2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar aklıma ne geldi :84::84::84: ben şimdi tahmin kasım 3 ya doğum tarihi kurban bayramıda kasım 6 da :84::84: bu geldi aklıma

ay hastaneden aramıslar eşimi. ben yarın sabah dr a gitcem heyecanıyla dolasırken.. kadın demişki dr yarın ameliyatta olacak 9-11 tmm olabilir. yeni saati konusurken kapanmıs telefon.. eşimde ofisini aramıs kimse cevaplamamıs.. şimdi ben napcam .. çağrı merkezide bize böyle bilgi gelmedi diyor. drumda bi toplantıya girmiş 9 da cıkacakmıs .. ay 9 olmaz bana..aksam aksam canım sıkıldı.

kızlar 2li test sonucum geldi nt mi söliym size ? 1.4mm bi de 50 altı 50 üstü kız erkek cinsiyet için hangisine bakılıyodu?

kızlar ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benim gibi pıhtılaşma sorunu olan varmı aranızda?

çağrı merkezine yarınki uygun saati sor size uygun olanı al baktın dolu diyolar git direk yarın belki biraz beklersin ama izah edip anlatırsın böle böle oldu diye aradan alırlar en fazla biraz fazlada beklemiş olursun

Benim ikili testteki beta hcg 58,5 doktorda %75 kıza benziyor demişti..Çin takvimi rus takvimi falan gibi bütün şeyler de erkek çıkıyordu..Ortaya ne çıkacak çok merak ediyorum..3 haziranda kesinleşecek :))

Ancient Chinese Gender Predictor

buradan bi denermisiniz hamile olanlar ne kadar dogru sonuc veriyor
ilk bölüme kendi dogum gününüzü ikinci bölüme ise adetinize 14 gün ekleyerek yazıyorsunuz....
örn:17 aralık ise 31 aralık yazıyorsun
hadi bakalım cevapları paylasalım

abovvv site ismi çıkmamış kızlar Baby Gender Predictor bende erkek çıktı :)

Son düzenleme:
kızlar rusmuş çinmiş betaymış geçin bunları siz ne hissediyosunuz sizin içinize ne doğuyo o önemli anneler %90 yanılmıyo ben bişey hissetmiyorum demeyin vardır illaki ilk ne ismi aklınıza geliyo bi mağazaya girdiğinizde ilk hangi eşyaya el atıyosunuz hayal kurarken ilk kızmı erkekmi hayal ediyosunuz işte bunlar size ipucu

canım hoşgeldin aramıza. mutlu hamilelikler diliyorum

ilk hamile olduğumu öğrendiğimde eşime pembe emzik almıştım : )hepte kız kıyafeti bakıyorum nedense :)

kızlar slm benim moralim çok bozuk.öğürürken akıntı geldi bi baktım hafif pembemsi kan ne yapayım ben ya moralim çok bozuk..

canım geçmiş olsun. eğer devamı gelmediyse korkma. bende de bir akşam tek bir damla kırmızı kan gelmişti. devamı olmadı. dr.unu arayabiliyorsanv ara bi

ilk hamile olduğumu öğrendiğimde eşime pembe emzik almıştım : )hepte kız kıyafeti bakıyorum nedense :)

o zaman büyük ihtimalle kız tatlım tabiiki yanılma payın vardır ama dediğim gibi çok düşük bi ihtimal yıllar önce bile ne ultroson varmış ne bişey annem abimde erkeğe bende kıza hazırlanmış hep pembeler yapmış çok kişi ne biliyosun buda erkekse demiş oda hayır kız demiş doğumda doktor neyin vardı demiş annem oğlum al sana bide kız demiş annem biliyorum zaten demiş :))) o kadar eminmiş

bakalım canım hayırlısı olsun yaaa.eli ayağı düzgün olsun da inşallah erkekte olsun hiç farketmez..

benim gönlümden kız geçtiği için heralde içime kız doğuyo:):) gerçi ilk bebeğim ama, kız olursa daha cicli bicili giydiririm diye heralde kız geçiyo gönlümden... bakalım pazartesi gösterecek mi kuzu, 12. haftada öğrenenler va bu topiktede, belki gösterir:)

kıııızzzzzlllaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım bir çoğumuzun erkek olacak
aynı dönemlerdeyiz çünkü şubat ayı içinde hamile kaldığımıza göre bir çoğumuz erkek olma olasılığı daha yüksek gibime geliyor:):))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…