- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.101
Arkadaşlarrr 12 mayısta üçlü tarmamaız vardı cinsiyeti o gün öğrenecektik. Ama eşimle bugün dayanmayıp başka bir doktora gittik. ve bebeğimizinn cinsiyetinii öğrendikkk... Sizinlede paylaşmak istedimm... Allah nasip ederse bir OĞLUMUZZZZ olacakkk :):)
Merhaba kizlar!
doktordan geliyoruz, hersey yolunda cok sükür...Cinsiyet haberini vereyim dedim kismetse bir kizimiz oluyor bizim
evet bebek düşüyoruz 3. denememiz bu ama yine olmadı ovulasyon testide kullandım ona göre takip ettim ama bilmiyorum(
arkadaslar cinsiyetleriniz hayirli olsun. biliyorsunuz topigin basinda listemizde cinsiyet bolumu var ben sizin yerinize topik sahibi arkadasa mesaj attim cinsiyetleriniz tabloya eklemesi icin umarim kizmassiniz.
merhaba kızlar kontrolum 10 mayıstaydı bu gün sabah ateş boğaz ağrısı sebebiyle doktora gitmek zorunda kaldım bebişim ordan oraya durmuyodu valla :)) doktor antibiyotik verdi ama ateşlenmedikce içme dedi bu arada 14 haftalığız ama doktor inatla cinsiyet söylemiyo.. cinsiyetleri öğrenenlere hayırlı olsun darısı başımıza beta hcg 11.3 çıkmıştı ama bakalım erkekmi benim için ne olursa kabulum onu çok seviyorummm bu arad hepinizin şimdiden anneler günü kutlu olsun
canım benide söylermisin eklesin ben msj atamıyorum da tesekkürler: )
arkadaslar cinsiyetleriniz hayirli olsun. biliyorsunuz topigin basinda listemizde cinsiyet bolumu var ben sizin yerinize topik sahibi arkadasa mesaj attim cinsiyetleriniz tabloya eklemesi icin umarim kizmassiniz.
Meysanuru göremiyorum bir rahatsızlığı yoktur inşallah kaç zamandır uğramıyor hiç:44:
evet iykide devlet hastanesine gitmisim bedavaya yaptirdim geldim :)) funda hanim a da o testfleri gösterince birdaha yapmaya gerek yok demisti o gün iki li testi yaptik iste bakalim cuma günü tel acicam ona sonuclari alcam hayirlisi ile, dedigin arkadas herhalde normal dogum yapti ne güzel ona senin yerindede olsam hemen sezeryani kabul etme normal dogum daha saglikli benim ilk kizimda mecburduk kordon 6 kere boynuna bir kerede beline baglanmistibu ara benim kalbimde carpinti oluyor funda dogan hanim beni kardioloji ye gönderdi bakalim ordan ne cikicak :))) ne zor is bu hamilelik bir doktordan digerine kostur dur hem kiz doktor sana fiyatlari söyledi mi sezeryan nekadar diye ben o günü sormadim sadece sezeryan dogumu marmara hastanesinde yapiolarmis normal dogum cankatta oluyormus dedi
minik bir kızmış kendileri :)
dr amca kız ismi bakın dedi ben görmedim ama 16 hafta olmuş farecik, heralde yanılmıodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?