- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.101
happy cim cuma günü kaplamalarımın provası vardı.kızımıda yanımda götürdüm kendi dişçime.
üstte 4 adet dişi tam olarak var zaten.yanındaki dişlerinde diş etleri beyazlamış durumda
çevreden herkes olmaz diyo ama birde siz bakın diş etleri beyazlamış gibi geliyo bana dedim
oda baktı ve evet geliyo dedi.erken diş çıkaran bebeklerde nadirde olsa görülebilir dedi.
kızımın ilk diş muaynesi olmuş oldu bu arada
denemedeneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme
denemedeneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme
waaaawwwwwwwww milletin bebeleri diş çıkarmışta birde hekim kontrolüne mi gittiii... ushacım malesef manisaya taşınamayız, buyrun siz gelin.. olmaz mıı? belkim birgün olabilir aslında hatta gebze mam da çalışsam fevkalade olur
happy annee bize nie yok arkadaşlık teklifi falan.. bizi semion seennn...heheh sevmiyo seniii...orayada gelmiceeeekkk...manisaya gelceeekkk
doktor kontrollerimiz ii maşşallah.. boyumuz biraz fazla uzamış dedi doktor amcamız.. 79 cm şuan itibariyle..maşşallah emire abim gibi olacak bu çocuk, ikiz kuleler şeklinde gezerler artık, abime de arkadaş olur artık yükseklerde.. kilomuzda çook iyi.. düşmeyle ilgili hiiç bişi demedi, ben sorunca bide ters ters baktı bana, sen sormuyosun dimi canım bu soruyu dedi..benimki ilk düştüğünde ne yapmalı dediydimde dikkat edin düşürmeyin demişti haspam sinir olmuştum bende, evet tamam sormadım özür dedim kapattım konuyu..ya biz çok iyi anlaşıyoruz bu adamla.. seviyom keratayı.. oda beni sever sağ olsun yıllardıırr..
ushacım canım en iyi biz beceriyoz galiba bu çocukları düşürme işini.. gözümüzün önünde, küüüt... Allah koruyo neyseki, çook şüküürr... çok şükürr
ama düşe kalka büyücekler demiii...baksana durum öyle görünüyo
gamze hoşgeldiin bu arada, tahmin etmiştim bunlar kesin gezmelere gitti arabalarıyla diye, ooh sefanız olsun gezin geziin..
Emiri bugün ilk defa beşiğinde otururken buldum. uykudan uyanmış, kalkmış oturmuş, bide annii annii diye sesleniyodu.. içeri girdim kucağıma alıp okadar kocaman sarıldım kiii.... offfffffffffffff... hala gözlerim doluyo hatırladıkça.. ilk kez anne dedii.. ilk kez kendi kendine oturdu.. aman hepsi bi arada.. keşke ağzına da baksaydım belki dişte çıkarmıştır...
gün geçtikçe daha bi çok seviyom sanki ben bu çocuğuu.. hem altını değiştirirken huysuzlukta yapmıyooooo..benimki bezini açar açmaz dönüyo yüz üstü zorla değiştiriyozamaaa tam bir su kuşu, ya evde lavabo görmesin, içine girmeden yanından geçip gitmemiz mümkün değil.. şaka gibii.. bi resim paylaşacam sizinle de ama sonaa, şimdi masayı hazırlayımm..
ya bu arada belim tutuldu benim, noldu anlamadım, az önce oldu.. sıcak suda yattım yarım saat kadar, biraz hafifledi, ama hala ağrıyo çook.. bide sanki hani sırtta olu ya kulunç deriz, onun gibi bişi sanki ama belde.. yani bi nokta değil, epey yukardan aşağı ağrıyo. bunu da ilk defa yaşıyorum, hadi hayırlısı.. stresten olmuş olabilir.. bugün temizlik yaptım, terli terli rüzgarda da kalmış olabilirim.. pööf..geçmiş olsun canım terin üzerinde kuruduysa ondan olabilir
ay çıkayım, anca hazırlarım bişiler yavaş yavaş.. öpüldünüz, hayırlı günler..
Eki Görüntüle 483446
happymother zaten zorla çekebildiğim fotoyu ancak bu şekilde ekleyebildim
oklar falan yaptım ama görünecekmi bilmiyorum
zaten fotoyla oynayınca kızımda çikin oldu
gördüğün kadarını yorumlarsın artık
gunaydın kızlar sızı takıp etmek baya zor bıde sız gece uyumuomusunuz gece kusları devamlı gece muhabbetlerı donuyor walla ben calısınca eve gıdınce cocukla ılgılenıp o uyuyunca anında sızıyorum cok yoruluyorum evde pc bıle acamıyorum enerjınıze hayarn kaldım..
