2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

var canım benim 3. senem. Seninki bi işe yaramaz maalesef bu saatten sonra
sağlık sigortam acıbadem sigortadan cnm ondan memorail e gitmiorum. Memorialde limitli acıbademde limitsiz. Zaten memorial bana çok souk gelio yaa doğum ve epidural dedim mi Acıbadem daha ii gelio bana

of of
19 hafta oldu şu kızın bi yüzünü göremedim :)

KIZLAR GECMISI ANCA OKUYABILDIM HEMEN CEVAP VERIYORUM

bir iki zorla sende kendini eşin için...adama da yazık yani..
ay canım isteksiz bir sekilde beraber olmak ne kadar zor bir bilsen.. beni bu hormon tedaviler yasadıgım uzuntuler sıkıntılar nasıl yıprattı bir bilsen... canım hic istemiyor ve kocam da maalesef zekidir boyle seyleri anlar rol yapamam yani.

O zaman inanmayalım bu bHcg olayına ya kimsede tutmadı sanırım.
bir bende tuttu tatlım benim hcg 86 cıkmıstı bebisim de KIZ olacak nasipse..

nerden kayıt olcak, ben bulamadım. seminerlere gitmeyi çok istiyorum.

canım info@dharmailac.com 'a mail atıyorsun orada yazıyor yanlıs yazdıysam adresi en altta yazıyor.. ben yazdırdım kısmetse gidiyorum...

yani cinsellik sıkıntı stres her sey ust uste geldi artık kocamla konusmaktan korkuyorum ne desem agzıma lafı tıkayacak diye korkuyorum.. bu endisemi soyledigimde de asıl sen bana oyle davranıyorsun diyor.. bazen aglayasım geliyor cok kotuyum bu aralar..
ayrıca kayınavlidemler geldi bu ara hep beraberiz onların yanında rol yapmak zorunda kalıyorum..

canım cok gecmis olsun.. insallah her sey guzel olacak hemen iyileseksin endiselenme

canım masko mobilya cenneti ben tum ev mobilyalarımı oradan aldım.. o zamanlar gittigimde bebek odası haric nerdeyse tum mobilyacıları gezmistik haftalarca, sokak sokak kocaman bir yer.. 500-600 tane magaza var.. dehst bir yer ...Allah2tan cocuk bolumu genelde aynı yerde toplanmıs..

kızlar .. size komsumdan bahsetmiştim ya .. ikiz hamileydi.. aldırmıs bebeklerini.. dün aksam o kadar cok agladım ki.. cok kötü oldum..
Vallahi bu ugurda 2.5 yilini vermis , basından laparoskopi ameliyatı+ basarısız klomen, asılama ve tüp bebek tedavileri ve bir boş ikiz gebelik gecirmis bir insan olarak su anda gozumden resmen yaş geldi.. ne diyelim bir bildigi vardır herhalde.. ben bu konularda maalesef bir sey soyleyemiyorum ama cok uzuldum bebişlere.. Allah mekanlarını cennet eylesinn

kızlarrr bu arada bu aksam bir tanıdıgımızın dogum odasına gidiyorum hastaneye cok heyecanlıyım.. ilk kez hamileligimde bir doguma gidecegim hastaneye.. Allah saglık versin erkek bebiş belki de bu saatlerde dogmusturrr

oy masallahh.. kocaman olmus kuzum.. benim daha 2 haftam var...offf offf..

test sonuclarınada cok sevindim..gözünaydın canımm..

aaa inanmıyorum çok teşekkür ederim bunu benle paylaştığın için acaba benmi cok telaş yapıyorum koca antalyada hem hesaplı hem iyi bi hastane bulamadım kafayı yiyecem artık
andeva kaldı geriye ordanda aslı vural sesver ayrıldı bunalıma gircem bide tabi andevanında doğum fiyatları kime sorduysam hep farklı farklı 300 e de yaptıran var 10.binede şaşırdım kaldım

canım benim sana cevabım olmustu ama dikkate alma ltf çünkü cahilliğimden tomografi ve mr farklı seylermiş.. asagıda bi link buldum onu oku ltf..

