2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

herkes kendi haftasının başındamı bildirseki yoksa bir gün belirleyip o günü tartı günümü ilan etsek hepimiz aynı anda bildirmiş olsa ne dersin?

tebrikler canim hep iyi haberlerini duyalim insallah her seyin yolunda gitmesine sevindim. benim recetem yanimda diyil ama doktor bana baya bir ilac yazdi. size mikrob icin falan bir seyler yazdimi?? yemeklerde ve yuruyusde haklisin. bana simdilik bebe yagini onerdi catlaklara karsi kremlere 5-ci ayda basliyacakmis. hadi hayirlisi

saol cnm.doktorum hç bir ilaç vermedi.daha önceden fedoloce kullandım(solik asit+b 12)şimdi hiç birşey vermiyorum dedi.4.ayda kan haplarına başlatacam.ben her duştan sonra bebek yağı kullanıyorum günlük olarak.ilk hamişliğimi öğrendiğimden beri.ara arada 3 lü karışımdan sürüyrm.doktorm da 4.ayda çatlak kremini vercekmiş.

hakikaten çok hoşmuş

canım benim ilgilendigin ve cevap verdigin için çok teşekkür ederim. Evet dr. seçmek acayip zor birşeyyyy((
özlem hn. bende duydum hatta kapısında kuyruk oluyor dediler bana:) 4 yıl önce kuzenim orada dogum yaptı dr. u düzgün bey di o zamanın parasıyla 2500 tl verdi hastane biraz paracı ve gereksiz şeyler çıkarıp para alıyor diye duyuyorum çevremden
bakırköy çamlık hast. veya çalışlardaki yaşam hast. tavsiye edenler de oldu sen duydun mu hiç buraları:)
burdan sürekli birbirimizi bilgilendirelim olur mu hadi allah yardımcın olsun...

güzelmiş fatmacım ama benden bi öneri o yğksek şifonyeri komple çekmece yapsan daha rahat kullanırsın kapaklı oldumu çok bişey koyamıyosun gerçi resimden gözükmüyo belki çekmecedir ama bana kapaklı gibi geldi

üstü dolap altı cekmece ama şifonyeri almayabilirim.. oda geniş kalsın istiyorum.. büyüdüğünde sıkıs sıkıs olmasın rahatca vakit gecirebileceği bir yer olsun diye ..gardrobun alt kısmı çekmece zaten.. yeterli gibi geldi bana... komidinleri de çekmece yaptırmayı düşünüyorum ayrıca.. bir iki değişiklikle işte tam bebişime göre olur.. bide hafif mavilikler var onlarıda beyaz yapcam...

herkes kendi haftasının başındamı bildirseki yoksa bir gün belirleyip o günü tartı günümü ilan etsek hepimiz aynı anda bildirmiş olsa ne dersin?
canim cogunluk ne derse ben uyarim ben hergun girip yeni yazanlarinkini yeniliyorum. tek bir gun olursa aslinda hepsini birden biranda yenilemis olurum iyi olur.

hala rüyada gibiyim bazen unutuyorum hamile olduğumu birinin bebeğine bakarken sonra kendime geliyorum seninde var çok şükür diyorumm..

bende doğduktan sonra almak istiyorum odasını ama önce beğenicem doğuncada hemen sipariş veririz diyorum..küçük bi beşik almak istiyorum 3-4 ay yatabilir içinde ..daha bende kızıma hiçbişey almadım aldırmadım da ..biraz daha büyüsün son aylarımız koşturmacayla geçecek durum onu gösteriyo..

Allahım sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini..

amin canim aminnn insallahhh bebislerimizin kucaimizda oldugu gunleride goruruz

sirlicim bebek 42. haftada doğdu..
o yüzden baya bi büyümüştü.. öyle tosunlar doğuyo tabi ama normal doğamıyo,
sezaryen oluyo genelde.. eskiden köy yerlerinde kaç kilo olduğunu bile bilmeden normal normal doğuruyolarmış.. şimdi doktorlar bu çocuğu doğuramazsın diye sezaryenle alıyolar..
şunu söyleyebilirim ama deneyimli bi anne sayılırım ben de ikinci çocuk olacağı için, kilosu fazla çocuğa bakmak çok rahat oluyo, zayıf çocuk biraz güçsüz oluyo bakmak da zorlaşıyo..
emzirmek için bebeği tutamıyosun bile doğru dürüst..........
o yüzden bebeğinizi iyi besleyin, kocaman kocaman bebek doğurun
en azından bi 3.00 kilo olmalı bence çocuk..
benim arkadaşım 2.100 kg. doğum yaptı ay çocuğu gördüm inanamadım bu biblo mu çocuk mu diyorum o kadar küçüktü ki...
o yüzden bebişlerimizi iyi besleyelim... doğumdan sonra zorlanmamak için..

Merhabalar. Dün isim sohbetinden sonra bugün oda sohbetine geçilmiş. Çok mutlu oldum fikirlerinizi okurken. crafty'cim resmini gönderdiğin oda çok tatlı. Hem sade, hem şık. Ben de pembe-mavi odaları sevmiyorum. Bizim de küçük bir odamız var. Tek kişilik bir misafir bazamız var. Onu odadan çıkartmayı düşündüm ama sonra bebeğin yanında uyumam gereken zamanlar olur, altını değiştirirken ya da o uyurken dinlenmem gerekirse diye yatak dursun dedim. Onun yanına beşik ve dolap almayı düşünüyorum. İnşallah tabi o zamanı Rabbim sağlıkla göstersin de bunlar çok güzel hayaller. Rabbim yarım bırakmasın hayallerimizi. Bebişlerimizi de mutlu, sağlıklı büyütmek nasip etsin güzel odalarında.

çok sevindim cnm arkadaşım senin adına çok güzel bir duygu ama sana bişey diyim mi senin bebişin hareketlerini bizimkide aynısını yaptı en son gittiğim de acaba cinsiyetleri aynı olmasın doktor korktu koluymuş meğersem ayy çok yaramaz bu dedi cnm benim eşininde bu duyguyu yaşamasına sevindim çok mutlusundur sen şimdi

günaydın kızlarrrrrr

yaa 3 gündür hep burnum kanıyooo çok korkuyorum umarım ciddi bişey değildirrr
cnm normalde kanıyomuydu inşallah ciddi bişey değildir ama korkma derler hep burun kanaması iyidir diye :94:
oğlan hee hemen ekliyorum listeye

gıcık doktorlar cnm sonuçların temiz çıkmasına sevindim rabbim kucağınada almayı nasip eylesin aminnn

Benim de oyle bir odam var ve yatak ayni sekilde dusundum ben de ama goruntu olarak kotu durur diye kararsiz kaldim.soyle tam bir bebek odasi olmazmis gibi geliyor.Emzirmek icin rahat bir tekli koltuk mu koysam dedim sonra..hayırlısıyla kucagimiza alalim bebişlerimizi inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…