- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.041
Asu sevdalinka...asuuuuuuuu ve sevdalinkaaaaa
Bulusuyomuyuzizmir de..
Ya da soylesorayim gelin bize.
İzmir de dışarlar coooookkkk fena yaaaa..
Asiri sıcak..
Özelden de konuşabiliriz bu mevzuyu..
Ne zaman istersiniz.
Senem geldi mı İzmir e
Hosgeldiniz Karaca asu ve diğer anneler..
Asu kus muyuz bı selam sabah yok
kız allah senı ne yapmasn
ne küsü beya
açık bırakıyorm pc yı
işim cıkyor kalkıyorm tekrardan gelene kadar kacırıyorm herkesiii
Merhaba kızlar, sanırım çoğumuz tatilden dönmeye başladıkk...Tabi ben de 10 aydan sonra iş hayatıma geri döndüm. Bu gün ikinci günümdü. Şimdilik bebeğime kayın validem bakıyor. Kızımın bakım işini nasıl yapıcaz beni calışmaktan cok o düşündürüyor. Bakıcımı bulsam yoksa bir şekilde yaşını doldurup güvenilir bir kreşemi versem karar veremedim. Sagolsun kayım validem bakıyor ama o da Bursada yaşadığı için maksimum bakacagı süre 2 ay...Ki bende aynı evde kendi annemde olsa uzun süre yaşayamayacağımı biliyorum.
Sizler ne yaptınız, bu konuya nasıl çözüm buldunuz:????Bana ne tavsiye edersiniz.????
kızlaaarr, nasılsınız bakalım.. benim dün yine iftara misafirim vardı, malum yoğunluk giremedim..
şu hastalık nası bişimiş öle ya, ne ürkütücü.. çook çook geçmiş olsun, kıyamam kuzuya.. ya neler var ya, Allah dermansız dert vermesin hiç kimsenin başına..
ya bizim sıpa da emekliyo, nasıl başladı, nasıl öğrendi anlamadım bu koşuşturmacada.. yavrumla ilgilenemedim doğru düzgün, o da napsın annem bana gelmiyosa ben anneme gideyim bari dedi sanırım..
dün sabah yataktan kafa üstü öle bi uçarak düştü ki hemde gözümün önünde, kafası ile sırtının birbirine değdiğini gördüm resmen..hiç aklımda çıkmıyo o görüntü hiiç.. üst dudağı şişti, korktum burnuna ya da boynuna da bişi oldu diye ama iyi çok şükür.. ilk defa yaşadım böle bişiyi, aklım çıktı resmen bişi oldu çocuğa diye.. ölecem sandım resmen kalbim sıkıştı acıdan, vicdan azabından.. 1 sn kafamı çevirdim sadece.. offff hatırlamak bile istemiyorum.. şuan biraz fazla korumacıyım farkındayım abartıyorum, ancak bu şoku üzerimden atana kadar böle, kimse de kusura bakmayacak artık..
öffffffff, sölemek istemiyorum günaha girecem diye ama dayanamıyorum.. çok sıkıldım ramazandan, biran önce bitse de kurtulsak yaa.. öff... oruç tutmak değil bu koşuşturmaca sıkıyo canımı artık, çocukla çook zor oluyo.. artık herkes 1 hafta önceden davet ediyo ki o gün herkes müsait olsun diye, davet edenlerde hep şehir dışı, okadar zor ve masraflı oluyo ki gitmek bile.. çocuğun düzeni bozuluyo bide onunla uğraş.. amaaannn gitmekte zor kalmakta derler ya, öle işte.. daha davet edemediklerimiz var bizimde, müsait gün bulamıyoz, çağırmasan sorun oluyo onu çağırdılar da bizi çağırmadılar falan.. eskiden nasıl yapıyolarmış bu işleri ya, ben çıkamadım işin içinden..
aman neyse, bu akşam iki yere birden davetliyiz, biri istanbulda biri adapazarında.. doğuya mı batıya mı, rüzgara göre karar vereceğiz sanırım..
neyse yaw, hayatın koşuşturmacası işte.. Allah dert vermesinde bunlar kolay işler, bakmayın şımarıyom aslında.. ne çok sevenimiz var diye..
sevgiyle kalın tatlışlar.. bu ara kimseyle karşılaşamıyorum topikte günlük gibi yazıp yazıp çıkıyorum.. kusura bakmayın.. öpüldünüz..
Asunun geldiği tarihlerde biryerlere gitmezsem ben de görüşmek isterim canım. Size de uyarsa eşlerle birlikte görüşelim. Senem Eylül de gelecekti yanılmıyorsam. Onun da işleri hala yoğun sanırım.Asu sevdalinka...asuuuuuuuu ve sevdalinkaaaaa
Bulusuyomuyuzizmir de..
Ya da soylesorayim gelin bize.
İzmir de dışarlar coooookkkk fena yaaaa..
Asiri sıcak..
Özelden de konuşabiliriz bu mevzuyu..
Ne zaman istersiniz.
Senem geldi mı İzmir e
İnşallah denk gelir görüşürüz canım.canm urla çeşmealtı oralarda olacagz. haftaya yola cıkarz. ben ızmıre varınca haberleşiriz yıne...
Geçmiş olsun canım . Allah şifa versin oğluna inşallah.MErhaba anneler bir haftadır oğlum hasta( uç gün ateşi oldu ateş bitti geniz akıntısı sürekli öksürük öksürükten uyuyamiyor o kadar cok klima kapalı Antalya sıcağında ( soğuk buhar veriyoruz burnuna sf yapıyoruz... İlk ateş Oldugunda doktorumuz disten dedi beraberinde ishalde vardı 38,5 geçmeyen ateş olur disten dedi ole de oldu ama ardından bu geniz akıntısı ( ateşi düşsün diye soğuk duş aldırdık sonra klimaliodada durdu ondan ldu sanırım...Allah bebislerimizi korusun cok zormuş minicik bir bebeğin hastalığı...
