- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.461
İşte aynen benim oğlumda böyle canım..Gece uyandığı vakit hemen meme verirsem uyumaya devam ediyor ama bazen bayağı uzun bir süre emiyor, dediğin gibi meme ağzında uyumak istiyor..Eğer çekersem gözleri kapalı ağlamaya başlıyor..Baştan beri hiç emzik istemedi zaten..
Bu huyundan nasıl vazgeçireceğim bende bilemiyorum
Akşam'dan Doruk Çakar'ın haberine göre, 2004 yılında başlatılan 'Demir gibi Türkiye' projesi kapsamında 24 aya kadar olan bebeklere verilen Ferro Sanol isimli demir damlasının analizler sonucu kullanıma uygun bulunmayan bazı serileri eczane, depo ve hastanelerden toplatıldı.
Bakanlığın Eczacılık ve Tıbbi Ürün ve Şube Müdürlüğü'nce İl Sağlık Müdürlüklerine gönderilen yazıda şöyle denildi: Bu yıl dağıtılmakta olan Ekim 2016 son kullanma tarihli ürülerin bazı serilerinin analizler sonucu kullanılması uygun bulunmamıştır. Söz konusu serilere eczane, depo ve hastanelerden geri çekme işlemi uygulanmıştır. Ayrıca aile hekimlerinin ellerinde kalan serilerin de dağıtımı durdurulmuştur...
Aaaaa geldi geldi Ozel mesaj..
denis ..... Bana cebini özelden at hemen..
saolasin ushacim
Kemece bilgi için teşekkürler. bende sağlık ocağından verilmiş vardı arada içiriyordum son kullanım tarihi 2016.hemen çöpe attım.vallahi tv falan izlemiyorum hiç haberim yok idi. buradan okudum.
ee şimdi ne kullanacağız.yoksa hiç kullanmasak mı?
denis canım merhaba, nasılsın? benim oğlum yay burcu 30 kasım doğumlu, geçen kız kardeşim dediki ne kadar yay burcu arkadaşım oldu hepsi de hareketli ve çok neşeliydi,benim çevremde yay burcu olan oğlum dışında kimse olmadığı için bilmiyorum, neşeli olmak güzel de yahu kıpır kıpır, eli dursa ayağı, ayağı dursa totosu durmaz ne bu ya... akreplere gelince eşim akrep, birçok da arkadaşım oldu vallı akıllı ağır oturaklı tiplerdi:)
canım sanada merhabalar görmeden çıkmışım valla denizde aynı felaket hareketli ve uyku sevmiyo nasıl ağırbaşlılık anlayamadımki:26: bide kan ilacı için yazdıklarından haberim yoktu çok saol
denis ben çıkmak zorundayım, kızımla yatıcam:) yarın işte var...öptüm iyi geceler...
Canım ya, çalışan anne olmak zaten hiç kolay değil eminim ki..Bir de çalıştığın ortamdan memnun değilsin, senin işin iyice zor olmalı..Allah kolaylık versin..
Bu arada diş buğdayı hakkında yazdıklarını okudum..Çok emek vermişsin..Cumartesi akşamı ayrıntıları yazarsın artık..Biz henüz dişimiz olmadığı için diş buğdayı yapmadık tabi..Ama neler yapabileceğim hakkında bayağı bir fikir sahibi oldum yazdıklarını okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?