- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.801
aramiza hosgeldin canim sayfanin basinda liste var listedeki kilo yas vs vs ile ilgili bilgilerini konu sahibi arkadasa ( bebegim01) mesaj atarsan senide listeye ekler hem senin cinsiyette belli onuda yazdirirsin ben daha ikili teste bile gidemedim pazartesi olsun diye dualar ediyorumNe güzel bir forum bu çok hoşuma gitti hepinizin yazdıklarını teker teker okudum,herkes farklı şeyler yaşıyor,çok ilginç bir şekilde bir canlının içimizde büyümesine ve gelişmesine şahit oluyoruz yavaş bir belgesel izler gibi..Ve tabii bunun zorlukları ve güzel heyecanlarıda oluyor.24 yaşındayım 6 aylık evliyim, bende Kasım annesi olacağım son adet tarihim 6 şubat doğum tarihi olarak doktor 13 Kasım dedi. şu an 13+5.haftadayım 4 gün önce fındığımın erkek olacağını öğrendim.ikili test yapıldı çok şükür sonuçlar normal çıktı..hamileliğe 55 kilo ile başladım şu an 57 kiloyum 12. haftay kadar folbiol folik asit kuıllandım sonrasında demir ilacı olarak sabahları aç karnına gyneferol,yine sabahları tok karnına elevit vitamin verdi dr., hamileliğimde şu ana kadar sorunsuz geçti çok şükür ne miğde bulantısı nede birşeyden tiksinme bundan sonrada olmaz inşallah..Allah hepimize doğum kolaylığı ve çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
ay canim iyiki yazmisiin bu topigi cok guzel komik eglenceli aklimda bulunsun canim sikilirsa moralim bozlursa gelip bu topigi okuyacagimCünleten iyisinizdir inşallah. Ben kahveyi arada bir içiyorum. çayı çok azallım ama içiyorum yine. bu gün bursa'da soğuk ve hava kapanık yarın iyi olur inş. bu sırt ve kuruk sokumu ağrıları bende de çok oluyor. ona bir çare bulamadım. Birde kızlar akşam kk. de bi yer buldum baya güldüm. bizim 6-7 ay sonraki hallerimizi anlatıyor. bi bakın isterseniz. gece gece gülmekten nerdeyse altıma .... yani o derece
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...runlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim.html
aramiza hosgeldin canim sayfanin basinda liste var listedeki kilo yas vs vs ile ilgili bilgilerini konu sahibi arkadasa ( bebegim01) mesaj atarsan senide listeye ekler hem senin cinsiyette belli onuda yazdirirsin ben daha ikili teste bile gidemedim pazartesi olsun diye dualar ediyorum
kasım anneleri herkese mrb.bende aranıza katılmak istiyorum.3 düşüğün ardından tüp bebek denedik.şu an13 haftalık hamileyim.ikili testimiz iyi çıktı çok şükür.kısmet olursa oğlum olacak.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasp etsin.
bende bende.. sabırsızlıkla pazartesi sabahını bekliyorum. kuzumu görmek istiyorum artık, biraz büyümüşmü, elleri ayakları var mı, bize el sallayacak mı:):)
Kizlar selam bugun evdeyim dinleniyorum birazcik, ben size yatma pozisyonu ile bir seyler soylemek istiyorum...
Doktoruma bazen kendimi yuzustu yatarken buldugumu soyledim, bana "istersen her gece yuzustu yat hicbir sorun olmaz, hatta yatabildigin kadar yat hazir yatabiliyorken,nasilsa daha sonra yatamayacaksin,bebek hicbir sekilde ezilmez korkma o kendi sivisinda" dedi
ayvayı hiç sevmem.. ama benim bebiş bana veya teyzelerine benzerse gamzeli olur zaten:) hurmyaı bilmiyordum hiç, çok severim hurmayı onu yiyebilirim.. ceviz, fındık ve bademi hiç ihmal etmedim hamileliğin başından beri.. günde 4 er 5 er tane yiyorum.. ama yüzüm aşırı derecede sivilcelendi, suçu fndık ve cevizde buluyorum
kasım anneleri herkese mrb.bende aranıza katılmak istiyorum.3 düşüğün ardından tüp bebek denedik.şu an13 haftalık hamileyim.ikili testimiz iyi çıktı çok şükür.kısmet olursa oğlum olacak.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasp etsin.
aramiza hosgeldin canim topigin ilk sayfasindaki listeye eklenmek istersen konu sahibi arkadasa butun bilgilerini mesaj atabilirsin. bugun hep erkek bebek haberleri aldik hayirli ugurlu olsun.Allah kucagina aldigin gunleri gostersin
kızlar slm benim moralim çok bozuk.öğürürken akıntı geldi bi baktım hafif pembemsi kan ne yapayım ben ya moralim çok bozuk..
kızlar slm benim moralim çok bozuk.öğürürken akıntı geldi bi baktım hafif pembemsi kan ne yapayım ben ya moralim çok bozuk..
canım hoşgeldin aramıza rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin..[/QUO.
hoşbulduk canım.amiiiiiiiiin
bencede endişelenecek bişey yok, açık pembe renkli akıntılar önemli değil biliyosun ama yinede doktorunu ara istersen..
ya bu balık yağını kullanıyomusunuz, ben balığı hiç sevmiyorum, hamile kaldığımdan beri hiç yememiştim bu gün cesaretimi topladım sadece, ilk defa bugün yedim ama hoşlanmıyorum, bu hapların fayda zarara durumu neki
nabersiniz kızlar ben fenaydım biraz noldu anlamadım ocağın başında bişeyler pişiriyodum birden gözüm karardı zor attım kendimi biraz yattım dinlendim kalktım yok yinbe aynı biraz daha yattım kendime geldim ama şimdi de başım ağrıyo anlamadım birden noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?