- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.081
kızlar günaydınn.boğaz enfeksiyonu geçirdinizmi hiç bu dönem.heryerim kırılıyo benim boğazım bi yandan.ilaçta içemem napıcam ben yahu
canım tebrik ederim, gözünüz aydın, kasım bebekleri genelde erkek heralde zaten..
bende haberler kötü arkadaşlar, dişçiye gittim, dişim için kanal tedavisi veya çekim dedi. doktorum kanal tedavisi yaptırabilirsin demişti ama dişçi röntgen çekmeden kanala başlayamam, böylede duramazsın bi daha şişer, boyna antibiyotik kullanamazsın dedi.. istersen kurşun önlükle röntgeni çekebiliriz ama sen bilirsin . eşim röntgene kesinlikle karşı, bende korktum açıkçası, dişçmi .çektirmek zorundan kalcam galiba
hemen ekliyorum hoş geldinnmrb beni de eklermisiniz son adetim 10 şubat şu an 12+1 haftalık oldum
saat 21,35 ve ben hala çalısıyorum off bitmiyo bugun bu iş çok uykum var evimde olmak istiyorummm
ikili testin sonuclarını aldım bugun hersey yolundaymıssss
günaydın arkadaşlar ya bu ne ya 13. haftamıza girdik hala sabah bulantısı.bişeyler atıştırıyorum bu saatte.ya arkadaşlar sağıma soluma yatmaktan basenlerim ağrıgo.sırt üstü yda yüz üztü yatardım.gebelikte yatış pozizyonlarını araştırcm şimdi
Merhaba kizlar!
doktordan geliyoruz, hersey yolunda cok sükür...Cinsiyet haberini vereyim dedim kismetse bir kizimiz oluyor bizim
Canımmm çok güzell bir haber... Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin prensesini inşallahhhh....
evet bebek düşüyoruz 3. denememiz bu ama yine olmadı ovulasyon testide kullandım ona göre takip ettim ama bilmiyorum(
ay ciddenmi?
kimbilir nasil degisti mahalle goknur sokakttan giriyorsun ozamanlar apartmanin adi albayrak apartmaniydi ama simdi degistimi bilmiyorum.
ay yorma kendini canim benim icin ben birden oralarin ismini duyunca heyecan yaptim.
mahallem hep hatiralarimdaki gibi kalsin.
ben şimdiye kadar normal kıldım. çünkü çok şükür kanamam falan olmamıştı. ama ilersi için çok merak ediyorum nasıl kılınacak, öğrenirsen buraya ekle olur mu?hayirli cumalar kizlar.
ay biz bugun 12 haftalik olduk cok mutluyumRabbim tamamina erdirir insallah cumlemizi.
bugun sabah erken kalktim artik surekli yatmaktan biktim ama yavrum icin katlaniyorum.2 hafta sonra esime nihayet bir kahvalti sofrasi hazirlayabildim.onunla kahvalti yaptim ise gonderdim ve geri yattim uymusum su saate kadar.dun gece hic uyamadim karnimin sag tarafinda hafif sizlama gibi bir agri vardi.cok korktum ama stres yapmadim cok sukur simdi gecti.
kizlar birsey soracagim size namaz kilarken zorlaniyormusunuz?
2 hafta kilamadim elhamdulillah bugun yine basladim.biraz korktum egilip kalkarken birsey olurmu diye ama neden birsey olsunki sonucta ibadetimizi yapiyoruz bebisimizle beraber. Rabbim elbette koruyacaktir bizi diye dusundum.
bi okusam hepinize etcem hatim duasını inşallah.. hayırlı evlatlar olsunlar.. sağlıklı olsunlar diye...
dogum fotoğrafcısı düşünen var mı? çok erken ama ...sorayım dedim..
bennnnnnnn
inşallah nasip olur pırtlamaz vakitsiz :)
Ayça Öğüş'ü beğendim ben 500 TL istedi
ben kendı kendımı cekıcem
craftycim hoş geldin. Nerelerdeydin? Özlettin kendini. İyisin sanırım. Bebiş de iyidir inşallah. Ayça Oğuş iyi bir fotoğrafçı, benim de onun arkadaşı olan birkaç fotoğrafçı arkadaşım var. Onları düşünüyorum. Allah nasip eder de o günleri görürsek. :) Ama sonradan öğrendim ki bizim hastanemizin bir doğum fotoğrafçısı varmış zaten. Ücretsiz olarak bir albüm hediye ediyorlarmış annelere. Buna da sevindim doğrusu. Ama tabi kalitesine bakmak gerek fotoğraflarının, ona göre karar veririm sanırım. Doğum için o kadar para vereceğiz hastaneye bir de bu masraflardan kurtulursak fena olmaz. :)
Merhaba kizlar!
doktordan geliyoruz, hersey yolunda cok sükür...Cinsiyet haberini vereyim dedim kismetse bir kizimiz oluyor bizim
cinsiyet öğrenen, ikilileri temiz çıkan arkadaşları tebrik ediyorum. darısı başıma inşallah.
canm bizimde biraz zor oldu eşimin sperm sayıları düşüktü çakşır kökü otu kullandık toz olarak sabah ver akşam balla karıştırıp 2 ay sonra hamileydim bunu sadece ben denemedim tavsiye üzerine kullanmıştık sende bi dene canm tabi eşin yicek bunları ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?