- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.161
hepınız gunaydın kızlar gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok tsk ederım .
mersın ve tarsuslu arkadaslar tabıkı sızınle bulusmak ısterım ben cok fazla takıp edemsemde ıs dolyısıyla sızlerı merak edıyorum.ben lıseyı tarsusta okudum orayıda cok olmasada bıraz bılırım mersınlı olan arkadaslar mersının neresındesınız .
bıde mersınlı arkadaslara bısey sormak ıstıom cocuk dr olarak nereye gıdıyosunuz
Günaydın canım..Ben Mersin Pozcu'dayım..Yenişehir Hastanesine gidiyorum..Ayşe Ögetman bizim doktorumuz..Çok tatlı bir hanım ama bazen yoğunluktan dolayı çok fazla ilgilenemiyor maalesef..Ben de bir ara başka bir doktor arayışına girmiştim..Bana sistem tıp hastanesi'nden Esat Yılgör'ü tavsiye ettiler..Gerçi ben gitmedim henüz ama çok iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar..
İştahsızlık çok zor biliyorum ama benim oğlumda hastalandığı vakit çok fazla ağladı ve iştahsızdı..Hala daha tam olarak iştahı yerine gelmiş sayılmaz ama bunda sıcağında etkisi var..Biz de sadece yoğurt ve meyve yiyoruz bu aralar..Meme emmeyide kesmişti hastayken..Yeni yeni başladı tekrar emmeye..İnşallah kısa zamanda iyileşir bebişin..Tekrardan çok geçmiş olsun
devkule, canım, o zaman ramazandan sonra konuşalım..Madem Beyhan'da gelebilecek, artık hepimize uygun olacak bir yer buluruz buluşmak için..
cnm ben yenısehırde calısmıstım ama yenısehır hastanesını hıc begenmem tabı orası el degıstırdı zaten dr da cok degıstırıo o dr benım zamnımda yoktu ama o hastaneye gıtmeyı hıc duusnmedım ama esat bey evet ya ben bunu duymustum nıye aklıma gelmedi ayy okadar cok dr dusundumkı aklıma esat gelmedı ben normalde ımc de saıme aksına goturuom dogdugundan berı aylık kontrollerımzı hep oaraya gıttık ama cok yogun oldugundan cok fazla ılgılenemıo bıde unutuo ama ona alıstıgımzı ocıcn yıne bısey oldumu ılk ona gotururduk aradıkmı telınden yardımcı oluodu ama bu son kontrolumuzde bısey bılamadı dr geldık cocuk aglamaya basladı hıc durmuodu cocuk hastanesının acılıne goturduk gece bogazı enfeksıyon kapmıs ddı ılac verdı ozaman saımeye sınır oldum bu ıkı gundurde ates ledı mızmızlık devamlı aglıo bı arkadasın aracılıgla forum yasama goturdum alı ıltem guzel muayene ettı antıbıyotık baslamamız lazım dedı dr verdıgı hıc bı ılacı begenmedı baya bogazı ılerlemıs dedı.
ama bu esat beye goturecem oda cok tahlılıcı dıyorlar yaa olsun..
ramazandan sonra eylulun ortasına dogru bulusuruz.havalar bıraz serınlesın dısarılar cok kotu cunku cocuklar mahfolur ...
bir dr ismide benden dondurmacı halil in yanındaymış orayı biliyorsunuzdur umarım.gültekin altuntaş bu dr bildiğim kadarı ile antibiyotik vermiyor. arkadaşım çok memnun ilk doğduğundan bu yana götürüyor ocak 2011 doğumlu. inşallah işine yarar.
eylül sonu ben gidiyorum aklınızın bir köşesinde dursun yoksa happy anne nin dediği gibi olur ilk onla tanışırım sizlerde seneye kalırsınız
arkadaşlar bana yardım edermisiniz?
HAYIR nasıl deniyor ya, nasıl insanlar sizden bişi istediğinde, gözlerinin içine bakarak HAYIR NASIL DENİYO.. BEN ARTIK ÇIĞLIK ATMAK İSTİYORUM HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRR DİYE.. ama hiç yapabildim mi.. yine HAYIIR.. ÖFFFFFFF öffffffffffffffff..
ya bu bencillik nasıl bişi, insanlar bunu nasıl beceriyo, ne yapmak lazım, nasıl oluyo, biri bana öğretsin yaa.. Allah rızası için.. bende birazcıcık bencil olmayı başarabilsem, Allahım noluurrr bana bencillik ver....
nası yani ??? bzm ara ögün pek yok ki yanlışmı anlattım acaba karısık yazıom sanrm yemeklerin yanına sulu bi meyve bardakta veriom cnm benm kızm anne sütü manyagı zatenn ac bırakarak ek gıda olusturdm onun haricinde hep emio zaten bide işe başlıcam bari 4saat ben okuldabn gelene kadar öglene kadar anne sütü yerine halasında kahvaltı yapmasın mı:26:
ok canım yaa, sen doğru yazmışın da ben yanlış anlamışım canım sıkkın biraz kusura bakma.. tabiki doğru diyorsun canım çalışmaya başlayınca zorlanmasın bıdık, alıştırman iyi olur.. doğru düşünmüşsün.. halasını da yazık dimi ama, o ağlarsa halasıda üzülür, napacağını şaşırız kıcağız.. sen rutini oturt ki ikiside zorlanmasın, Allah kolaylık versin canım..
arkadaşlar bana yardım edermisiniz?
HAYIR nasıl deniyor ya, nasıl insanlar sizden bişi istediğinde, gözlerinin içine bakarak HAYIR NASIL DENİYO.. BEN ARTIK ÇIĞLIK ATMAK İSTİYORUM HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRR DİYE.. ama hiç yapabildim mi.. yine HAYIIR.. ÖFFFFFFF öffffffffffffffff..
ya bu bencillik nasıl bişi, insanlar bunu nasıl beceriyo, ne yapmak lazım, nasıl oluyo, biri bana öğretsin yaa.. Allah rızası için.. bende birazcıcık bencil olmayı başarabilsem, Allahım noluurrr bana bencillik ver....
ben bilmiyorum canım
bilen varsa banada söylesin
ben tam hayır dicek oluyorum
bir bakmışım hay hay diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?