- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.841
canım sen ikili testini yaptımışmıydın?
benim yarın:18:
insan korkuyor geriliyor yaa inşallah temiz çıkar.
aramiza hosgeldin canim sayfanin basinda liste var listedeki kilo yas vs vs ile ilgili bilgilerini konu sahibi arkadasa ( bebegim01) mesaj atarsan senide listeye ekler hem senin cinsiyette belli onuda yazdirirsin ben daha ikili teste bile gidemedim pazartesi olsun diye dualar ediyorum
ayy artık eve gitmek istiyorum benden başka bu saatte çalışan yok heralde aranızda(
ayyy canımm ne diosunnn ben hala çalışıyorum yaaa((
sendemi bendensin cnm?
Kızlar ben bişey yaptım.Canım çok fena bişey istedi. Canınız çekmesin diye söylemiyim adını. Ama bu şey çok baharatlı ve acı bir şey. Sipariş verdim geldi hemen. Hapur hupur hepsini götürdüm. Deli gibi limon da sıktım içine. Ay anlatırken hala ağzım sulanıyor. Acılı ve baharatlı şeyler bebeğe dokunur mu ki ya? O an o kadar canım çekti ki yaramaz çocuklar gibiydim. Annesinden gizli bir şeyler yapan çocuklar gibi sipariş verdim, geldi, yedim, delilleri ortadan kaldırdım. Ay inşallah bir şey olmaz miniğime.
bende hamileliğimin başlarında acıya çok istek duymuştum, sonra kendimi frenledim tabii.. bide ben o kadar acı sevmem:)
bence bi sakıncasıolmaz ne olacakki acıdan, hergün yemiyosun sonuçta, bence bu kadar detaylı düşünmemek lazım:) ama umarım yediğin şey çiğköfte filan değildir. çiğ et çok zararlı biliyosun
canım ben doktoruma sordum çünkü ben aşırı acı yiyiyordum doktor acıdan uzak dur dedi.bende sen gibiydim hemde en acılısından sonra çıkartmaya zorlanıyorsun ya ondan herhalde yeme dedi.sen hamileliğini ilk öğrendiğin zaman acı mı tatlı mı yedin .ben çok acı yedim sonra hamile olduğumu öğrendim erkek herhalde benimki.ama arada sırada acı zarar etmezdir sonuçta bebek istiyor dimi yani:)))
bende hamileliğimin başlarında acıya çok istek duymuştum, sonra kendimi frenledim tabii.. bide ben o kadar acı sevmem:)
bence bi sakıncasıolmaz ne olacakki acıdan, hergün yemiyosun sonuçta, bence bu kadar detaylı düşünmemek lazım:) ama umarım yediğin şey çiğköfte filan değildir. çiğ et çok zararlı biliyosun
senin cinsiyet belli oldumu acı yiyince erkek diyorlar benim %55 erkek dedi doktorum
arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok saolun.ben doktora gittim ne olur na olmaz diye acile iğne yaptılar düşük önleyici tam geçiş dönemindesin dedi. hayırlısı artık dualarınızı bekliyorum
kızzzz acaba bebiş erkekmi acılı yiyosunya hayırlısı ama fazlaya kaçmaKızlar ben bişey yaptım.Canım çok fena bişey istedi. Canınız çekmesin diye söylemiyim adını. Ama bu şey çok baharatlı ve acı bir şey. Sipariş verdim geldi hemen. Hapur hupur hepsini götürdüm. Deli gibi limon da sıktım içine. Ay anlatırken hala ağzım sulanıyor. Acılı ve baharatlı şeyler bebeğe dokunur mu ki ya? O an o kadar canım çekti ki yaramaz çocuklar gibiydim. Annesinden gizli bir şeyler yapan çocuklar gibi sipariş verdim, geldi, yedim, delilleri ortadan kaldırdım. Ay inşallah bir şey olmaz miniğime.
arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok saolun.ben doktora gittim ne olur na olmaz diye acile iğne yaptılar düşük önleyici tam geçiş dönemindesin dedi. hayırlısı artık dualarınızı bekliyorum
arkadaşlar sizi bişi sorcam, hamilelikte saç kestirmeyle ilgili ne düşünüyosun, annem boyna tembih ediyo, sakın kestirme diye.. ama benim saçlar korkunç duruma geldi, şekli bozuldu iyice. kestirmek istiyorum ama kafam karışık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?