2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
aferin sana arasdirmaya baslamissin hmmm pancar tursusu diyil tursu yapilan pancar turu yani sen azeri Borsunun pisirilmesine bak, o daha iyi, ruslarinki biraz qarip sosisli falan, sen etli olana bak aslinda o etde diyil etin sumuyu.

azeri bors çorbası (sirli'nin meşhur çorbası)

Malzemesi:
1/2 kg. parça sığır eti
1/4 bardak tereyağı
3 dilinmiş havuç
1/2 bardak kıyılmış kereviz
4 kıyılmış soğan
2 litre et suyu
4 kıyılmış pancar
3 doğranmış patates
1 bardak kıyılmış lahana
2 bardak bütün domates
1 defne yaprağı
1 diş dövülmüş sarımsak
2 çay kaşığı tuz
1-2 sap maydanoz
1 çorba kaşığı şeker
Her servis için; 1 çorba kaşığı yoğurt

Hazırlanışı:
Büyük bir tencerede eti yağ ile kavurun. Havuç, kereviz soğan katarak kavurmaya devam edin. Pancar, lahana, domates defne yaprağı, sarımsak, tuz, maydanoz ve şeker ilave edip hafif ateşte bir saat pişirin. Patatesleri katın. 15 dakika daha pişirin. Bu çorba kışın sıcak yazın ise soğuk olarak içilebilir.

Not: Etli Borş çorbasında verilen bütün sebzeleri çok kalın rende ile rendeleyebilirsiniz. Özellikle patates ve pancar rende yapıldığı takdirde daha güzel ve lezzetli olacaktır.

bu demi??? ayyy ben bunu becerip de yapamam.... ama kerevize bayılırım içinde kereviz varsa ben kesin hasta olurum bu çorbaya.. benim eşim Kars'lı, kayınvalidem kesin biliyodur.. benim eşim de Bakü de Beden Eğitimi okumuş vakti zamanında canım.. dur ona soruyum belki o biliyodur

merhaba ya ben şimdi 9 hafta 4 günlük oldum geçtiğimiz iki hafta çok kötüydüm bulantı için hap verdi doktor onu kullanıyodum bugün itibarıyle kullanmak istemiyorum korkuyorum zararı olcak diye ama iyi olup işe de gitmem gerek geçen iki hafta rapor aldım bu hafta başladım inşallah bişi olmaz ilaç kullanan var mı bulantı için doktor size ne dedi bu konuda?belki azalır artık eskisi kadar kötü değilim

canım bende 9+4 üm ikimiz birlikte gidiyoruz bende sabah aç karnına günde 1 kere kullanmak şartı ile dr.umdan almıştım tamamen bulantıyı kesmemişti ama çok kötüde olmamıştı bir kaç gündür kendimi ilaçsız idare edebiliyorum inşalla sende idare edersin prespektüsünde de zaten hamilelr için rahatlıkla kullanılacağı yazıyor içini rahat tut birde stres yapma çalışırken stres bulantıyı tetikliyor Allah kolaylıklar versin sana ve tüm çalışan annelere

hmmm gercekdenmi? inanma kocanin bileceyine cunki sizinkiler genelde burda kendi turk lokantalarindan hic cikmazlar ne zaman baksan ellerinde lahmacun doner kebab yerlerdi kayinvaliden bile bilir, bi de sonda yogurt diyil smetana olsa daha guzel olur, aslinda kolay bisey istesen yapabilirsin ve de coooook saglikli :76::76::76:

evet canim bana doktor vaminore isimli bi ilac yazdi sabahlari yalnizca 10 gun kullanmak sartiyla simdi 4-cu gunum umarim bi daha ihtiyac olmaz, ama bulantilarim yine var fakat kusma yok simdilik vucuta gore deyisebiliyor, sen yine de doktorun soylediklerini dinle, ben de calisiyorum nisanin baslarinda bende 2 haftalik gitmedim, ama simdi cikmak zorundayim insallah kisa zamanda duzelirsin saglikli bi sekilde devam edersin hamisliyine

kızlar bu arada göbeği içıkan var mı aranızda.?Bende daha hiç bişi yok yani galiba çok kustuğum için biraz da zayıfladım:)
merakla bekliyorum göbeğimin çıkmasını:)

benimde aynen öyle oluyor. çoğumuzu dr bu şekilde çağırıyor. ben zararsız diye biliyorum.

