2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
:26:
:26::26::26::26::26::26: Neyse ki saglık ocağından almiyordum..ve ben ferrumm alıyorum o başka marka di mı..

attım hadi sende at bana bekliyorum bu arada sanki hiç telde konuşmadımda sanki kimseyle heyecanla bekliyorum aslında hepinizin sesini duymak istiyorum sakıncası yoksa telinizi atarsanız sevinirim canlarım
Canim benim Ozel mesaj hakkım yok daha..aldım mesajini ama dönemedi, sana..
En kısa zamanda seni direk aricam tamam mı..
14 Eylül cuma gunü geliyoruz..cuma aksam iniyorum Atatürk e..istediğin yerde bulunabiliriz tabiki.aksam yemeğinden sonra oturur kahvelerimizi iceriz..o vakit sana uygun mü..Cumartesi pazar olsun dersen o vakit yaklaşsın telefonda kesinleştirelim tamam mı..
olleyyyy seni ve minigini gorucem sonunda..ben de cok merak ediyorum

Tatlim mail adresini özelime at.hemen yollayayım sana..cok güzeller fotograflarda..hele kerem in bı bakışı var...aman da aman..cok komik..at bana mailini..
bu arada Ocak buluşması için okey vermedin sen bana..buluşmican mı yoksa bbizle Ocak'ta..himmmm

KIslar dokuz aylık bebeklerin gece beslenmesini kesmek gerekirmiş.. Ben koyamıyorum benim minik zaten zayıf birde meme bağımlısı ise de başlayacağın ördeğimden daha iyi olur gecede 6-7 kez kalkmaz belki.. Kafam karışık soz gece beslenmesi konusunda ne düşünüyorsunuz..

Ozelsin ozelsiiiiiiiiiinnn hhosgeldin ...daimi ol...inşallah...

Allah belasını...gozu kor olmayasica..şerefsiz iğrenç mahlukat..uyku hapı bı yerine giresice...cok sınırliyim su an..icim parçalanıyor..ne küfürler ediyorum buraya yazamam..

E
vet. Canim yaa cok sefkatli davranmak lazım..9. Ay gelsin ozelligiymis..kabus görmeye başlıyorlarmış..o na göre bol bol sarılıp korkusunu dindirmek yanında oldugumuzu hissettirmek lazım..kiyamam minislere yaaa

Kızlar merhaba! Ay uzun uzun upuzun bi aradan sonra nihayet yazabiliyorum. Tercihler bitti şükür ama bizim İzmir'e taşınma olayı eşimin işi dolayısıyla yattı gibi. Ben de işyerimle sözleşme tazeledim mecburen. Biraz sıkıntılı günler geçirdik, haliizi hatrınızı soramadım. Şimdi iyiyiz ama. Sonuç olarak Bodrum'da kalakaldık Olsun, huzurumuz, sağlığımız yerinde olsun da... Sizler nasılsınız? Geçmişi okuyamadım, yarın bakıcam. Bi yaramazlık yok inşallah? Benim tembel kızım iki haftadır emeklemeye başladı çok şükür Bugün de kimse görmeden merdivenlere gitmiş kaşla göz arasında, elini attığı gibi ağzını çarpmış. Ağlamasına koştuk. Bişey olmamış Allah'tan; sadece dudak biraz şişmiş, kan oturmuş ama ben çıldırdım resmen görünce. Allah hepsini korusun. Bir de birkaç kelime ile konuşma denemelerimiz var; anniii, gel gel, mama gibi. Bizde gelişmeler böyle. Bu arada Bodrum'a gelen olursa görüşmek isterim çok çok. Öpüyorum hepinizi, en çok da meleklerinizi

Gamze Çorum'da..ben öyle biliyorum yani en azindan
kolay gelsin..iyi gezmeler canim..

Ya yazıyorum yazıyorum mesaj sayım 100 e ulaşmıyor cildircam yaaa..
tamam bu şarkı yolliyim minikleri o zaman..
Ne karanlik odalardaaaaaaan
ne masallardaki cadilardaaaaann
korktum...
sensizlikten korktugum kadaaaaaaaarrrr
Ne çıkmaz sokaklar ggördüm
ne diyarlar gezdim durdum
kaybolmadim sendeki kadaaaaaarrr
inan ki kaybolmadim sendeki kadaaaaaaaarrrrr......
pasa oğlum erdem e ve tüm arkadaşlarına gitsin benden..

