2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
erken diil mi şeker? 20-22 arası dedi dr amcacık bana
nerde gireceksin?

yaa ben hem tıp fakültesine hem özelde gidiyorum doktora. Tıpta yarın için gün verdiler. orda hep erken verdiler nedense anlamadım bende. ama özeldeki doktorum 13-16 haziran arası bir gün gel dedi yani 21 haftalık falan oluyor. 2 yerde yapılacak yani canım benim.

3 lü istemedi gerek yok dedi
detaylı yaparız dedi
16 sında normalde 1 ay olacak ama ben o kadar dayanmam :) 11 inde giderim belkim :)

bizler bile etkileniyoruz annende senin kötü etkilenmemen için öle demiştir.. haklıda aslında ..ama şimdi zaten kötü durumdaysa yüzüstü bırakamaz insan zor bi durumm:26:

Sevgili HALA cığım
fatma herkes için daha önemli. Kendi istemediğinden bebeğinialdıran arkadaşı kötü ise bence teselliyi başkasında arasın.
Anneciğine hak veriorum
kaçarak uzaklaş

cumartesi günü konusmustuk .. pazar günüde yemek yapmıstım ona ama evde yoktu ..o gün ulassaydım acaba engel olabilirmiydim diye düşünmeden alamıyorum kendimi.. eşim sen elinden geleni yaptın yapacak bişey yok diyor ama ben yinede keske daha fazla ikna etmek için ugrassaydım diyorum.. bu onun 2. kürtajı yani 3 tane bebeğin hayatı gitti..Rabbim affetsin ne diyeyim.. eşide garibim cok istiyordu gözlerinden belliydi..

annem ben cok üzülünce kadını görmememin daha ii olacagını düşünüyor.. bende ne yapacagımı bilmiyorum sonucta üst katımda mutalaka görcem .. dün gece kızıma sarılıp uyumak istedim..

günaydın kızlarr. nasısınız bakalım umarım herkes iyidir. ben hastayım grip oldum şimdi de bulantım biraz geçti die sevinirken artarak tekrar geldi grip yüzünden. ilaç da kullanamıyorum

Senin düzgün le benim baha nın rahatlığı kimsede yok zati:)
Minik minik hissediorum tabii ki:)
ama bomba 4 hafta sona olcakmış bakalım
kızçe tembel olmazsa

hayırlı sabahlar kızlar
en erken ben gidicem galiba detaylıya.iki doktora gidiyorum biri 16.haftada diğeri de 18. haftada çağırdı.cumartesi yapılcak bir sorun çıkmaz inş.

Şimdi biz zuzuipekle yarın gidicez kontrole acaba bize detaylımı yapacak :))

Allahım sağlıkla hayırlısıyla bi avazda doğuralım inşş..

ben koca göbek oldum artık burnumda şişti çirkinleştim, benim oğlum çok yakışıklı olcak

eşim diyokii bu göbeğin içinde 1 kg olmuştur kuzucuk
bilseki en fazla 200 gr

çok merak ediyorum yavrum iyi olsun ben dayanamıyorum görünce 2-3 gün rahatım sonra özlüyorum..

benim bu diyet işe yarıyor.. hem tuvalet sorunum çözüldü.. hem şişliğim gitti daha 3 günde.. sabahta baktım 400 gr vermişim.. 2 hafta sonraki kontrolde görcem aslında faydasını ben zayıflarken bebişim alıyomu kilo diye.. 2 hafta sonra bende 18 oluyorum benide alırmı doktor detaylıya acep.. ay heyecan sardı..

tünaydın

gazdır muhtemelen ayaklarını üşütmüş olabilrisn canım dikkat et
kızlar .. size komsumdan bahsetmiştim ya .. ikiz hamileydi.. aldırmıs bebeklerini.. dün aksam o kadar cok agladım ki.. cok kötü oldum..
neden aldırdıgını anlamadım ama cok üzüldüm yazılanlardan anladıgım kadarıyla sağlıklı bebeklermiş allah isteyenlere versin
ben bu aydan sona hep ona gircekmişim
bizimki parasız hastanede var zaten
neresi o hastaneeeeee
aaa ne diyetiymiş o ayol bende yapim bari 4 bucuk ayda 6 kilo aldım :26:
ay neden 4 hafta.. 20. haftada basalrsın hissetmeye demişlerdi...
doğru genelde 19. haftadaa baslıo.ama dediği gibi asıl bombalar 22. haftadan sonra baslıo ki ozamanda asıl bunlarmıs hareket denio

Acıbadem cnm
çok ii cihazları

craft özel sağlık sigortan var demii biz yaptırsakta artık fayda etmez bu arada sen takiplerini memorialde neden yaptırmıyosun evinede daha yakın hem orada tedavi görmüştün demii..

bakma böle dediğime medicana da benim evime uzak işyerime yakın önceleri o çevrede oturuyodum kopamadım şimdi taşındığımız yerdede içime sinen hadtane olmadığı için devam ediyorum..

MERHABA arkadaşlar
bende dün bebişimi gördümm, 14 cm boyu olmuş 120 ağırlığı olmuş bayaa büyümüş böcük gibi bakıyordu bize doğru iyi çok güzel dedi , ikilim iyi çıkmıştı üçlüyü yapmıycaz dedi bende tamam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…