- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.921
Bizim sabit hattımız yok ki...Canim ayni durum bizde 2-3 gündür atesimiz var,asiri terliyor ve kusuyor,sürekli kucak istiyor ve düzgün uyuyamiyor ilac verince geciyor ertesi gün yine cikiyor bugün doktora götürdüm doktorumuz izinliymis bugün yarin gidecem tekrar.
Bencede canim cocuksuz bi ortamda bi kac saat gecir rahatlarsin.Ben Tr´ye gidip döndükten sonra acayip moral depolayip g
elmistim,tavsiye ederim tebdil-i mekanda ferahlik vardir.
Kesinlikle canim acayip ilgi bekliyorlar,seninki büyükmüs,benimki daha 4 yasini eylülün sonunda dolduracak,bazen bebek gibi davranmak istiyor,oglana ne yapsam aynini banada yap diyor,sabir sabir ya sabir.
Hmmmm kizlar bu arada benimle konusmak isteyen olursa özelden sabit hat(ev telefonu numarasini) gönderirse arayabiliyorum,konusuruz
aman iyi diyelim ii olsun ben saatlerce ac bıraksam senin ogluş gibi asla bi abrdak corba icmez aman napim benim kızda az yesin benim gibi olmasın
Gamzecim benimki de hala ayakta sallayarak uyuyor bu yönteme alıştı farklı türlüsünü bilmiyor ki. Ben de ne yalan söyleyeyim bir an önce uyusun diye ciddi anlamda bir çaba göstermedim. Sadece gece uykusunda sallamadan uyuyor. Şu TRT deki süper dadı işe yarıyor mu acaba? Bi izlemek lazım.
İyi gezmeler kizzzz..maşallah..bı de ben alkış yapayim
a.s
kızımı 2.kez yalnız banyo yaptırdım yatırdım bu uyuma modu işkence benim icin ne sallanmak istio ne kendi uyuyabilio memede gündüz uyumayı 9 aydır en fazla 5 kere becerdi nasıl bi uyuma stili geliştirmeli anlmadım ki sacını oksadım,pışpışladım ,popoya vurdum cok yordum emzirdim salladım kendi haline bıraktım hicbişey işe yaramadı en son care hep sallayarak uyuyo uykuya dalması cok zor ya
Nehirada sen nerden yasiyon..??
Günaydın bu arada sabah 7de kalktık derenin ateşi vardı sahurda uyandıydı burun tıkanıklığı vardı ama keyfi iyiydi yatağında oynadı oynadı uyudu sabah gözü kapalı ağlıyo baktım ateşi var çok değil 38 hemen dolven verip ılık duş aldırdım şimdi iyi
valla şimdi kacv kere emdi yanına yatıyorum emerek bari uyusun die emio emio agzından cıkınca yaygara dönüo aglıo agzına veriom yne aglıo gaz doluo tabi sonra gaz cıkarıom beşigine koyup salladım uyudu ama cok zor oldu bu aralar demekki 9 ay civarı uykusuzluk ataklarımı büyüdüklerini mi ispat ediolar hem uykum geldi sinyali erip hem istediğm gibi uyurum demek nasıl bi çelişkidir anlamadmayyy canım şu son zamanlarda benim de en büyük kabusum oldu ben ne güzel yatağına koyuyordum parmağını emerek uyuyordu annem baktı 1 ay o ayakta salladı düzen falan kalmadı şimdi sallayarak da uyumuyor emziriyorum deniyorum bişiler işte ama çok bunalttı bu durum beni
Aynen nehirada yaaa doğduğundan beri yatağına koyar emziğini verir müziği açardım işlem tamam ya ayıcığa ya yorganına sarılır uyurdu en fazla bi iki mızırdanır veya emziği düşürürdü verirdim uyurdu ama 10 gündür hem gündüz hem gece ayakta sallıyorum yatağına koyuyorum nası ağlıyo daha koyarken ayaklarını topluyo girmemek için bas bas bağırıyo ama alıştırcam tekrar olmuyo böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?