2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

olur tabi canım edibe geliyo istanbula o zaman sen de gel olurmu::?

tamam canım akşam bilemiyorumda ama hafta sonu inşşallah buluşabiliriz arkadaşlar istanbul avrupa yakasında olanlar hadi sizlerde gelinnn

Oğlum bu aralar sürekli ayakta durmak istiyor..Kitaplığa veya balkon demirine tutunup uzunca bir süre desteksiz ayakta durabiliyor..Sıralıyor..Oyuncak sepetine tutunup ayağa kalmaya çalışıyor..Ellerinden tutunca adım da atıyor..Çok tatlı görünüyor ayaktayken

Bir de alkışlamayı öğrendik..Hatta ara sıra coşuyor, durup dururken de alkışlıyor Yalnız çok uğraşmama rağmen el sallamayı öğrenmedi henüz..Belki de vedalardan hoşlanmıyordur diyorum

Dün gece Edibe'nin geçen gün bahsettiği gibi kabus gördü sanıyorum..Birden bağırmaya başladı "enne enne" diye..Ya da aşağı yukarı böyle birşey bağırdı..bilemiyorum..Hemen kucağıma aldım, su verdim, babası da biraz gezdirdi evin içinde..Neyse ki çabuk sakinledi, tekrar daldı uykuya..

Bizden birkaç gelişmeyi sizlerle paylaşayım dedim

kızlar benim kız iki gündür ateşler içinde yanıyor üst dişlerini çıkarıyor diye düşünüyoruz ama onunla birlikte bu el ayak ağız hastalığı da var mı anlayamadık umarım yoktur minik minik sivilceler çıktı da ellerinde sanırım öyle bişey değilmiş hiç bi şey de yemiyor çok canım sıkılıyor kaç günde çıkar bir diş yaaa gerçi ikisi de bembeyaz ve uçları görünüyor az kaldı salya sümük mızır mızırdolaşıyor evde yavrucum hafta sonu havuza gidecektik kaldı öyle aman iyileşsin de kızım gideriz sonra

kızlar biz bu arada bu ilaç meselesini doktorumuza sorduk öyle haberler yayınlandı fakat bizlere hiçhaber gelmedi yani önce bize gelmesi gerekirdi medyadan önce falan dedi biz kulanmaya devam edelim dedi çok güzel açıklamalar da yaptı valla ben kandım doktora devam ediyorum kullanmaya haberleri de izlememiştim herkes bıraktı mı sizlertam olarak ne duymuştunuz izleyen birisi yazsa buraya

geçmiş olsun canım bebişe bulaşmadı inşallah:2:

yok canım bulaşmadı gibi
biraz burnu aktı ama geçti oda
gribim çok ağır değildi ama belimde tutulunca çok zor oldu benim için
tam geçiyo derken bugünde regl ağrısıyla cebelleştim
2güne kalmaz turp gibi olmayı ümit ediyorum

üstteki ilk iki dişte beyzada çok ateşlendi canım
enfeksiyona da açık oluyolar bu diş çıkarma dönemlerinde çok dikkat et canım
çok geçmiş olsun kuzucuğa

bugun kızım ıkı mınık, yavru alabalık yedıııııııı

dedesi ta alabalık cıftlıgınden getırdıııı

ben de şimdi okudum geçmiş olsun canım
sağol bu arada inşallah geçer en kısa sürede valla keşke ben hasta olsaydım diye dua ediyorum çocuk hasta olunca çok zor oluyor ben olsam hiç değilse annem bakar ben sadece emziririm yine zor olur tabi ama kızıma da kıyamıyorum(hamileyken de bebişi karnımda hıçkırık tutardı ben kızımdan alsın da babasına versin hıçkırığı derdim eşim de bana garezin ne be niye sana vermiyor da bana veriyor derdi ben de e bana da gelse yine karnımda olduğu için bebek etkilencek en iyisi sana versin derdi)

canım bal kabağını neden zor bulacaksın şuan yetişiyor biz tatlıyıda yeni yetişmiş kabaktan yapmıştık

canmcm sıızn oralarda cıkmıs olabılır ama ankaraya gelene kadarrrr

senemn onerdgı pınar anımın sıtesıne bende maıl gonderdm bakalım ılgımı ceken bır sey sıpars edebılecekmıyımmmm:26:

bugun kızım ıkı mınık, yavru alabalık yedıııııııı

dedesi ta alabalık cıftlıgınden getırdıııı

afferin kuşa benim kız da ilk alabalığını rize de yemişti tamamen organik tutulduğu anda yedi diyebilirim yani orda bir büyük balık yiyordu burda yarım balık zor yediriyorum

ushaaaaaaaaaaa

canmcm gecmıs olsn ben kacırmısım hastalandıgını

sağolun kızlar geçiyo yavaş yavaş

bebişler hasta olunca berbat hissediyo insan
beyza 4,5-5 aylık falandı bronşiyolit teşhisiyle 1gün hastanede yatmıştık ozaman mahvolmuştum ben
elinde serum göğsünde hırıltı elimden gelen birşey yok
sürekli panik halindeydim ya tıkanırsa diye
çok kötüydü çoook
ondan sonra biraz daha sakin yaklaşabilmeye başladım hastalıklarına
ama yinede o hasta olacağına ben olayım daha iyi

afferin kuşa benim kız da ilk alabalığını rize de yemişti tamamen organik tutulduğu anda yedi diyebilirim yani orda bir büyük balık yiyordu burda yarım balık zor yediriyorum

tabı canm taze balık her zaman daha ıyıdır. hele bızım ankarada hıccc taze balık bulamıyorm nedense. denızlerden ankaraya gelene kadarrrrrrrr kokusuyorlarrrrr valla

benm babam da cıftlık ve alabalık cıftlıgı acmayı planlıyor. proje falan hersey hazırr. hemde memlekette erzurumda kuracak. bız de tam gaz desteklıyorz. bızım kız ıcın de cok ıstah acıcı bır fıkır ve plan yanıııı

Canım, çok geçmiş olsun..Oğlum da böyle ateşler içinde yanmıştı, ellerinde, kollarında, bacaklarında isilik gibi kırmızı döküntüler olmuştu..İnsan "ona birşey olacağına bana olsun" diyor ama elinden de birşey gelmiyor işte..İnşallah sebebi diştir de çıkar çıkmaz iyileşir kızın..İştahı da bir an önce yerine gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…