- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.861
craft özel sağlık sigortan var demii biz yaptırsakta artık fayda etmez bu arada sen takiplerini memorialde neden yaptırmıyosun evinede daha yakın hem orada tedavi görmüştün demii..
bakma böle dediğime medicana da benim evime uzak işyerime yakın önceleri o çevrede oturuyodum kopamadım şimdi taşındığımız yerdede içime sinen hadtane olmadığı için devam ediyorum..
MERHABA arkadaşlar
bende dün bebişimi gördümm, 14 cm boyu olmuş 120 ağırlığı olmuş bayaa büyümüş böcük gibi bakıyordu bize doğruiyi çok güzel dedi , ikilim iyi çıkmıştı üçlüyü yapmıycaz dedi bende tamam dedim
ay canım isteksiz bir sekilde beraber olmak ne kadar zor bir bilsen.. beni bu hormon tedaviler yasadıgım uzuntuler sıkıntılar nasıl yıprattı bir bilsen... canım hic istemiyor ve kocam da maalesef zekidir boyle seyleri anlar rol yapamam yani.bir iki zorla sende kendini eşin için...adama da yazık yani..
bir bende tuttu tatlım benim hcg 86 cıkmıstı bebisim de KIZ olacak nasipse..O zaman inanmayalım bu bHcg olayına ya kimsede tutmadı sanırım.
canım info@dharmailac.com 'a mail atıyorsun orada yazıyor yanlıs yazdıysam adresi en altta yazıyor.. ben yazdırdım kısmetse gidiyorum...
nerden kayıt olcak, ben bulamadım. seminerlere gitmeyi çok istiyorum.
yani cinsellik sıkıntı stres her sey ust uste geldi artık kocamla konusmaktan korkuyorum ne desem agzıma lafı tıkayacak diye korkuyorum.. bu endisemi soyledigimde de asıl sen bana oyle davranıyorsun diyor.. bazen aglayasım geliyor cok kotuyum bu aralar..ayyy daha yeni baktım sadece bizde problem oluyor sanıyordum bende... bizede cinsellik yasak yarım saat geç gelse köpürüyorum beni aldattığını bile düşünüyorum yapmaz ama işte neden düşünüyorum bilmiyorum.eşim bikaç defa uyardı bak sen benim canımı taşıyorsun ben o saçmalığı neden yapayım diye ama tutamıyorum kendimi hep bunu düşünüyorum aramız şuanda berbat benimle konuşmuyo
canım cok gecmis olsun.. insallah her sey guzel olacak hemen iyileseksin endiselenmecuma randevumuz vardi ve oda ne soktayiz dr dedi 0.73 SONRA BIDAHA BAKTI 1.3 ALLAHIM oluyorum sandim bir an nasil olur daha 3 haftaonce 3.80 di.beni hemen acil olarak riskli hamile ve premature cocuk bolumu olan buyuk hastanye sevketti.gittim sadece serklaji yapan riskli dr varmis orda hemen olctu 2.37 cikti kadinin uzmanlik alani buymus.siz 1 deyince bende korkmustum ama bu iyi dedi hemen yatis yapildi kan sulandirici igne ve hap aldigim icin o gn beklendi ertesi gun 1.5 gibi goturduler beni belimden igneyle uyusturdular onume cadir kurdular 15 dak surdu dikme isi 24 saat hic kalkmadan yatirdilar hastanede hafif leke gibi kirmizi geldi uyusuklugun etkisi gittikce agrim oldu kasiklarimda nst ye bagladilar cok sukur bisey yoktu wcyide bisey getirdiler ona yaptim kan idrar tahlilleri yapildi tansiyon benim ve bebisin kalp atislari takip edildi duzenli olarak dun wcye kendim gittim gerisinde hep yattim bugun 6 DA gidebilirsiniz dedi dr.enfzksion icin hap dedim gerek yok dedi herseyn normal cikti dedi.dualarinizi eksil etmeyin kizlar aglamaktan gozlerim sisti artik haftaya pazartesi gidicez bakalim insallah saglikla zamaninda kavusurum yavruma
canım masko mobilya cenneti ben tum ev mobilyalarımı oradan aldım.. o zamanlar gittigimde bebek odası haric nerdeyse tum mobilyacıları gezmistik haftalarca, sokak sokak kocaman bir yer.. 500-600 tane magaza var.. dehst bir yer ...Allah2tan cocuk bolumu genelde aynı yerde toplanmıs..
