2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

tebrikler canim bebisinin iyi olmasina cooook sevindim, ben Azerbaycanda olmasam doktorumuz aynimi diye soracakdim bende de ayni sey oldu risk gozukmediyi icin gerek yok dedi.bizde allahimin verdiyini seve seve buyutmeye raziyiz. dogru demisler haklisin GÖRELİM MEVLAM NE EYLER, NE EYLERSE GÜZEL EYLER, ya su bacaksizlara bak neden gostermiyolar ki bi ciksin ordan poposuna poposuna dovicem ayyy kiyamam yerim onun ben minicik poposunu

aman ne güzel yaaaaa
işte cinsiyet öğrenince süper oluyo, hemen maviş maviş hazırlarsın herşeyini..

ay canım öyle ama ben tereddütlüyüm ya yine de ne bilim inanamıyorum hala bir ay daha beklesem mi emin olmak için üff böyle de tuhaf aman kızlar da mavi giyer ben alayım da kız da olursa erkek de olursa renk ayırmıcam zaten hepsini giydircem ama çooookkk mutluyum allahım en kısa zamanda sizede yaşatsın

tebrikler canim vatana ailesine hayirli evlat olsun insallah, bebislerimizin duyununu gormeyi nasib etsin rabbim...artik bir erkek annesi adayisin eyer kizimiz olursa gozune girmemiz lazim bu devirde iyi kaynana bulmak zooooooooooor

tebrikler canim vatana ailesine hayirli evlat olsun insallah, bebislerimizin duyununu gormeyi nasib etsin rabbim...artik bir erkek annesi adayisin eyer kizimiz olursa gozune girmemiz lazim bu devirde iyi kaynana bulmak zooooooooooor

CANIM NE DEMEK ŞEREF VERİRSİNİZ YAKIŞIKLI OĞLUMA GÜZEL KIZINIZI ALMAZ MIYIM(YANİ KIZ OLURSA:d) MEMNUNİYETLEEE İYİ KAYNANA DA OLUR MU BENDEN BİLMEM

ay ben de gördüm pipiyi yazmışsın ya...

evet bizim kızımız olursa erkeklerden biriyle kerteriz artık erkekler çoğunlukta bu forumda..
benim kızım var ama 20 ay büyük olacak bu jenerasyondan biraz sübyancılık olur olmaz... ikinci kız olursa düşünürüz kertme işini.....
ahaha allahım düşündüğümüz şeylere bak yaaaaaaaaaaa
ay herkes cinsiyetini öğrense de isim muhabbetine girsek çok heyecanlı olur...
bu forumdaki bütün kızlar ve bütün oğlanlar aynı ismi koyarmışız ona gülerim işteeeee

canım, benim dinledigim cd sadece cocuk icin degil anne icin de yararlı rahatlatıyor..
benim bir arkadasım da dinledi hem hamileigi sırasında.. simdi emzirirken de dinliyor baya huzur veriyormus.. bak bilgilerini burada bulabilirsin..

.:: Kurald ::.

ben bu kadinin genel olarak tum cd lerini dinlerim zaten yillardir.. cok iyi geliyor

arkadaşlar sizde benim gibi çokk erik yiyormusunuz ben sabah başlıyorum yatana kadar
ben de yiyorum da erikler cok dandik daha bi turlu istedigim erigi bulamadım :26:

kızlar ben şu bir kaç gündür çok baş ağrısı çekiyorum dün başladı sabaha kadar sürdü doktorumu aradım minoset alabileceğimi söyledi aldım geçti biraz ama hala kafam davul gibi sizde de böyle şikayetler var mı?

ilkimucum koptum gulmekden gunun birinde cocugumuza soyleriz senin internetde bir KK kertmen var diye baskasiyla evlenemezsin evet ya ben de isimleri arastiriyorum ama guzel isimleri akrabalar artik kullanmis off ya cinsini bilsek de guzel isimleri birbirimizle bolussek.

