- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.941
aynen, bende midem bulandıkça garip bi haz alıyorum, bana karnımdaki minik canın büyüdüğünü hatırlatıyor ve kusmaktan gırtlağım tahriş olduğunda bile inanırmısın şükür edip keyif duyuyorum :) sonuçta birçok şey değişiyor vücudumuzda rahat normal geçmesi çok zor bu sürecin, olsun, razıyım herşeye :)
arkadaşlar çok geçmiş olsun inş en yakın zamanda tamamen geçer bu durumlar....
belki de 4 sene isteyip anca nasip olmasındandır,hamile kalmak için çok uğraştım herşeyi çekerim :)gercekden cok hos gorulu biri olmalisin bu kadar dogal ve rahat karsiladigina goreya ben oluyorum resmen bitse de rahatlasam diyorum, ama bebisimi de seviyorum o ayri.
belki de 4 sene isteyip anca nasip olmasındandır,hamile kalmak için çok uğraştım herşeyi çekerim :)
eee kızlar hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor.....neler yapıyorsunuz.....bende akşama ne yemek yapsam diye bakınıyordum......garnitürlü ton balıklı makarna yapmaya karar verdim.....
mevsim sebzeleri çıksada rahatça yesek artık.....kabak patlıcan domates biber özledim valla....... herhalde mayısı bulur seraların bitmesi.....zararlı olduğu için yiyemiyorum bunları bekliyorum......
cnm seninki ne dedi bilmem ama benimki ton balığı yeme dedi konserve
tazeyse bilmem de
söliim dedim aklında olsun
amin canımm yaa , inşlh hepimize nasip etsin .... cidden yaa bi düşündüm de ben rahim filmi sonrasında hamile kaldım, çektireniniz oldu mu bilmiyorum, öyle çok canım yanmıştı ki ama o zaman bile içimden ''bu acı iyi bişeye vesile olacak, inşlh tüm tıkanıklıklar açıldı hemen hamile kalacağım '' diye düşünmüştüm, gerçekten de bir ay sonra hamile kaldım, hayatta sıkıntı çekmeden ne elde edebiliyoruz ki zatenallah sonunuda hayir etsin insallah kucagina almayi sevib oksayib, buyuyub evlendiyini goreni nasib etsin kocanla beraber her seyin hayirlisi
eee kızlar hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor.....neler yapıyorsunuz.....bende akşama ne yemek yapsam diye bakınıyordum......garnitürlü ton balıklı makarna yapmaya karar verdim.....
mevsim sebzeleri çıksada rahatça yesek artık.....kabak patlıcan domates biber özledim valla....... herhalde mayısı bulur seraların bitmesi.....zararlı olduğu için yiyemiyorum bunları bekliyorum......
maşallah siz 10+6 olmuşunuz bilem ...ikili teste nezaman gideceksin canım?
Merhaba kizlar,
Gunlerdir gecmisi okuyorum anca simdi bitirebildim ne cok sey paylasissiniz yine ne guzel :) aramiza yeni katilanlarda olmus hepinize hayirli olsun arkadaslar....kahvekolik ve birkac arkadasimiz giyim konusuna deginmis istanbul avrupa yakasi icinde benimde bir onerim olacak. Yeni acilan H&M mazalarinda hamile kiyafetleri bulunuyor. Cok fazla cesit olmasada ihtiyac duydugumuz cok sey var ve fiyatlari uygun, pantalonlar 39-79TL tshirtler gomlekler 19-49TL arasi degisiyor. Ben bircok urun aldim ve cok memnun kaldim. Suan istanbulda 4 maaza var fakat henuz hepsinde hamile reyonu mevcut degil arayip bilgi almanizi tavsiye ederim...
kizlar bizde oyle vakti simdi cooooook guzel kokan mis gibi bir corba icicem siz bizim yemekleri pek bilmezsiniz guzeller guzeli vitamin deposu harika bir corba BORS siparis verdim geldi, simdi afeyetle onu yiyicem, yiyerek yazicamtadini bilmediyiniz icin asermeyeceyinize eminim yoksa eminim agziniz sulanirdi internetde bakib hemen aksama kocislerinize pisire bilirsiniz tam kis sezonu yemeyi ama buralarda henuz hava tam isinmadigi icin yine de menuda var :76::76:
anammmm
ne güzel bilgi
forumda açılanda var mı bayrampaşa
selam güzel anneler :)) az önce fox tv de prof. ibrahim saraçoğlu konuk ve az önce yeni annler için ilk dört ay düşük olmaması için nar suyu kekik nane ve maydonozun sularının kesinlikle tüketilmemesini söyledi bilmeyenlere duyurulur. kanı sulandırmak için ilaç yerine limon yemelerini söyledi
kız pancarla lahanayı nerden buluyum da yapıyım bu saatte..
bi de pancar turşusu diyooooo, pancar bile değil
ayy benimde saglikli olmasada patlican biber kabak kizartmasi canim cekiyor sarimsakli ogurt olacak uzerine deeee kızlar hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor.....neler yapıyorsunuz.....bende akşama ne yemek yapsam diye bakınıyordum......garnitürlü ton balıklı makarna yapmaya karar verdim.....
canim hem dr a hemde hamilenin durumuna gore degisiyor 4 YADA 8 HAFTADA cagirabiliyorlar.benim ilk haftalarda lekelenmelrim oluyordu 15 de bir fidiyordum mesela yani belli bir genelleme yokGünaydınherkese. Maşaallah yeni anneler de gelmiş aramıza. Geçmişi okudum da şimdi yurt dışındaki arkadaşalr ultrasona kaç hafta aralıklarla giriyorlar acaba? Türkiyede 2-3 haftada 1 giriyoruz ya. Merak ettim acaba onlarınki mi doğru bizimki mi?
Kızlar benim doktorum mu erken çağırıyor acaba? Ben 5 haftalıkken keseyi görmek için gittim, 7.hafta kalp atışlarını duymak için gittim. Sonra 9. hafta çağırdı. 12.hafta geçene kadar 2 haftada 1 randevu verdi. 12 haftadan sonra ayda 1 randevu veririz dedi. Acaba bu kadar sık ultrasona girmek sakıncalı mıdır? Bir de ben iki doktora birden gidiyorum. Birisini eleyeceğim tabi de henüz karar veremedim. :44: Bir de bebeğimi gördükçe mutlu oluyorum. Çok şükür mide bulantım yok, bebeğimin sağlıklı olup olmadığını ultrasonla doktorun yorumuna göre anlıyorum. Her gün gel dese gidicem o kadar yani.Houfff napacağıma bir türlü karar veremedim.:44:
guzell hemde cok guzell.. konusmaya bıle basladım bebegmle :) su 2li taramayıda atlatsaydm ıyıydi hayırlısıyla.. vallahı bı wc ye kalkıyorm sıkıldm 2 ay oldu yatıyorm hmn hmn..
bn oglen bır gece 2 atıyorm ama nedense en az 2*3 saat yatmama ragmen hep wc de gerı gelıyo cogu,sende de varmı helenn? folbıol alıyorum ama coraspirin yrn gıdnce danısaym bı dr.uma bn 11+4 te gtmıs oluyorm 2li test ıcın senınde oyle denk gelıyor normal yani.. amın inşallh kucagmzda gorelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?