2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

tamam cnm ben haber verıcem ızmıre gıder gıtmez
ankarada gorusemedk barı orda bulusalım
de mı???

kız allah senı ne yapmasn
ne küsü beya
açık bırakıyorm pc yı
işim cıkyor kalkıyorm tekrardan gelene kadar kacırıyorm herkesiii

Yavrum sen yengeç burcuyum.. Alınganim darilganim bilmem yani... Saka saka.. Beni gor diye yaptım tatlım.. Gorusmek dileği ile İzmir de. İyi tatiller.. Cepten zor yaziyom disardayim tarioniorar ne oldu oyle ya .. Cok cok gecmis olsun.. Ya nazar mı var topikte.. Hadi dua edelim bir an once iyileşsin herkes.. Allah güç kuvvet versin bebeklere .. Cok gecmis olsun..tuh ya..

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=287987edibe85, hoşbulduk canım..Herkese merhabalar

Umarım artık daha sık yazma fırsatım olur..Oğlum hastayken yazmak hiç içimden gelmedi..Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin Tam iyileşti derken bu sefer iştah problemi başladı, emmeyi bıraktı o ara..Neyse ki şimdi düzeldi ama bu sefer de uyku düzeni diye birşey kalmadı..Umarım zamanla oda düzene girecektir..Bir yandan da aşırı bir sıcak var Mersin'de..Sıcak ve nem..Yazı çok sevmeme rağmen hayatımda ilk kez sonbaharı bekler oldum..

Geçmişi okuyamadım ama sanırım başka hasta bebişler de var..İnşallah en kısa zamanda iyi olurlar

tarıoronar gecmıs olsn bebklern ateşi olması annelerı cok telaşlandırır. merak etme olcak boyle seyler. belki vıral bı enfeksıyon gecrıyordr. bebekler buyunce ınsan ıcıne cıkar oldular. eee ek gıda da yıyorlar. sebze ve meyveler de mıkrop barındryor sonucta. yanı bı sekılde hastalık kapabılıyorlar. oksuruk ıcın sakın surup falan verme. gebız akıntısı varsa sekrol surup veryr dr lar. cunku oksuruk uykudan bıle edıyor bebeklerı. yaz mevsımınde cocukları korumak daha zor oluyorrr....

bzm bebege de yegenm dondurma yalatmıs. sesi erkek gıbı cıkıyor
çooook komıkkk

ya bırde sprey ve bebegıne ne olmus ben kacırdm galıba
uzucu bır sey mı kı acep???

15 cm mi, beyin kanaması mı? emirin düştüğü yer en az 60 70 cm ve kafasının üstüne düştüüü... :18::18::18: nasıl anladılar ki beyin kanaması geçirdiğini, ay tırstım şimdi, napsam ki doktora götürsem mi bi.. belirtisi ne ki bunun.. neyse pztesi zaten doktor kontrolümüz vardı.. du bakalım..

canım çocuk ağlamış süt içmiş uyumuş gece uyanıp da düşmüş zaten öylesine bi düşme sustu diye uyutmuşlar sabah uyanmışlar annesi işe gidiyormuş gitmeden önce bi çocuğa bakayım demiş bi bakmış çocuk kusuyor kendinde değil cerrahpaşaya götürmüşler bu konuda orası da çok iyiymiş bu arada öyle işte her çocuk düşüyor canım mühim olan tetikte bekleyip gözlemlemek yani allah bi sıkıntı vermesin de çok zor tabi düşe kalka büyüyecekler de sıkma canını bişi olmamıştır ilk saatlerde belli olur zaten o bence ilk 24 saat gözlemlicez işte

