- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #44.601
canım özel yazabilmem için beklemem gerekti. seni kaçırmak istemedim. yazdıklarına katılıyorum. o arkadaş hakkında yani.. neyse. nasılsın?
İyiyim canım, oğlum yemeğini yedi, uyudu..Hazır uyumuşken foruma bir bakayım dedim..Seni görünce de düşündüklerimi paylaşmak istedim..Sen de iyisindir umarım..
çok şükür canım... oğlumla oynaşıyoruz bir yandan... eşim kaynanamı küstürmüş yine. çağıracağım bize gelsin dertleşsin.. belki çıkarım o yüzden. ama şimdilik buradayım
Ben den cok guzel kaynana olur.. Vallahi.. Düşünmek bile istemem..Kıyamadın yine kaynanana
Gerçi ben de kimsenin kalbi kırılsın istemem, hele ki ana-oğulun arası hiç bozuk olmamalı..Malum, bizim de oğlumuz var ve bu dünyada ne ekersen onu biçiyorsun
Gerçi bizden kaynana olmaz, değil mi türkmengelinim?..
Ben den cok guzel kaynana olur.. Vallahi.. Düşünmek bile istemem..
Gözüm korktu senden
Beyhancığım, daha önce de söyeldiğim gibi bu derece emek verip özendiğin bir günün bu derece gergin geçmesine gerçekten çok üzüldüm..Kendimi senin yerine koyuyorum da..Ben de olsam çok üzülür ve sinirlenirdim..Çok haklısın..Umarım gönlüne göre bir doğumgünü yapmak kısmet olur..Bakarsın bende oğlumu alır gelirimArtık daha fazla düşünüp üzme kendini..Her zaman derim, yapan kendine yapar..Sen moralini bozma artık..[/QUOT
ne guzle olur cnm gelırsen eger bunu ınsallh ıstedıgım gıbı yaparım...
Dusunuyorum da... Oğlumun bı an olsun canını sikani var ya ..... Cümleyi tamamlamiyim en iyisi.....
Bu konuda kendimi eğitmem ve dizginlemem lazım hakikaten
kızlar benim kız iki gündür ateşler içinde yanıyor üst dişlerini çıkarıyor diye düşünüyoruz ama onunla birlikte bu el ayak ağız hastalığı da var mı anlayamadık umarım yoktur minik minik sivilceler çıktı da ellerinde sanırım öyle bişey değilmiş hiç bi şey de yemiyor çok canım sıkılıyor kaç günde çıkar bir diş yaaa gerçi ikisi de bembeyaz ve uçları görünüyor az kaldı salya sümük mızır mızırdolaşıyor evde yavrucum hafta sonu havuza gidecektik kaldı öyle aman iyileşsin de kızım gideriz sonra
ya bı sey sorıyım sızeeeee arkaadaslar
benm kızı nerdeyse bır aydır parka gotryrm
parkı gorunce kendnden gecyr bı gorsenz
adeta kollarımızdan fırlıyor parka ulasmak ıcın
bı kı sallıyoz cook da guzel tutuyor salıncagn ıplerını
sonra almaya calısıyoz gelmıyor cımcme sııkı sıkı sarlıyor salıncaga
sız de gotryrmusunuz bebelerınızı???
yada evıne salıncak kuran varmı???
Bu sabah iTibari ile 4 dişli bı kâhramanim var. Yine hic bı belirti vermeden ayni gece iki dis birden
Bu sabah iTibari ile 4 dişli bı kâhramanim var. Yine hic bı belirti vermeden ayni gece iki dis birden
günaydın herkeze. yok yok edibem artık söylemem lazım hayatım anan seni kadir gecesimi doğurdu kız bu ne melek gibi kaynana sende kuzu gibi kocada sende (benimki kurtta ondan dedim):) bide küçük kanatlı mele
kerdem aaa bu ne kız kıskancaz bak:) şaka tabiki allah geç geç dede olana kadar ağzından düşmemeyi nasip etsi. kemecee canım hasretlik şarkın çok güzeldi allah kavuştursun bitanem beyhan sende anacım üzülme o kaynana ve görümcelerden bendede var ama alışıyo insan boşver canım bu arada istanbul bu gün ağlıyo yağmur çok.[/QUOTa
kocalar arad kalıo ona uzuluo ınsan nese
ahh ahh o yagmur bıde su mersıne gelsede bıraz serınlese kuzucuklar rahat etse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?