2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

yanlış olmadıysa kız çıktı canım net hata veriyo yeniden denicem kız çıkıyo ama

cnm benim ya inşallah geçer güzel arkadaşım 14 haftdan sonra geçiyo inşallah geçer çok mennun kalıyo insan ben eşime diyorum normal insan oldum ben diyorum içim içime sığmıyo karnım doymuyo yediklerimi çok kolay hazmediyorum darısı sizlere olsun inşallah

cnm sen listede yoksun nere gittin cnm şubatla ilgisi yok bence cnm nasip kısmet

canım benimde çok uzadı ama benim annemde kestirme diyor çocuğun ömrü kısa olur diyorlar.tanıdığım biri hamileyken kestirdi sen bilirsin ben kestirmiycem..

arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok saolun.ben doktora gittim ne olur na olmaz diye acile iğne yaptılar düşük önleyici tam geçiş dönemindesin dedi. hayırlısı artık dualarınızı bekliyorum

canım tekrar geçmiş olsun. rahatlamışsındır. Allah bir daha böyle bir telaş yaşatmasın (hiçbirimize). Amin

canım tekrar geçmiş olsun. rahatlamışsındır. Allah bir daha böyle bir telaş yaşatmasın (hiçbirimize). Amin

amin valla çok zor kocamda bende hastanelik olduk bugün nazar değdi bizebu arada doktor yavruma baktı bebektede kesedede problem yok dedi.neden olduğu bilinmiyor yani kanamanın..

Ya arkadaşlar çok heyecanlıyım.dün uyumadım desem yeridir.yarın doktora gidicez bebeğimi çok merak ediorum.4hafta oldu görmeyeli onu çok merak ediorum.işallah iyidir dua edin bize.

etsizinden ye çiğ köftenin :)
hatta yemesen en iisi
çok steril değil
NOT: bende yedim vallahi bu akşammmm
midem yanıyor cayır cayır
üzerine de 1 kavanoz turşuu ama öldüm turşu diye o kadar olur

arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok saolun.ben doktora gittim ne olur na olmaz diye acile iğne yaptılar düşük önleyici tam geçiş dönemindesin dedi. hayırlısı artık dualarınızı bekliyorum
geçmiş olsun canım umarım bundan sonra böyle şeyler yaşamazsın sorunsuz geçer

bence batıl inanç. benim saçlarım kıvırcık ve uzundu önceki hamileliğimde inanmadığım halde korktum kestirmedim 22.haftda kaybettim bebeğimi şimdi 11haftalıkken kestirdim hemde kısacık 12.hftada serklaj oldum sürekli yatıyorum çok sık banyoya giremiyorum ve banyoda uzun kalmam yasak şimdi çok rahatım önceden 2saat saçlarımla uğraşırdım

Ancient Chinese Gender Predictor

kızlar cinsiyet tahminini merak edenler buradan yapabilirler kendileri..
women's birth year: yani annenin doğum yılı.. month: ay, day:gün oluyor..
altında da conception year var yani o da gebe kalınan yıl, ay ve gün oluyor..
ona da muhtemel son adet tarihinize 14 ekleyerek buluyosunuz canlarım..
umarım açıklayıcı olabilmişimdir..
yukarıdaki linki tıklayıp, bilgilerinizi girip "submit" yapacaksınız bebişler...

kubicim iyi eğlence çıkardın bize valla.. gene yaptın yapacağını

amin valla çok zor kocamda bende hastanelik olduk bugün nazar değdi bizebu arada doktor yavruma baktı bebektede kesedede problem yok dedi.neden olduğu bilinmiyor yani kanamanın..
canim korkunu ve panigini tahmin edebiliorum cok sukur bebegin iyi.ahh o ignelerden burdada olsa keske ama yok sadece progesteronla idare ediyorum ama cok isterdim olsun diye
günaydın herkese

gunaydin canim nasil geciyor suerkli hep yatiormusun yoksa evin icinde gezinmek varmisin?neler yiyip neler iciyorsun ne haplari kullaniosun ayy cok sordum kusura bakma;bana dr gerek olmayacaini soyledi;bikac dr oturup tartistik senin durumunu dedi ve biz karsiyiz dedi her gidisimde sIk sIK kontrol edicez dusme durumunda bakariz ama olmayacak dedi insallah olmaz.senden bende tum hamilelerimiz de saglikla hayirlisiyla kavusur bebislerine

Ya arkadaşlar çok heyecanlıyım.dün uyumadım desem yeridir.yarın doktora gidicez bebeğimi çok merak ediorum.4hafta oldu görmeyeli onu çok merak ediorum.işallah iyidir dua edin bize.

iyi dileklerimiz ve dualarımız seninle canım..
ama telaşlanma yaa ne olacak ki demi
iyidir bebiş iyidir.. yani forumdan yaptığımız istatistiklere göre
bağdaş kurup oturması muhtemel

geçmiş olsun kızlar ben de dün dktra gittimve cinsiyetini öğrendik bi kızımız olacakmış erkek diye doğuyodu içime ama kızmış Allah hayırlısını versin eli ayağı düzgün bahtı güzel olsun cümlemizinki inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…