Gebelikte Tomografi ve MR Çekilmesi Güvenli Mi? Hamilelikte Görüntüleme e-gebelik.net

canlar cok saolun herseyi okuyorum ama surekli yattigim icin yazamiorum yazmam icin kalkmam veya uzanmam gerekior dualarinizi eksik etmeyin bizden RABBIM herseye ragmen nasip edicek insallah yavrumu

canlar cok saolun herseyi okuyorum ama surekli yattigim icin yazamiorum yazmam icin kalkmam veya uzanmam gerekior dualarinizi eksik etmeyin bizden RABBIM herseye ragmen nasip edicek insallah yavrumu

edecek tabi canım.. sen yeterki inan.. Allaha dua et.. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin..

seninle aynı yaştayız bana da kız olcak dediler çin takvimi doğru çıktı sanırım bir engel olmazsa

ben çin tkvimine baktığımda erkek cıkmıştı bana kız dediler ama çok erken tespit olduğu için pek güvenemiyorum doktora zaten doktoru beğenmediğim için değiştiricem o konuda sanırım sadece ben sıkıntıdayım

slm kızlar nasılsınız,
bizimde cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak
çok stresli günler geçiriyorum işyerinden dolayı hala devam ediyo çıkarabilir müdür hayırlısı bakalım napacam..
fatma komşun neden aldırmış bebekleri zaten tüp bebek yapmamışmıydı,?

bir bende tuttu tatlım benim hcg 86 cıkmıstı bebisim de KIZ olacak nasipse...

bide bende tuttu benimde 100 ve bebişim kız..

canım info@dharmailac.com 'a mail atıyorsun orada yazıyor yanlıs yazdıysam adresi en altta yazıyor.. ben yazdırdım kısmetse gidiyorum....

bu ne için ben anlamadım.. geçmişte kacırdımmı acep..

aglama bende de var .. dün özellikle komusmun olayındanda cok etkilendim.. bide aksam öyle bir gecer zamankide inci hocanın cocuk esirgemedeki anlarını gösterdiler.. cocukların sacları kesilirken nasıl agladıklarını .. nasıl agladım.. eşimde normal değilsin diyor.. ama napim.. benki hic aglamam normalde ama dün cok kötüydüm..suan daha iyi hissediyorum kendimi..

düşünüyorumda cok hassas bi dönemde oldugumuz için acaba herkesin söyledikleri batıyormu bize eşimiz dahil.. kimin kendini düzeltmesi lazım acaba.. onların cokmu anlayıs göstermesi lazım yoksa bizim vücudumuzdaki horman değişikliğine kafamı tutmamız mı lazım.. bi şekilde bu depresif durumun gecmesi gerekiyor bebişlerimiz için.. bilemedim ben...

:) kızın hayırlı olsun güzelim..

işyerinide kafya takma.. bebeğin rızkını Allah verir sen elinden geleni yap yeterki..

bebekler dogal yoldan ve kazara tüp bebek değil.. kadın kafayı yemiş ondan aldırmıs bu kanıdayım suanda.. annemle konustum bugün nasılım diye aradı.. dediki söyle düşün bu zihniyetteki bi kadının dünyaya cocuk getirmemesi daha hayırlı olmustur.. yoksa dogacak cocukları düşünsene ne halde olurlardı..biraz daha sakinim bu sekilde dusununce..

Kızlar siz hamilesiniz, hamilenin duası kabul olur. Hem duanızı rica edicem, hem de aşağıdaki mesajı dikkatle okumanızı. Güzel günler diliyorum hepinize...

Kızlar burda da paylaşmak istiyorum, çok içim yandı. Eminim bu konuda duyarlı davranıp elinizden geleni yapacaksınız.

