2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
evet baya pahalıymış benim doğum param o :) eşimdede o kabiliyet yokki çeksin anam utanır sıkılır o doktorlar çeker artık : )

2011 kasım ayının tatlı bebişlerinin güzel anneleri, nasılsınız? şimdiden Anneler gününüz kutlu mutlu olsun :92: :90: Bayadır paylaşım yapamıyordum. şimdi iyiyim. kızlar kıyafet alan var mı aranızda? ben normalde kilolu olduğum için göbişde iyice çıktı. bişeyler bakıyorum ama çok pahalılar. sizler de baktınız mı? önerileriniz neler?

Allah nasip ederse o guzel,ozel gunu esim ve ben cekecegiz resimleri bizde gayet guzel resimler cekebiliriz elimizde bir makine olduktan sonra

Sumakcigim siz zaten prof bir ciftsiniz fotograf cekiminde heralde kendiniz cekeceksiniz.

ay canim neymis acaba o tek kullanimlik ilac ben simdi aldim geldim doktorun yazdigi antibiotigi ama icmedim daha su cranberry suyunuda ladim. ne yapsam bilemedim icsemmi icmesemmi.

Allah nasip ederse o guzel,ozel gunu esim ve ben cekecegiz resimleri bizde gayet guzel resimler cekebiliriz elimizde bir makine olduktan sonra

canim senin fotografciya falan ihtiyacin yok gercekten masllah cok yeteneklisin o konuda keske benimde oyle bir yetenegim olsa ben normalde bile duzgun foto cekemem elimi titretirim hep.

tesekkurler yubacigim.seninkinide ben cekerim bellimi olur

antibiotikmi verdi doktor?hamilelikte zararli degilmi ya antibiotik?

bugunde benim NHS prescription cartim geldi.sen basvurdunmu o karti benimi biraz gecikmeli geldi.

craftycim hoş geldin. Nerelerdeydin? Özlettin kendini. İyisin sanırım. Bebiş de iyidir inşallah. Ayça Oğuş iyi bir fotoğrafçı, benim de onun arkadaşı olan birkaç fotoğrafçı arkadaşım var. Onları düşünüyorum. Allah nasip eder de o günleri görürsek. :) Ama sonradan öğrendim ki bizim hastanemizin bir doğum fotoğrafçısı varmış zaten. Ücretsiz olarak bir albüm hediye ediyorlarmış annelere. Buna da sevindim doğrusu. Ama tabi kalitesine bakmak gerek fotoğraflarının, ona göre karar veririm sanırım. Doğum için o kadar para vereceğiz hastaneye bir de bu masraflardan kurtulursak fena olmaz. :)

Son düzenleme:
arkadaslar mrb.ben aranıza yeni katıldım. Kasımda doğum yapıcam ben de ınsallah. Umarım hepımız bebeklerımızı saglıklı bır sekılde kucagımız alırız,

Arkadaşlarrr 12 mayısta üçlü tarmamaız vardı cinsiyeti o gün öğrenecektik. Ama eşimle bugün dayanmayıp başka bir doktora gittik. ve bebeğimizinn cinsiyetinii öğrendikkk... Sizinlede paylaşmak istedimm... Allah nasip ederse bir OĞLUMUZZZZ olacakkk :):)

canım tebrik ederim, gözünüz aydın, kasım bebekleri genelde erkek heralde zaten..

bende haberler kötü arkadaşlar, dişçiye gittim, dişim için kanal tedavisi veya çekim dedi. doktorum kanal tedavisi yaptırabilirsin demişti ama dişçi röntgen çekmeden kanala başlayamam, böylede duramazsın bi daha şişer, boyna antibiyotik kullanamazsın dedi.. istersen kurşun önlükle röntgeni çekebiliriz ama sen bilirsin . eşim röntgene kesinlikle karşı, bende korktum açıkçası, dişçmi .çektirmek zorundan kalcam galiba

saat 21,35 ve ben hala çalısıyorum off bitmiyo bugun bu iş çok uykum var evimde olmak istiyorummm

ikili testin sonuclarını aldım bugun hersey yolundaymıssss

gözün aydın canım. Allah kucağına almayı da nasip eylesin oğluşunu. Aminn..

aaaa canim benim tebrik ederim allah tamamina erdirsin inşallah darisi başimiza inşallah bende ögrenirim kiz mi erkek mi tabi en önemlisi sağlikli olmasi

tesekkurler yubacigim.seninkinide ben cekerim bellimi olur

antibiotikmi verdi doktor?hamilelikte zararli degilmi ya antibiotik?

bugunde benim NHS prescription cartim geldi.sen basvurdunmu o karti benimi biraz gecikmeli geldi.

ay canim bugun bana onu sordular sanirim midwife basvurdu gecen gittigimde ama yoksa bana basvur falanmi dedi benmi anlamadim sen nasil basvuru yaptin ?

ay ne guzel bebislerin cinsiyetlerinin haberleri gelmeye basladi artik konu sahibi arkadasa soyleriz yavas yavas ilk sayfadaki tabloya ekler bebeklerimizin cinsiyetlerini.

ay canim cok zor bir durum Allah yardim etsin hani disin cok onlerde falan diilsen cektir istersen kolay bir karar degil dis kaybetmek ama sakinnnnn rontgen cektirme

yubacigim kart icin form aliyorsun GPden onlar zaten sana sormuslardir basvurdunmu diye.

gpden alip dolduruyorsun formu ve yine gpne geri veriyorsun 1 ay yada daha kisa surede kartin gelecek evine .bu kartla doktorun yazdigi ve alman gereken butun ilaclari bedava alabilirsin eczanelerden discinede bedava gidebilirsin .benimki geldi gelecek haftalarda disciye gidecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…