2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

gercekden cok hos gorulu biri olmalisin bu kadar dogal ve rahat karsiladigina gore ya ben oluyorum resmen bitse de rahatlasam diyorum, ama bebisimi de seviyorum o ayri.

gercekden cok hos gorulu biri olmalisin bu kadar dogal ve rahat karsiladigina gore ya ben oluyorum resmen bitse de rahatlasam diyorum, ama bebisimi de seviyorum o ayri.
belki de 4 sene isteyip anca nasip olmasındandır,hamile kalmak için çok uğraştım herşeyi çekerim :)

kizlar bizde oyle vakti simdi cooooook guzel kokan mis gibi bir corba icicem siz bizim yemekleri pek bilmezsiniz guzeller guzeli vitamin deposu harika bir corba BORS siparis verdim geldi, simdi afeyetle onu yiyicem, yiyerek yazicam tadini bilmediyiniz icin asermeyeceyinize eminim yoksa eminim agziniz sulanirdi internetde bakib hemen aksama kocislerinize pisire bilirsiniz tam kis sezonu yemeyi ama buralarda henuz hava tam isinmadigi icin yine de menuda var :76::76:

eee kızlar hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor.....neler yapıyorsunuz.....bende akşama ne yemek yapsam diye bakınıyordum......garnitürlü ton balıklı makarna yapmaya karar verdim.....

mevsim sebzeleri çıksada rahatça yesek artık.....kabak patlıcan domates biber özledim valla....... herhalde mayısı bulur seraların bitmesi.....zararlı olduğu için yiyemiyorum bunları bekliyorum......

cnm seninki ne dedi bilmem ama benimki ton balığı yeme dedi konserve
tazeyse bilmem de
söliim dedim aklında olsun

cnm seninki ne dedi bilmem ama benimki ton balığı yeme dedi konserve
tazeyse bilmem de
söliim dedim aklında olsun

ben özellikle sordum tazesini bulamazsan yiyebilirsin dedi....zaten balık mevsimide geçiyor havalar ısınıyor....haftada bir gün tazesini yiyorum bugün de konserve yiyeyim dedim......

teşekkür ederim genede uyarın için.....

allah sonunuda hayir etsin insallah kucagina almayi sevib oksayib, buyuyub evlendiyini goreni nasib etsin kocanla beraber her seyin hayirlisi
amin canımm yaa , inşlh hepimize nasip etsin .... cidden yaa bi düşündüm de ben rahim filmi sonrasında hamile kaldım, çektireniniz oldu mu bilmiyorum, öyle çok canım yanmıştı ki ama o zaman bile içimden ''bu acı iyi bişeye vesile olacak, inşlh tüm tıkanıklıklar açıldı hemen hamile kalacağım '' diye düşünmüştüm, gerçekten de bir ay sonra hamile kaldım, hayatta sıkıntı çekmeden ne elde edebiliyoruz ki zaten

maşallah siz 10+6 olmuşunuz bilem ...ikili teste nezaman gideceksin canım?

Merhaba kizlar,
Gunlerdir gecmisi okuyorum anca simdi bitirebildim ne cok sey paylasissiniz yine ne guzel :) aramiza yeni katilanlarda olmus hepinize hayirli olsun arkadaslar....kahvekolik ve birkac arkadasimiz giyim konusuna deginmis istanbul avrupa yakasi icinde benimde bir onerim olacak. Yeni acilan H&M mazalarinda hamile kiyafetleri bulunuyor. Cok fazla cesit olmasada ihtiyac duydugumuz cok sey var ve fiyatlari uygun, pantalonlar 39-79TL tshirtler gomlekler 19-49TL arasi degisiyor. Ben bircok urun aldim ve cok memnun kaldim. Suan istanbulda 4 maaza var fakat henuz hepsinde hamile reyonu mevcut degil arayip bilgi almanizi tavsiye ederim...

anammmm
ne güzel bilgi
forumda açılanda var mı bayrampaşa

selam güzel anneler :)) az önce fox tv de prof. ibrahim saraçoğlu konuk ve az önce yeni annler için ilk dört ay düşük olmaması için nar suyu kekik nane ve maydonozun sularının kesinlikle tüketilmemesini söyledi bilmeyenlere duyurulur. kanı sulandırmak için ilaç yerine limon yemelerini söyledi

kız pancarla lahanayı nerden buluyum da yapıyım bu saatte..
bi de pancar turşusu diyooooo, pancar bile değil

anammmm
ne güzel bilgi
forumda açılanda var mı bayrampaşa

Ben forumdan alisveris yaptim canim. Hatta onc marmara foruma gittim oraya urunler henus gelmemis. Cok memnunum cok rahat ve cesit cesit aldim. Bu adi gecen diger mazalarda uc pantalon fiyatina burdan bi dunya eksigimi aldim

tesekkurler canim, evet bana doktorum soylemisti boyle seylerden uzak dur die, limon ve can eriyi tukete bilirsin demisti, yaa benim doktorum baya zekiymis

kız pancarla lahanayı nerden buluyum da yapıyım bu saatte..
bi de pancar turşusu diyooooo, pancar bile değil

aferin sana arasdirmaya baslamissin hmmm pancar tursusu diyil tursu yapilan pancar turu yani sen azeri Borsunun pisirilmesine bak, o daha iyi, ruslarinki biraz qarip sosisli falan, sen etli olana bak aslinda o etde diyil etin sumuyu.

ayy benimde saglikli olmasada patlican biber kabak kizartmasi canim cekiyor sarimsakli ogurt olacak uzerine de
canim hem dr a hemde hamilenin durumuna gore degisiyor 4 YADA 8 HAFTADA cagirabiliyorlar.benim ilk haftalarda lekelenmelrim oluyordu 15 de bir fidiyordum mesela yani belli bir genelleme yok

ayy ne guzel iste bebisini gorunce icin rahatlar daha ne istiyorsun.ben biraz uzayinca cok stres oluyorum gorunce huzur icinde geciyor zaman.bence zarari olsa drun cagirmaz yani zararida yok git bence.benim lekelenmerim oluyordu hamileligin basinda ona ragmen halen daha hep vajnal ultroson yapildi bana 12.haftada ancak karindan bakiyorlar burada

canım gereken kadar gidiyor merak etme ben hiç yatmıyorum çok derinede itmiyorum korkumdan çoğuda çamaşırıma geliyor sorun olmaz merak etme ikili için 11+5 e randevu almıştım ama erken gibi geliyodu bana sende öyle gidiyosan çokta erken değil gidelim bakalımm Allahım tamamına erdirsin hepimizinkinii sağlıkla kucaklarımıza alalım kuzularımızı inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…