kızlarrrr 1aydan sonra ben geldim..unuttunuz beni değil mi???walla sizi çok özledim.hep aklımdaydınız ne durumdalar diye.geçmişi okuyamadım henüz bi ara okuyunca daha ayrıntılı yazacam inşallah.spreyin bebeği mi hastaymış??hayırdır.kötü bişey yoktur umarım..
biz oğluşla babayı 1aydır evde tek bırakmıştık.kıyamadaık daha fazla malum ramazan.dün eve dönüş yaptık.bizim keyfimiz yerindeydi ama babamla-annemle.1ayda kalınca insan iyice alışıyo.ağlıya ağlıya döndük.
oğlumun 2dişi çıktıı.sanırım 3.sü yolda.diş hediğini de yaptık orda.bi ara pastasını,kurabiyesinin resmini eklerim.makas seçti oğlum.terzi olacak dediler,amann dedimm:18::18:.yok yokk modacı olacakk dediler.hımmm tamam o zaman dedim:)adı daha bi hoş geldii
sizler ne yapıyosunuz kızlarr.anlatınn barii dinleyeyim sizi.özlemiişimm.
neyse daha uzun uzadıya yazarımm.oğluşş kalktıı.bağırıyoo.bu oğlanın da sesii çokk kaba.ergenliğe girince düşünemiyorumm bile

QUOTE=tarioronar;25841098]MErhaba anneler bir haftadır oğlum hasta ( uç gün ateşi oldu ateş bitti geniz akıntısı sürekli öksürük öksürükten uyuyamiyor o kadar cok klima kapalı Antalya sıcağında ( soğuk buhar veriyoruz burnuna sf yapıyoruz... İlk ateş Oldugunda doktorumuz disten dedi beraberinde ishalde vardı 38,5 geçmeyen ateş olur disten dedi ole de oldu ama ardından bu geniz akıntısı ( ateşi düşsün diye soğuk duş aldırdık sonra klimaliodada durdu ondan ldu sanırım...Allah bebislerimizi korusun cok zormuş minicik bir bebeğin hastalığı...[/QUOTE]

Valla cnm gezmlerde biz de atlattık öle. bizim de yolculuktan oldu sanırım. izmir ordan konya derken çocuğu telef ettik. ateş çıktı sonra öksürük ardından burun akıntısı sesi gitti yavrumun.ama çok şükür ilaçsız atlattık. siz de kısa sürede atlatın inş. klimalar çok tehlikeli ama onlarsız da durulmuyor malesefff

valla cnm biz de çok kararsızdık, ilk 1ay annem sonra kayınvalideem baktı çocuğa. şimdi bakıcıya falan baktık ama eşim bakıcı istemedi, anneanne babaanne devam etsin dedi. ben de tek başıma sorumluluk alamdadım. çok zor oluyor ama çocuk 1,5-2 yaına gelen kadar idare etçez sanırım. inş sorun çıkmaz ama ben şüpheliyim. iyi bir bakıcı bulmak benim için daha iyi di ama..

canım geçmiş olsun. düşmler olacak tabi ama allah kötü şeyler yaşatmasın. zaten ilk bebiş olduğuna mı bilmem çok panik durumdayız ya. bi ateşi çıktı ödümüz patladı. alışacağız sanırım ya biz de...

bu arada boğazımızın altı pişik oldu bi türlü sıfırlayamıyorum. kaynatılmış su pamuk yardımı iel siliyorum, bepanthen, hametan ve sebamed pişik kremi sürüyorum sıra ile ama kurutamadım ya..başka yol bilen var mı??

serapblc, canım, benim oğlumun da boğazının altı kızarıyor bazen..Ben önce gülsuyu ile silip sonra da pudra sürüyorum..İyi geliyor..Bir dene istersen

Mecburi bı isim degisikligi yasıyorum.hesabima biri girip sürekli kurcalıyor..ona buna mesaj arkadaşlık teklifi filan ediyo..bildigim arkadaslarimi siliyo..karıştı herhalde biriyle....neyse ben erdem paşanın annesi..adımda internet ortamindn silinmiş oldu..esim hazmetmiyordu..
Herkese tunaydinlar..

