- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.841
ben yarın gidiyorum ayrıntılı ulktrasona crafty umarım herşey yolundadır....
erken diil mi şeker? 20-22 arası dedi dr amcacık bana
nerde gireceksin?
bundan böle kibar olun kuzum helenn deyin
büyümüş kız maşallahh hissediyomusuntam yemelik totoları benimki bazen içerden çimdek atıyor sanırım minik minik ben burdayım diyor öle bişey demi böle birden bi ağrı olup geçiyor..
senden üçlü istedimi doktor bize bişey demedi daha rahat düzgün ..
perş kontrol var bizimde isitcem vitamin falan ne varsa ama verirmi bilmem..
detaylı 20. haftada değilmiydii ?:26: kıza söle uslu ve hamarat olsun belki oğluma alabilirimm
Ayyyy çok üzüldüm....Yaa Allah günah yazmasın ama kızıyorum böyle şeylere okadar çok isteyipte sahip olamayan varken ...Herşey gelişti hangi zamanda yaşıyoruz bilmiyorlarmı korunmak denen bişey var çocuk istemiyorsan tüp bağlat ne bileyim kesin bir çözüm bul...Nasıl kıyarsın o minik kalplere yaaaa...Ben kalbi durduğu için aldırdığım halde etkisinden kurtulamadım ilk bebeğimde, bu şekildekiler ömür boyu vicdan azabı çekmeyecekmi....
aman Allahımm çok üzüldümm .. cani bunlar , nasıl kıyar insan Allah doğru yolu göstersin..Biz nasıl zor buluyoruz..dualar ediyoruz gece gündüz.. yavrularımızı kucaklarımıza alalım diye..bilmiyorum çokk çokk haklı bi sebebi olsa bile katil diyorum başka söze gerek yok..
bende yazmak istiorummmmmm nerden aldınız hamile günlüğünü bulamadım ben yawww
fatmacığım, senden ricam o dengesiz için (nedensiz bebeklerini aldırana başka bişi demeyeceğim kusura bakmayın) ne kendini ne de karnındakini üzme lütfen canım
herkes hakettiğini yaşıyor bu hayatta, şu an en üzülmemen gereken durumdasın
Allah akıl fikir versin komşuna
bizler bile etkileniyoruz annende senin kötü etkilenmemen için öle demiştir.. haklıda aslında ..ama şimdi zaten kötü durumdaysa yüzüstü bırakamaz insan zor bi durumm:26:
Sevgili HALA cığım
fatma herkes için daha önemli. Kendi istemediğinden bebeğinialdıran arkadaşı kötü ise bence teselliyi başkasında arasın.
Anneciğine hak veriorum
kaçarak uzaklaş
Canım bencede annen haklı üzülme sonuçta bebeğini düşün oda etkileniyor annesi senin üzüntünden. Demek ki gerçekten komşunda çok üzülmüş. Eğer psikolojik olarak bir problemi yoksa ne kadar zor durumda bilemyiz neler yaşıyor evinde bilemeyiz. Allah kimseye yaşatmasın böyle birşeyi. Ama yinede bebeklerinin canına kıyabilecek kadar ne olabilir ki... Allah kimseye ömür boyu vicdan hesabı yaşayacak bir olay yaşatmasın...
bundan böle kibar olun kuzum helenn deyin
büyümüş kız maşallahh hissediyomusuntam yemelik totoları benimki bazen içerden çimdek atıyor sanırım minik minik ben burdayım diyor öle bişey demi böle birden bi ağrı olup geçiyor..
senden üçlü istedimi doktor bize bişey demedi daha rahat düzgün ..
perş kontrol var bizimde isitcem vitamin falan ne varsa ama verirmi bilmem..
detaylı 20. haftada değilmiydii ?:26: kıza söle uslu ve hamarat olsun belki oğluma alabilirimm
kızlar günaydın..bişey sorcam 4 boyutlu ultrasona giren var mı aranızda?burda 160 lira..çok pahalı yaa
aramıza hoş geldin kakkus
Şimdi biz zuzuipekle yarın gidicez kontrole acaba bize detaylımı yapacak :))
Allahım sağlıkla hayırlısıyla bi avazda doğuralım inşş..
ben koca göbek oldum artık burnumda şişti çirkinleştim, benim oğlum çok yakışıklı olcak
eşim diyokii bu göbeğin içinde 1 kg olmuştur kuzucuk
bilseki en fazla 200 gr
çok merak ediyorum yavrum iyi olsun ben dayanamıyorum görünce 2-3 gün rahatım sonra özlüyorum..
Senin düzgün le benim baha nın rahatlığı kimsede yok zati:)
Minik minik hissediorum tabii ki:)
ama bomba 4 hafta sona olcakmış bakalım
kızçe tembel olmazsa
ay neden 4 hafta.. 20. haftada basalrsın hissetmeye demişlerdi...
bakçaz artık
:) benimki tembellll 2 dönüm bostan yan gel yat nil yani :)
gazdır muhtemelenkızlar birşey soracağım benim karnım gurulduyor 2 gündür dışarıdan duyulacak şekilde karnımda tok anlamadım nedir bu böyle gurul gurul çok komik geliyor şuanda :) var mıböyle birşey yaşayan? :)
kızlar .. size komsumdan bahsetmiştim ya .. ikiz hamileydi.. aldırmıs bebeklerini.. dün aksam o kadar cok agladım ki.. cok kötü oldum..
ben bu aydan sona hep ona gircekmişim
bizimki parasız hastanede var zaten
aaa ne diyetiymiş o ayol bende yapim bari 4 bucuk ayda 6 kilo aldım :26:benim bu diyet işe yarıyor.. hem tuvalet sorunum çözüldü.. hem şişliğim gitti daha 3 günde.. sabahta baktım 400 gr vermişim.. 2 hafta sonraki kontrolde görcem aslında faydasını ben zayıflarken bebişim alıyomu kilo diye.. 2 hafta sonra bende 18 oluyorum benide alırmı doktor detaylıya acep.. ay heyecan sardı..
doğru genelde 19. haftadaa baslıo.ama dediği gibi asıl bombalar 22. haftadan sonra baslıo ki ozamanda asıl bunlarmıs hareket denioay neden 4 hafta.. 20. haftada basalrsın hissetmeye demişlerdi...
Acıbadem cnm
çok ii cihazları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?