- 21 Mart 2011
- 736
- 622
- 103
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.021
selam kızlarr.size annemlerden yazıyorum. offffff çok bunaldım yine. niye benim bebeğim bukadar yaramaz hareketli diye düşünüyorum. geceleri en az 6-7 kez kalkıyoruz.gündüzde zaten toplamda2-3 saat zor uyuyo. onun dışında ya hep kucakta yada sürekli bi yerlere tırmanıp duruyo. zaten o uyuduğu vakitlerde de ben koşturakoştura işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum.kendisi sürekli kıpır kıpır olduğundan hep ter içinde zaten. ben de aynen öyleyim. hep terli yorgun uykusuz gezip duruyorum. şikayet etmek istemiyorum ama çok zorlanıyorum bazen.kendime ayıracak şöyle 2 ssatim bile olsa haftada yetcek sanki ama yokkk.hep 2 yada 3 çocuğum olsun isterdim ama artık bu kızdan sonra başka bi çocuğu daha bakamam heralde yaa offffffffffff.
Merhaba kızlar, sanırım çoğumuz tatilden dönmeye başladıkk...Tabi ben de 10 aydan sonra iş hayatıma geri döndüm. Bu gün ikinci günümdü. Şimdilik bebeğime kayın validem bakıyor. Kızımın bakım işini nasıl yapıcaz beni calışmaktan cok o düşündürüyor. Bakıcımı bulsam yoksa bir şekilde yaşını doldurup güvenilir bir kreşemi versem karar veremedim. Sagolsun kayım validem bakıyor ama o da Bursada yaşadığı için maksimum bakacagı süre 2 ay...Ki bende aynı evde kendi annemde olsa uzun süre yaşayamayacağımı biliyorum.
Sizler ne yaptınız, bu konuya nasıl çözüm buldunuz:????Bana ne tavsiye edersiniz.????
Dediğin doğru canım havadan bile kapabilir biz elimizden geleni yapalım da gerisi artık allaha kalmış. İyi olmanıza da sevindim canım kim bilir ne kadar sıkıntı çekmiştir yavrucak
ya anlattığın belirtilere göre kesin komşunun oğlu da öyle alerji diyor annesi ama kolları bacakları ve ağzının kenerlarında sinek ısırığı gibi kırmızılıklar var ve bacakları falan pul pul onda en az 1 haftadır var bu durum atlatmış sanırım şimdiye kadar geçmediyse bu saatten sonra da geçmez herhalde değil mi?
kıız yok be ya, yadırgar mıyım heeçç.. aşk olsun.. seneye meneye kimseyi çağırmıyom daha, sene ye bu sıpa ayaklanacak, kim dolaşacak peşinde.. yok anam yok.. tamam bitti bu sene..Geçmiş olsun tubacım ucuz atlatmışsınız valla, saniyelik işte böyle kazalar ne kadar dikkat etsek de oluveriyor. Ayrıca çoğumuzun ilk bebeği ve böyle düşmelere daha pek alışkın değiliz zamanla alışırız yarası beresi olmadıktan sonra umursamayız tahminim. Kusura bakılacak birşey de yok üstelik, yoksa sen bazı olayları abarttığımız anlarda bizi yadırgıyor musun? :)
Ramazan güzel şey gerçekten ama dediğin gibi küçük çocukla zor. Eşim haftanın 6 günü akşam yemeklerinde olmadığı için benim öyle misafirliğiğe gitme misafir çağırma durumlarım pek olmuyor. Beni de sahur yoruyor, çok geç yatıyorum arada sahur oğlan da erken kalkıyor serseme dönüyorum anlayacağın. Sana Allah kolaylık versin artık az kaldı sabret. Ayrıca bozulan da bozulsun takma o kadar kafana seneye de bu sene çağırmadıklarını çağırırsın.
evet canım çook haklısın ama yapacak bişi yok, sabırr sabıırr.. bu günlerde geçecek, keşke o zamanlara dönebilsek diyeceğiz sonra.. sen yine tadını çıkarmaya, güsel yanlarını görmeye bak.. gece uyanmalarını da düzene sokmalısın, çook bile geç kalmışsın çook..selam kızlarr.size annemlerden yazıyorum. offffff çok bunaldım yine. niye benim bebeğim bukadar yaramaz hareketli diye düşünüyorum. geceleri en az 6-7 kez kalkıyoruz.gündüzde zaten toplamda2-3 saat zor uyuyo. onun dışında ya hep kucakta yada sürekli bi yerlere tırmanıp duruyo. zaten o uyuduğu vakitlerde de ben koşturakoştura işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum.kendisi sürekli kıpır kıpır olduğundan hep ter içinde zaten. ben de aynen öyleyim. hep terli yorgun uykusuz gezip duruyorum. şikayet etmek istemiyorum ama çok zorlanıyorum bazen.kendime ayıracak şöyle 2 ssatim bile olsa haftada yetcek sanki ama yokkk.hep 2 yada 3 çocuğum olsun isterdim ama artık bu kızdan sonra başka bi çocuğu daha bakamam heralde yaa offffffffffff.
