- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.121
devkule, canım buluşalım tabi..Beyhan'ın bebişinin iyileşmesini bekleriz..Çok isterim sizlerle tanışmayı
chromaggus, ben doğma büyüme İstanbulluyum ama ne yalan söyleyeyim buraya geldim geleli İstanbul'a dönmeyi hiç düşünmedim..Mersin hakikaten çok güzel bir şehir..Yaşam çok kolay burada..Sanki sürekli yazlık evindeymişsin gibi hissediyorsun..Umarım gelirsin Mersin'e de seninle de tanışma fırsatımız olurBu arada baş dönmeleri ve halsizlik bende de oluyor, o sebepten kan tahlili yaptıracağım..Dediğin gibi, bebişlerimiz için sağlıklı, iyi olmak zorundayız..
Ben her yaz orda olurum aslında.Geçen yaz hamileyken de ordaydım.Forumun oralarda çok gezdim karnım burnumda.Belki karşılaşmışızdır defalarca...Bu yıl ilk kez tatili evde geçiriyoruz.Seneye mutlaka gelirim,tanışırız inşallah.Hatta belki yarıyıl tatilinde de gelebilirim.Ben Mersinli değilim aslında ama çok seviyorum.Şu 3 yılı doldursam hemen geleceğim inşallah.
ushaaa maşşaaallaaah kızına, şoktayım, bizim oğlanın dahaa 1 tanecik bile dişi yokk.. babası artık dalga geçiyo, eşşek kadar koca adam oldun, kalk gidip bi damak yaptıralım sana, dedeler gibi gezme ortada diyo oğlumaaa...
seninki sanki 1,5 yaşında gibi dişleri..aman iyi olmuş atlatmışsınız işte ne güzel erken erken.. bakalım bizi neler bekliyoo..
oğlum herşeyi geç yapıyo, kof dötlüü.. bugün oturma odasında mutfağa yanıma geldi emekleyerek, kafamı çevirip oturma odasına tekrar tekrar baktım bu gelen benim oğlan mı diye, gözlerime inanamadım..
dün de beşiğinde uyanmış, kalkmış oturmuş, kafasını da parmaklıklara sokmuş, anniiiiiiiiii anniiiiiiiii diye bana sesleniyoo.. şok oldum şook..
sanırım benim bu oğlan herşeyi öğrenmiş biliyomuşta 9 ayı bitsin diye bekliyomuş göstermek için.. hergün bişi yapıyo, kafayı yedirtiyo sonra bana.. nasıl öpeceğimi seveceğimi şaşırıyoom.. sıpaa oğlum sıpaaa...
sizinle bi iki resim paylaşayım söz verdiğim üzre, sonra d kaçayım, uyuyayım az, dün gece ağrıdan uyuyamadım pek, ki zaten sahurdan sonra yatmıştım yine..
neyse, öpüldünüz çook çook.. sevgiyle kalın..
işte aşkııımmmm..
ushaaa maşşaaallaaah kızına, şoktayım, bizim oğlanın dahaa 1 tanecik bile dişi yokk.. babası artık dalga geçiyo, eşşek kadar koca adam oldun, kalk gidip bi damak yaptıralım sana, dedeler gibi gezme ortada diyo oğlumaaa...
seninki sanki 1,5 yaşında gibi dişleri..aman iyi olmuş atlatmışsınız işte ne güzel erken erken..(sağol canım ama aslında hiçte iyi olmadı biliyomusun 4.aya kadar kolikli bir bebekti 4,5 aylıkkende dişler çıkmaya başladı.ozamandan beri deli gibi ısırıyo emerken.bide ek gıdaya geç geçince-ki hala tam geçemedik-dişleri kullanmayı bilmiyo hala.ne demişler geç olsun güç olmasın) bakalım bizi neler bekliyoo..
oğlum herşeyi geç yapıyo, kof dötlüü.. bugün oturma odasında mutfağa yanıma geldi emekleyerek, kafamı çevirip oturma odasına tekrar tekrar baktım bu gelen benim oğlan mı diye, gözlerime inanamadım..(kilolu bebeklerin genel sorunu sanırsam benimki hala totişi kaldırıp emeklemiyo)
dün de beşiğinde uyanmış, kalkmış oturmuş, kafasını da parmaklıklara sokmuş, anniiiiiiiiii anniiiiiiiii diye bana sesleniyoo.. şok oldum şook..
sanırım benim bu oğlan herşeyi öğrenmiş biliyomuşta 9 ayı bitsin diye bekliyomuş göstermek için.. hergün bişi yapıyo, kafayı yedirtiyo sonra bana.. nasıl öpeceğimi seveceğimi şaşırıyoom.. sıpaa oğlum sıpaaa...maşşallaaahhhh
sizinle bi iki resim paylaşayım söz verdiğim üzre, sonra d kaçayım, uyuyayım az, dün gece ağrıdan uyuyamadım pek, ki zaten sahurdan sonra yatmıştım yine..
işte aşkııımmmm..
merhaba kızlar,
okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor.benim kızında ilk dişi gözüktü çok mutluyum.kardeş olmalarına hatta ikiz olmalarına rağmen oğlumda hiç belirti yok.
sanırım edibeninde dediği gibi genetik benimde ilk dişim 8,5 aylık iken çıkmış kızım bana çekmiş. oğlum da babasına mı ne?:2:
isilik olan bebekler var sanırım bende ovadril krem sürüyorum ama doktor reçete etti eczacı hazırladı 2 ovadril ile bir şey karıştırdı çırptı verdi.
