- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.881
cnm sen listede yoksun nere gittincnm şubatla ilgisi yok bence cnm nasip kısmet
Kızlar ben bişey yaptım.Canım çok fena bişey istedi. Canınız çekmesin diye söylemiyim adını. Ama bu şey çok baharatlı ve acı bir şey. Sipariş verdim geldi hemen. Hapur hupur hepsini götürdüm. Deli gibi limon da sıktım içine. Ay anlatırken hala ağzım sulanıyor. Acılı ve baharatlı şeyler bebeğe dokunur mu ki ya? O an o kadar canım çekti ki yaramaz çocuklar gibiydim. Annesinden gizli bir şeyler yapan çocuklar gibi sipariş verdim, geldi, yedim, delilleri ortadan kaldırdım. Ay inşallah bir şey olmaz miniğime.
arkadaşlar sizi bişi sorcam, hamilelikte saç kestirmeyle ilgili ne düşünüyosun, annem boyna tembih ediyo, sakın kestirme diye.. ama benim saçlar korkunç duruma geldi, şekli bozuldu iyice. kestirmek istiyorum ama kafam karışık..
selamlarrr. bugün ikili testimiz vardı ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı çok şükür. kan sonuçları da 10 gün sonra çıkacakmış. bilseydim asla oraya gitmezdim bu ne ya sanki devlet hastanesi10 gün nasıl geçer şimdi yaa, sizinkilerde böyle geç mi çıkmıştı? keşke yaptırmadan önce sorsaydım şok oldum yaa. bir sürü çikolata yedim bacaklarını açsın diye ama hertürlü ekşını yaptı bebişim önünü dönmedi bi türlü. cinsiyeti yine öğrenemedik.
hayırlı olsun canım.benim ikili testim 7 günde çıkacakmış.pazartesi alcam inşş.bu arada ense kaç çıktı senin..
yani ben burda hep ertesi gün alanları okudum o yüzden şaşırdım. 1.3 çıktı ensesi. senin?
selamlarrr. bugün ikili testimiz vardı ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı çok şükür. kan sonuçları da 10 gün sonra çıkacakmış. bilseydim asla oraya gitmezdim bu ne ya sanki devlet hastanesi10 gün nasıl geçer şimdi yaa, sizinkilerde böyle geç mi çıkmıştı? keşke yaptırmadan önce sorsaydım şok oldum yaa. bir sürü çikolata yedim bacaklarını açsın diye ama hertürlü ekşını yaptı bebişim önünü dönmedi bi türlü. cinsiyeti yine öğrenemedik.
canım bendede var kan pıhtılaşması clexane 0,4 lük iğne kullanıorum hergün
ben iğneği göbekten yapıyorum bazen kanıyor seninde oluyor mu?benimki fraxiparine 0,3
önceki düşükte clexane 0,4 kullanmıştım.rabbim bize kolaylık versin.
gozun aydin canim hayirli olsun kizin saglikla hayirla gelsin.geçmiş olsun kızlar ben de dün dktra gittimve cinsiyetini öğrendik bi kızımız olacakmışerkek diye doğuyodu içime ama kızmış Allah hayırlısını versin eli ayağı düzgün bahtı güzel olsun cümlemizinki inşallah
senin de gozun aydin kahvecim ohhh ne guzel gordun bebisini rahatlamistir icin ay benimde gelse su 2 hafta kaldi.bidahaki gidisine ogrenirsin artik cinsiyetini de benimkinin de nt si 1.3cikmisti.sabret azicik annesi bisey cikmayacak sonuclarda.ben bi kontrolde verdim 3 hafta sonra diger kontrolde ogrenmistim sakin ol.selamlarrr. bugün ikili testimiz vardı ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı çok şükür. kan sonuçları da 10 gün sonra çıkacakmış. bilseydim asla oraya gitmezdim bu ne ya sanki devlet hastanesi10 gün nasıl geçer şimdi yaa, sizinkilerde böyle geç mi çıkmıştı? keşke yaptırmadan önce sorsaydım şok oldum yaa. bir sürü çikolata yedim bacaklarını açsın diye ama hertürlü ekşını yaptı bebişim önünü dönmedi bi türlü. cinsiyeti yine öğrenemedik.
serracim bende kullaniorum seninkinin aynisini hemde.bazen kan olabiliyor yapilan yer morarabiliyor sert bezelerde olusabiliyor soru yok hepsi normalben iğneği göbekten yapıyorum bazen kanıyor seninde oluyor mu?benimki fraxiparine 0,3
önceki düşükte clexane 0,4 kullanmıştım.rabbim bize kolaylık versin.
hoşgeldin arkadaşım aramıza.ben medical parkta yaptırdım ama sana sonomed (kadıköyde) veya çamlıca görüntüleme merkezini önerebilirim.ben pişman oldum orda yaptırdığıma muayene muayene ücreti hariç 260,00 lira gereksiz pahalı bi ücret ödedim ve kan sonucumu da öğrenmek için aradığımda dr yerine asistandan öğrendim neticeyi bu kadar da ilgilendiler (!) sağolsunlar.
Ya arkadaşlar çok heyecanlıyım.dün uyumadım desem yeridir.yarın doktora gidicez bebeğimi çok merak ediorum.4hafta oldu görmeyeli onu çok merak ediorum.işallah iyidir dua edin bize.
eklemeyi unutmuş olabilrmisin
son regli tarihimi 1 şubat hatırlıyorum.
doktorum 16 17 kasım dogum görunuyor demısti ama sat 1 subat.. yanı 11 ine gelebilir bence.. 11.11.11de dogursam fena mı olur yanı :=)) benım gıbı dusunen var mı _? dogum tarıhını doldururken dua eder bebem bana ömur boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?