15 cm mi, beyin kanaması mı? emirin düştüğü yer en az 60 70 cm ve kafasının üstüne düştüüü... :18::18::18: nasıl anladılar ki beyin kanaması geçirdiğini, ay tırstım şimdi, napsam ki doktora götürsem mi bi.. belirtisi ne ki bunun.. neyse pztesi zaten doktor kontrolümüz vardı.. du bakalım..canım çok geçmiş olsun geçenlerde ben de melisi düşürdüm babası koltuk almış küçük çocuk koltuğu yeğenim de oturtmuş düşürürsün dedim yok teyze tutuyorum dedi benim de hoşuma gitti yandan tut da fotoğrafınızı çekeyim dedim çocuk 6 yaşında tabi yana geçeyim diyene kadar düşüverdi alnının üstüne top gibi yuvarlandı çocuğum bi de halı yoktu kafa hemen balon oldu tabi eşim geldi hemen telaşımıza ona verdim elim ayağım kesildi kiiiii okulda çocuklar defalarca kez düşerler ve kafaları şişer çok telaş etmeden buz koyar çocuğu sakinleştirirdim ağlamaya başladım bişey olabilir doktora götürelim diye gerçi benim böyle panik olmamın nedeni de var iki ay önce kuzenimin çocuğu yataktan yere düştü beyin kanaması geçirdi yatakta 15 cm falan yükseklikte doktorlar mucize çocuk falan demişler daha 1 yaşında o gün bugündür aklım çıkıyor alışacağız belki ama yine de dikkatli olmak ve minimuma indirmek lazım tehlikeleri evianaokuluna çevirdim ben valla tehlikeli olabilecek şeylerin önünde hep bişiler var ama bizim kız ayağa kalkmaya çalışıyor emeklediğim yeter yürücemdiyor sanırım cesaret etsin diye de engel olmak istemiyorum peşinde dolanıyorum işte
valla benim de çağırmam gereken insanlar var da erteleyip duruyorum annemleri ablamları hep beraber alacağım bi de bi arkadaşım var onları çağıracağım yeter çocukluyum yapamam yemek :)zor misafir ağırlamak bizim kız durmaz:))))))napiiiim
offffffffff bende çalışmak istiyorum artık ama bu kim bakacak derdi beni o kadar çook geriyor kiiiiiiiiii, otur oturduğun yere diyorum kendi kendime.. oğluşla gezip tozmak günümüzü gün etmek varken, hiiç kaynana stresi çekemeyeceğim.. ya off benim bu derdim ne zaman biter kii.. taşınmak istiyorum, buradan kurtulmak, arkama bakmadan kaçmak istiyorum.. offff offfffffff...canım benim de annem bakacak ben zaten sabahçı olacağım yarım gün bize gelip bakacak ama evi de uzak gelince akşama kadar kalacak babam geçerken alacak biraz zorlanacak annem ama başka çarem de yok ben de tereddütlüyüm çünkü kurallarımız çakışacak hep napalım 2 yaşına girince kreşe sonra da kendi okuluma ya da yakın bi okula götürürüm idare edeceğiz sana tavsiyem bakıcıdan çok kreş olur ama araştırmalısın onu da çok zor yaaa bu çocukları doğurduk nasıl bakcaz diye düşünüyoruz şimdide nedir bu çile valla
uzun uzadıya yazamıcam hastalanan ve düşen bebişlere geçmiş olsun bilg. yine şarzı azalmış ben okuyana kadar zaman hızlıdan akmış ramazan da misafir ağırlamak güzeldir ama sıkıntı yaratacak düzeyde olması yorucu hem insanları mutlu etmeye çalıştıkça daha da çok şımarıp beklentileri artıyor bazen beklentileri daraltıp hayatın akışına göre yaşamakmı gerekiyor ne anlamadım hadi herkese iyi geceler
Ateşi geçince bulaşıcılığı kalmamış diyoelar.. Bir de çocuk mikrobu aldıysa 4-6 gün içinde hastalık beliriyormuş.. İnşallah bulaşmaz cnm ama sen yine de dikkat et...
Ateşi geçince bulaşıcılığı kalmamış diyoelar.. Bir de çocuk mikrobu aldıysa 4-6 gün içinde hastalık beliriyormuş.. İnşallah bulaşmaz cnm ama sen yine de dikkat et...
Gecmisler olsun.yavrulari Allah korusun.Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim ama size haber vermek istedim çocuklarınıza dikkat edin diye. Gerçi nasıl dikkat edilir onu da bilmiyorum ama...
Oğlum geçen hafta çarşamba akşamı ateşlendi, doktora götürdük iğne verdi ve 3 güne kadar geçmesi lazım dedi.. Normal bir ateşlenme iken hastaneye gide gele tahminimizce orda 2. hastalığı, yani el ayak ağız hastalığını kaptı... Ateşi 5 günden fazla devam edince, serum ve daha ciddi tedavi için hastaneye yatırdı doktorumuz. 2. günden sonra döküntü başladı...
Oğlumun ağzı, ayakları, kolları yara içinde... Ağzındaki yaralardan yemek yiyemedi, serum verildi.. Çok ağladı, 8 ay boyunca toplamda bu kadar ağlamamıştır. Çok zormuş insanın evladının hastalanması.. Allah dermansız dert vermesin tabi de.. Çok şükür akşam evimize geldik, yaralar biraz azaldı ama hala geçmedi..
Bu aralar salgınmış bu hastalık.. Aman bebişleri en azından hastane gibi yerlere çok mecbur olmadıkça götürmeyin...
Salı akşamı tatile gidecektik, yerimiz ayrılmıştı, bir hafta sonrasına ertelettik. Şunu anladım ki çocuk olunca plan yapmak çok doğru olmuyormuş.. En önemlisi onların sağlığı..
asucum izmir merkeze mi kıyı ilçelere tatile mi gidiyorsun? denk gelirse görüşelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?