- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.521
KIslar dokuz aylık bebeklerin gece beslenmesini kesmek gerekirmiş.. Ben koyamıyorum benim minik zaten zayıf birde meme bağımlısı ise de başlayacağın ördeğimden daha iyi olur gecede 6-7 kez kalkmaz belki.. Kafam karışık soz gece beslenmesi konusunda ne düşünüyorsunuz..
canım ben de istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ya. Çalışan annelerin bunu başarması daha zor gibi, zaten gün boyu evde yokuz, çocuk özlüyor bir de benim oğlum biberon almadığı için devam sütü ve sağdığım anne sütünü ben yokken içmiyor, ben gelene kadar sadece ek gıdalarla durmuş oluyor, haliyle gün boyu iyi beslenemediği için gece sık sık kalkıp emiyor az az, hoş evde olsam da gözü açıkken emmediği için gene böyle olacaktı. bir de günde en az 500 ml süt içmeleri gerekiyor diyorlarya uzmanlar benimki anca bu gece takviyeleri ile o kadar içiyordur. bir de bu aralar iyice sık kalkmaya başladı,7*8 kez pestilim çıkmış olarak işe gidiyorum
Kızlar merhaba! Ay uzun uzun upuzun bi aradan sonra nihayet yazabiliyorum. Tercihler bitti şükür ama bizim İzmir'e taşınma olayı eşimin işi dolayısıyla yattı gibi. Ben de işyerimle sözleşme tazeledim mecburen. Biraz sıkıntılı günler geçirdik, haliizi hatrınızı soramadım. Şimdi iyiyiz ama. Sonuç olarak Bodrum'da kalakaldıkOlsun, huzurumuz, sağlığımız yerinde olsun da... Sizler nasılsınız? Geçmişi okuyamadım, yarın bakıcam. Bi yaramazlık yok inşallah? Benim tembel kızım iki haftadır emeklemeye başladı çok şükür Bugün de kimse görmeden merdivenlere gitmiş kaşla göz arasında, elini attığı gibi ağzını çarpmış. Ağlamasına koştuk. Bişey olmamış Allah'tan; sadece dudak biraz şişmiş, kan oturmuş ama ben çıldırdım resmen görünce. Allah hepsini korusun. Bir de birkaç kelime ile konuşma denemelerimiz var; anniii, gel gel, mama gibi. Bizde gelişmeler böyle. Bu arada Bodrum'a gelen olursa görüşmek isterim çok çok. Öpüyorum hepinizi, en çok da meleklerinizi
senemgy tekrar merhaba, özlemiştim seni merak ediyordum yazdığın iyi oldu. Hakkınızda hayırlısı olsun
Kızlar, size birşey danışacağım..
Benim oğlum bu aralar neredeyse sadece meyve ve yoğurt yiyor, o kadar..Sağlık ocağında en son 8.750 gram çıktı ama dün kendim tarttığım vakit 8 kilo 600 gramdı..Gerçi ne derece sağlıklı bir ölçüm oldu bilemeyeceğim ama ben zaten kilo almadığını anlıyorum..Yemek yememesine canım çok sıkılıyor..Bir de üstüne üstlük aşırı hareketli bir çocuk, yediği de yanıyor belli ki..
senemgy, "atom bombası" diye bir tarif vermişti..Bir onu yiyor..O çok hoş bir tarifti..Hem çok faydalı hem de yemesi kolay..Malum, hala daha dişimiz yok..
Sizlerden ricam eğer bu tip tarifler biliyorsanız benimle paylaşmanız..Şu aralar ne denediysem bir sonuç alamadım çünkü
canım yemeyen çocuk zor oluyor uykusu düzeni de olmuyor malesef, bir de bizimkiler kıpır kıpır bağırsakları da çok çalışıyor benimkinin nasıl kilo tutsunlar. Önceden yoğurt sevmeyen oğlum yoğrda düştü tabi meyve suyunada, anladım ki sıcaklarda en çok bunlar rahatlatıyor, sizde mersindesiniz, ne yapsın çocuk serinlemesi lazım
cnm bnm kız da oyle bı kac gndr/bnde simdi cevzlı tahinli kek verdm fırına bakalm onu begenecek mi
canım merhaba, bayramda görüşmek kısmet olmadı artık sen ankaraya gelince görüşürüz. Bu arada bu tarifleri de bizle paylaş
bu arada bana bi haller oldu, evde ne kadar bayramdan kalan şeker çikolata varsa yiyorum, biri bana