2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

İnşallah p.tesi girersin ve sonuç sağlıklı,hayırlı olur seni çok iyi anlıyorum insan sabırsızlanıyor..

slm güzel aneller ohhhhh yavaş yavaş cinsiyetler belli olmaya başlamış darısı başıma çok merak ediyorum acaba ne bebişimin cinsiyeti kızımda hep kız diyorum ama nedense bunda tam kız veya erkek diyemiyorum hayırlısı olsun da cinsiyet önemli değil ama işte insan merak ediyo:26:

Kubicim maşallah çok imrendim bulantıların geçmiş maşallah ya:)Coşmuşsun oh oh gönüllerimizi şenlendiriyorsun:)
Kızlar tam iyiyim diyorum ertesi gün yine başlıyor,bugün felaket bir yanma var ayrıca midemde.14.haftayı bekliyorum ben de bakalım.Öpüyorum hepinizi.Allah a emanet.

Kızlar ben bişey yaptım. Canım çok fena bişey istedi. Canınız çekmesin diye söylemiyim adını. Ama bu şey çok baharatlı ve acı bir şey. Sipariş verdim geldi hemen. Hapur hupur hepsini götürdüm. Deli gibi limon da sıktım içine. Ay anlatırken hala ağzım sulanıyor. Acılı ve baharatlı şeyler bebeğe dokunur mu ki ya? O an o kadar canım çekti ki yaramaz çocuklar gibiydim. Annesinden gizli bir şeyler yapan çocuklar gibi sipariş verdim, geldi, yedim, delilleri ortadan kaldırdım. Ay inşallah bir şey olmaz miniğime.

canım ben doktoruma sordum çünkü ben aşırı acı yiyiyordum doktor acıdan uzak dur dedi.bende sen gibiydim hemde en acılısından sonra çıkartmaya zorlanıyorsun ya ondan herhalde yeme dedi.sen hamileliğini ilk öğrendiğin zaman acı mı tatlı mı yedin .ben çok acı yedim sonra hamile olduğumu öğrendim erkek herhalde benimki.ama arada sırada acı zarar etmezdir sonuçta bebek istiyor dimi yani:)))

bende hamileliğimin başlarında acıya çok istek duymuştum, sonra kendimi frenledim tabii.. bide ben o kadar acı sevmem:)

bence bi sakıncasıolmaz ne olacakki acıdan, hergün yemiyosun sonuçta, bence bu kadar detaylı düşünmemek lazım:) ama umarım yediğin şey çiğköfte filan değildir. çiğ et çok zararlı biliyosun

senin cinsiyet belli oldumu acı yiyince erkek diyorlar benim %55 erkek dedi doktorum

Canım hamile olduğumu öğrendiğimden beri tuzlu şeyler yiyorum ki tatlıyı çok severim. Hiç tatlı yemediğim günler oldu. Şimdi azar azar yiyorum tatlı. Normalde acı çok sevmem. Ama sevdiğim birkaç acılı şey var. Onlara dayanamıyorum. 3 aydır hiç yememiştim. Bugün dayanamadım. Tuvalette zorlanacak kadar yemem inşallah çünkü o zaman baya kötü oluyor. :) Doktoruma gidince sorarım ama kırk yılda bir yesek sorun olmaz ama di mi? :)

Ben de 3 aydır ilk kez yedim ama iyi yedim yani. Yana yana yedim. :) Bebeğin mi canı çekti nedir? Çiğ et yemedim, sosis, salam onları da hiç yemem zaten. Acılı ama etsiz bir şeyler yedim. Zararı varsa acının zararı olur diyorum. Ama inşallah onun da zararı yoktur. En azından arada bir yiyebiliriz umarım. :) 9 ay nasıl dayanıcam yoksa? :)

mrb güzel anneler bizde 12 haftalığız çok şükür 1 haftadır bulantılarım geçti çok istifra ediyordum allah hepimizin yardımcısı olsun inş bulantılarınız geçer bu arada KUBİ ben o cinsiyet tahminini yapamadım yardımcı olurmusun 16 şubat son adet tarihim,12 mart 1988 doğum tarihim kız mı erkek mi merak ettim

arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok saolun.ben doktora gittim ne olur na olmaz diye acile iğne yaptılar düşük önleyici tam geçiş dönemindesin dedi. hayırlısı artık dualarınızı bekliyorum

senin cinsiyet belli oldumu acı yiyince erkek diyorlar benim %55 erkek dedi doktorum

yok canım benim daha belli değil, en son 10 haftalıkken gitmiştim, bide bu pazartesi gidicem 12 haftalık oluyo, inşallah gösterirde öğreniriz:):)

arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok saolun.ben doktora gittim ne olur na olmaz diye acile iğne yaptılar düşük önleyici tam geçiş dönemindesin dedi. hayırlısı artık dualarınızı bekliyorum

geçmiş olsun canım benim, iyi yapmışsın doktora gitmekle, için rahatlamıştır en azından.. bu kadarla kalsın inşallah..

arkadaşlar sizi bişi sorcam, hamilelikte saç kestirmeyle ilgili ne düşünüyosun, annem boyna tembih ediyo, sakın kestirme diye.. ama benim saçlar korkunç duruma geldi, şekli bozuldu iyice. kestirmek istiyorum ama kafam karışık..

kızzzz acaba bebiş erkekmi acılı yiyosunya hayırlısı ama fazlaya kaçma

geçmiş olsun canım bende iki hafta önce iğne oldumdüşük tehlikesinden dolayı sora geçti ama tam değil dikkat et dedi doktor inş.bebişine bişey olmz canım benimRabbim esirgesin

ya bana göre batıl inanç canı onlar ne alakası var saç kestirmeyle felan ben ilk hamileliğimde kestirmiştim herkez bişey diyo sen nasıl edceksen öle yap ama kestirmeyle herhangi bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…