- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.561
günaydın aslında tünaydın da diyebiliriz
çok az okuyabildim geçmişten bayramda hiç giremedim eşim evde olunca girmek istemiyorum hep bilgisayar başında olmamdan sinir olur diye onunla vakit geçirmeye çalışıyorum son bir hafta kaldı okulların açılmasına sonra işe başlıcaz üff çok sıkıcıııı ama bi yandan da başlasa da düzene oturtsak diyorum
kızlar ben iki aydır doktora götürmedim çocuğu bu ay da tam gitcektik doktor izindeymiş bayramla birleştirdi herhalde kızımın gelişimini boyunu kilosunu merak ediyorum ben tartıyorum 8 kilo geliyor evde ama evdeki tartı bebeği ne kadar tartabilir koltuklarda sürtünüyoruz artık yürütece koydum pek memnun olmadı istediği gibi döndüremiyor ya kendini sinirleniyor ama ileriye dümdüz gidiyor takıldığı zaman kızıyor zaten yakında yürür herhalde çok fazla ayaklanıyor ufacık yerlerden tutunarak ayakta durmaya çalışıyor aman neyse biraz okuym da tekrar bişeyler yazarım yaaa bu arada şu buluşanları çoooook kıskanıyorum yok mu istanbul avrupa yakasında oturanlar biz de buluşsak
Canim benim Ozel mesaj hakkım yok daha..aldım mesajini ama dönemedi, sana..
En kısa zamanda seni direk aricam tamam mı..
14 Eylül cuma gunü geliyoruz..cuma aksam iniyorum Atatürk e..istediğin yerde bulunabiliriz tabiki.aksam yemeğinden sonra oturur kahvelerimizi iceriz..o vakit sana uygun mü..Cumartesi pazar olsun dersen o vakit yaklaşsın telefonda kesinleştirelim tamam mı..
olleyyyy seni ve minigini gorucem sonunda..ben de cok merak ediyorum
olur tabi canım edibe geliyo istanbula o zaman sen de gel olurmu::?
tamam canım akşam bilemiyorumda ama hafta sonu inşşallah buluşabiliriz arkadaşlar istanbul avrupa yakasında olanlar hadi sizlerde gelinnn
Merhaba annecikler :))) oğlum bugün gündü 30 ve 20 dakika olmak üzere iki parça uyudu gece 11 e kadar uyumadı :) neyseki uyuyor şimdi...gece cayı deneyimimi paylaşmak istedim.. Dün gece kullandım bir gece once saat bası kalkan bebeği dün gece uç saat kesintisiz uyudu uç saat ara ile kalktı ...Çay babaylar etkili... Bugün oğlumun sag üst damağında çizik gördüm sanırım üst dış patlıyor buzun son günlerdeki sık uyanma sebebi umarım düstur ve çıkınca gecer...yemek konusunda bizimki az yiyor ve dişlerini kitliyor ama ven her tadı tatmasını istediğinden her seyden azda olsa veriyorum...dış ve sıcak havalar yapıyor cok istemezse ısrarcı olmamak lazım bence kısa düzelirler insllah[/QUOT
cnm benm kız da gece uykuları oyle bı kac gundur. sureklı uyanıp duruyor. valla gorunurde diş falan da yokkk. ben de su gece cayını denesem mı acaba? içeriği nasıldır kı? bilemedm yanıııııı:44:
ben de yemedgı gunler ısrarcı olmuyorm ertesı gun guzlce yıyor yemeklerınısana katılıyorm bu konuda canm...
geçmiş olsun canım bebişe bulaşmadı inşallah:2:
kızlar benim kız iki gündür ateşler içinde yanıyor üst dişlerini çıkarıyor diye düşünüyoruz ama onunla birlikte bu el ayak ağız hastalığı da var mı anlayamadık umarım yoktur minik minik sivilceler çıktı da ellerinde sanırım öyle bişey değilmiş hiç bi şey de yemiyor çok canım sıkılıyor kaç günde çıkar bir diş yaaa gerçi ikisi de bembeyaz ve uçları görünüyor az kaldı salya sümük mızır mızırdolaşıyor evde yavrucum hafta sonu havuza gidecektik kaldı öyle aman iyileşsin de kızım gideriz sonra
yok canım bulaşmadı gibi
biraz burnu aktı ama geçti oda
gribim çok ağır değildi ama belimde tutulunca çok zor oldu benim için
tam geçiyo derken bugünde regl ağrısıyla cebelleştim
2güne kalmaz turp gibi olmayı ümit ediyorum
üstteki ilk iki dişte beyzada çok ateşlendi canım
enfeksiyona da açık oluyolar bu diş çıkarma dönemlerinde çok dikkat et canım
çok geçmiş olsun kuzucuğa
canım bal kabağını neden zor bulacaksın şuan yetişiyor biz tatlıyıda yeni yetişmiş kabaktan yapmıştık
bugun kızım ıkı mınık, yavru alabalık yedıııııııı
dedesi ta alabalık cıftlıgınden getırdıııı
ushaaaaaaaaaaa
canmcm gecmıs olsn ben kacırmısım hastalandıgını
ben de şimdi okudum geçmiş olsun canım
sağol bu arada inşallah geçer en kısa sürede valla keşke ben hasta olsaydım diye dua ediyorum çocuk hasta olunca çok zor oluyor ben olsam hiç değilse annem bakar ben sadece emziririm yine zor olur tabi ama kızıma da kıyamıyorum(hamileyken de bebişi karnımda hıçkırık tutardı ben kızımdan alsın da babasına versin hıçkırığı derdim eşim de bana garezin ne be niye sana vermiyor da bana veriyor derdi ben de e bana da gelse yine karnımda olduğu için bebek etkilencek en iyisi sana versin derdi)
afferin kuşa benim kız da ilk alabalığını rize de yemişti tamamen organik tutulduğu anda yedi diyebilirim yani orda bir büyük balık yiyordu burda yarım balık zor yediriyorum
kızlar benim kız iki gündür ateşler içinde yanıyor üst dişlerini çıkarıyor diye düşünüyoruz ama onunla birlikte bu el ayak ağız hastalığı da var mı anlayamadık umarım yoktur minik minik sivilceler çıktı da ellerinde sanırım öyle bişey değilmiş hiç bi şey de yemiyor çok canım sıkılıyor kaç günde çıkar bir diş yaaa gerçi ikisi de bembeyaz ve uçları görünüyor az kaldı salya sümük mızır mızırdolaşıyor evde yavrucum hafta sonu havuza gidecektik kaldı öyle aman iyileşsin de kızım gideriz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?