- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 44
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.521
yok canim istedigin zman yapabilirsin tabiki ben sadece bir hafta oluyor kendiminkini yarin yenileyecegim isteyenlerinkinide yenilerim amacli hatirlatma yaptim sadece. canin hangi gun yenilemek isterse ben o gun yenilerim seninkini persembe diye bir zorunluluk yok tabiki.
arkadaşlar çok yorldm.doktordan geldik allahıma bin şükür yavrumun ikili testi normal çıktı.aklıma takılan soruları sordum doktoruma.çatlak kremini 4.ayda veriyomş.4.aydan itibaren yarım saat günlük yürümek gerekiyomş.sabah akşam 1 er bardak süt,haftada 2 defa balık,günde 2-3 tane ceviz,fındık badem vb.sık sık az yemeli.günde 8 bardak su içmeli,hamurişinden cipslerden kolalardan uzak durmalıymışız. cinsiyetini haziranın ilk haftası söyleyecekmş. yani 16.haftada
tebrikler canim hep iyi haberlerini duyalim insallahher seyin yolunda gitmesine sevindim. benim recetem yanimda diyil ama doktor bana baya bir ilac yazdi. size mikrob icin falan bir seyler yazdimi?? yemeklerde ve yuruyusde haklisin. bana simdilik bebe yagini onerdi catlaklara karsi kremlere 5-ci ayda basliyacakmis. hadi hayirlisi
ben baktım ikeaya canım.. sadece bi takım beğendim o da rengi acık renk ahsaptı .. ben bembeyaz düşünüyorum bu arada.. ve fiyatı aksesuarların tamamı ile 4000 tlyi geciyordu.. diğer modellerde cok kötüydü beğenmedim..
İstanbulda oturanlar için libadiyede fetih mobilyacılar sitesi var anadolu yakasında .. ben orda gördüm bi oda takımı cok beğendim bir iki değişiklikle olurmus gibi geldi bana.. 2500 tldi. cevizden yapılmıstı.. büyüyen yatak şifonyer 3 kapılı gardrop oyuncak sandığı ..hepsi vardı.. bide kızım olacak gibi geldiği için bana ... hep su kapısı tüllü perdeli dolaplar varya öyle olan modellere bakıyorum :) begendiğim modelin resmini yolluyorum sizce nasıl ? Eki Görüntüle 192867
nisa, cemre ve kaan bizd edüşünüyrouz
kızz benimde 15 şubat ama 12+1 im senin niye 13? :26:
canım ben de geçen gün yeni başladım bir kere gittim ilk gidişimde de memnun kaldım medicana hastanesinde(bahçelievler) özlem hanım var ona gittim hatta gitmeden önce soracağım şeyleri de yazmıştım ben sormadan ağzımı açmadan daha bir sürü bilgi verdi soracağım herşeyi söyledi ama tabi memnuniyet farklıdır şu anda içime sindi eşim soğuk göründüğünü söyledi yani resmi buldu ama belkide iletişime geçince biraz daha sıcak davranabilir diye düşünüyorum doktor seçmek çoooookkk zor bi de muayene ücreti 37 tl
ay trawmanın kini ben yaptım ama sanırım diğer arkadasın linki kopyalanmıs yanlıslıkla..
trawma cım senin yeni linki yolluyorum ben.. kusura bakma tatlım..
http://lbdf.lilypie.com/ncT9p3.png
püüüü hiç kendimde de suçu bulmuyorum. :))))arkadaş yanlış yazmış olbilir diyorum
güzelmiş fatmacım ama benden bi öneri o yğksek şifonyeri komple çekmece yapsan daha rahat kullanırsın kapaklı oldumu çok bişey koyamıyosun gerçi resimden gözükmüyo belki çekmecedir ama bana kapaklı gibi geldi
canim cogunluk ne derse ben uyarim ben hergun girip yeni yazanlarinkini yeniliyorum. tek bir gun olursa aslinda hepsini birden biranda yenilemis olurum iyi olur.herkes kendi haftasının başındamı bildirseki yoksa bir gün belirleyip o günü tartı günümü ilan etsek hepimiz aynı anda bildirmiş olsa ne dersin?
merhaba kizlar
ilk zamanlar yok kese yok kalp atisi belirtiler derken bu gunlere geldik cok sukur.ikili testi cinsiyetleri hatta odalarini konusyoruz ne guzel insallah sonuna kadar hep boyle gideriz.
benim daha oncede kayiplarim oldugu icin hic birsey almiycam diye soz vermistim kendime.eltimin ve gorumcemin kullandigi sepet var dogunca onda yatar onde bir muddet yani doguduktan sonra odasi icin siparis vericem insallah.8hafta icinde geliyor ozamana kadarda sepette yatar kiz icin senelerdir NISA ismi vardi aklimda erkek iciinde esim kizi sen sectin erkekte benim diyor ama dur baklaim cinsiyet bi belli olsun o zaman bakariz diyor belli degil yani henuz
hala rüyada gibiyim bazen unutuyorum hamile olduğumu birinin bebeğine bakarken sonra kendime geliyorum seninde var çok şükür diyorumm..
bende doğduktan sonra almak istiyorum odasını ama önce beğenicem doğuncada hemen sipariş veririz diyorum..küçük bi beşik almak istiyorum 3-4 ay yatabilir içinde ..daha bende kızıma hiçbişey almadım aldırmadım da ..biraz daha büyüsün son aylarımız koşturmacayla geçecek durum onu gösteriyo..