Bir aile, anne işsiz, baba konfeksiyon işçisi, sigortası bile yok. 15 sene çocuk yapmaya uğraşmışlar, allah bır yavru gondermemiş. Para yok, tüp bebek aşılama fln deneyemiyorlar. Bir hayırseverin spoonsorluğunda tek bir tüp bebek denemesi yapmışlar, üçüz bebek gelmiş, seneler sonra geldi diye kıyamamışlar hiçbirine, üçü de doğmuş. Derme çatma bir gecekonduda, çok kötü koşullarda bebekleri yaklaşık iki yaşına kadar getşrmişler. Hepsi sağlıksız, ama birinin beyninde ur çıkmış. İstanbulda hiçbir hastane kabul etmemiş, sivasa memleketlerıne goturmusler sagdan soldan toplanan parayla amelıyat ettırmek ıcın. bu esnada aylardır kıra odemedıklerı ıcın ev sahıbı yokluklarını fırsat bılıp evden attırmış, butun esyalar sokakta. konu komsu bir depo tutmus oraya yerlestırmısler esyaları. aılenın bundan haberı bıle yok cunku amelıyat cok kotu gecmıs ve bebegın su an gorme duyusu kaybolmuş durumda...

Özeti budur olayın ve su an evlerı yok, bebek hastanede, dıger ıkı bebek perperişan. Nurturia uyesı olan varsa orda da lınk gonderebılırım, herkes elınden gelen yardımı yapıyor, aıleyı zıyarete gıdıp kıyafet, para, ve hatta alamadıkları bır şişe sut bıle olsa ne olsa goturuyorlar vs. Hepımız anneyız ve yavrularımızın saglıgının ya da kendı hayat kosullarımızın garantısı yok. Gönlunuzden gecer de sevaba gırmek ıstersenız bana ozelden mesaj atın hesap numarasını vereyım. Duyarlı olmanızı diliyorum bu konuda... Allah hıcbırımızı yavrumuzla ımtıhan etmesın ve kımseyı gordugunden gerı koymasın...

vallahi canım ben hep susuyorum bir sey soyledim mi esim sert bir ses tonuyla beni tersliyor yani hormonlarım bi devreye girse bagırış cağırış olur ama hep susuyorum.. yemin ediyorum bi ara mektup mu yazsam acaba diyorum..
bu tedavilerde ne hayaller kurduk ettik nasıl bir hamilelik gecirecegiz diye.. boş gebelik sonucu kürtaj oldugum gün o hastane odasında nasıl gozyası doktuk.. ah bir olsa da neler yaparız diye ama insanoglu cok nankör simdi elindekinin kıymetini bilmiyor.. beni delirtiyor.. yani susmayı bilmiyor dır dır dırr

bu arada bu dharmailac mevzusunu bir daha yazayım.. Ayse Öner'i biliyorsundur belki dogum kocu ve doguma hazırlık kursları veriyor.. normalde kendi yerinde ucretli tabi ama ben para vermek istemiyorum o yuzden ucretsiz olarak verdigi seminerleri takip ediyorum ilk semineri de Ozel Avcilar Hastanesi'nde 11 haziran cumartesi bak fotoda gorebilirsinn

ya bu arada fatma'cigim o diziler gibi dizileri izleme ben kanserojen diyorum oyle dizilere off cok huzunlu.. bir kere ablamda izlemistim kendimi zor attım baska odaya ustelik hamile bile degildim o zaman.. adam oglunu dovuyordu evden attırıyordu.. bilmem ne, of cok sıkıntılı diziydi yani..
ben akbank cocuk tiyatorsu reklamında bile aglıyorum yani cok dogal aglaman..
ama ne olur oyle dizilerden uzak dur..

canım resmen kanım cekildi okurken cok etkilendim bir bakacagım web sitesine simdi..Allah yardımcisi olsun..:2:

yeğen he :) koptum
ne diyecüüm şaka maka 19 oldum benn :)
ne zaman gitsem detaylıya acaba
tırsıyorum

20 21. hafta gibi giriliyor. Bende istiyorum girmeyi ama kardeşim bile abla zamanında girki herşey netleşsin diyor zamanında girince bebişin siması bile belli oluyormuş. Daha kesin tanı oluyormuş.

Senin düzgün le benim baha nın rahatlığı kimsede yok zati:)
Minik minik hissediorum tabii ki:)
ama bomba 4 hafta sona olcakmış bakalım
kızçe tembel olmazsa

Ben elimle bile hissettim kızçemi. Eşime de koydurdum elini ama yok hissetmedim dedi. Dedim bi dahakine konsantre ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…