henüz yok .. ama bizde de baslar merak etme.. vücuttaki kan miktarının artısı dolasımıda etkilediğinden bas agrısı olusturuyor.. bide havaların etkisi normal yasantıdaki sıkıntı stres biraraya gelince bas agrısı zirveye ulasıyor..benim doktorum hazırlı ol dedi ve parol kullanabileceğimi söyledi.. ama ben zaten öncesindede ilac içemeyen biri oldugumdan ihtiyac duymam inşallah tabi ama içmeyi düşünmüyorum.. çekerim çilesini ben .. bebişime bişey olmasın :) :) :)

canım geçmiş olsun benimde sancılarım oluyor kabızsan eğer muz yeme daha çok kabızlık yapar diye biliyorum

evet bnde duymustm yemıyorm muz.. az once cıktm tuvalete ama aklıma takılan bısy vr kızlar adet gunlerımız yaklastgı zmn mesela bnm sat a gore 2gun snra acaba bu rahm kasık agrılarm o yuzden mı? yanı 9 ay gunlerm geldıkc bu agrı olcakmı ? ılk hamılelıgm aılemdn uzagm kımseye soramıyormda...

evet bende de oluyo. geçen acile gittik. dr. hiçbişe yapamayız. parol al iç dedi. bende öyle yaptım. şimdilik bişe yok

canım, benim iki gundur dehset basım agrıyor.. ben zaten gerilim tipi basagrısı sahibiydim dislerimi sıkmaktan oluyordu.. apranax sız majeziksiz gecmez benim agrım..
minoset alıp bosu bosuna ilacla doldurmak istemiyorum bunyemi cunku maalesef kesmeyecegini biliyorum.. Allah dusmanıma vermesin agrımı ama cok sukur alt taraflarda bir sorun olacagina ust tarafta olsun

Canım insan gördüğüne bile emin olamıyor ultrasonla hergün baksam heryerini ayırtederdim de işte insan ayda yılda bir bakınca acaba yanlış mı gördüm diye de düşünüyor gerçi doktor da aynı kanıda benımle ama AMAAANN korkuyorum yanılacam diye herkese söyleyip bebişide oğlum diye sevip sonradan kız çıkması tuhaf olur herhalde bu ihtimal için....AYYY EVET HADİ HERKES ÖĞRENSİM İSİMLERİ BULALIM KERTELİM İSTATİSTİK YAPALIM GÜZEL OLCAK

iyi gunler kizlar bakiyorum sohbet koyu oh,oh masallah bebilserde iyimis cok sukur.

Fatmacigim dogum gunun kutlu olsun canim Rabbim bir dahakini yavrunla ve diger sevdiklerinle kutlamayi nasip etsin.

erigi bende yiyorum sabahtan aksama kadar kocis yetistiremiyor, yalniz ne tadi var ne tuzu istedigim gibi kutur,kutur bir erik gelmedi daha buraya.

bel agrisi hele o kalca agrisini cok fena cekenlerdenim artik agridimi bagiriyorum okadar yani.yarim 2 li testimiz var Allahim insallah bebegim ve sagligi iyidir cok heyecanliyim bu gece bana uyku yok onu gorucem 2 hafta sonra yeniden.insallah hersey yolundadir cok korkuyorum kizlar her an birsey olacakta yarvumu yeniden kaybedecegim diye.lutfen dualarinizi eksik etmeyin olurmu?

benim yuzum iyi ama vucudum sisti aradada sivilceler portluyor biri gecmeden digeri portluyor benki hic bir donemimde sivilce sahibi olmayan bir insandim.:86:

kabizliga erik ve kayisi kurusu birebir tecrubeyle sabittir cok sukur bu seferki hamileligimde kabizlik sorunum minumumda ayrica bulabilirseniz erik suyu bulun ve bol bol icin

hiç kız ismi araştırma sen bi kere, bence senin de oğluşun olacak..
çünkü abimin bebişte bağdaş kurup oturmuştu oğluşu olacak,
ordan çağrışım yaptı bana
bağdaş kurmuşsa kesin erkektir ..
hahaha duyan da bilimsel bişiyler söylediğimi zannetcek
%50-%50 ihtimal var:13::13:
hiç oğluşu olup da kız bebiş isteyen yok mu bu forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…