2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar şimdi doktordan geliyorum. oğluşum oluyomuş.Hislerim beni yanıltmadı. Allah'ım sağlıklı sıhhatli kavuşmak nasip etsin.:)

ebrubaban kullanıcısından alıntı
eklemeyi unutmuş olabilrmisin
son regli tarihimi 1 şubat hatırlıyorum.
cnm sen bilğilerini yeniden ver listede hiç yoksun yanlışıkla silindi heralde vardı yoksa

canım sat 1 şubat hatırlıyorum.
tahmini doğum tarihi 8 kasım istanbul da yaşıyorum.sat göre 15 haftalık şuan.
dr.erkek gibi görünüyor dedi.kesin değil sanırım
ilgin için ayrıca teşekkür ederm canım

tatlım 3haftan kalmış azcık daha sabretçok şirinsin ya nasıl da merak ediyosun

bu arada yaşım 29.05.1988 doğumluyum hayatım.ay kusura bakma kubi yarım yarım yolladım bilgilerimi :26::26::26::26:

bu arada 29.05.1988 doğumluyum hayatım.ay kusura bakma kubi yarım yarım yolladım bilgilerimi :26::26::26::26:

Helencim gercekten sok bi durum ben olsam bende sasirdim olsun onemli olan bebegin iyi saglikli bir sekilde buyuyor sairim bu senin ilk bebegin olacak kizi erkegi farketmez bence saglikla zamaninda gelsinler de
günaydınnn kızlar,
bende bu sabah 2 li test sonucumu almak için doktora gittim şükür iyi çıktı herşey...darısı belli olmyanların başına:80::80::80:
Leylacim senin de gozun aydin.kanama durumun nasil oldu gectimi SIKINTILarin devam ediyormu?
:)
bence hissediorum dr amca daha var zaman dio :)

ilk hamileligin mi Craftycim ilk degilse hissedebilirsin bence oyle tekme falan degil de pit pit gibi seyirme gibi ama duzenli olmaz henuz bir gun olur iki gun olmaz cok normal yani

kız kaçıncı erkek bu..........
tebrik ederim..
ay bu foruma bulaşana y kromozomu bulaşıyo şekerim

ilk hamileliğim cnm
seğirio zaten tepik diil :) bazen oluo bazen olmuo

LIMBURG1985
ilk hamileligin mi Craftycim ilk degilse hissedebilirsin bence oyle tekme falan degil de pit pit gibi seyirme gibi ama duzenli olmaz henuz bir gun olur iki gun olmaz cok normal yani
benimde ilk değil ama arada 12 yıl var dün ilk kez hissedebildim. Bu gün daha tık yok.
Crazy
bere, şapka gibi bişi aldım dün
keşke almasaydım die içim içimi yiyo
7. aydan sona al derler ya
ama dayanamadım yaaaaaa
Ben şimdilik yeşil ve kırmızı örüyorum. Kayınvalidem mavi diyor Çık yapıyorum kız olursada giyer diyor ama ben izin vermiyorum. Alışverişi zaten daha düşünmüyorum bile alacaklarımın listesini 2 yıl önceden yaptım 5-6 ay önce markaları belirledim tatilimi yaptıktan sonra alıcam. Eski iş yerime (bebe mağazası) uğramıyorum bile son uğradığımda 100 tl harcamışım.

Son düzenleme:
selam kızlar bebegimi gördüm geldim sabah
allah nasip kısmet ederse bi oglumuz olacakmış doktora emin misiniz dedim evet dedi pipisinin resmini çekti birde okla gösterdi
bebegimin saglıgıda iyiymiş allaha şükür böbreklerini midesini kalbine kaval kemigine yüzüne ellerine ayaklarına baktı.2ayak parmagı başparmagına göre uzun ailenizde varmı dedi eşiminkide bariz uzundur yani onu bile gördük
benim içinde artık ddüşük tehliken geçti gezebilir seyehat edebilir tatile çıkabilirsin dedi çok mutlu oldumartık allahın izniyle özgürlügüme kavuştum yakındada çalışmaya başlayacagım

selam kızlar ne kadar çok kasım annesi varmış maşşallah.bende inş kasım annesi olacağım.bebişim tüp bebek şuanda 15+5 günlük hamileyim.rabbim herkezin bebeğini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş.

kızlar göbişimin resmini çektim göbiş topiğine ekliyorum

e ona bakarsanız benim de 01.11.2011 di muhtemel doğum
şimdi 10 gün öndeee
bende ekime mi gidiim :)

otur oturduğun yerdeee

canım prensine maşallah diyorum Allah nazarlardan saklasin..
daha evvel de erkege benzetmisti degil mi doktorun?
senin nasıldı tahminler?
8. haftada usg de kesede durusu?
free beta hcg?
cin takvimi?
rus takvimi?

cok sukur canim oyle sevindimki anlatamam gunluk yasantina donebilirsin i duymak harika birsey.oglusun da hayirli olsun masallahhhh size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…