bencede pahalı gibi. bide bunu 6 ay kullanacak sadece. bide ne diycem, geçen bi topikte okudum da bi arkadaş tavsiye etmiş. senin o beşiğin senin yatağına bakan tarafı açık olursa ve yatağa birleştirilirse sürekli bebeği kontrol etmek çok kolay oluyormuş, hani Allah korusun kusarsa falan boğulmasın. mesela park yataklar çok derin gece göz ucuyla kontrol edilmez illa ayağa kalkıp bakmak lazım olur onlarda.
biz daha hiç bakmadık ama masko diye bi yer var. orda çeşit çokmuş.
Vallahi bu ugurda 2.5 yilini vermis , basından laparoskopi ameliyatı+ basarısız klomen, asılama ve tüp bebek tedavileri ve bir boş ikiz gebelik gecirmis bir insan olarak su anda gozumden resmen yaş geldi.. ne diyelim bir bildigi vardır herhalde.. ben bu konularda maalesef bir sey soyleyemiyorum ama cok uzuldum bebişlere.. Allah mekanlarını cennet eylesinnkızlar .. size komsumdan bahsetmiştim ya .. ikiz hamileydi.. aldırmıs bebeklerini.. dün aksam o kadar cok agladım ki.. cok kötü oldum..
cnm ekledim ilk sayfada bakmadın mıcnm son adet tarihin eksik gerisi tamam
MERHABA arkadaşlar
bende dün bebişimi gördümm, 14 cm boyu olmuş 120 ağırlığı olmuş bayaa büyümüş böcük gibi bakıyordu bize doğruiyi çok güzel dedi , ikilim iyi çıkmıştı üçlüyü yapmıycaz dedi bende tamam dedim
meditalyadan da ayrıldı yada çıkarıldı bilemiorum ama kesinlikle tavsiye etmem, ben gebelik testi için gitmiştim ve bana hemen bi hap başlamıştı, sonrasında doktoruma gidince 'meslektaşım haddini aşmış' dedi, hapı hemen kesti, çok hatalı dedi
3 gundur giremedim foruma burada tatil vardi 3 gundur esimden alamadim pcyi
gecmisi okuyup geldim.
herkesler iyim masallah
limburgcugum gecmis olsun tatlim bugun bende olcturmeden geldim 3.30cm cikti.her iki haftada bir olcum yapiliyor banada
bebegimiz iyi cok sukur ama bendeki yumurtalik kisti hicte masum degil gibiyine buyumus. bugun saat 2 de doktora gidicem yine bakalim neler anlatacak bana:26:
canlar cok saolun herseyi okuyorum ama surekli yattigim icin yazamiorum yazmam icin kalkmam veya uzanmam gerekior dualarinizi eksik etmeyin bizden RABBIM herseye ragmen nasip edicek insallah yavrumu
seninle aynı yaştayız bana da kız olcak dediler çin takvimi doğru çıktı sanırım bir engel olmazsa
bir bende tuttu tatlım benim hcg 86 cıkmıstı bebisim de KIZ olacak nasipse...
canım info@dharmailac.com 'a mail atıyorsun orada yazıyor yanlıs yazdıysam adresi en altta yazıyor.. ben yazdırdım kısmetse gidiyorum....
yani cinsellik sıkıntı stres her sey ust uste geldi artık kocamla konusmaktan korkuyorum ne desem agzıma lafı tıkayacak diye korkuyorum.. bu endisemi soyledigimde de asıl sen bana oyle davranıyorsun diyor.. bazen aglayasım geliyor cok kotuyum bu aralar..
ayrıca kayınavlidemler geldi bu ara hep beraberiz onların yanında rol yapmak zorunda kalıyorum...
slm kızlar nasılsınız,
bizimde cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak
çok stresli günler geçiriyorum işyerinden dolayı hala devam ediyo çıkarabilir müdür hayırlısı bakalım napacam..
