2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Ay cinsiyet sonuçları geldikçe heyecanlanıyorum Allah bütün prens ve prenseslerinize sağlıklı ömürler güzel günler versin
benimde ikili test sonucunda 42 belki erkek olur hayırlısı Allah tan sağlıklı olsunlar da

Merhaba kizlar!

doktordan geliyoruz, hersey yolunda cok sükür...Cinsiyet haberini vereyim dedim kismetse bir kizimiz oluyor bizim

arkadaslar cinsiyetleriniz hayirli olsun. biliyorsunuz topigin basinda listemizde cinsiyet bolumu var ben sizin yerinize topik sahibi arkadasa mesaj attim cinsiyetleriniz tabloya eklemesi icin umarim kizmassiniz.

merhaba kızlar kontrolum 10 mayıstaydı bu gün sabah ateş boğaz ağrısı sebebiyle doktora gitmek zorunda kaldım bebişim ordan oraya durmuyodu valla :)) doktor antibiyotik verdi ama ateşlenmedikce içme dedi bu arada 14 haftalığız ama doktor inatla cinsiyet söylemiyo.. cinsiyetleri öğrenenlere hayırlı olsun darısı başımıza beta hcg 11.3 çıkmıştı ama bakalım erkekmi benim için ne olursa kabulum onu çok seviyorummm bu arad hepinizin şimdiden anneler günü kutlu olsun

evet bebek düşüyoruz 3. denememiz bu ama yine olmadı ovulasyon testide kullandım ona göre takip ettim ama bilmiyorum (

güzelim kendini hiç üzme.zaten herkes demiştir psikoloji çok önemli.tam 1yıl denedik bütün testleri yaptık.hiçbişey çıkmadı ama acaip kafaya takıordum.sonra taşınma girdi araya o ara unuttum resmen birde kısmet artık diodum.olmazsa tüp bebek yaptırcaz diodumo ay hamile kaldım.eminim rahatladığın bir anda rabbim nasip edecektir.

Arkadaşlar merhaba.ben milupa anne bebek kulübüne üye oldum.buğün güzel bir paket göndermişler.hem bebek için hem anne için tamamen ücretsiz.tavsiye ederim.çok sevndm bebişimin ilk bezi geldi.rabbim işllh kullanmayı nasip eder.

arkadaslar cinsiyetleriniz hayirli olsun. biliyorsunuz topigin basinda listemizde cinsiyet bolumu var ben sizin yerinize topik sahibi arkadasa mesaj attim cinsiyetleriniz tabloya eklemesi icin umarim kizmassiniz.

canım benide söylermisin eklesin ben msj atamıyorum da tesekkürler: )

canım çok geçmiş olsun bende aynı dertten muzdaribim bana serum bağladılar hemen ii geldi çok şükür iyiyim biraz..ay hamilelikte insan daha bi etkileniyo heralde resmen döküldüm bugün.benimde haftaya ikili test yazarım sonucu:) seninde anneler günün kutlu olsunn :)

maşallah kasım annelerimize ve bebişlerine 2li testler yapıldı, cinsiyetler belli olmaya başladı ayyy çok heyecan verici

canım benide söylermisin eklesin ben msj atamıyorum da tesekkürler: )

canim senin sat , tahmini dogum tarihi ,kilo , yas , yasadigi sehir bilgilerini yazarsan burdan bana bende mesaj atarim hemen arkadasa.senin altta tickerin varmi bilmiyorum ama ben bazi arkadaslarin tickerlarini goremiyorum bu yuzden senin tam gunlerin aklimda kalmamis. bilgilerini yazar yazmaz mesaji atiyorum.

ne demek canim, ben düsünememisim tsk ederim ilettigin icin

Meysanuru göremiyorum bir rahatsızlığı yoktur inşallah kaç zamandır uğramıyor hiç:44:

cicim ben iyim elhamdulillah :) bu aralar biraz yogunum pek yazamiom takipdeyim ins en son yukardaki yaziyi yazmistim sana

bu ara cuma günü iki li testin sonucunu aldim funda dogan hanim testin temiz cikti gözünaydin didi :)) elhd bisi yokmus
simdi mayisi beeklicez insaALLAH
canim sen orda mi dogumu düsünüyorsun yoksa devlet hastanesinde mi ? ben yine kararsizim :44:

yeni hamis bacilarimda gelmis hosgelmisler RABBIM bebislerimizi hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip eder insaALLAH

diger cici hamislerim sizlerde iyisinizdir insaALLAH hepinizi bu aralar yogunum gelemirem

sirlicim anne baban gelmis hadi gözünaydin canim :) benimde ilk babam gelcek insaALLAH sonra da annem :) hediyelerede gelceeek cok sevinirem

minik bir kızmış kendileri :)
dr amca kız ismi bakın dedi ben görmedim ama 16 hafta olmuş farecik, heralde yanılmıodur

minik bir kızmış kendileri :)
dr amca kız ismi bakın dedi ben görmedim ama 16 hafta olmuş farecik, heralde yanılmıodur

Allah saglikli bi sekilde eline almayida nasip eder ins minik prensesini cok sevindiimmm biz hala aptal aptal bakiniyoruz alisamadim hala duruma, kendi kendime bir kizim olacak diyorum ama yok henüz idrak etmedi

Heyyy,
benim gibi tüyleriniz diken diken mi?
HAYDİ KALKIN ilk anneler günümüzzzz bugün.
KUTLU OLSUN hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…