2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Usha, canım çok geçmiş olsun..Bazen başladı mı böyle arka arkaya geliyor işte Ben de eminim bir kaç güne kalmaz turp gibi olacağına

kızlar iyi geceler yine bütün kızlar toplandık olmuş sizi sizi uyuttunuz bebeleri koştunuz buraya benim gibi, ama yarın iş var sizin kadar uzun kalamam herhalde, uykucu tavuğun yatma saati çoktan geçti

ya ben bu haftasonu hiç bişey anlamadım canım çıktı bebeyle, zaten babası yok ablası da yoktu bu haftasonu kaldık mı başbaşa, balkondaki detarjanı dökmesinden tutunda, mutfakta şekerlikteki toz şekerin yerde olmasına kadar daha bi sürü bi sürü minik minik iş çıkardı benim yaramaz oğlum (ben de kime anlatıyosam işte sizinkiler ne yapıyorsa üç aşağı beş yukarı aynısı, sızlanacak kimse yok yanım da bari size sızlanayım) karacanın oğlu gibi benimki de ayağa kalkıyor vi sıralıyarak seri gidiyor desteksiz kendi tutuna tutuna artık emekleme out sıralama in bizim evde tabi peşinde de anası takipte yoruldum valla dök topla dök topla, kızım da ne çok işe yarıyormuş, bebek pışpışlayacak birilerinin evde olması çok iyi bişeymiş ya, koca, çocuk, anne, kayınvalide vs vs yeterki birileri yanında dursun azcık, wc ye bile park yatağının içine koyup gidebiliyorum o orda bağrış cağrış park yatağı tavaf ederken işte yine çok çok seviyorum oğlumu bi sevimliki tıpkı sizinkiler gibi

bir de bu aralar acayip yürümeye başladım bebek arabasında da oğlum vın vın kilometrelerce evde olsam kafayı yiycem çünki

sabah da bakıcımız gelir gelmez oğlanı teslim edip hemen çıktığım için duş, ütü vs son dakikaya bırakamıyorum akşamdan hepsini yapıyorum, gerçi daha ütü yapmadım, sahi ben yarın ne giycem ya aman, hiç bişeyim yok sanki benim

bu arada, KARACA bebişine kocaman bi ve seninkiyle benimki yarışıyorlar herhalde aceleleri neyse

ASU balıklar yarasın minik öyküye hala kızım öykü sayıklıyor anne ne tatlıydı ya diye

DENİS yine bekleriz

GAMZE nerdesin, tam dün yakalıyodum yok oldun okus pokus geri gel:87:

NEHİRADA canım geçmiş olsun, benim oğlumun 4 dişi var şimdi hepsi çıkarken aynı belirtileri verdiler

o zaman diştir kesin diyerek kendi kendime de moral veriyorum son zamanlarda karşılaştığım valla zayıf olması daha diyorum kendi kendime ama ne bilim boy ölçüşür gibi davranıyor insanlar sende kaptırıveriyorsun kendini kızı olanların kilolarını merak ediyorum bilenler yazarsa çoook sevineceğim cuma doktora götürdük doktorda 8 600 olması gerekiyordu ama 8 250 dedi ama çok problem değil diş sıkıntısı da çekmiş ve çok yakında da çekecek eli kulağında dedi ben de dedimki öyle kilo aldıracak şeyler yedirmiyorum sağlıklı şeyler yedirmeye çalışıyorum muhallebi falan vermiyorum hazır mama vermiyorum meyve dediii şeftaliyi çok seviyor ama ben herşeyi veriyorum dedim kadın güldü sen çocuğa perhiz yaptırıyorsun şeftali de perhiz meyvesi dedi üzüm karpuz onlar kilo aldırırmış:) ama gayet memnundu bu davranışımdan da yaa ben yine de merak ediyorum şimdi diş yüzünden de hiç bişey yemiyor çok canım sıkıldı iştahı da çok yerindeydi yavrumun üfff