kızlar bısey soracam benı kuzum grıp oldu baslangıcında heralde cok hapsuruo hapsurdukca burnu akıyor bıe ustune ıshal olmus uyanıkken ıyı duruoda uykusunda cok aglıyor yavrum dr aradık bı turlu ulasamadık zaten gıcık oluyorum dr na ıyı bı dr buldugum an degıstırecemde bıturlu bulamadık sole adam gıbı bır dr.ya pedıtus verıyorum bıde mınoset baska yapabılcegım bısey varmı bıde ıshal ıcn ne yapabılırım yasaynalar paylasırsa sevınırm suan ısteyım cıkamıyorum aklmı evde moralım bozuldu...
karaca sanki benim kızım anlatmışsın. bizimki de kıyameti koparıyo üstünü giydirirken ve altını değiştirriken. doğduğu günden beri böyle üstelik. kucak alışkanlığı ve yalnız oynamaması da aynı. offff sırtımımn ağrısı hiç geçmiyo bu yüzden cüssesi de yerinde maşallah.
hala dr ulasımıyoruz amelıyata gırmıs sınır oldum aıle hekımını arıyayım bır hıc aklıma gelmemıstı orası...
mersındeyım ben
hala dr ulasımıyoruz amelıyata gırmıs sınır oldum aıle hekımını arıyayım bır hıc aklıma gelmemıstı orası...
mersındeyım ben
önce bebişlerimize geçmiş olsun sonracığıma maşallah diğer oturan diş çıkaran bebişlere...
geçmişi okuyacam şimdi malum köydeyim oğlanı halalarına teyzelerine getirdim vınnn zorluyor arada bulduğum yerde 3g yi okuyorum kim ne aşamalarda merak ediyorum karaca geçmişi okusaydın sana çok sormuştum mersindeysen buluşalım tarsustayım bende demiştim mersini ben çok bilmiyorum bak beyhan da mersin deymiş bir ara ben burdan gitmeden buluşmak isterseniz tanışalım eylül sonu gidecem evime alaşehirde buluşma yapacam ona göre kim elini hızlı tutacak. bu arada bir tane de tarsus lu vardı bir kaç kere yazdı kayboldu heyyy sana da sesleniyorum buluşalımmm..
Analik iste
Sabaha kadar basında bekleriz bı sey olmasın diye..
Ben hala uyanıp nefesini dinliyorum duyunca geri uyuyorum
Yavrum benim yaaa
Bugun bı arkadasım 13 haftalık bebeğini kaybetmiş.. Yani ben yeni duydum.. Gecen hafta olmus.Olmus rahimde.. Kalp atışları Durmuş..
Rabbim bu soluk alışverişlerin kesildiği asla göstermesin bizlere..
Evlat acısı vermesin
....
Neyi deniyon kiz
waaaawwwwwwwww milletin bebeleri diş çıkarmışta birde hekim kontrolüne mi gittiii... ushacım malesef manisaya taşınamayız, buyrun siz gelin.. olmaz mıı?
happy annee bize nie yok arkadaşlık teklifi falan.. bizi semion seennn...
doktor kontrollerimiz ii maşşallah.. boyumuz biraz fazla uzamış dedi doktor amcamız.. 79 cm şuan itibariyle.. abim gibi olacak bu çocuk, ikiz kuleler şeklinde gezerler artık, abime de arkadaş olur artık yükseklerde.. kilomuzda çook iyi.. düşmeyle ilgili hiiç bişi demedi, ben sorunca bide ters ters baktı bana, sen sormuyosun dimi canım bu soruyu dedi.. bende, evet tamam sormadım özür dedim kapattım konuyu..ya biz çok iyi anlaşıyoruz bu adamla.. seviyom keratayı.. oda beni sever sağ olsun yıllardıırr..
ushacım canım en iyi biz beceriyoz galiba bu çocukları düşürme işini.. gözümüzün önünde, küüüt... Allah koruyo neyseki, çook şüküürr...
ama düşe kalka büyücekler demiii...
gamze hoşgeldiin bu arada, tahmin etmiştim bunlar kesin gezmelere gitti arabalarıyla diye, ooh sefanız olsun gezin geziin..
Emiri bugün ilk defa beşiğinde otururken buldum. uykudan uyanmış, kalkmış oturmuş, bide annii annii diye sesleniyodu.. içeri girdim kucağıma alıp okadar kocaman sarıldım kiii.... offfffffffffffff... hala gözlerim doluyo hatırladıkça.. ilk kez anne dedii.. ilk kez kendi kendine oturdu.. aman hepsi bi arada.. keşke ağzına da baksaydım belki dişte çıkarmıştır...
gün geçtikçe daha bi çok seviyom sanki ben bu çocuğuu.. hem altını değiştirirken huysuzlukta yapmıyooooo..amaaa tam bir su kuşu, ya evde lavabo görmesin, içine girmeden yanından geçip gitmemiz mümkün değil.. şaka gibii.. bi resim paylaşacam sizinle de ama sonaa, şimdi masayı hazırlayımm..
