2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
aramiza hosgeldin canim sayfanin basinda liste var listedeki kilo yas vs vs ile ilgili bilgilerini konu sahibi arkadasa ( bebegim01) mesaj atarsan senide listeye ekler hem senin cinsiyette belli onuda yazdirirsin ben daha ikili teste bile gidemedim pazartesi olsun diye dualar ediyorum

ayvayı hiç sevmem.. ama benim bebiş bana veya teyzelerine benzerse gamzeli olur zaten:) hurmyaı bilmiyordum hiç, çok severim hurmayı onu yiyebilirim.. ceviz, fındık ve bademi hiç ihmal etmedim hamileliğin başından beri.. günde 4 er 5 er tane yiyorum.. ama yüzüm aşırı derecede sivilcelendi, suçu fndık ve cevizde buluyorum

kasım anneleri herkese mrb.bende aranıza katılmak istiyorum.3 düşüğün ardından tüp bebek denedik.şu an13 haftalık hamileyim.ikili testimiz iyi çıktı çok şükür.kısmet olursa oğlum olacak.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasp etsin.

ay canim iyiki yazmisiin bu topigi cok guzel komik eglenceli aklimda bulunsun canim sikilirsa moralim bozlursa gelip bu topigi okuyacagim

bende bende.. sabırsızlıkla pazartesi sabahını bekliyorum. kuzumu görmek istiyorum artık, biraz büyümüşmü, elleri ayakları var mı, bize el sallayacak mı:):)

nabersiniz kızlar ben fenaydım biraz noldu anlamadım ocağın başında bişeyler pişiriyodum birden gözüm karardı zor attım kendimi biraz yattım dinlendim kalktım yok yinbe aynı biraz daha yattım kendime geldim ama şimdi de başım ağrıyo anlamadım birden noldu

aramiza hosgeldin canim topigin ilk sayfasindaki listeye eklenmek istersen konu sahibi arkadasa butun bilgilerini mesaj atabilirsin. bugun hep erkek bebek haberleri aldik hayirli ugurlu olsun.Allah kucagina aldigin gunleri gostersin

bende bende.. sabırsızlıkla pazartesi sabahını bekliyorum. kuzumu görmek istiyorum artık, biraz büyümüşmü, elleri ayakları var mı, bize el sallayacak mı:):)

ay canim insallah benim esimde ilk defa gorecek diger iki kontrole gelememisti zaten o gittigmin birinde sadece kese gormustum digerindede cok minkti simdi biraz eli kolu secilecek Allahin izni ile insallah saatleri sayiyorum

ne bileyim yaa insan tedirgin oluyor yine de. aslında dr haklı diğer türlü olsa iç organlarımız zedelenirdi heralde. ama uyuyamama pahasına o şekilde yatamıyorum. keşke yan yatmaya alışsaydım.

bende sivilcelendim ama kız heralde diye düşünüyodum. ceviz aklıma gelmemişti. :44:

canım hoşgeldin aramıza

aramiza hosgeldin canim topigin ilk sayfasindaki listeye eklenmek istersen konu sahibi arkadasa butun bilgilerini mesaj atabilirsin. bugun hep erkek bebek haberleri aldik hayirli ugurlu olsun.Allah kucagina aldigin gunleri gostersin

hoşbulduk sağol canım.tamam msj atarım.

sara ve serra hoşgeldiniz Allah sizinde hepimizinde kucağında göstersin inşallah
kızlar bende geçen haftadan itibaren folik asidi kestim kan hapı,balık yağı,elevit kullanmaya başladım
bu arada kabız olanlar doktorunuza sorarak balık yağı hapı kullanırsanız çok rahatlarsınız yalnız size bi tüyo tok karnına direk yemeğin üstüne içince en son o olduğundan patladığında çok kötü oluyo ağzınıza sürekli tadı geliyo en rahatı yemeğe oturun bikaç lokma yedşkten sonra için ve yemeğe devam edin yemeklerin arasında kalıp patladığı için hiç anlamıyosunuz

kızlar slm benim moralim çok bozuk.öğürürken akıntı geldi bi baktım hafif pembemsi kan ne yapayım ben ya moralim çok bozuk..

bencede endişelenecek bişey yok, açık pembe renkli akıntılar önemli değil biliyosun ama yinede doktorunu ara istersen..

ya bu balık yağını kullanıyomusunuz, ben balığı hiç sevmiyorum, hamile kaldığımdan beri hiç yememiştim bu gün cesaretimi topladım sadece, ilk defa bugün yedim ama hoşlanmıyorum, bu hapların fayda zarara durumu neki

canım hoşgeldin aramıza rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin..

ben kullanyorum kızımda da kullanbmıştım bende anca bhaftada bir yiyebiliyorum doktorum faydası var zararı yok demişti yani haftada üç kere yiyebiliyosan gerek yok demişti ama haftada üç nerdeeeee

canım tansiyonun düşmüş olabilir geçmiş olsun kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…