haklısın bizde daha kabak sertleşmeden yapmıştık yetişmesi çok yakın 10 güne kadar pazarlarda olur muhtemelen ben oğlana özel çorba yapmıyorum her öğün ne çıkarsa yemekte yiyor sofra kalabalık olsun istiyor tek yedirdiğimde yemiyor sabah uyuduğu için tek yemek zorunda kaldı ilk verdim ağzını kitledi kaldırdım sonra tekrar denedim yemedi yine kaldırdım en son kendi memmmm deyince verdim kitledi ağzına alsın diye eline küçük bir parça peynir verdim hatta kendi elimden aldı ağzına götürdü ve sonrası geldi ağzına kaşıkla değilde elimle verdiğim kahvaltısını yedi çay kaşığı kadarı kaldı kendim yedim yarım saat sonra tarladan gelen halaları ve kuzeniyle oturup kalabalıkta tekrar yedi çocuklarımız fena huy edinmiş ben nerde herzaman kalabalık insan bulacaksam
bu arada herkes toplanmış sohbet edeceksiniz ama benim çok uykum var dün gece geç yattım 6 da kalkılıyor burda şimdi ben yatar gerçi kimse bana kalk demiyor ama inek motor sesinden ve ayıp olmaması adına uyunmuyor

iyi geceler ben yatar

iyi geceler tatlı rüyalar
sana bol inek sesli geceler canım

kemece, canım ya, erkek bebekler kızlara nazaran daha geç yürürler demişlerdi bana ama bizim oğlanlar aceleci çıktı dediğin gibi Öyle bir gayretli ki bilemezsin..Oturtmaya çalıştığımız vakit çok bozuluyor..Sürekli hareket halinde..Yemek yedirmeye çalışırken üstüme tırmanıyor, nereye varmak istiyorsa artık
Sürekli gözüm üstünde..Kaşla göz arasında fırlıyor çünkü..Ama gerçekten de evlat sevgisi bambaşka birşeymiş

nehirada, bence kızının kilosu iyi..Benim oğlumda aşağı yukarı o civar ..Bende sürekli şeftali veriyordum seviyor diye, demek perhiz meyvesiymiş o :44:Yalnız hastalık sonrası oğlumun iştahı iyice kaybolmuştu..Yerine gelmesi biraz zaman isteyebiliyor..O dönem daha çok sıvı şeyler vermiştim..Umarım kızının iştahı çabucak yerine gelir..Hani derler ya "çocuğumun hasta olduğuna değil, huyunu değiştirdiğine yanarım"..Böyle işte..

Son düzenleme:

aynı canım sürekli bir tırmanma hali babasıyla hergün msn den görüntülü konuşuyoruz güya oğlan bi dk sabit durmuyor ki babası görsün ekranda, çok komik ya kıkırık bide sürekli üstünde gözüm benim de ama bugün mesela benim gördüğüm ve hesapladığım 3 kere falan parkeye kafayı çarptı, ben de tepkilerimi kontrol etmeye çalışıyoruz bunlar biz nasıl davranırsak pekiştiriyorlar çünki, baktım ciddi bişi yok hiç oralı olmamış gibi yapıyorum popoyu kaldırıyor devam yürüyüşe ev parkurunda yalnız bebe bugün fiskos sehbasının altındaki kata oturmaya çalıştı baya baya fiskos yıkıldı üstündekilerle allahtan kafasına gelmedi. Bir de evdeki herşey yerli yerinde duruyor bizim kızımı alıştırmıştım, inşallah buda alışır diye umut ediyorum nasıl olacak bilmiyorum ama gidip gidip günde 50 kez masa örtüsünü çekip altında cebelleşiyor gülerek

NEHİRADA valla ben de hep şeftali veriyorum, elma ve armut bunları en çok seviyor hatta şeftali daha çok, hiç bilmiyordum. Ya insan hastayken ne vereceğini şaşırıyor yesinlerde kalorisiz olsun napalım diyorum ve bol sıvı ile besliyorum zaten iştahsızlar elimizden geldiğince doyurucu yedirmeye çalışacağız bol kalorili ama yemezse napalım bari şeftali yesin diyorum, allah sana da kolaylık versin