ya bu arada belim tutuldu benim, noldu anlamadım, az önce oldu.. sıcak suda yattım yarım saat kadar, biraz hafifledi, ama hala ağrıyo çook.. bide sanki hani sırtta olu ya kulunç deriz, onun gibi bişi sanki ama belde.. yani bi nokta değil, epey yukardan aşağı ağrıyo. bunu da ilk defa yaşıyorum, hadi hayırlısı.. stresten olmuş olabilir.. bugün temizlik yaptım, terli terli rüzgarda da kalmış olabilirim.. pööf..
ay çıkayım, anca hazırlarım bişiler yavaş yavaş.. öpüldünüz, hayırlı günler..
gunaydın kızlar sızı takıp etmek baya zor bıde sız gece uyumuomusunuz gece kusları devamlı gece muhabbetlerı donuyor walla ben calısınca eve gıdınce cocukla ılgılenıp o uyuyunca anında sızıyorum cok yoruluyorum evde pc bıle acamıyorum enerjınıze hayarn kaldım..
kızlar bısey soracam benı kuzum grıp oldu baslangıcında heralde cok hapsuruo hapsurdukca burnu akıyor bıe ustune ıshal olmus uyanıkken ıyı duruoda uykusunda cok aglıyor yavrum dr aradık bı turlu ulasamadık zaten gıcık oluyorum dr na ıyı bı dr buldugum an degıstırecemde bıturlu bulamadık sole adam gıbı bır dr.ya pedıtus verıyorum bıde mınoset baska yapabılcegım bısey varmı bıde ıshal ıcn ne yapabılırım yasaynalar paylasırsa sevınırm suan ısteyım cıkamıyorum aklmı evde moralım bozuldu...
Canım, o sırt ve bel ağrıları bende de mevcut..Bir de şimdilerde gece uykumuz yok denecek kadar az..Gecede en az 6-7 kere kalkıyoruz..Gündüzde uykusu en fazla 2 saat..
Aslında bende oğlumun her gün bir başka tarafını keşfediyorumOnlar bizim çocuklarımız ama sonuçta bizden bağımsızlar, farklılar.. Benim oğlumda böyle bir bebek işte..Gerçi benim çok şımarttığımı söyleyenler de oldu ama bilemiyorum gerçekten öyle mi..Bazen beni çok yoruyor, bazen ne yapacağımı şaşırıyorum..Mesela dün gece terlemiş, üstünü değiştirirken bir bağırmaya başladı..dersin ki etinden et kopardım..Altını değiştireyim dedim..ki o zaten başlı başına problem..bir de üzerime çişini yaptı..Kısacası dün gece yine aksiyon doluydu..
Ama ben bu durumların geçici olduğuna inanıyorum, inanmak istiyorum..Örneğin ilk zamanlar dışarda arabasında oturmuyor, illa kucak istiyordu ama şimdilerde gayet sakin geziyor..Birşeyler değişebiliyor zamanla yani..Gerçi şu var ki benim oğlum yalnızlığı sevmiyor ve çevresinde sürekli insan istiyor..Dışarda insanların onunla ilgilenmesinden mutlu oluyor..Biraz inatçı ve dediğim dedik olduğu da muhakkak..
Çok şikayet etmiş gibi görünebilirim ama oğlumu inanılmaz seviyorum..Mıncırıyorum, sıkıştırıyorum, öpüyorum..asla doyamıyorum
beyhan25, çok geçmiş olsun..Önerebileceğim hiçbirşey yok maalesef ama umarım en kısa zamanda iyi bir doktor bulursun..Zor zamanında ulaşamıyorsan ne işe yarar ki doktorluğu..
EmireAmade, oğluna kocaman bir maşallahAllah nazardan saklasın..
Usha, seninde kızının dişlerine kocaman bir maşallahÇok tatlı..
Happymother, diş konusunda verdiğin bilgiler için sağol canım..Oğlumun bana çekmediği belli..Demek ki bizim daha diş için yaklaşık 3 ayımız var..
Bu arada sağlık ocağını, daha doğrusu ebeyi aradım..Haftaya salı kontrole gideceğiz oğlumla..Ben de tahlil vereceğim..Bu arada ben hamileyken iki tetanos aşısı olmuştum..Üçüncüyü de olmam gerekiyormuş..Salı hem tahlil, hem aşı var kısacası..
mersındeyım ben
kızlar bal vermeye başladınızmı 1 yaşınımı bekliyorsunuz. Ben 1 - 2 saat kadar önce keçi sütü ne biraz bal koydum içirdim sonrada pişman oldum erkenden verdim diye. halaları süt içirelimmi dediler kıyamadım şeker koymamak için de bal koydum ufffffff kocam da kızdı bal verdim diye hadi sizlerde kızın tam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?