2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Heyoooooo
Biz geldiiiiiikkk....
Gamzeeeee fotolarimi atmamissin..isterim isterim isteriz....
Tatliskommmmm neden sıkıldın ne oldu sana ya.bu aralar baya bı böyle yazar oldun.gec inşallah..topla kendini azıcık.. ..anlat bakiiiimmm.hem az giriyon artık..icini acmak isterdim ama yoksun ki bu vakit..
Nasıl gecti muayeneniz..emir bey nasıllar..anlat bakalım..doktor düşme ile ilgili bı şey dedi mı..bizde bilgilenelim..önlem tedbir acısından..
Bana bundan sonra happy diyin..eskisi bitti gitti..happy diyelim happy olalım...di mı ama..

sen bana arkadaşlık teklif et..hadi bakalım...bekliyorum tatlım...ya ismim olmasa iyi olurdu internet ortamında hani..e bu bebek te mutluluk getirinde bana gani gani happymother oldum çıktım..çok çok öptüm seni..görüşmek üzere ...kerem i de kokladim..
canım her zaman yardıma hazırım.cok öpüyorum seni de..istediğin zaman sorabilirsin herseyi tamam mı
Gamzeeeee. Ne guzel gezip tozumussun benim kafadan...ohhh..ama kendini ve kızını özledik biz erdem le yahu..
Benim kardesim var.ama ben yine de cok seviyorum sizleri...
Bu arada kontrolleriniz cok iyi gecmis..boyunuz boyumuza huyunuz huyumuza hiiiiimmmm...d vitamini ile dişin ne alakası var anlamadım yahu..
Evet ben hastalandım canım..gitti siskinliklerim maşallah..
Ya canım benim köpek dişler 2,5 yasında çıkar ..yani en son.senin kız neden ordan devam etti..onu bı pedodontiste gostersene..senin köpek olarak gördüğün 2. Dişler.yani lateraller olmasın..on dis ve köpek arası bı daha bı olur minik bı dis o da mı çıktı..o çıkmadan nasıl köpek çıkıyor ki..ay yanında olsam da bı baksam yaaa..

su dis çıkarma ile ilgili ansiklopedi kalınlığında kitabı bilgi verdim kızlar ..on sayfalarda..
5 sene bu okulu okudum ve yüksek bı notla mezun oldu,..bilgime güvenirim cok..sizde güvenin hani..
Ben zaten dis çıkarma yasında en büyük etkenin genetik olduğunu yazmıştım..günler oncesinden..kitaplar ve hocalar öyle diyor..ben değil..erdem babası ile aynı gun çıkardı nerdeyse..
Gec çıkan dis sağlam olur diye bı şey yoooooooooookkkkkkkkkk....gec çıkan dişler erken çıkan arasında fark yooooooooookkkkkk...
Dis in d vitamini a b c d e f g h i j k l m n vitamini ile dis çıkarma yasının bı alakası yoooooooookkkkkkkk...
Çıkacak dis kemikte durmaz..vitamin verdiniz diye hızlanmaz...
Ama yine de tabiki siz bilirsiniz canlar..
Bunlar kitaplarda yazanlar...
Canım ya su alt degistirme olayında aynılar...ben artık sinirlerime hakim olamıyorum alt değiştirirken yaa...cocuğa sert davrandığımı farketmiş esim..b
Nasıl üzüldüm..ama durmuyo altını değiştirirken..
Gözümün önüne geldikçe çıldırıyorum yaaaaaa...ne zaman düzelir bu yaramazlık durumu atl değiştirmede yaaa...

Su an kim yazmıştı hatirlayamicam ama arkadaslar neden kımalı odada tutmuyorsunuz minikleri bu havada ya..yazık günah degil mı..
Biz klimasiz ortamda asla tutmuyoruz erdem i evde..derecesi tabiki makul ...
Önünde durmadiktan terli olmadıktan sonra klimasiz durulur mü yazık ya..
Hem biz daha hiç hasta olmadık..bı kez olsun burnu bile akmadı.hapsurmuyo bile..
Haziran'dan beri kılmalı odada erdem..
Direk temas etmiyo rüzgarı..derecesi de hep 27 gibi filan oluyo..fresh yani...
Klimasiz bı İzmir düşünemiyorum ben yavrum için..

happy cim cuma günü kaplamalarımın provası vardı.kızımıda yanımda götürdüm kendi dişçime.
üstte 4 adet dişi tam olarak var zaten.yanındaki dişlerinde diş etleri beyazlamış durumda
çevreden herkes olmaz diyo ama birde siz bakın diş etleri beyazlamış gibi geliyo bana dedim
oda baktı ve evet geliyo dedi.erken diş çıkaran bebeklerde nadirde olsa görülebilir dedi.
kızımın ilk diş muaynesi olmuş oldu bu arada

