- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.641
bugün doktora gittik bebişimi gördümmmah annesinin yaramazı doktor yarım saat ensesini ölçmek için uğraştı hiç durmuyor ya eyvah hayırlısıyla dünyaya gelince yandık Sirlii benim bebişde ilk bakıldığında bağdaş kurmuş oturuyordu görünce gülesim geldi cinsiyeti belli olmadı ya göstermedi birtürlü rahat durmuyor kalbini bile dinletmedi doğru dürüs ah aşkım benim ense kalınlığı burun kemiği omurgası normal iyi çıkınca kan testini yaptırmayı gerek görmedi doktor isterseniz yapalım ama hiçbir risk gözükmüyor dedi bizde sorunlu olsada aldırmayız zaten demiştik o yüzden doktor kendinize sıkıntı yapmaya hiç gerek yok deddi. GÖRELİM MEVLAM NE EYLER, NE EYLERSE GÜZEL EYLER
aman ne güzel yaaaaa
işte cinsiyet öğrenince süper oluyo, hemen maviş maviş hazırlarsın herşeyini..
valla canım benım de eşim erkek istiyordu mutlu oldum onun istediği oldu diye herkes ne istiyorsa o olsunbenım tam bugün 12 hafta 6 gün ikili teste bakan doktora sorduk tam çıkarken o da bi bakalım dedi tekrar oturdu bacakları açık görünüyor dedi ve o söylerken ben de orda pipi gibi bişi gördüm o da hemen pipisi var erkek anlaşılan dedi darısı sizinkilere inşallah yani parmağını falan benzetmediysek erkek çok net gördüm aslında ama işte ben bile inanamadım 16 . haftada söylerim dicek sanmıştım umutsuzca sordum valla öğrendim
tebrikler canim vatana ailesine hayirli evlat olsun insallah, bebislerimizin duyununu gormeyi nasib etsin rabbim...artik bir erkek annesi adayisin eyer kizimiz olursa gozune girmemiz lazimbu devirde iyi kaynana bulmak zooooooooooor
ay canım öyle ama ben tereddütlüyüm ya yine de ne bilim inanamıyorum hala bir ay daha beklesem mi emin olmak için üff böyle de tuhafaman kızlar da mavi giyer ben alayım da kız da olursa erkek de olursa renk ayırmıcam zaten hepsini giydircem ama çooookkk mutluyum allahım en kısa zamanda sizede yaşatsın
tebrikler canim vatana ailesine hayirli evlat olsun insallah, bebislerimizin duyununu gormeyi nasib etsin rabbim...artik bir erkek annesi adayisin eyer kizimiz olursa gozune girmemiz lazimbu devirde iyi kaynana bulmak zooooooooooor
canım, benim dinledigim cd sadece cocuk icin degil anne icin de yararlı rahatlatıyor..müzik dinletme için erken değil mi kızlar.. ben ilk hamile oldugumu öğrendiğimde eşimle klasik müzik cdsi aldık.. ilk o gün dinledik ve dinlerken ben uyuyakaldım.. dedim tamamdır bu işe yarar.. bebeişimde inşallah uyur bu şekilde, ama 6. ayda baslanıyor değilmi.. ancak o zaman duyabiliyorlar.. yoksa daha mı erken..
ben de yiyorum da erikler cok dandik daha bi turlu istedigim erigi bulamadım :26:arkadaşlar sizde benim gibi çokk erik yiyormusunuz ben sabah başlıyorum yatana kadar
arkadaşlar sizde benim gibi çokk erik yiyormusunuz ben sabah başlıyorum yatana kadar
ay ben de gördüm pipiyi yazmışsın ya...
evet bizim kızımız olursa erkeklerden biriyle kerteriz artıkerkekler çoğunlukta bu forumda..
benim kızım var ama 20 ay büyük olacak bu jenerasyondan biraz sübyancılık olur olmaz... ikinci kız olursa düşünürüz kertme işini.....
ahaha allahım düşündüğümüz şeylere bak yaaaaaaaaaaa
ay herkes cinsiyetini öğrense de isim muhabbetine girsek çok heyecanlı olur...
bu forumdaki bütün kızlar ve bütün oğlanlar aynı ismi koyarmışız ona gülerim işteeeee
kızlar ben şu bir kaç gündür çok baş ağrısı çekiyorum dün başladı sabaha kadar sürdü doktorumu aradım minoset alabileceğimi söyledi aldım geçti biraz ama hala kafam davul gibi sizde de böyle şikayetler var mı?
canım geçmiş olsun benimde sancılarım oluyor kabızsan eğer muz yeme daha çok kabızlık yapar diye biliyorum
kızlar ben şu bir kaç gündür çok baş ağrısı çekiyorum dün başladı sabaha kadar sürdü doktorumu aradım minoset alabileceğimi söyledi aldım geçti biraz ama hala kafam davul gibi sizde de böyle şikayetler var mı?
canım, benim iki gundur dehset basım agrıyor.. ben zaten gerilim tipi basagrısı sahibiydim dislerimi sıkmaktan oluyordu.. apranax sız majeziksiz gecmez benim agrım..kızlar ben şu bir kaç gündür çok baş ağrısı çekiyorum dün başladı sabaha kadar sürdü doktorumu aradım minoset alabileceğimi söyledi aldım geçti biraz ama hala kafam davul gibi sizde de böyle şikayetler var mı?
ay ben de gördüm pipiyi yazmışsın ya...
evet bizim kızımız olursa erkeklerden biriyle kerteriz artıkerkekler çoğunlukta bu forumda..
benim kızım var ama 20 ay büyük olacak bu jenerasyondan biraz sübyancılık olur olmaz... ikinci kız olursa düşünürüz kertme işini.....
ahaha allahım düşündüğümüz şeylere bak yaaaaaaaaaaa
ay herkes cinsiyetini öğrense de isim muhabbetine girsek çok heyecanlı olur...
bu forumdaki bütün kızlar ve bütün oğlanlar aynı ismi koyarmışız ona gülerim işteeeee
arkadaşlar sizde benim gibi çokk erik yiyormusunuz ben sabah başlıyorum yatana kadar
ilkimucum koptum gulmekden gunun birinde cocugumuza soyleriz senin internetde bir KK kertmen var diyebaskasiyla evlenemezsin evet ya ben de isimleri arastiriyorum ama guzel isimleri akrabalar artik kullanmis off ya cinsini bilsek de guzel isimleri birbirimizle bolussek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?