Hoşgeldin karaca83. Geçmiş olsun sıcaklarda özellikle diş çıkaran bebek büyütmek gerçekten çok zor. Bebek olmak daha da zor olsa gerek. Ayrıca Mersinde Allah kolaylık versin size İzmir bile çekilmiyor.http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=287987edibe85, hoşbulduk canım..Herkese merhabalar
Umarım artık daha sık yazma fırsatım olur..Oğlum hastayken yazmak hiç içimden gelmedi..Allah hepimizin evlatlarına sağlık versinTam iyileşti derken bu sefer iştah problemi başladı, emmeyi bıraktı o ara..Neyse ki şimdi düzeldi ama bu sefer de uyku düzeni diye birşey kalmadı..Umarım zamanla oda düzene girecektir..Bir yandan da aşırı bir sıcak var Mersin'de..Sıcak ve nem..Yazı çok sevmeme rağmen hayatımda ilk kez sonbaharı bekler oldum..
Geçmişi okuyamadım ama sanırım başka hasta bebişler de var..İnşallah en kısa zamanda iyi olurlar
Hoşgeldin canım. Tahmin ediyorum ne kadar zor ayrıldığını. Benim için de öyle oluyor ama onlar benden ayrıldıklarına değil İbrahimden ayrıldıklarına üzülüyorlar o ayrı konu :) Diş kutlamasını ben de yapmak istedim ama bir türlü denk gelmedi. Fotoğrflarını merakla bekliyorum.kızlarrrr 1aydan sonra ben geldim..unuttunuz beni değil mi???walla sizi çok özledim.hep aklımdaydınız ne durumdalar diye.geçmişi okuyamadım henüz bi ara okuyunca daha ayrıntılı yazacam inşallah.spreyin bebeği mi hastaymış??hayırdır.kötü bişey yoktur umarım..
biz oğluşla babayı 1aydır evde tek bırakmıştık.kıyamadaık daha fazla malum ramazan.dün eve dönüş yaptık.bizim keyfimiz yerindeydi ama babamla-annemle.1ayda kalınca insan iyice alışıyo.ağlıya ağlıya döndük.
oğlumun 2dişi çıktıı.sanırım 3.sü yolda.diş hediğini de yaptık orda.bi ara pastasını,kurabiyesinin resmini eklerim.makas seçti oğlum.terzi olacak dediler,amann dedimm:18::18:.yok yokk modacı olacakk dediler.hımmm tamam o zaman dedim:)adı daha bi hoş geldii
sizler ne yapıyosunuz kızlarr.anlatınn barii dinleyeyim sizi.özlemiişimm.
neyse daha uzun uzadıya yazarımm.oğluşş kalktıı.bağırıyoo.bu oğlanın da sesii çokk kaba.ergenliğe girince düşünemiyorumm bile
Hosgeldin..kızlarrrr 1aydan sonra ben geldim..unuttunuz beni değil mi???walla sizi çok özledim.hep aklımdaydınız ne durumdalar diye.geçmişi okuyamadım henüz bi ara okuyunca daha ayrıntılı yazacam inşallah.spreyin bebeği mi hastaymış??hayırdır.kötü bişey yoktur umarım..
biz oğluşla babayı 1aydır evde tek bırakmıştık.kıyamadaık daha fazla malum ramazan.dün eve dönüş yaptık.bizim keyfimiz yerindeydi ama babamla-annemle.1ayda kalınca insan iyice alışıyo.ağlıya ağlıya döndük.
oğlumun 2dişi çıktıı.sanırım 3.sü yolda.diş hediğini de yaptık orda.bi ara pastasını,kurabiyesinin resmini eklerim.makas seçti oğlum.terzi olacak dediler,amann dedimm:18::18:.yok yokk modacı olacakk dediler.hımmm tamam o zaman dedim:)adı daha bi hoş geldii
sizler ne yapıyosunuz kızlarr.anlatınn barii dinleyeyim sizi.özlemiişimm.
neyse daha uzun uzadıya yazarımm.oğluşş kalktıı.bağırıyoo.bu oğlanın da sesii çokk kaba.ergenliğe girince düşünemiyorumm bile
Eşlerimi.....iste bu harika....esim onsuz bı şey yaptıgım için çok üzülüyordu...iste simdi oldu..Eşli buluşalım bencedeAsunun geldiği tarihlerde biryerlere gitmezsem ben de görüşmek isterim canım. Size de uyarsa eşlerle birlikte görüşelim. Senem Eylül de gelecekti yanılmıyorsam. Onun da işleri hala yoğun sanırım.
İnşallah denk gelir görüşürüz canım.
Geçmiş olsun canım . Allah şifa versin oğluna inşallah.
Hoşgeldin karaca83. Geçmiş olsun sıcaklarda özellikle diş çıkaran bebek büyütmek gerçekten çok zor. Bebek olmak daha da zor olsa gerek. Ayrıca Mersinde Allah kolaylık versin size İzmir bile çekilmiyor.
Hoşgeldin canım. Tahmin ediyorum ne kadar zor ayrıldığını. Benim için de öyle oluyor ama onlar benden ayrıldıklarına değil İbrahimden ayrıldıklarına üzülüyorlar o ayrı konu :) Diş kutlamasını ben de yapmak istedim ama bir türlü denk gelmedi. Fotoğrflarını merakla bekliyorum.
Eşlerimi.....iste bu harika....esim onsuz bı şey yaptıgım için çok üzülüyordu...iste simdi oldu..Eşli buluşalım bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?