2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım bırak yere at önüne oyuncak oynasın atsın enerjisini alışırsa sensiz oyun oynamak istemez arada bir katıl oyununa kendi kendine de oyun oynamayı öğrensin ben de diyorum bazen bi 10 günlüğüne tatile gitsem ama melis olmasa sonra dayanamaaaaam diyorum tatlı belalar:)gece uykuları problem canım ama onu düzene sokman gerek çok fazla uyanıyor ve tamamen alışkanlıktan uyanıyor biliyorsun dimi

canım benim de annem bakacak ben zaten sabahçı olacağım yarım gün bize gelip bakacak ama evi de uzak gelince akşama kadar kalacak babam geçerken alacak biraz zorlanacak annem ama başka çarem de yok ben de tereddütlüyüm çünkü kurallarımız çakışacak hep napalım 2 yaşına girince kreşe sonra da kendi okuluma ya da yakın bi okula götürürüm idare edeceğiz sana tavsiyem bakıcıdan çok kreş olur ama araştırmalısın onu da çok zor yaaa bu çocukları doğurduk nasıl bakcaz diye düşünüyoruz şimdide nedir bu çile valla

Ateşi geçince bulaşıcılığı kalmamış diyoelar.. Bir de çocuk mikrobu aldıysa 4-6 gün içinde hastalık beliriyormuş.. İnşallah bulaşmaz cnm ama sen yine de dikkat et...

uzun uzadıya yazamıcam hastalanan ve düşen bebişlere geçmiş olsun bilg. yine şarzı azalmış ben okuyana kadar zaman hızlıdan akmış ramazan da misafir ağırlamak güzeldir ama sıkıntı yaratacak düzeyde olması yorucu hem insanları mutlu etmeye çalıştıkça daha da çok şımarıp beklentileri artıyor bazen beklentileri daraltıp hayatın akışına göre yaşamakmı gerekiyor ne anlamadım hadi herkese iyi geceler

kıız yok be ya, yadırgar mıyım heeçç.. aşk olsun.. seneye meneye kimseyi çağırmıyom daha, sene ye bu sıpa ayaklanacak, kim dolaşacak peşinde.. yok anam yok.. tamam bitti bu sene..
evet canım çook haklısın ama yapacak bişi yok, sabırr sabıırr.. bu günlerde geçecek, keşke o zamanlara dönebilsek diyeceğiz sonra.. sen yine tadını çıkarmaya, güsel yanlarını görmeye bak.. gece uyanmalarını da düzene sokmalısın, çook bile geç kalmışsın çook..
15 cm mi, beyin kanaması mı? emirin düştüğü yer en az 60 70 cm ve kafasının üstüne düştüüü... :18::18::18: nasıl anladılar ki beyin kanaması geçirdiğini, ay tırstım şimdi, napsam ki doktora götürsem mi bi.. belirtisi ne ki bunun.. neyse pztesi zaten doktor kontrolümüz vardı.. du bakalım..
offffffffff bende çalışmak istiyorum artık ama bu kim bakacak derdi beni o kadar çook geriyor kiiiiiiiiii, otur oturduğun yere diyorum kendi kendime.. oğluşla gezip tozmak günümüzü gün etmek varken, hiiç kaynana stresi çekemeyeceğim.. ya off benim bu derdim ne zaman biter kii.. taşınmak istiyorum, buradan kurtulmak, arkama bakmadan kaçmak istiyorum.. offff offfffffff...

kesinlikle katılıyorum, demek ki yapabiliyormuş diyolar, sonra herkes beklemeye başlıyo.. en iyisi beceriksiz ve salağı oynamak, ben beceremem, ne dediniz anlamadım, görmedim duymadıım.. oooooohhhh en rahatı valla.. yok anam yok benim derdim az ya başıma dert açıyom dahaa.. ya işte aman minnet altında kalmayalım, aman kimse kırılmasın.. sonunda kendi kafamı kıracam o olacak.. bu kadar da düşünceli olunmaz ki canım, yeter ya yeteeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... çok kızıyom kendime de, hhiiiç laf anlamıyom hiiç..

