2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
masallah kuzuma hayırlı olsun ..aman dılını ısır..:) bu dıs belırtılerı bızı mahfettı ..
Cokgecmis olsun..yani bı gun bı şey yemedi erdem de..hiiiiiccc..sadece su.bende distribütör gene diye cok telaş yapmadım ?.oyle çıktı yani..tez zamanda atlAtin sizde inşallah.

Maşallah Bizde daha dişte yok belirti de Diyorum ya, tek dişsiz kasım bebeği benim oğlum
yok yok asu da da ipek tede dis yok daha..benim bildigim..sizlerden müjdeli ve sıkıntısız haberler bekliyoruz zaten
yok bea Bayram gunü doğmuştum ben..Haziran 85,,, ama dediğin gibi hakikaten su esim ve ailesi konusunda cok sansliyim.burda yazılan ciizilenleri okuyorum da inanamıyorum..tamam benimkiler uç nokta..kaynanam o kadar melek ki cevresi üzülmesin diye hasta olmuş tedavi gormuş bı insan..sadece bana değil..herkes için kendini paraliyo..bazen erdem le ilgili bı seye üzülüyorum..bosver önemli olan sensin..sen olmadan ne esın mutlu olur ne cocuk..once senin saglıgın ve keyfin diyen bı kadın bana..sutum yok mü diye ağlarken yoksa yok.once senin saglıgın dedi..annem bile bna yuklenmisken ..fışkırıyor sütun bak diye diye bana nasıl moraller verdi..kaynanalik ta değil mesele insan olmak..kayınpederimi bı alem..başımız ağrıdı deriz çıkar gelir..sizin ev böcekli derim tüm eve sineklik döşenir..ne kadar naz varsa yaparım yine de ayrılırken ağlar gözlerini siler..esim de onlara benzemiş herhalde..flört ederken çektirdiklerini düşünüyorum da ...aman Allah im ağlayasım geliyo..Allah basımdan eksik etmesin onu..romantigim... Erdem e gelince o gayet moderate..ortalama yani..oyle bı sahaneligi mükemmelliği falan yok.bebek iste.her bebek gibi..ayında yasında ne oluyorsa akranlarına ona da olur hep..benden gen almış ya..oyle melek kitap şahane bı Bebek filan değil..ama ben yavrumu oyle seviyorum..dis çıkarırken sizlanacak belki belki gec konuşacak belki kilo almicak belki bodur kalicak..ona dair ne olursa olsun icim sevinçten pir pir olucak hep..ne gelirse dert tasa çekerim..o çekmesin ben çekeyim..uyumasın belki , belki yemesin belki huzursuzluk yapsın."yeter ki o yapsın"" pek bı duyguslim iste...
Denissss bu arada sen artık pek sık girmiyorsun nete..cocuklar mı oyalıyor..

Ay Beyhan ya dis çıkarıyor diye yazdım başka bı şey çıkmış..bu i pad in t9 U beni cok zorluyorsa sen bilirsin ne yapmam lazım..yazıyorum başka şey çıkıyor ..yardım et bana

Anne suu ağırlıklı..bı kavanoza yoğurt bı kavanoza meyve Puresi..mola yerlerinde veriyorum istediğini..zaten hep uyuyo erdem yolda nedense

Mersin tayfası buluştu mu kaçırdım mı

Henüz buluşmadık canım..Kısmetse buluşacağız ama..Devklu 28 eylüle kadar buradaymış..O güne kadar muhakkak ayarlarız birşeyler..

Bu arada diş konusunda da "henüz dişi çıkmamış tek erkek kasım bebeği" olarak düzeltme yapayım madem Gerçi acelem de yok..Geç olsun, güç olmasın..

Eşin,kayınvalidene ve kayınpederine maşallah diyeyim Allah nazardan saklasın..Allah eşinle, oğlunla mutluluğunu daim etsin..Gerçi hepimize bu duam

Beyhan, canım biz 10 saatlik otobüs yolculuğu yaptık..Çok kolay oldu diyemem ama arabayla muhakkak ki daha kolay olur..En azından istediğin vakit mola verme şansın var..Edibe'nin dediği gibi beslenme su ağırlıklı olsun..Bol su ve sıvı şeyler..Meyve püresi ve yoğurtta uygun..Gerçi zaten seyahat konusunda bir duayen Edibe

Solugum kesildi..yerleştim evime artık..İzmir de Demir attık..anne sütunu daya gitsin..aralarda da meyve yoğurt filan..biz oyle cok dikkat eden bı çift olmadıgımız için mola yerinde biz ne yiyorsak na da veriyorduk .. K
Kamyoncu gibi

slm happy selam kızlar naber uzun zamandır girmiorum bi kere okudum hepiniz iyisinzdr inş. biz iyiyz ipekle yuvarlanıp gidioruz hala diş yok daha yürümüoruz dişleri beyazlamış gibi pazartesi işe başlıorum bayramda bitti işte bizde böle normal ev işi falan sizden naber özledik sizi ipek uyurken girdim yoksa elime vermio bilgisayarı

HOsgeldiniz..herkes merak etti sizi..

Ara sıra uğra..millet sora sora bı hal oldu..yoluna girdi mı ipek in bakıcı olaylari

cnm valla simdilik akışına bıraktık teyzemin kızı buralarda ben bakarımd edi görümcemden iide bakar eger bakamazsa görümcem bakacak kimse var rahatım bayramda görümceme biraz mesafeli davrandım simdi görsen nasıl peşimden kosuyo arayıp duruyo sesin cıkmıo die baya isteklendi bakmak icin keyfi bilir bakarsa bakar para kazanr bakmazsa bakacak adam cok rahatım artık cnm ... dişlerinz cıkmıs hayırlı olsun cnm bizim daha yok

Kendi bilir bence de..iyi yapmışsınız..baya dişli olacak senin kiz..bekletiyor icerde

Kendi bilir bence de..iyi yapmışsınız..baya dişli olacak senin kiz..bekletiyor icerde

sorma bi cadı bu aralar sinirlenip istediği olmayınca ellerini sıkıp oturuo damaklarını sıkıp uğulduyo konusmaya cok hevesli ne dersem tekrar edio ama tam cıkaramıo bu ara kafayı bay baya taktı oda değiştirirken bile by by yapıo bide bay bay dio

Dilliydi zaten o..kiz bebeklerin isvesi nazi bı başka guzel oluyo zaten

Dilliydi zaten o..kiz bebeklerin isvesi nazi bı başka guzel oluyo zaten

erkek bebeklerin o yaramalıkları yerim ben onları darısı bize erkek size kız dielim nası bişeyse ikinci bebek isteyebilmek hele normal dogumdan sonra ya ben daha regl olmadım

bu arada level 1 in jillian hergün 15 dk yapıorum emireamade işe yarar mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…