Senem benim özelime cebini atar mısın..
gecmis olsun minigine..
izmir e gelmesen de gezme amaçlı her zaman bekleriz..
bu arada ben edibe..yeni adım bu..

senemgy, özlemiştim yazılarını..Hoşgeldin canım

Edibe, keşke bir gece denk gelsem sana, ne hoş sohbet ederiz ama mümkün değil bu aralar

tarioronar, gece birşey yedirmiyorum ben oğluma, muhallebi denedik ama hiç sevmedi..Şimdilik sadece anne sütü..Önerilere açığım ama..

Bu arada ben Gamze'yi de Usha'yı da merak ettim :44:

Kızlar, size birşey danışacağım..

Benim oğlum bu aralar neredeyse sadece meyve ve yoğurt yiyor, o kadar..Sağlık ocağında en son 8.750 gram çıktı ama dün kendim tarttığım vakit 8 kilo 600 gramdı..Gerçi ne derece sağlıklı bir ölçüm oldu bilemeyeceğim ama ben zaten kilo almadığını anlıyorum..Yemek yememesine canım çok sıkılıyor..Bir de üstüne üstlük aşırı hareketli bir çocuk, yediği de yanıyor belli ki..

senemgy, "atom bombası" diye bir tarif vermişti..Bir onu yiyor..O çok hoş bir tarifti..Hem çok faydalı hem de yemesi kolay..Malum, hala daha dişimiz yok..
Sizlerden ricam eğer bu tip tarifler biliyorsanız benimle paylaşmanız..Şu aralar ne denediysem bir sonuç alamadım çünkü

Canım hurma yedirmeyide denesene benimki çok sevdiö zellikle medine hurması veriyorum günde 1 tane çok faydalı diye hamişken yedim kolaycana doğurdum netten de vitamin yönden araştırabilirsin

cnm bnm kız da oyle bı kac gndr/bnde simdi cevzlı tahinli kek verdm fırına bakalm onu begenecek mi

karaca beyhaneytinyağlar 27- 28 eylül civarı gidiyorm pazartesi değil yani siz tarsus yaparsanız zeytinyağlar bendennnn pekmez de ayarlamaya çalışırımmm edibe nasıl bu yöntem gelebilirlermi 2 kişi onlar brlerine yardım ederek gelebilirler dimii

beyhan hangi yayladasın bilmem ama sunturas ta benim için alabalık yesene ben ayvagediği gözne soğucak taraflarını görmüştüm 1 ay kadar önce arkadaşlar soğucağa 1 geceliğine götürmişlerdi benim için sende gezip görebilirsin

cnm cok sevındım bızde karacayla sabahtan berı bulusma ısını ayarlamaya calıyorduk ama olmuyordu bu hafta cok uzulmustuk senınle gorusemıcez dıye ...

ben kepırlıdeyım beklerım orayada bende yılardır yayla gezdıgım ıcın mersının hemen hemen butun yayalarını bılırım ewet sunturasın alabalıgı guzle gecenhafta ordaydık yedık.bıgun kısmet olursa hep beraber gıderız..

aslında buhafta aksılı olmasaydı tarsusta bır arkadasımının dugunu vardı ona bıle gıdemıcem yoksa senıde gorurduk ..ben lıseyı tarsusta okudum o yoları 4 yıl gıtgel yaptık....

Devkule ve Asu ilginiz için çok teşekkürler..Hurmayı da, cevizli tahinli kekide deneyeceğim..Yeter ki birşeyler yesin oğlum..

Devkule, canım ya, sen 27 eylül diyorsun ya, ben sanki eylüldeymişiz gibi pazartesi diyorum Kısacası ayları karıştırdım ben..Madem daha burdasın, tabiki görüşürüz..Muhakkak ayarlarız birşeyler..

bu ayları bende çok karıştırırım hatta dedim cidden pazartesimi gidiyorum hemen parmak hesabı ay saydım yaaaa

cnm gelecek olursanız önceden haberim olsun bu hafta ben köydeyim babaannede yani hemen çarşıya gidsecek araç bulamam tarsusa gelirseniz tarsu avm bana uyar çocuklarla sıcakta dolaşmamış oluruz bende mersine araba ile gelen arkadaş bulursam gelmeye çalışırım forum da size uyar galiba gerçi ben oraya gitmiştim ama tek değildim ve o gün çok gezdiğimiz için yolunu da hatırlamıyorum istasyona çok uzakmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…