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini..
evet canim uamrim bizim bebeklerimiz daha guzel, mutlu, huzurlu ve baris dolu bir dunyada buyurler...erkek patlamasi haeee geleceyin askerleri onlar allah tum yavrulari korusun amin yasindan basindan asili olmayarak annesi babasi hayattda olan her insan bir cocukdur . masallah is arkadasina nasil dogurdu ya zor olmali... allah nazardan saklasin...yaaa kizlar yememize icmemize dikkat edelim bebeyin kilosu normal olsun, bu hem anneler hem de bebeler icin saglikli diyil ustelik ben cok korkarim
gunaydin kizlar nasilsiniz? umarim her kes yaxsidir, dun aksam doktora gitdim benim yaramaz o kadar huysuz ki...karnimda bi taklalar atiyor bir oynuyor inanamazsiniz. doktor cooook yaramaz dedi. surekli eli agzinda.:26: hatta bize el bile salladi akilli balam menim, el sallarken bi resmini cekdik inanilmaz guzel.... aslinda cok cirkin bir sey iskelet gibi minicik amma o kadar kendime yakin hiss etdim ki... ilk bakisdan asik oldum yavruma esim de izledi mutlulukdan ucuyorduk. sozle anlatmak mumkun diyil...ama cinsiyyetini gostermedi, cok ters anasi kilikli... size bir sey soyliyeyim ben evde bardas kurub oturmayi cok severim kanepede yatakda falan hiiiic fark etmez cok rahat olurum hani yoga yaparken otururlar ya iste o. :76: miniyim karnimda aynen oyle oturmusdu. bakarken esimle sok olduk nasil yani diye tipki ben ya tipki ben, sanki gozuyle gormus onu yapiyor. yerim onu ben., anneler sizin bebisleri de yerim ben coook mutluyum. bu arada doktor bir problem yok dedi, ensesine burnuna falan bakti normal dedi. allah hayirli evlat etsin hepimizinkini insallah. bir az basinizi sisirdim ama olsun o kadar arkadas diyilmiyiz??? bu arada eurovizyonda finale dusmediyiniz icin cok uzuldum ama siz uzulmeyin kardes ulke, can Azerbaycanima ses verin destek olun. biz orada hepimiz icin yarisicaz
cnm normalde kanıyomuydu inşallah ciddi bişey değildirgünaydın kızlarrrrrr
yaa 3 gündür hep burnum kanıyooo çok korkuyorum umarım ciddi bişey değildirrr
oğlan heekızlar nasılsınız bakalım pc bozulmuştu giremedim benden haberler güzel inşallah böyle devam eder
bugün dr.ye gittim 2 li test için kan verdim ense kalınlığı 1.12 yazıyordu formda anlamadım ki normal mi
asıl habere gelelim oğluşum olacak galiba kesin değil ama erkek dedi doktorum
kanamam içinde plesentanın önde olduğunu tekrarladı haftaya sonuçlar çıkacak hakkımızda hayırlısı artık öpüyorum sizleri
arkadaşlar çok yorldm.doktordan geldik allahıma bin şükür yavrumun ikili testi normal çıktı.aklıma takılan soruları sordum doktoruma.çatlak kremini 4.ayda veriyomş.4.aydan itibaren yarım saat günlük yürümek gerekiyomş.sabah akşam 1 er bardak süt,haftada 2 defa balık,günde 2-3 tane ceviz,fındık badem vb.sık sık az yemeli.günde 8 bardak su içmeli,hamurişinden cipslerden kolalardan uzak durmalıymışız. cinsiyetini haziranın ilk haftası söyleyecekmş. yani 16.haftada
Merhabalar. Dün isim sohbetinden sonra bugün oda sohbetine geçilmiş. Çok mutlu oldum fikirlerinizi okurken. crafty'cim resmini gönderdiğin oda çok tatlı. Hem sade, hem şık. Ben de pembe-mavi odaları sevmiyorum. Bizim de küçük bir odamız var. Tek kişilik bir misafir bazamız var. Onu odadan çıkartmayı düşündüm ama sonra bebeğin yanında uyumam gereken zamanlar olur, altını değiştirirken ya da o uyurken dinlenmem gerekirse diye yatak dursun dedim. Onun yanına beşik ve dolap almayı düşünüyorum. İnşallah tabi o zamanı Rabbim sağlıkla göstersin de bunlar çok güzel hayaller. Rabbim yarım bırakmasın hayallerimizi. Bebişlerimizi de mutlu, sağlıklı büyütmek nasip etsin güzel odalarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?