- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.061
selam kızlar bebegimi gördüm geldim sabah
allah nasip kısmet ederse bi oglumuz olacakmış doktora emin misiniz dedim evet dedi pipisinin resmini çekti birde okla gösterdi
bebegimin saglıgıda iyiymiş allaha şükür böbreklerini midesini kalbine kaval kemigine yüzüne ellerine ayaklarına baktı.2ayak parmagı başparmagına göre uzun ailenizde varmı dedi eşiminkide bariz uzundur yani onu bile gördük
benim içinde artık ddüşük tehliken geçti gezebilir seyehat edebilir tatile çıkabilirsin dedi çok mutlu oldumartık allahın izniyle özgürlügüme kavuştum yakındada çalışmaya başlayacagım
yok canım tahminde bulunmamıştı en son 12 haftalıktı gittigimizdeotur oturduğun yerdeee
canım prensine maşallah diyorumAllah nazarlardan saklasin..
daha evvel de erkege benzetmisti degil mi doktorun?
senin nasıldı tahminler?
8. haftada usg de kesede durusu?
free beta hcg?
cin takvimi?
rus takvimi?
çok sevindim cnm benimde oğlum olacakmış :) bana kız demişlerdi en son gittiğimde kesin erkek daha değişmez dedi doktor.. hamileliğinin bundan sonra tadını çıkar inşallahh..
tatlım 3haftan kalmış azcık daha sabretçok şirinsin ya nasıl da merak ediyosun
bu arada yaşım 29.05.1988 doğumluyum hayatım.ay kusura bakma kubi yarım yarım yolladım bilgilerimi :26::26::26::26:
ben de bulasayimda benim de oglum olsun bir kiz bir erkek ne guzel olur hayirlisiyla saglikla ins..
kızlar topikde şuan 5 arkadaşın bebeği erkekkız eksikliği var ne olcak biz bu oğlanlara kızı nerden bulcaz kızlar tükeniyo
kubicim baktım göbüşüne maaşllah..
ben de akşam çekip yükliycem..
ama ben hep bol giyiyorum, dar bişey giyip yüklemem lazım.. yoksa belli olmaz kiiiiiiiii
merhaba kızlar sızden fıkır almak ıstedıgım bır konu var ben suan bılgı hastanesı selcukbeye gıdıyorum fakat pek memnun dglm ama bılgı hastanesının fıytaları uygun normla dogum 500tl ayrıca arkadasımda bır doktor onerdı ozelmıs 150tl muayne ucretı tahlıller ıcınde buyuk doguma gonderıyormus ve dogumda orda oluyorumus ozel oda ıcın 250tl fark oduyormussun sadce belgın polat hn dıye bır bayanmıs doktorda ve dogumda karar veremedım ne yapayım sızce?bırde ben dogum fotocusu cok ıstıyorum ama oyle ucuk ucretler veremıyoruz uygun bırsey arıyoruz ankaradan sızın bır fıkrınız varmı onerebılcegnız?
kubicim, sen benim yazdığım komik şeyi okudun mu okumadıysan çabuk oku çook güleceksin..
evet ama sımdıden karar vermek gerekıyorkı ona gore o doktora gıdeyım , bırde ozel mesaj atamıyorum bılgılerımı nasıl verecegım
kızlar topik açtım ama cevap alamadım. ikili test sonucum yüksek çıktı. aranızde böyle olup cvs testi yaptıran var mı. lütfen yazın
cnm doktoruna gösterdin mi çok bilğim yok bu konuda ben doktora gösterdim sayısını bile bakmadımallah yardımcın olsun cnm
ok ne yazayım :)
evet canım. zaten dr söyledi cvs yaptırmamı. yarın gidicem ama korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?