2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın güzel annelerimmm hepinizin anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım rabbim benim gibi olmayanlarada nasip etsin insaallah

Anneler günümüz kutlu olsun, Sevgili Anne adayları. Rabbim kucağımıza almak nasip etsin. Annemden uzak bir Anneler Günü ne kadar üzüntü verici olsa da telefonda onun sesini duymak, onun duasını almak ve onun anneanne olacağı günü iple çektiğini bilmek çok güzel... Rabbim annelerimizi koru, bebeklerimizi de koru. Onları bize bağışla...

crafty'cim çok sevindim, kızınla mutlu bir ömür diliyorum sana. İnşallah kucağına aldığında, kokusunu duyduğunda en güzel Anneler Gününü o zaman yaşayacaksın. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin. Ben de rüyalarımda hep erkek evlat görüyorum. Hayırlısı tabi ama çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini. :)

Tüm anneler hepimize iyi pazarlar :))
Anneler gunümüz kutlu olsun
seneye bebeklerimizle anneler gunümüzü kutlamak hepimize nasip olsun insaallah
Bebeğim arkadasım RAbbim sanada nasip etsin insaaallah tüm kalbimle diliyorum..

Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu mutlu olsun. Evladı olmayanlarıda tez zamanda evlat sahibi etsin. Amin. Yüce Yaradan hayırlı evlat sahibi olmayı ve hayırlı ana baba olmayı nasip etsin, Annesi olmayanlara Allah sabır versinin ve kayıplarının mekanlarını cennet etsin AMİN...

Merhabalar öncelikle tüm anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun.
Uzun süredir sizleri takip ediyorum. Ben de 14 haftalık hamileyim. Daha önce bir düşük olayı yaşadım. İnşallah hep beraber bu bebişlerimizi kucağımıza alacağız. Yaklaşık 4 gündür mantar sorunu ile uğraşıyorum kendimce. Doktoruma gittim idrar yolları enfeksiyonundan şüphelendi buna önlem alabiliriz değil mi dediğimde keşke herşey bu kadar kolay olsa diyerek beni saatlerce ağlattı daha sonra testler yapıldı temiz çıktı. Sana ne ilaç vereyim hiçbir şeyin yokmuş dedi. Kültür aldı kültür sonucum pazartesi çıkacak. Ama 4 gündür inanılmaz sancılar yaşıyorum ve ben bunun mantardan olduğunu biliyorum doktorum ise bana bu sebepsiz ağrılarla gelen hastaların erken doğum yaptığını söyleyerek beni tekrar gözü yaşlı olarak eve gönderdi. Şimdi tek yapacağım ilk iş olarak kültür sonucumu alıp doktorumu değiştirmek çünkü hiç bir şey dediği kadar kolay değil aslında... anne olmakta...Hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum sizlerle paylaşmak istedim...

seninde Anneler günün kutlu olsun ve çok çok geçmiş olsun canım. İnş tez zamanda sağlığına kavuşursun. Allah bebişine de sağlık sıhhat versin inş. Amin...

anneler günümüz kutlu olsun seneye bu güzel günü minik meleklerimizle kutlamak dileğiyle

bugün kimsecikler gelmemiş kızlar benim hala iştahım açılmadı çok zayıflıyorum bana dua edin olur mu bu arada anneler günümüz kutlu olsun

GÜNAYDIIINNNNNNNNNNNNNNNNN.......................
Bütün bayanların 1 gün gecikmeyle anneler gününü kutlarım........
herkes benim duble anneler günümü kutladı bu yıl
eee kolay mı 2 yılda 2 çocuk pes valla bana.. kendime inanamıyorum

günaydın canım..sat 16 şubat tahmini doğum tarihi 23 kasım, kilom 56 yaş 25 yer muğla..çok teşekkürlerr

Ben de üye oldum hatta 1 ayı geçti sanırım ama henüz bir şey göndermediler.Sen üyelikten ne kadar sonra aldın hediyeni?

Herkese günaydın,bu sabah kendimi iyi hissediyorum:)Gerçi dün sabah da iyiydim ama akşama fena oldum,hayırlısı bakalım.Sıkıldım artık bu hastayım modundan,kendime gelmek istiyorum,enerjim olsun midem bulanmasın şöyle şen şakrak olayım(hepimiz inş)...

Günaydın sevgili anneler
Hepinizin anneler günü kutlu olsun. Benim 3. anneler günümdü. 2009 da oğluma hamileyken kutlanmıştı ilk. Seneye allah izin verirse iki bebişimle kutlayacağım. Bu gün meleğimi görmeye gideceğiz teyzeleri. Tam 12 haftalık bu gün .Bakalım ne kadar büyümüş...

herkese günaydınnn..

craftyy prensesin sağlıkla gelir inşallah.. cok sevindim....benimde bu c.tesi kontrol bakalım benimki de belli olacak mı?

Bu arada hepinizin anneler gününü kutluyorumm... Benim bebişim bana çiçek göndermiş... nasıl sevindim.. Erkek kardeşimden mesaj aldım pazar günü ona cok ağladımm :) ben onun hep küçük annesiydim...hala öyleyim..cok etkilendimm..

ben geldiiim nasilsiniz bakim cici anneler :)
rachel cim sanada hayirli mutlu haftalar dilerim
bizim icin her zaman diledigin seyi RABBIM sana bin katini verir insaALLAH

inşallah yakında atlatırsın arkadaşım,sen ve senin gibi bulantısı olan annelerimize acil şifalar diliyorum.ben 13. haftamdayım çok şükür bulantım bitti rahatım.sadece çok çabuk yoruluyorum küçücük bişe yapayım nefes nefese kalıyorum.bi de şu uyku hali hala devam ediyor.o da geçse akşamları tavuk gibi erkenden yatıyorumbaşka bir sıkıntım yok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…