- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.041
gecen gün bende wcde idrarımın yeşilimsi oldugunu gördüm .. doktoru aradım .. idrar tahlili ve idrar kültürü testi istedi , tahlilde sorun cıkmadı ama kültürü bekliyoruz .. oda bugün cıkacak ..inşallah sorun yoktur. Aslında enfeksiyon değilse bu ne diye merak ediyorum... kültür sonucu cıksın doktoru aricam.. sizede söylerim kızlar...
yubacım tek kullanımlık bi laç var onu içip wcye cıkmadan bekliyorsun.. antibiyotik değil.. sitede ben crafty bide bi baska arkadas kullanmıstı.. enfeksiyonu temizliyor..
Allah nasip ederse o guzel,ozel gunu esim ve ben cekecegiz resimleri bizde gayet guzel resimler cekebiliriz elimizde bir makine olduktan sonra
yok yok hem şimdi aldır hem doğum yaptığında aldır, bu anneler günü o doğum hediyesi ikisinin yeri ayrı, erkeklere acımıycaksın şekerim
arkadaslar mrb.ben aranıza yeni katıldım. Kasımda doğum yapıcam ben de ınsallah. Umarım hepımız bebeklerımızı saglıklı bır sekılde kucagımız alırız,
Arkadaşlarrr 12 mayısta üçlü tarmamaız vardı cinsiyeti o gün öğrenecektik. Ama eşimle bugün dayanmayıp başka bir doktora gittik. ve bebeğimizinn cinsiyetinii öğrendikkk... Sizinlede paylaşmak istedimm... Allah nasip ederse bir OĞLUMUZZZZ olacakkk :):)
Arkadaşlarrr 12 mayısta üçlü tarmamaız vardı cinsiyeti o gün öğrenecektik. Ama eşimle bugün dayanmayıp başka bir doktora gittik. ve bebeğimizinn cinsiyetinii öğrendikkk... Sizinlede paylaşmak istedimm... Allah nasip ederse bir OĞLUMUZZZZ olacakkk :):)
tesekkurler yubacigim.seninkinide ben cekerim bellimi olur
antibiotikmi verdi doktor?hamilelikte zararli degilmi ya antibiotik?
bugunde benim NHS prescription cartim geldi.sen basvurdunmu o karti benimi biraz gecikmeli geldi.
ay ne guzel bebislerin cinsiyetlerinin haberleri gelmeye basladi artik konu sahibi arkadasa soyleriz yavas yavas ilk sayfadaki tabloya ekler bebeklerimizin cinsiyetlerini.Arkadaşlarrr 12 mayısta üçlü tarmamaız vardı cinsiyeti o gün öğrenecektik. Ama eşimle bugün dayanmayıp başka bir doktora gittik. ve bebeğimizinn cinsiyetinii öğrendikkk... Sizinlede paylaşmak istedimm... Allah nasip ederse bir OĞLUMUZZZZ olacakkk :):)
canım tebrik ederim, gözünüz aydın, kasım bebekleri genelde erkek heralde zaten..
bende haberler kötü arkadaşlar, dişçiye gittim, dişim için kanal tedavisi veya çekim dedi. doktorum kanal tedavisi yaptırabilirsin demişti ama dişçi röntgen çekmeden kanala başlayamam, böylede duramazsın bi daha şişer, boyna antibiyotik kullanamazsın dedi.. istersen kurşun önlükle röntgeni çekebiliriz ama sen bilirsin . eşim röntgene kesinlikle karşı, bende korktum açıkçası, dişçmi .çektirmek zorundan kalcam galiba
teşekkürler canımmhttp://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
bu linke gir canım açık şekilde anlatıyor resimli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?