evimiz yanıyor şu an 33 derece tamı tamına. bu arada istanbul da oturuyoruz
seninki sanki 1,5 yaşında gibi dişleri..aman iyi olmuş atlatmışsınız işte ne güzel erken erken.. bakalım bizi neler bekliyoo..
oğlum herşeyi geç yapıyo, kof dötlüü.. bugün oturma odasında mutfağa yanıma geldi emekleyerek, kafamı çevirip oturma odasına tekrar tekrar baktım bu gelen benim oğlan mı diye, gözlerime inanamadım..
sanırım benim bu oğlan herşeyi öğrenmiş biliyomuşta 9 ayı bitsin diye bekliyomuş göstermek için.. hergün bişi yapıyo, kafayı yedirtiyo sonra bana.. nasıl öpeceğimi seveceğimi şaşırıyoom.. sıpaa oğlum sıpaaa...
işte aşkııımmmm..
Kızlar size bişey danışsamçocuk bakıcılığı ilanı vermişdim şeymayı düşünerek yanında arkadaş olsun diye arayanlar oldu 2.5 yaşında bir kız çocuğu acaba bakabilir miyim anlaşabilirler mi?kafam çok karşık :44: eşim emanetin gözü dışardadır diyo bu yüzden sıcak bakmıyo acaba 9.5 aylık bebekle 2.5 yaşında oda kız acaba anlaşırlar mı bana yardım edin 2 çocuk bakanlar çok mu zorlanıyo sabah 9 10 gibi akşam 5 de alcaklar mış yardım lütfenn
valla cnm bence zor. kendi çocuğun olsa okey ama bir de o büyükmüş. çok zorlanırısn sanki. başkasının çocuğu kendininki gibi bağıramazsın falan. sen bebeğine arkadaş olsun diye mi istedin böyle bir şey..seninki bir de ayaklanacak falan esas işleri bundan sonra başlayacak arkasında koşturma falan. ben olsam böyle bir işe yeltenmezdim ama sana kalmış tabi biraz cesaret işi sanırsam:)
Belki bilirsin ama şeyma çok uslu bir bebek akşam 9 sabah 9 da uyanan açıkınca ağlamayan doğdu doğalı gece kalktıklarım sayılıdır gece pek emmezdi dha doğrusu uyanmazdı yani uslu bir bebeğim var yanına bir çocuk gelsin öle bir neşeleniyoki sırf bu yüzden çok istiyorum ama şöle de düşünüyorum 2.5 yaşında acaba şeymanın ağzına bişey falan verir mi allah korusun bir bu düşüncem bide emanet düşüncesi var :44:
valla cnm başkasının çocuğuna bakmak zor gerçekten. bir de karşı tarafın çocuğuna bak bakalım nasıl bir çocuk uyumlu mu. seni çok zorlayacak mı ya da paylaşımı seven bir çocuk mu. dediğin gibi senin çocuğuna zarar verirse allah korusun. bence sen o çocuğu görüp değerlendir. sen istekli duruyorsun bu işe ama işin zor...
Evt cnm haklısın değerlendirmek gerekir baktım olmuyo güzellikle sölerim inşallah normal karşılarlar evt çok istekliyim canım hemde benimde eve katkım olsun doğru değil mi şimdi ki hayatta geçinmek gerçekden çok zor :44:
dediğin doğru geçinmek zor. biz çalışıyoruz ne oluyor aldığın maaşın yarısı bakıcıya kalıo işte.. ama insan işi de bırakamıyor ki. bulduğun iyi bir yol ama zor yol:)) sen dene yine de aklında kalmaz..
benim de iki tane ama ikiz oldugundan yaş farkı olunca nasıl oluyor bilemiyorum.Kızlar size bişey danışsamçocuk bakıcılığı ilanı vermişdim şeymayı düşünerek yanında arkadaş olsun diye arayanlar oldu 2.5 yaşında bir kız çocuğu acaba bakabilir miyim anlaşabilirler mi?kafam çok karşık :44: eşim emanetin gözü dışardadır diyo bu yüzden sıcak bakmıyo acaba 9.5 aylık bebekle 2.5 yaşında oda kız acaba anlaşırlar mı bana yardım edin 2 çocuk bakanlar çok mu zorlanıyo sabah 9 10 gibi akşam 5 de alcaklar mış yardım lütfenn
Evt cnm haklısın değerlendirmek gerekir baktım olmuyo güzellikle sölerim inşallah normal karşılarlar evt çok istekliyim canım hemde benimde eve katkım olsun doğru değil mi şimdi ki hayatta geçinmek gerçekden çok zor :44:
devkule, canım buluşalım tabi..Beyhan'ın bebişinin iyileşmesini bekleriz..Çok isterim sizlerle tanışmayı
chromaggus, ben doğma büyüme İstanbulluyum ama ne yalan söyleyeyim buraya geldim geleli İstanbul'a dönmeyi hiç düşünmedim..Mersin hakikaten çok güzel bir şehir..Yaşam çok kolay burada..Sanki sürekli yazlık evindeymişsin gibi hissediyorsun..Umarım gelirsin Mersin'e de seninle de tanışma fırsatımız olurBu arada baş dönmeleri ve halsizlik bende de oluyor, o sebepten kan tahlili yaptıracağım..Dediğin gibi, bebişlerimiz için sağlıklı, iyi olmak zorundayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?