2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım özel yazabilmem için beklemem gerekti. seni kaçırmak istemedim. yazdıklarına katılıyorum. o arkadaş hakkında yani.. neyse. nasılsın?

İyiyim canım, oğlum yemeğini yedi, uyudu..Hazır uyumuşken foruma bir bakayım dedim..Seni görünce de düşündüklerimi paylaşmak istedim..Sen de iyisindir umarım..

İyiyim canım, oğlum yemeğini yedi, uyudu..Hazır uyumuşken foruma bir bakayım dedim..Seni görünce de düşündüklerimi paylaşmak istedim..Sen de iyisindir umarım..

çok şükür canım... oğlumla oynaşıyoruz bir yandan... eşim kaynanamı küstürmüş yine. çağıracağım bize gelsin dertleşsin.. belki çıkarım o yüzden. ama şimdilik buradayım

çok şükür canım... oğlumla oynaşıyoruz bir yandan... eşim kaynanamı küstürmüş yine. çağıracağım bize gelsin dertleşsin.. belki çıkarım o yüzden. ama şimdilik buradayım

Kıyamadın yine kaynanana
Gerçi ben de kimsenin kalbi kırılsın istemem, hele ki ana-oğulun arası hiç bozuk olmamalı..Malum, bizim de oğlumuz var ve bu dünyada ne ekersen onu biçiyorsun
Gerçi bizden kaynana olmaz, değil mi türkmengelinim?..

Ben den cok guzel kaynana olur.. Vallahi.. Düşünmek bile istemem..

Gözüm korktu senden

Vallahi kaynanam melektEn öte bı sey oldugundan hic çekmedim hatta kadının resmen sınırlarını zorluyorum. Bı hakaret etmediğim kaldi. Bu kadar ıti olması bazen Batıyo bana.. Her gören kendi annem saniyo. Azarlıyorum resmen ondan herhalde.. Hic çekmediğim icin fena mahvederim diye dusunuyorum da

Dusunuyorum da... Oğlumun bı an olsun canını sikani var ya ..... Cümleyi tamamlamiyim en iyisi.....
Bu konuda kendimi eğitmem ve dizginlemem lazım hakikaten

Dusunuyorum da... Oğlumun bı an olsun canını sikani var ya ..... Cümleyi tamamlamiyim en iyisi.....
Bu konuda kendimi eğitmem ve dizginlemem lazım hakikaten

Canım, oğlumu biri üzecek olsa bende ne yaparım bilemiyorum..Gözümüzden sakınıyoruz biz onları, tek bir kıllarına zarar gelse ortalığı yıkarız muhakkak..Ama sonuçta gelinimiz olacak kızın da annesi bizim gibi düşünüyor..O sebepten kaynanalık yapamam gibi geliyor işte..Yine de şu anda söylenenlerin hepsi varsayım sonuçta..Herşeyi zaman gösterecek

Beyhan, kısmet olursa gelirim tabi..Umarım doğum günü için gönlünden geçen herşey gerçek olur..

kızlar nerelerdesınız gece muhabetlerınız bol oluyor dıye bugun oglusu uyuttum uyumadan ıkı laf cevıreyım dedım yıne kımse yok bende sans yokmus sızı yakalayamıcam hepınızı bır arada heralde....

merhaba kızlar bende çok uzun zamandır giremiyordum en son uykusuzgecelerde girmiştim kızımla uğraşırken duygulandım geçen sene bu zaman ne kadar heyecanlıydık Allah cümlemizin bebeğine sağlık ve mutluluk versin

benimde kızım dişlerini çıkarırken ateşlendi 38 39 oluyordu dr a götürdük dr dişin bu kadar ateş yapmıycağını söyledi idrar ve kan testi filan yaptı bişey çıkmadı meğer 6. hastalık diye bi şeymiş 3gün ateşi çıktı üçüncü günün sonunda döküntü gibi kızarık küçük kabartılar çıktı sonra normale döndü yani kızlar diş çok ateş yapmazmış bunu öğrendim bu yüzden 38 i geçerse veya düşmezse dr aramanızda fayda var

annemlerde olduğum zamanlarda araa sıra gidiyoruz çocukları görüncce çıldırıyor beşik konusuna gelince evet babaannesinin evinde var halaları mama sandelyesinin oturağının benzeri ve kilitlenebilen odaya asılan salıncaklardan almışlar kurdular 1 aydır her gelmemizde keyif yapıyor 3 defa sallanırken üzerinde uyudu kaldı ve iplerini çok güzel tutuyor

yani inek sesi eşliğinde uyuyup sallanıyoruz

kizlar nasilsiniz
bebislerinden adim attanlar varmi?
happymothercanim gelininide bir anne dogurdugunu unutma .kaynanada davranirken ya aynisini gelinimde bana yaparsa diye dusun ne ekersen onu bicersin ....benimde 1oglum 1kiziim var bende dusundugumde anne yuregi dayanmiyor ama insanida yasadiklari olgunlasdiriyor iyi veya kotuuuuuu.....
asu_24biz hergun 2defa cikiyoruz parka sallaniyoruz kayiyoruz butun parkdaki esyalara dokunuyoruz biniyoruz yoksa cadi kuduruyor-.....

Ay ortaya geyik olsun diye bı laf attım sadece.. Beni tanıyanlar cevap bile vermez yani.. Eski günlerdeki gibi geyik yapalım dedik.. Pardon ya..ciddi ciddi konu gibi algılanmasın yani
usha cim beğenip begenip gitmissin.. İyi misin senle sohbet etmeyi ozledim..

Bu sabah iTibari ile 4 dişli bı kâhramanim var. Yine hic bı belirti vermeden ayni gece iki dis birden

günaydın herkeze. yok yok edibem artık söylemem lazım hayatım anan seni kadir gecesimi doğurdu kız bu ne melek gibi kaynana sende kuzu gibi kocada sende (benimki kurtta ondan dedim):) bide küçük kanatlı mele
k erdem aaa bu ne kız kıskancaz bak:) şaka tabiki allah geç geç dede olana kadar ağzından düşmemeyi nasip etsi. kemecee canım hasretlik şarkın çok güzeldi allah kavuştursun bitanem beyhan sende anacım üzülme o kaynana ve görümcelerden bendede var ama alışıyo insan boşver canım bu arada istanbul bu gün ağlıyo yağmur çok.

kızlar arabayla 5-6 saatlık yola gıtme gıbı bır durumumuz var benım oglanle nasıl olacak merak edıom arabada sıkılıo koltugunda hıc oturmak ıstemıo bıde yolculuk yapanlar yanınıza neler alıyorsunuz cocugun yemekelerını nasıl yapıyosunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…