2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
uffff ... doktordan geliyorum kızlar, tansiyonum sürekli yüksek çıkıyor, tuzu tamamen yasakladı doktor, peynir ekmek bile tuzsuz olcakmış demir hapı, magnezyum hapı ve bebe aspirini başladı bide.

selamlarrr. bugün ikili testimiz vardı ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı çok şükür. kan sonuçları da 10 gün sonra çıkacakmış. bilseydim asla oraya gitmezdim bu ne ya sanki devlet hastanesi 10 gün nasıl geçer şimdi yaa, sizinkilerde böyle geç mi çıkmıştı? keşke yaptırmadan önce sorsaydım şok oldum yaa. bir sürü çikolata yedim bacaklarını açsın diye ama hertürlü ekşını yaptı bebişim önünü dönmedi bi türlü. cinsiyeti yine öğrenemedik.

ben o dediğinin acısızını yiyorum ne olur ne olmaz diye. bide etsizinden tabi:)

hurafe falan diyorlar da senelerdir söyle gelen bişey bu. demek ki eskilerin bi bildiği var, ne olacak ki 9 ay kestirmeden durulsa yani.

hayırlı olsun canım.benim ikili testim 7 günde çıkacakmış.pazartesi alcam inşş.bu arada ense kaç çıktı senin..

canım özel laboratuvarda yaptırdım ben.50 tl 1gün sonra çıktı.benimkinin cinsiyetide öteki ay belli olcakmışş.seninki gene ekşın yapmış benimki elini başına koymuş ölece duruyodu yaaa.yerim ben onuuuuuu

ben iğneği göbekten yapıyorum bazen kanıyor seninde oluyor mu?benimki fraxiparine 0,3
önceki düşükte clexane 0,4 kullanmıştım.rabbim bize kolaylık versin.

amin canım bende göbekten yapıorum ama 1 - 2 defa kanadı oda çok az öle pamuğa bile gelecek şekilde değil onun harici hiç olmadı belki iğneyi çıkartırken cildiniz çiziyosundur

gozun aydin canim hayirli olsun kizin saglikla hayirla gelsin.
senin de gozun aydin kahvecim ohhh ne guzel gordun bebisini rahatlamistir icin ay benimde gelse su 2 hafta kaldi.bidahaki gidisine ogrenirsin artik cinsiyetini de benimkinin de nt si 1.3cikmisti.sabret azicik annesi bisey cikmayacak sonuclarda.ben bi kontrolde verdim 3 hafta sonra diger kontrolde ogrenmistim sakin ol.
ben iğneği göbekten yapıyorum bazen kanıyor seninde oluyor mu?benimki fraxiparine 0,3
önceki düşükte clexane 0,4 kullanmıştım.rabbim bize kolaylık versin.
serracim bende kullaniorum seninkinin aynisini hemde.bazen kan olabiliyor yapilan yer morarabiliyor sert bezelerde olusabiliyor soru yok hepsi normal

sonomedi bi arayalım bakalım :)) 13+..lara geldim çok fazla vaktımiz kalmadı.. niye öyle yaptılar anlamak zor.. parayı alana kdr mı yanı..

Ya arkadaşlar çok heyecanlıyım.dün uyumadım desem yeridir.yarın doktora gidicez bebeğimi çok merak ediorum.4hafta oldu görmeyeli onu çok merak ediorum.işallah iyidir dua edin bize.

ben de 3,5 haftadır görmuyorum bebegımı :)) ne guzel heyecanlar bunlar saglıgı sıhhatı yerındedır ınsallah..

ben de linke tıkladım ve kız dedi.. babası farketmez ama erkek olursa iyi olur demişti klasik türk erkeği işte :)) hayırlısıyla bi iki haftaya kesin belli olur.. kız olsun erkek olsun gercekten farkı yok can olsun canım olsun yeter...

doktorum 16 17 kasım dogum görunuyor demısti ama sat 1 subat.. yanı 11 ine gelebilir bence.. 11.11.11de dogursam fena mı olur yanı :=)) benım gıbı dusunen var mı _? dogum tarıhını doldururken dua eder bebem bana ömur boyu

merhaba benim sat 8 şubat ama sezeryan düşünüyorum 11.11.11 tarihi benimde aklıma geldi ve doktorumla pazarlık yaptık geçenlerde :) o dedi daha önce almamız gerekir bende biraz daha bekleyebilir demiştim şaka bunlar tabiki ama tarih bu olsa güzel olur cinsiyeti belli olan varmı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…