aynı canım sürekli bir tırmanma hali babasıyla hergün msn den görüntülü konuşuyoruz güya oğlan bi dk sabit durmuyor ki babası görsün ekranda, çok komik ya kıkırık bide sürekli üstünde gözüm benim de ama bugün mesela benim gördüğüm ve hesapladığım 3 kere falan parkeye kafayı çarptı, ben de tepkilerimi kontrol etmeye çalışıyoruz bunlar biz nasıl davranırsak pekiştiriyorlar çünki, baktım ciddi bişi yok hiç oralı olmamış gibi yapıyorum popoyu kaldırıyor devam yürüyüşe ev parkurunda yalnız bebe bugün fiskos sehbasının altındaki kata oturmaya çalıştı baya baya fiskos yıkıldı üstündekilerle allahtan kafasına gelmedi. Bir de evdeki herşey yerli yerinde duruyor bizim kızımı alıştırmıştım, inşallah buda alışır diye umut ediyorum nasıl olacak bilmiyorum ama gidip gidip günde 50 kez masa örtüsünü çekip altında cebelleşiyor gülerek

NEHİRADA valla ben de hep şeftali veriyorum, elma ve armut bunları en çok seviyor hatta şeftali daha çok, hiç bilmiyordum. Ya insan hastayken ne vereceğini şaşırıyor yesinlerde kalorisiz olsun napalım diyorum ve bol sıvı ile besliyorum zaten iştahsızlar elimizden geldiğince doyurucu yedirmeye çalışacağız bol kalorili ama yemezse napalım bari şeftali yesin diyorum, allah sana da kolaylık versin

Emiriiiiin dişi çıktııııııııııııııı... öle mutluyum kii...
şu diş buğdayı nedir, nasıl yapılır.. ne o mevlüt gibi bişi mi, parti gibi mi? bende yapacaam.. gerçi pek memnun deil, kimdi o yapan çok kötü mü geçmiş nolmuş anlamadım çabuk çabuk bektım da geçmişe.. nese anlatın bana da bende öğreneyim nasıl yapılıyo.. bende yapacaam..
usha geçmiş olsun..

bide şu bizim misafir ufaklıkla ilgili yazdığım yazı yanlış anlaşılmış sanırsam.. ona büyük gibi davranmaktan değil, insan gibi davranmaktan bahsetmeye çalışmıştım.. kimse onun varlığından memnun olup iki kelime dahi konuşmuyormuş onunla.. yani kızla muhattap olan yok.. neysee, öle işte
uzun uzun okuyamadım geçmişi ama, şimdi çıkmam lazım.. yine çook yoğunum bu aralar.. bi rahatlayamadım yaa. valla sizinle rahat rahat uzun uzuun sohbet etmeyi özledim yaw.. neyse, öpüldünüz şimdilik..

ben de edibe gibi, size bi şarkının sözlerini yollayayım ve çıkayım...

bir bakış baktın
kalbimi yaktın
aşkın kemendini boynuma takdın
bahçende gülün,
kapında kölen olmaya razıyım sevgilim
canım feda senin yoluna
günahlarında benim boynuma
çıkalım seninle bağdat yoluna...
...........................................

benim gibi kocası uzakta olan, yada yanında olup da her daim özleyenlere gelsin bu şarkı

ya bı sey sorıyım sızeeeee arkaadaslar
benm kızı nerdeyse bır aydır parka gotryrm
parkı gorunce kendnden gecyr bı gorsenz
adeta kollarımızdan fırlıyor parka ulasmak ıcın
bı kı sallıyoz cook da guzel tutuyor salıncagn ıplerını
sonra almaya calısıyoz gelmıyor cımcme sııkı sıkı sarlıyor salıncaga

sız de gotryrmusunuz bebelerınızı???

yada evıne salıncak kuran varmı???

Selamm
Eve yeni geldik..
usha cim cok cok gecmis olsun
nehir ada size de.. Onemli bisey değildir umarim
kemece arkadasiz artik ))
senem aldim telini. Donucem sana..
telefonlasmkiz gereken arkadaslar komedi ama şarj aletimi Antalya da unutmusum. Bugun yeni alırsam sizleri aticam.