Asunun geldiği tarihlerde biryerlere gitmezsem ben de görüşmek isterim canım. Size de uyarsa eşlerle birlikte görüşelim. Senem Eylül de gelecekti yanılmıyorsam. Onun da işleri hala yoğun sanırım.
canm urla çeşmealtı oralarda olacagz. haftaya yola cıkarz. ben ızmıre varınca haberleşiriz yıne...
İnşallah denk gelir görüşürüz canım.
Geçmiş olsun canım . Allah şifa versin oğluna inşallah.
Hoşgeldin karaca83. Geçmiş olsun sıcaklarda özellikle diş çıkaran bebek büyütmek gerçekten çok zor. Bebek olmak daha da zor olsa gerek. Ayrıca Mersinde Allah kolaylık versin size İzmir bile çekilmiyor.
Hoşgeldin canım. Tahmin ediyorum ne kadar zor ayrıldığını. Benim için de öyle oluyor ama onlar benden ayrıldıklarına değil İbrahimden ayrıldıklarına üzülüyorlar o ayrı konu :) Diş kutlamasını ben de yapmak istedim ama bir türlü denk gelmedi. Fotoğrflarını merakla bekliyorum.

Hosgeldin..
Bende bir ay annemlerde 5 yıldızlı tatil koyü refahında yasamıştım ama her guzel şey gibi bitiyo..bilirim..

Eşlerimi.....iste bu harika....esim onsuz bı şey yaptıgım için çok üzülüyordu...iste simdi oldu..Eşli buluşalım bencede

Eşlerimi.....iste bu harika....esim onsuz bı şey yaptıgım için çok üzülüyordu...iste simdi oldu..Eşli buluşalım bencede

inşallah buluşursak buluşacağımız yere beni eşim getirir büyük ihtimal. Git sonra almaya gel desem eziyet, kendi kendine buralarda dolaş desem hiç sevmez. Zaten senin eşin istiyor, Asu da eşiyle gelir herhalde. Onlarda katılsın bari ne olacak.

buralarda yine bir buluşma görüşme heyecanı sarmış ortalığı..

kızlaarrr, çok sıkıldım ya ben, içimde bir sıkıntı, Allah hayıra çıkarsın inşallaaahh. buraya geldim azcık sohbet muhabbet içim açılsın diye, burda da kimsecikler yok yine..

gamze nerelerde kaç gündür, niye gelmiyooo?

ilkim_aras hoş geldin canım, unuturmuyuz seni, daha bikaç sayfa önce anmıştım seni.. hoşgeldiiinnn...

edibe, şimdi sana ne dicez, happy mi edibe mi.. sakıncası var mı ki?

asuuu evine dön artık..

kemeceeeeee, meraktayım, hala sesin çıkmadı..

yaw başladım ben yine kendi kendime muhabbete,gidiyom.. hadi sevgiyle kalın..

neyse canım hemen endişelenmeyelim, ramazanın yoğunluğuna kaptırmıştır onlarda kendilerini sanırım.. öle diyelim de öle olsun.. inşallah herkes ve bebeleri iyidiir...

ya bide bana tuba diyebilirsin uzuun uzzuuun yazmana gerek yook.. ben can tubayım yaaa..

Son düzenleme:
Geçmişolsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar...
Çok şükür ilaçsız buhar burnun sf ile geçirmeye çalışıyoruz ateşgeçtü öksürük de geçti şimsi burnu akıyor epey bir sekresyonu var o da biterse inşallah geçecek...
İştah deseniz bir haftadır neredeyse sadece anne sütü ile beslendi diyebilrim hasta diye zorlamadım..Ağzını açmıyor zaten..
Çok zormuş çok o hasta olacağına ben olayım dedim...
Neyse umarım bukadarla gelip geçer
Kasım bebeklerini Allah korusun hastalıklardan..
Bol iştahlı ve uykulu olsunlar inşallah

Kızlar 10 Eylül'de işe başlıyorum...
Oğlum ağırlıklı baba ile kalacak bazı günlerde de teyzde olacak..
Şimdiden çok züülüyrum minicik bırakıp gitmk zorolacak diye..
İşe başlayan çok arkadaşvar biliyorum ama ne bileyim 10 aydır hiç ayrılmadık ya ondan herhalde ben şimdiden hüzünlendim..
Rüyalarıma giriyor..Rüyamda hep işten çıkamıyom geç çıkıyorum falan böle değişik şeyler görüyorum..
Çok özleyecekmişim gibi geliyor..
Bazen diyorum ev hanımı mı olsaydım (
Offf yine aklıma geldi iş hayatı...Oğlumdan ayrılma anksiyetesi...
İşe başlayan arkadaşlar bebeğiniz çok ağladı mı ya da ağlıyor mu siz sabah giderken??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…