii gclr..

Günaydın bu arada sabah 7de kalktık derenin ateşi vardı sahurda uyandıydı burun tıkanıklığı vardı ama keyfi iyiydi yatağında oynadı oynadı uyudu sabah gözü kapalı ağlıyo baktım ateşi var çok değil 38 hemen dolven verip ılık duş aldırdım şimdi iyi

ayyy canım şu son zamanlarda benim de en büyük kabusum oldu ben ne güzel yatağına koyuyordum parmağını emerek uyuyordu annem baktı 1 ay o ayakta salladı düzen falan kalmadı şimdi sallayarak da uyumuyor emziriyorum deniyorum bişiler işte ama çok bunalttı bu durum beni

Aynen nehirada yaaa doğduğundan beri yatağına koyar emziğini verir müziği açardım işlem tamam ya ayıcığa ya yorganına sarılır uyurdu en fazla bi iki mızırdanır veya emziği düşürürdü verirdim uyurdu ama 10 gündür hem gündüz hem gece ayakta sallıyorum yatağına koyuyorum nası ağlıyo daha koyarken ayaklarını topluyo girmemek için bas bas bağırıyo ama alıştırcam tekrar olmuyo böle

geçmiş olsun cnm galiba diş bütün belirtiler ona cıkıo benimm daha diş cıkaran bi bebeğim yok ama arkadasların anlattgı

valla şimdi kacv kere emdi yanına yatıyorum emerek bari uyusun die emio emio agzından cıkınca yaygara dönüo aglıo agzına veriom yne aglıo gaz doluo tabi sonra gaz cıkarıom beşigine koyup salladım uyudu ama cok zor oldu bu aralar demekki 9 ay civarı uykusuzluk ataklarımı büyüdüklerini mi ispat ediolar hem uykum geldi sinyali erip hem istediğm gibi uyurum demek nasıl bi çelişkidir anlamadm

günaydın kızımla dün gece 00.30 bulan uyuma kavgamız sabah 11e kadar uyumasıyla sona erdi egce gec yatınca sbahta böle oluyo işte evi topladık size koştuk aslında bugün bizde dışarda yesek hic yemek yapasım yok ya eşimle dün biraz konuştukda borçlarımızın beni ne kadar rahtsız ettiğini falan eğer 3,5 yıl gecerde (ki gecince bizimde tayin cıkacak en güzel görev yerimiz muhtemmeln burası ben buranın tadını cıkaramadm ) ben görürsem maaşımı elime alıp tek başıma yada o zaman kızımla son kuruşuna kadar bi günde harcamak istiorum dedim kocamda bu ay al harca dedi ama beni,m gönlüm nası el verir harcayamam boorc bitsn yapacam dedm benim üzülmeme üzüldü eşimde sen nie takıosun benim umurumda deil bak ödenio sonucta dedi ödenio ama ben gencliğimi en güzel yıllarını düşünerek geciriorum şunu almasam mı şunu alsam mı düşünmekten yoruldum dedim valla ben anlamadm bu işten zengin miyim fakir miyim

canım bu yatır kaldırı deniym dedim e çocuk oturuyor yatmıyor ki dalsın geçen gün hafta sonu yatağına yatırdım bi kafasını oraya koyuyor kalkıyor tekrar başka tarafa koyuyor bi görmeniz lazımdı ordan oraya çocuk uyumak istiyor da nasıl yatacağını bilmiyor kıyamadım aldım kucağıma emzirerek uyuttum ama oda her zaman olmuyor yakında ayağa kalkıp gitcekler o zaman nasıl uyutacağız bilmiyorum bi de annem bakcak o nasıl uyutcak emzirerek uyutmaya alıştırırsam biraz daha büyüsü kitap okuyarak uyutmayı denemeyi düşünüyorum da şimdi de ninni söylüyorum ama bunlar da işe yaramıyor ooooofffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…