2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın kızlaaarrr...
2 li test sonuçları çıkmaya başlamış ne güzel.. gözünüz aydın.. sağlıklı hamilelikler hepimize.. ben daha 2 li teste girmedim haftaya olur sanıyorum. bakalım hayırlısı

merhaba kasım annelerii
bugün havalardanmı nedir kendimi çok iyi hissediyorum. gerçi kullandığım progestan beni sersem yapıyor ama napayım allahtan 1 kutu verdi doktor. herkes iyidir umarım öpüyorum hepinizi...

geçmiş olsun arkadaşım. en büyük korkum hamilelikte diş ağrısı çekmek

mrb beni de eklermisiniz son adetim 10 şubat şu an 12+1 haftalık oldum
hemen ekliyorum hoş geldinn
saat 21,35 ve ben hala çalısıyorum off bitmiyo bugun bu iş çok uykum var evimde olmak istiyorummm

ikili testin sonuclarını aldım bugun hersey yolundaymıssss

cnm sırt üstü yatmak rahatsızlık vermiyosa yatabiliyomuşsun cnm son zamanlarına doğru rahatsız ediyomuş korkma canım ben hep sırt üstü yatıyorum bebişim çok oynuyo uyutmuyo beni ben erkenden hissettim darısı sizlere

kızlar sabah sınava girdim çok kolaydı lise 1 okuyorum açık öğretimden şimdi 2 ci sınava gircem dua edin heeeallaha emanet olun öptüm hepinizi

Merhaba kizlar!

doktordan geliyoruz, hersey yolunda cok sükür...Cinsiyet haberini vereyim dedim kismetse bir kizimiz oluyor bizim

evet bebek düşüyoruz 3. denememiz bu ama yine olmadı ovulasyon testide kullandım ona göre takip ettim ama bilmiyorum (

canm bizimde biraz zor oldu eşimin sperm sayıları düşüktü çakşır kökü otu kullandık toz olarak sabah ver akşam balla karıştırıp 2 ay sonra hamileydim bunu sadece ben denemedim tavsiye üzerine kullanmıştık sende bi dene canm tabi eşin yicek bunları ok

ayy ne güzel bir bir güzel haberler geliyo, cinsiyet öğrenenler arttıkça ben dahada heyecanlanıyorum

benim yön duygum çok zayıftır. hastanenin kapısına göre bi tarif edebilirmisin canım? apartman için tahmini kaç m yürünüyor, nosunu falan hatırlıyomusun? yormak ne kelime yaw aşkolsun zevkle yaparım :)

ben şimdiye kadar normal kıldım. çünkü çok şükür kanamam falan olmamıştı. ama ilersi için çok merak ediyorum nasıl kılınacak, öğrenirsen buraya ekle olur mu?
Hamilelere namaz kılarken herhangi bir kolaylık var mıdır? | Fetva

bi okusam hepinize etcem hatim duasını inşallah.. hayırlı evlatlar olsunlar.. sağlıklı olsunlar diye...

inşallah canım Allah kabul etsin. bebişlerin güzel olması için Yusuf suresi okunuyormuş. doğuma doğru da Meryem suresi (kolay olsun diye) aklınızda bulunsun.

dogum fotoğrafcısı düşünen var mı? çok erken ama ...sorayım dedim..

ben, ben!

bennnnnnnn
inşallah nasip olur pırtlamaz vakitsiz :)
Ayça Öğüş'ü beğendim ben 500 TL istedi

ben bunu daha pahalı zannediyordum paketi iyiymiş yaa. şu kadını bi araştırayım

ben kendı kendımı cekıcem

eeeee heralde yani :))

sen hangi hastaneye gidiysoun ?

Merhaba kizlar!

doktordan geliyoruz, hersey yolunda cok sükür...Cinsiyet haberini vereyim dedim kismetse bir kizimiz oluyor bizim

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin fıstığını. Allah bizede tez zamanda cinsiyetini öğrenmeyi nasip eylesin. Amin.

zuzuzzzuuuu
Allah sağlık sıhat versin minik prensese

bende gidiorum az sonraaaa
17:00 de rabdevum :) heyecanlıyım çok kıpır kıpırdır böcek şimdiii
bakalım kız mı erkek mi :)

Merhaba;

Benim de komşum 7 yıl çocuk sahibi olamadı.dr.lara falan gitti.En sonunda annemin tanıdık aktarcısı bir sürü otu balla karıştırıp verdi ve 2 ay sonra hamile kaldı şimdi dünyalar tatlısı kızı kucağında

tabi böyle şeylere inanın demek değil bu ama belki de umudu tam bitmişken o karışımla olacağına inandğıı için oldu,Allah herşeyin zamanında veriyor.

Allah razı olsun kızlar dayanamadım doktora gittim hemen bi serum bağladılar..sizin dediklerinizide akşam yapıcam evde.işe yarar mutlaka.

hepinize coook tsk ederim kizlar güzel dilekleriniz icin....benim hep erkek diye geciodu icimden ama meger kücük bi prenses varmis icimde...istatistikler icin kalan bilgileride vereyim bari, kesedeki konuma göre erkek görünüyordu, ikili testteki degerse 54 cikmisti buna görede kiz oluyor, aserme olmadigi icin tatli ekşi o konuda bisi diyemicem :44: Crafty güzel haberlerini bekliyoruz bakalim, erken diye düsünmüstüm ben ama bariz gördük bakalim gidecek olan arkadaslarimizda neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…