- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.581
Merhaba annecikler :))) oğlum bugün gündü 30 ve 20 dakika olmak üzere iki parça uyudu gece 11 e kadar uyumadı :) neyseki uyuyor şimdi...gece cayı deneyimimi paylaşmak istedim.. Dün gece kullandım bir gece once saat bası kalkan bebeği dün gece uç saat kesintisiz uyudu uç saat ara ile kalktı ...Çay babaylar etkili... Bugün oğlumun sag üst damağında çizik gördüm sanırım üst dış patlıyor buzun son günlerdeki sık uyanma sebebi umarım düstur ve çıkınca gecer...yemek konusunda bizimki az yiyor ve dişlerini kitliyor ama ven her tadı tatmasını istediğinden her seyden azda olsa veriyorum...dış ve sıcak havalar yapıyor cok istemezse ısrarcı olmamak lazım bence kısa düzelirler insllah[/QUOT
cnm benm kız da gece uykuları oyle bı kac gundur. sureklı uyanıp duruyor. valla gorunurde diş falan da yokkk. ben de su gece cayını denesem mı acaba? içeriği nasıldır kı? bilemedm yanıııııı:44:
ben de yemedgı gunler ısrarcı olmuyorm ertesı gun guzlce yıyor yemeklerınısana katılıyorm bu konuda canm...
Canım, bu çayın içeriği tamamen bitkisel..Rezene, papatya, anason, nane ve melisa var içinde..Ebe bana "yatmadan önce yarım veya bir çay bardağı verebilirsin" demişti ama denemedim ben..Bu aralar uykularımız fena değil çünkü..Uyanıyor ama çabuk uyuyor..
Yeme konusunda bende ısrarcı olmak istemiyorum ama birşey yemediği vakit canım sıkılıyor işte..Değişik tarifler denemeye devam edeceğim..İlla yoğurt ve meyve dışında severek yiyeceği birşeyler olacaktır
Canım, çok geçmiş olsun..Oğlum da böyle ateşler içinde yanmıştı, ellerinde, kollarında, bacaklarında isilik gibi kırmızı döküntüler olmuştu..İnsan "ona birşey olacağına bana olsun" diyor ama elinden de birşey gelmiyor işte..İnşallah sebebi diştir de çıkar çıkmaz iyileşir kızın..İştahı da bir an önce yerine gelir..
canmcm sıızn oralarda cıkmıs olabılır ama ankaraya gelene kadarrrr
senemn onerdgı pınar anımın sıtesıne bende maıl gonderdm bakalım ılgımı ceken bır sey sıpars edebılecekmıyımmmm:26:
haklısın bizde daha kabak sertleşmeden yapmıştık yetişmesi çok yakın 10 güne kadar pazarlarda olur muhtemelen ben oğlana özel çorba yapmıyorum her öğün ne çıkarsa yemekte yiyor sofra kalabalık olsun istiyor tek yedirdiğimde yemiyor sabah uyuduğu için tek yemek zorunda kaldı ilk verdim ağzını kitledi kaldırdım sonra tekrar denedim yemedi yine kaldırdım en son kendi memmmm deyince verdim kitledi ağzına alsın diye eline küçük bir parça peynir verdim hatta kendi elimden aldı ağzına götürdü ve sonrası geldi ağzına kaşıkla değilde elimle verdiğim kahvaltısını yedi çay kaşığı kadarı kaldı kendim yedim yarım saat sonra tarladan gelen halaları ve kuzeniyle oturup kalabalıkta tekrar yedi çocuklarımız fena huy edinmişben nerde herzaman kalabalık insan bulacaksam
bu arada herkes toplanmış sohbet edeceksiniz ama benim çok uykum var dün gece geç yattım 6 da kalkılıyor burda şimdi ben yatar gerçi kimse bana kalk demiyor ama inek motor sesinden ve ayıp olmaması adına uyunmuyor
iyi geceler ben yatar
kemece, canım ya, erkek bebekler kızlara nazaran daha geç yürürler demişlerdi bana ama bizim oğlanlar aceleci çıktı dediğin gibiÖyle bir gayretli ki bilemezsin..Oturtmaya çalıştığımız vakit çok bozuluyor..Sürekli hareket halinde..Yemek yedirmeye çalışırken üstüme tırmanıyor, nereye varmak istiyorsa artık
Sürekli gözüm üstünde..Kaşla göz arasında fırlıyor çünkü..Ama gerçekten de evlat sevgisi bambaşka birşeymiş
nehirada, bence kızının kilosu iyi..Benim oğlumda aşağı yukarı o civar ..Bende sürekli şeftali veriyordum seviyor diye, demek perhiz meyvesiymiş o :44:Yalnız hastalık sonrası oğlumun iştahı iyice kaybolmuştu..Yerine gelmesi biraz zaman isteyebiliyor..O dönem daha çok sıvı şeyler vermiştim..Umarım kızının iştahı çabucak yerine gelir..Hani derler ya "çocuğumun hasta olduğuna değil, huyunu değiştirdiğine yanarım"..Böyle işte..
benim kız uyandı kaçtım ben
kemece, canım ya, erkek bebekler kızlara nazaran daha geç yürürler demişlerdi bana ama bizim oğlanlar aceleci çıktı dediğin gibiÖyle bir gayretli ki bilemezsin..Oturtmaya çalıştığımız vakit çok bozuluyor..Sürekli hareket halinde..Yemek yedirmeye çalışırken üstüme tırmanıyor, nereye varmak istiyorsa artık
Sürekli gözüm üstünde..Kaşla göz arasında fırlıyor çünkü..Ama gerçekten de evlat sevgisi bambaşka birşeymiş
nehirada, bence kızının kilosu iyi..Benim oğlumda aşağı yukarı o civar ..Bende sürekli şeftali veriyordum seviyor diye, demek perhiz meyvesiymiş o :44:Yalnız hastalık sonrası oğlumun iştahı iyice kaybolmuştu..Yerine gelmesi biraz zaman isteyebiliyor..O dönem daha çok sıvı şeyler vermiştim..Umarım kızının iştahı çabucak yerine gelir..Hani derler ya "çocuğumun hasta olduğuna değil, huyunu değiştirdiğine yanarım"..Böyle işte..
beyhan25 diş buğdayınız hayırlı olsun canımsen organizasyon işini seviyorum yazmıştın, boş ver ne yaptınsa oğlun için yaptın, nacizane tavsiyem diğerlerine de kulaklarını tıka, çok da görüşme fazla muhabbetten maraz doğar
ben öyle organizasyon gerektiren işlere hiç kalkışmıyorum pestilim çıkıyor diye, anacığım sülalede, arkadaşlar da hepsi misafir ben ortalıkda hizmet etmekle geçiriyorum evde, yemek yada çaya davet ettiğimde dahi, zaten çalışan insanlarız öyle bol vaktimizde yok, ama çok isterdim ben de çocuklarım için özel günler ayarlamayı ama malesef yalnızken olmuyor
Beyhan, canım çok emek verdin, çok özendin, biliyorum..O sebepten de bu şekilde canını sıkmalarına gerçekten çok üzüldüm..Yine de iyi tarafından bakmaya çalış..Eminim misafirlerini gayet güzel ağırladın..Oğlun için özel birşey yapmış oldun..Daha fazla üzme kendini...
Fotoğrafları da görmek isterim tabi, müsait olunca yüklersin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?