fatma komşun neden aldırmış bebekleri zaten tüp bebek yapmamışmıydı,?
göbüş topiğine ekledim fotomu :) herkes eklesin hadiii :)
bende yazmak istiorummmmmm nerden aldınız hamile günlüğünü bulamadım ben yawww
bide bende tuttu benimde 100 ve bebişim kız..
bu ne için ben anlamadım.. geçmişte kacırdımmı acep..
aglama bende de var .. dün özellikle komusmun olayındanda cok etkilendim.. bide aksam öyle bir gecer zamankide inci hocanın cocuk esirgemedeki anlarını gösterdiler.. cocukların sacları kesilirken nasıl agladıklarını .. nasıl agladım.. eşimde normal değilsin diyor.. ama napim.. benki hic aglamam normalde ama dün cok kötüydüm..suan daha iyi hissediyorum kendimi..
düşünüyorumda cok hassas bi dönemde oldugumuz için acaba herkesin söyledikleri batıyormu bize eşimiz dahil.. kimin kendini düzeltmesi lazım acaba.. onların cokmu anlayıs göstermesi lazım yoksa bizim vücudumuzdaki horman değişikliğine kafamı tutmamız mı lazım.. bi şekilde bu depresif durumun gecmesi gerekiyor bebişlerimiz için.. bilemedim ben...
Kızlar siz hamilesiniz, hamilenin duası kabul olur. Hem duanızı rica edicem, hem de aşağıdaki mesajı dikkatle okumanızı. Güzel günler diliyorum hepinize...
Kızlar burda da paylaşmak istiyorum, çok içim yandı. Eminim bu konuda duyarlı davranıp elinizden geleni yapacaksınız.
Bir aile, anne işsiz, baba konfeksiyon işçisi, sigortası bile yok. 15 sene çocuk yapmaya uğraşmışlar, allah bır yavru gondermemiş. Para yok, tüp bebek aşılama fln deneyemiyorlar. Bir hayırseverin spoonsorluğunda tek bir tüp bebek denemesi yapmışlar, üçüz bebek gelmiş, seneler sonra geldi diye kıyamamışlar hiçbirine, üçü de doğmuş. Derme çatma bir gecekonduda, çok kötü koşullarda bebekleri yaklaşık iki yaşına kadar getşrmişler. Hepsi sağlıksız, ama birinin beyninde ur çıkmış. İstanbulda hiçbir hastane kabul etmemiş, sivasa memleketlerıne goturmusler sagdan soldan toplanan parayla amelıyat ettırmek ıcın. bu esnada aylardır kıra odemedıklerı ıcın ev sahıbı yokluklarını fırsat bılıp evden attırmış, butun esyalar sokakta. konu komsu bir depo tutmus oraya yerlestırmısler esyaları. aılenın bundan haberı bıle yok cunku amelıyat cok kotu gecmıs ve bebegın su an gorme duyusu kaybolmuş durumda...
Özeti budur olayın ve su an evlerı yok, bebek hastanede, dıger ıkı bebek perperişan. Nurturia uyesı olan varsa orda da lınk gonderebılırım, herkes elınden gelen yardımı yapıyor, aıleyı zıyarete gıdıp kıyafet, para, ve hatta alamadıkları bır şişe sut bıle olsa ne olsa goturuyorlar vs. Hepımız anneyız ve yavrularımızın saglıgının ya da kendı hayat kosullarımızın garantısı yok. Gönlunuzden gecer de sevaba gırmek ıstersenız bana ozelden mesaj atın hesap numarasını vereyım. Duyarlı olmanızı diliyorum bu konuda... Allah hıcbırımızı yavrumuzla ımtıhan etmesın ve kımseyı gordugunden gerı koymasın...
yeğen he :) koptum
ne diyecüüm şaka maka 19 oldum benn :)
ne zaman gitsem detaylıya acaba
tırsıyorum
kızlar günaydın..bişey sorcam 4 boyutlu ultrasona giren var mı aranızda?burda 160 lira..çok pahalı yaa
Senin düzgün le benim baha nın rahatlığı kimsede yok zati:)
Minik minik hissediorum tabii ki:)
ama bomba 4 hafta sona olcakmış bakalım
kızçe tembel olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?