- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.861
mrb güzel anneler bizde 12 haftalığız çok şükür 1 haftadır bulantılarım geçti çok istifra ediyordum allah hepimizin yardımcısı olsun inş bulantılarınız geçer bu arada KUBİ ben o cinsiyet tahminini yapamadım yardımcı olurmusun 16 şubat son adet tarihim,12 mart 1988 doğum tarihim kız mı erkek mi merak ettim
Kubicim maşallah çok imrendim bulantıların geçmiş maşallah ya:)Coşmuşsun oh oh gönüllerimizi şenlendiriyorsun:)
Kızlar tam iyiyim diyorum ertesi gün yine başlıyor,bugün felaket bir yanma var ayrıca midemde.14.haftayı bekliyorum ben de bakalım.Öpüyorum hepinizi.Allah a emanet.
kıııızzzzzlllaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım bir çoğumuzun erkek olacak
aynı dönemlerdeyiz çünkü şubat ayı içinde hamile kaldığımıza göre bir çoğumuz erkek olma olasılığı daha yüksek gibime geliyor:):))
arkadaşlar sizi bişi sorcam, hamilelikte saç kestirmeyle ilgili ne düşünüyosun, annem boyna tembih ediyo, sakın kestirme diye.. ama benim saçlar korkunç duruma geldi, şekli bozuldu iyice. kestirmek istiyorum ama kafam karışık..
yanlış olmadıysa kız çıktı canım net hata veriyo yeniden denicem kız çıkıyo ama
arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok saolun.ben doktora gittim ne olur na olmaz diye acile iğne yaptılar düşük önleyici tam geçiş dönemindesin dedi. hayırlısı artık dualarınızı bekliyorum
canım tekrar geçmiş olsun. rahatlamışsındır. Allah bir daha böyle bir telaş yaşatmasın (hiçbirimize). Amin
Ben de üye oldum hatta 1 ayı geçti sanırım ama henüz bir şey göndermediler.Sen üyelikten ne kadar sonra aldın hediyeni?
nasıl bişey bu yavv:44: sonradan yanlış bişeyler olmasın bende dedim eşime ama kızdı bana
yok canım kızılcak bişey.ben o sayfadan bilgi almak için girmiştim.üye oldum küçük bir kutu gönderdiler.hem zaten milupa yani büyük marka olmaz heralde bişeyler..
Kızlar ben bişey yaptım.Canım çok fena bişey istedi. Canınız çekmesin diye söylemiyim adını. Ama bu şey çok baharatlı ve acı bir şey. Sipariş verdim geldi hemen. Hapur hupur hepsini götürdüm. Deli gibi limon da sıktım içine. Ay anlatırken hala ağzım sulanıyor. Acılı ve baharatlı şeyler bebeğe dokunur mu ki ya? O an o kadar canım çekti ki yaramaz çocuklar gibiydim. Annesinden gizli bir şeyler yapan çocuklar gibi sipariş verdim, geldi, yedim, delilleri ortadan kaldırdım. Ay inşallah bir şey olmaz miniğime.
geçmiş olsun canım umarım bundan sonra böyle şeyler yaşamazsın sorunsuz geçerarkadaşlar ilgilendiğiniz için çok saolun.ben doktora gittim ne olur na olmaz diye acile iğne yaptılar düşük önleyici tam geçiş dönemindesin dedi. hayırlısı artık dualarınızı bekliyorum
arkadaşlar sizi bişi sorcam, hamilelikte saç kestirmeyle ilgili ne düşünüyosun, annem boyna tembih ediyo, sakın kestirme diye.. ama benim saçlar korkunç duruma geldi, şekli bozuldu iyice. kestirmek istiyorum ama kafam karışık..
canim korkunu ve panigini tahmin edebiliorum cok sukur bebegin iyi.ahh o ignelerden burdada olsa keske ama yok sadece progesteronla idare ediyorum ama cok isterdim olsun diyeamin valla çok zor kocamda bende hastanelik olduk bugün nazar değdi bizebu arada doktor yavruma baktı bebektede kesedede problem yok dedi.neden olduğu bilinmiyor yani kanamanın..
günaydın herkese
geçmiş olsun canım umarım bundan sonra böyle şeyler yaşamazsın sorunsuz geçer
saol canım iyi dileklerin için inş kimse böyle şeyler yaşamaz.
canim korkunu ve panigini tahmin edebiliorum cok sukur bebegin iyi.ahh o ignelerden burdada olsa keske ama yok sadece progesteronla idare ediyorum ama cok isterdim olsun diye
şükür iyi yavrum allah hepimizinkini korusun..
Ya arkadaşlar çok heyecanlıyım.dün uyumadım desem yeridir.yarın doktora gidicez bebeğimi çok merak ediorum.4hafta oldu görmeyeli onu çok merak ediorum.işallah iyidir dua edin bize.
kızlar ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benim gibi pıhtılaşma sorunu olan varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?