Ateşi geçince bulaşıcılığı kalmamış diyoelar.. Bir de çocuk mikrobu aldıysa 4-6 gün içinde hastalık beliriyormuş.. İnşallah bulaşmaz cnm ama sen yine de dikkat et...

inşallah bulaşmamıştır canım. malesef dikkat edemiyorum çünkü onlar gelince kaçmış gibi olacak diye düşünüyorum. o da atlattı artık herhalde görüşeli de 1 hafta oldu dediğin süreyi geçti.

iyi geceler hepnze arkadaslar
nasılsnz bakalm
keyıfler ıyıdr umarm
gece gece babamı gezdrdm durdm
neyms efendm nasıl araba kullanıyormusum onu denetlycekmıs
alem adam
baby guzel uykusunda mısıl mısıl uyuyor
yegene maket jıp yapboz almısstk ama eşim ve abım su anda arabayaı yapmaya calısıyorlar zaten yegende ' ben bunu hayatta bıtıremem hala dedi' tembel cocukkk
burda hayat cook guzel gdyr ama salı gunu donus var ankaraya
orda da esyaları toplayp tekrradn yola
ve izmirrrrrrrrrr
10 gunde orda kalcz inş.
sonra zaten bayrammmm
konserve falan bahsetmısınz
bayrmadan sonra annem gelıp domates, patlıcan, bıber, kahvaltılık, erişte, ziron falan hepsını yapcak ıns.... yanııı beraber tabıııı....
bebeği dusen arkadasa gecmıs olsn
ben su anda besık olmadgı ıcın yerde yatryrm valla
ne yapm dusmesınnn de
kemece arycam senı canmmmm
gamze hıc kusermym sana kızzzz
tuba fırsatn olunca kacarsın oralardan
ınsan bazen yanlız kalmak ıstyr
bebgı hasta olan arkadaslr gecmış olsn
bebeklern hastalığı annelerı coooook uzuyor sızı cook ıyı anlıyrm
doner donmez tarıflerıme devam edecgm marak etmeyn emııı
bugn haşhaşlı kakaoulu şekerpare yedm begendm ve de deneycegmmm
hepnz opldnz
gorusmk uzreeee

damacana ve pet şişe suları okumak isterseniz
link yapıştırmıştım ama açmıyor yasak sanırım, öğrenmiş oldum

Son düzenleme:
Günaydın aynen böle emireamede yani ramazanda iftar vermek misafir ağırlamak eş dost akrabayla olmak çok güzel sevap ama çokta parçalamıycaksın kendisi yani şu sıra sırası değil ben küçükken her hafta toplanırdık ya teyzemlerde ya dayımlarda onlar bizde ama biz bebek değildik havalar böle sıcak değildi umarım anlatabilmişimdir

Arkadaslar okumadanunutmadan araya karışmadan hemen soyliyim... Sprey ve kızı Gökçe bin Selami var..su an çok çok duaya ihtiyacları var..durum halen bilindiği gibi..lütfen ismen dua edelim..bulunduğu mekandan internet. Katılımı cokyapamiyor..biz tel le bisure görüşmeyi surdurcez inşallah..
Bayramda Antalya'ya kayinpederlerime gidince ziyarete gecmis olsuna gidicez..sizin de iyi dileklerinizi iletirim insallardualarinizi

Gecmisler olsun.yavrulari Allah korusun.
Tubbaaaa cim alıntı yapamadım baya bı uzunherkese cevap yazmissin.yormiyim artık gözleri..size de gecmis olsun..umarimbirsey olmamasitir..nehirin söylediği benidekorkuttu..zira erdem inkafasisuan bı noktadan morarik. Günde 5 kez düşüyor...Allah korusun emanetlerimizi

Asu sevdalinka...asuuuuuuuu ve sevdalinkaaaaa
Bulusuyomuyuzizmir de..
Ya da soylesorayim gelin bize.
İzmir de dışarlar coooookkkk fena yaaaa..
Asiri sıcak..
Özelden de konuşabiliriz bu mevzuyu..
Ne zaman istersiniz.
Senem geldi mı İzmir e

Ya bayanlar sizlere bı şey sorcam
Benim arkadas listemde neyli de vardı..ya simdi yok..nasiloluyo.nerde bu kız..çok da iyi biriydi..alp ve annesi nereyegitti
BİLENGOREN HABERİ OLAN VAR MI ya
Beni arkadas listesinden cikarmisdesem...neden acaba..kendi nerde ki

MErhaba anneler bir haftadır oğlum hasta ( uç gün ateşi oldu ateş bitti geniz akıntısı sürekli öksürük öksürükten uyuyamiyor o kadar cok klima kapalı Antalya sıcağında ( soğuk buhar veriyoruz burnuna sf yapıyoruz... İlk ateş Oldugunda doktorumuz disten dedi beraberinde ishalde vardı 38,5 geçmeyen ateş olur disten dedi ole de oldu ama ardından bu geniz akıntısı ( ateşi düşsün diye soğuk duş aldırdık sonra klimaliodada durdu ondan ldu sanırım...Allah bebislerimizi korusun cok zormuş minicik bir bebeğin hastalığı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…