Laboratuar ortamında "yüksek doz" ya da uzun süreli olarak uygulanan ultrasonografi canlı dokuda bölgesel kavitasyona (kavitasyon="erimeye bağlı çukurlaşma") ve dokuda ısı artışına neden olmaktadır. Ancak insana uygulanan "doz" ve sürelerde uygulanan ultrasonografi hayvan deneylerinde herhangi bir normaldışı duruma yol açmamıştır.

İnsanlar üzerindeki etkileri inceleyen çalışmalarda ise birkaçı dışında gebelikte uygulanan ultrasonografinin fetusa "zararlı" olduğu yönünde ya da doğmadan önce annelerine gebelik döneminde ultrason uygulanmış bireyler üzerinde olumsuz bir etki oluşabileceği yönünde herhangi bir bulguya rastlanmamıştır. Böylece bugünkü bilgilerimizle gebelikte gerekli durumlarda uygulanan ultrasonografinin fetus ve doğacak birey için "zararlı" olabileceği yönünde yeterli bilimsel bir kanıt olmadığını söyleyebiliriz.

benim doktorumda ton balığı yeme demişti.

aaaaa H&M de hamile reyonu olduğunu bilmiyordum. forum istanbulda varsa süper. çok teşekkür ederim canım.

[selamün aleyküm arkadaslar bende bu siteye yeni üye oldum umarım ıyı vakit geciririz anne olmak daha bebek doğmadan anneliği hıssetmek cok güzel bi duyguymuş cok mutluyum allah hepimizin bebeklerını kucağımıza sağ sağlim almayı nasip eder
insallah

kızlar bu arada göbeği içıkan var mı aranızda.?Bende daha hiç bişi yok yani galiba çok kustuğum için biraz da zayıfladım:)
merakla bekliyorum göbeğimin çıkmasını:)

aynen cnm kustuğumuz için ben 11 haftağım hala geçmedi bulantım göbişimde sadece yemek yiyince üçgen oluyo

aleyküm selam canım hoşgeldin aramıza. amin

aynen cnm kustuğumuz için ben 11 haftağım hala geçmedi bulantım göbişimde sadece yemek yiyince üçgen oluyo

ben de çok kustum canımhatta 2 sefer hastaneye kaldırıldım serum verildi.ama azalıyor zamanla.ben de11 haftalığım şuan:)artık gebelik kıyafetleri giyinmek istiyorum
ikili testi ne zaman yaptırcaksın?

ben kilo olmadığım halde göbeğim çıktı

ya benim gobeyim zaten bir az vardi simdi de kabizlik sorunum var ondanmi nedenmi bilmiyorum ama bir az karnim buyuk geliyor bana acaba diye? ama ben de istiyorum iste bir an one 9 ay otub gecse de alsam kucagima yavrucugumu. bi de Kubicim hosgeldin meraklanmaya baslamistim senin icin

evt cnm doktorlar diyo kusan anne nin çocuğu sağlıklı oluyomuş fakat biz kustuğumuz zaman çocuk nefes alamıyomuş demekki kustuğumuz zaman temiz hava çekmemiz gerekiyyo ben çok korkuyom bişey oldumu diye

ben 6 ile 9 haftalıkken kabızlık sorunu çok çektim ve kabızlıkta mide bulantısı yapıyor ayrıca.karnım kocaman olmuştu o zaman

ben de çok kustum canımhatta 2 sefer hastaneye kaldırıldım serum verildi.ama azalıyor zamanla.ben de11 haftalığım şuan:)artık gebelik kıyafetleri giyinmek istiyorum
ikili testi ne zaman yaptırcaksın?

ben ikili testi çok yaptırmak istemiyorum fazla 3 testi düşünüyorum 14 haftada oluyomuş aman benim işim belli olmaz heran yaaptırabilirim şuan annemlerdeyim sğaolsun çok ilğileniyo benle hastaydım ağır atlattım nazlandım anneme bir günde iyileştim cnm testi yaptırcaksan tm zamanı :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…