Tamam tatlım bı doktor gördüyse icim rahat etti simdi...
Yalniz ne dicem biliyo musun..
Köpek dis çıkarmak ve sen pc basında duruyorsun..yani yavrun uysal ve huysuzluk yok..falan filan..
Ohaaaa dicem.ve ardından da
Çünkü gercekten cok cooooookk nadir bı durum bu..
Ağzındaki en kuvvetli kökler köpek disinindir..hay

Usha. Benim arkadaşlık teklifim geldi mı.anlamadim da..bı de ben de suratlardan cikmiyo

Usha. Benim arkadaşlık teklifim geldi mı.anlamadim da..bı de ben de suratlardan cikmiyo

Yaaaaaa özelden bazı annelerle takiliyodum başka aylardan falan..ama simdi yeni hesap olduğu için 100 tane cevap yazmaliymisim offff yaaaa.
Ben nasıl muhabbet etcem onla bunla..
Özelden sorulcsklarim vardı..
Hem suratlarim da yok oldu..
Ama yine de uzulmicem..
Hadi iyi gecelerer...
Cooooook öptük sizi..muhaaaaaa muphaaa...

Neyse bı şarkı yolliyim bebekler de 100 mesajım dolsun....
Ahhhhhhh cok sevismenin hiç zarari yoooookkk.
Aşktan ölen varsa söyle varsa söyle.....
Doktor derdime bul bı careeeeee
Ona doyamiyorum yaz bı reçete..
Sabah aksam yemekten önce....
Her anım yanımda olsun istiyorum.......
Doyamiyoruuuuuuuummmmmm...
Öpmeye koklamayaaaaaaaaa
Çıldırdım yaaaaaaaa...dusndukce çıldırdım..
Bu cocuk U kimseyle paylaşmam ben..
Kızlar cekin gidin..
Turşusunu kuram oğlumun....
Fena bı kaynana olcam heeeee hhhheeeeeee

ya sorma benim pc hep açık arada bakıyorum
yoksa elde peçete salya nöbetindeyim 7/24
bide buakşam üzeri düştü kanepeden
1,5saat sonrada kustu(akşam yemeğinde ilk kez küçük bir parça barbunya ezdim verdim ondan diye düşünüyorum)
bende uyku saatinde uyutmadım 1saat falan oldu uyuyalı
bişeyi yok gibi ama sabaha kadar bekliycem bu gece başında

geldi canım

yaz gönder işte kısa kısa

Anam bunlar cok hareketlendi ya cok cok gecmis olsun ..
Dun erdem de teyzesinin yanında kendini yere bı attı.. Taakkkk ..
Tutmadın mı diye o korkuyla kardesime bı bağırdım bugun konuşmuyor benle..
Analik hislerim fena yipratti çevredekileri... Ama ne yapayım ya...

Analik iste
Sabaha kadar basında bekleriz bı sey olmasın diye..
Ben hala uyanıp nefesini dinliyorum duyunca geri uyuyorum
Yavrum benim yaaa

Bugun bı arkadasım 13 haftalık bebeğini kaybetmiş.. Yani ben yeni duydum.. Gecen hafta olmus.Olmus rahimde.. Kalp atışları Durmuş..
Rabbim bu soluk alışverişlerin kesildiği asla göstermesin bizlere..
Evlat acısı vermesin
....

Cek cek hemen.. Nerden gondercen cok görmek isterim..

uyandı zaten bıdık emzirdim ama gözler faltaşı uyumaz şimdi 4 e kadar enaz
çekerim birazdan buraya koyarım olmazsa

düşmesi benim hatam oldu bu kez
ikili koltuk var oturma odasında,arkası açılıyo baya geniş oluyo
yerde durmuyo hanımefendi ya kucakta yada koltukta olcak
sırt üstü yatırmıştım yüz üstü dönüp kendini kaydırıyo aşağıya diye yerdede minderler vardı
bi su içeyim dedim demez olaydım
benim mutfak amerikan arkamı dönüp 5 adıma attım ağlamaya başladı
mızmızlanıyo sandım sonra bi döndüm yerde yüzüstü yatıyo
minderlerin üzerine düşmüş bişey yok gibi ama ana yüreği dedikleri bu olsa gerek

Arkadaşlık teklifimi kabul etmissin ya

e geldi dedim ya o ara kabul ettim

Analik iste
Sabaha kadar basında bekleriz bı sey olmasın diye..
Ben hala uyanıp nefesini dinliyorum duyunca geri uyuyorum
Yavrum benim yaaa

aynen ööle yapçak bişey yok

amiiinn. arkadaşınında allah yardımcısı olsun.2ay önce benimde çok yakın bir arkadaşım 4 haftalıkken düşük yapmıştı
uzun zamandır isteyenler için hele çok zor olmalı.allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…