2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

çok sevindim cnm benimde oğlum olacakmış :) bana kız demişlerdi en son gittiğimde kesin erkek daha değişmez dedi doktor.. hamileliğinin bundan sonra tadını çıkar inşallahh..

yok canım tahminde bulunmamıştı en son 12 haftalıktı gittigimizde
usg göre erkek
çin takvimine göre erkek
hcg görede kızdı
ilk hamille kaldıgımda erkek diye geçiyordu içimden sonra nedense kız gibi geldi ama hamile kaldıgımdan beridir hep tatlı yedim hiç ekşi göresim bile olmadı dükkanlara girdigimizde hep kız kıyafetlerine bakar olmuştum doktor erkek deyince şaşırdım

çok sevindim cnm benimde oğlum olacakmış :) bana kız demişlerdi en son gittiğimde kesin erkek daha değişmez dedi doktor.. hamileliğinin bundan sonra tadını çıkar inşallahh..

inşallah canım bundan sonraallahın izniyle rahat rahat gezecegim
doktorlar gerçektende tahmin edemedikleri zaman kız diyorlar herhalde bizim arkadaş 3 çocuguna hamile diger 2 erkek bunada kız dediler arkadaş havalara uçtu kız diye diger kontrolde bide baktılar ki erkek çok şaşırdılar tabi ama en azından bizim için önemli degil onca yıldan ve aramadan sonra allah hayırlısını versin hepimize

tatlım 3haftan kalmış azcık daha sabretçok şirinsin ya nasıl da merak ediyosun

bu arada yaşım 29.05.1988 doğumluyum hayatım.ay kusura bakma kubi yarım yarım yolladım bilgilerimi :26::26::26::26:

22 yaşındasınız
Bir Pazar günü doğdunuz.
Yeni yaşınıza girmenize 13 gün kaldı.
Burcunuz: İkizler

cnm netten hesapladım hemen ekliyorum ne kusuru cnm olsun hamilelik hormonları bozmuş galiba cnm arkadaşım benim olsun cnın sağolsun

kızlar topikde şuan 5 arkadaşın bebeği erkek kız eksikliği var ne olcak biz bu oğlanlara kızı nerden bulcaz kızlar tükeniyo

kızlar topikde şuan 5 arkadaşın bebeği erkek kız eksikliği var ne olcak biz bu oğlanlara kızı nerden bulcaz kızlar tükeniyo

kubicim baktım göbüşüne maaşllah..
ben de akşam çekip yükliycem..
ama ben hep bol giyiyorum, dar bişey giyip yüklemem lazım.. yoksa belli olmaz kiiiiiiiii

kubicim baktım göbüşüne maaşllah..
ben de akşam çekip yükliycem..
ama ben hep bol giyiyorum, dar bişey giyip yüklemem lazım.. yoksa belli olmaz kiiiiiiiii

sağol cnm bak unutma ekle akşama göbiş topiğimize evt bende bilerek dar giydim

merhaba kızlar sızden fıkır almak ıstedıgım bır konu var ben suan bılgı hastanesı selcukbeye gıdıyorum fakat pek memnun dglm ama bılgı hastanesının fıytaları uygun normla dogum 500tl ayrıca arkadasımda bır doktor onerdı ozelmıs 150tl muayne ucretı tahlıller ıcınde buyuk doguma gonderıyormus ve dogumda orda oluyorumus ozel oda ıcın 250tl fark oduyormussun sadce belgın polat hn dıye bır bayanmıs doktorda ve dogumda karar veremedım ne yapayım sızce?bırde ben dogum fotocusu cok ıstıyorum ama oyle ucuk ucretler veremıyoruz uygun bırsey arıyoruz ankaradan sızın bır fıkrınız varmı onerebılcegnız?

cnm ben ist olduğum için çok bilğim yok ama bu kadar acle etme daha 15 haftalıksın ay doğum yaklaşdımı cnm listede adın var yaşın son adet tarihin bulunduğun il eksik cnm eğer burdan devam ediceksen bilğilerini alım cnm

evet ama sımdıden karar vermek gerekıyorkı ona gore o doktora gıdeyım , bırde ozel mesaj atamıyorum bılgılerımı nasıl verecegım

kızlar topik açtım ama cevap alamadım. ikili test sonucum yüksek çıktı. aranızde böyle olup cvs testi yaptıran var mı. lütfen yazın

evet ama sımdıden karar vermek gerekıyorkı ona gore o doktora gıdeyım , bırde ozel mesaj atamıyorum bılgılerımı nasıl verecegım

evt haklısın sanırım buraya yaz cnm özel mesaja gerek yok bide tahmini doğum tarihi bizi ihmal etme

kızlar topik açtım ama cevap alamadım. ikili test sonucum yüksek çıktı. aranızde böyle olup cvs testi yaptıran var mı. lütfen yazın

cnm doktoruna gösterdin mi çok bilğim yok bu konuda ben doktora gösterdim sayısını bile bakmadım allah yardımcın olsun cnm

evet canım. zaten dr söyledi cvs yaptırmamı. yarın gidicem ama korkuyorum.

korkma güzelim herşey rabbimden dua et herkezden dua iste cnm dualarm seninle allah gönlündeki bebeğini versin sana tamamına erdirin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…