Bi arkadasın dısı çıkmıştı sanırım bı arkadasın da yürüyordu.kimlerdi hatirlayamiuorum. Onemli olan guzel seyler olması.. O bebekleri tebrik ediyoruz..
gorusmek dileğiyle..
fotolari en kısa zamanda yollarim Kemece

Herkese günaydın ve iyi haftalar

Tuğba, oğlunun dişini tebrik ederim Bu arada yanılıyor muyum bilmem ama sanırım tek dişi çıkmayan kasım bebeği benim oğlum..Gerçi hep konuşuldu "diş çıkarma olayı" genetik diye..O zaman oğlumun bir yaşına kadar dişinin çıkmaması normal olacaktır..
Yine de insan bekliyor tabi çıkmasını..Oysa ki henüz belirti bile yok bizde..

Asu, canım biz eve salıncak kurduk..Sallanırken hem eğleniyor, hem de uyuyor bazen Ben aldığımıza memnunum..3-4 yaşına kadar kullanabileceğimizi söylediler..En azından bir şekilde oyalanmış oluyor işte..

gunaydın kızlar ve kuzucukları
bu ferrum olayını ben burda hıc duymadım dr hergıttıgımdede kullanıomusun dıe zsorarlar sıksık am aben cok duzenlı kullanmam genelde unuturum bana da mantıklı gelıo aslında rahatsızlıgı yoksa nıe ılaca yuklneılsınkı normalde zaten kolay kolay cok sıddetlenmedıgı suraca ılac kullandırmıyorum ogluma bıde kendı kendıne yenmesını ıstıom mıkrobu devamlı destek alarak mıkrobu oldurmesın bagıklıgı kuvvetlensın yanı benım mantıgım ole ben kendımde kolay kolay hıc ılac kullanmam cok sınıra geleckkı ılaca baslıyım oda en ufak bı ıyılesme belırtıısnde bırakıım dogal yontemle atlatmak en mantıklısın o kımyasallrın yarrarı oldugu kadar zararrı da vardır bence..

ewet severdım dedım ya eskıden daha guzle seyler yapıyordum ama ogluma yapamadım buzamana kadar hep hevesımı kıran bıseyler oldu dıe bu bugdaydada pastasından dıs kuarbıyelrıne buzdolabı susulerıne kadar herseyı ayrıntısına kadar dusundum annemlerın yayalarında tersta yaptım terası suusledım bolunlar gırıs yolu dogum gunu gıbı oldu baya ozendım..baya kosturdum ama gel gorkı ne bı kuarn okundu bı dua bıle edılmedı ne mesle secımı yapıldı ne basından asagı bugday atıldı hıcbısey olamdı sadece sınır olunmaklar kalındı herkes gıttıkten sonara aksam bız kendı aramızda meslek secımını yaptık hatta kemaraya bıle alınmadı cok kosturan kardesımın hatta anenmın bıle fotosu yok..

ıyı tarafını gostermedıler oglum cok aglattılar mıncıklamaktan ogun hıc uyumadı yemeklerını bıle yemedı ac gezdı mızmızlıgı ustundeydı..
esımın tarafı harıc dıgerler mısafırlerın cok memnun kaldılar herseyı cok begendıler ama kayınvalıde herkesın huzurunu kacırdı erkenden kalktı mısafırlerım bıtek onlar cok gec gıttıler
ama bu son oldu bıdaha asla bole bıseye kalkısmıcam yanı kayınvalıde gıllerler
dogun gununu oglumun kendı arkadaş cevremle yapacam resmen 2 gun bas agrısı cektım halada sınırlenıom aklıma geldıkçe

canım özel yazabilmem için beklemem gerekti. seni kaçırmak istemedim. yazdıklarına katılıyorum. o arkadaş hakkında yani.. neyse. nasılsın?

Beyhancığım, daha önce de söyeldiğim gibi bu derece emek verip özendiğin bir günün bu derece gergin geçmesine gerçekten çok üzüldüm..Kendimi senin yerine koyuyorum da..Ben de olsam çok üzülür ve sinirlenirdim..Çok haklısın..Umarım gönlüne göre bir doğumgünü yapmak kısmet olur..Bakarsın bende oğlumu alır gelirim Artık daha fazla düşünüp üzme kendini..Her zaman derim, yapan kendine yapar..Sen moralini bozma artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…