- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.121
günaydın güzel annelerimmm hepinizin anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım rabbim benim gibi olmayanlarada nasip etsin insaallah
günaydın güzel annelerimmm hepinizin anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım rabbim benim gibi olmayanlarada nasip etsin insaallah
Merhabalar öncelikle tüm anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun.
Uzun süredir sizleri takip ediyorum. Ben de 14 haftalık hamileyim. Daha önce bir düşük olayı yaşadım. İnşallah hep beraber bu bebişlerimizi kucağımıza alacağız. Yaklaşık 4 gündür mantar sorunu ile uğraşıyorum kendimce. Doktoruma gittim idrar yolları enfeksiyonundan şüphelendi buna önlem alabiliriz değil mi dediğimde keşke herşey bu kadar kolay olsa diyerek beni saatlerce ağlattı daha sonra testler yapıldı temiz çıktı. Sana ne ilaç vereyim hiçbir şeyin yokmuş dedi. Kültür aldı kültür sonucum pazartesi çıkacak. Ama 4 gündür inanılmaz sancılar yaşıyorum ve ben bunun mantardan olduğunu biliyorum doktorum ise bana bu sebepsiz ağrılarla gelen hastaların erken doğum yaptığını söyleyerek beni tekrar gözü yaşlı olarak eve gönderdi. Şimdi tek yapacağım ilk iş olarak kültür sonucumu alıp doktorumu değiştirmek çünkü hiç bir şey dediği kadar kolay değil aslında... anne olmakta...Hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum sizlerle paylaşmak istedim...
canim senin sat , tahmini dogum tarihi ,kilo , yas , yasadigi sehir bilgilerini yazarsan burdan bana bende mesaj atarim hemen arkadasa.senin altta tickerin varmi bilmiyorum ama ben bazi arkadaslarin tickerlarini goremiyorum bu yuzden senin tam gunlerin aklimda kalmamis. bilgilerini yazar yazmaz mesaji atiyorum.
Arkadaşlar merhaba.ben milupa anne bebek kulübüne üye oldum.buğün güzel bir paket göndermişler.hem bebek için hem anne için tamamen ücretsiz.tavsiye ederim.çok sevndm bebişimin ilk bezi geldi.rabbim işllh kullanmayı nasip eder.
Herkese günaydın,bu sabah kendimi iyi hissediyorum:)Gerçi dün sabah da iyiydim ama akşama fena oldum,hayırlısı bakalım.Sıkıldım artık bu hastayım modundan,kendime gelmek istiyorum,enerjim olsun midem bulanmasın şöyle şen şakrak olayım(hepimiz inş)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?