- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.881
uyeysenız burdan bakabılırsınız:
üçüz bebeklere yardım etmek ıstermısınız? - Sayfa 1 - Gruplar - Nurturia
canan hanım siz oluyorsunuz herhalde..
ben de yardım etmek isterim..
bana tam olarak ne marka bebek bezi kullandıklarını ve hangi boy yazarsanız ve de adres bilgilerini kargo ile yollamak isterim..ayrıca mama, biskuvi genel anlamda ne ihtiyacları var yazarsanız cok sevinirimm..
ama adresleri falan yok mu simdi nereye nasıl yollayacagız.. bir de not düsmemiz lazım mı? nedir ne degildir biraz daha malumat verirseniz cok sevinirim..
canlar cok saolun herseyi okuyorum ama surekli yattigim icin yazamiorum yazmam icin kalkmam veya uzanmam gerekior dualarinizi eksik etmeyin bizden RABBIM herseye ragmen nasip edicek insallah yavrumu
hayır hayır ben o değilim, ayrıntılı bılgım yok, ben de yardım etmek ısteyen bırıyım sadece.. ben de canan hanımdan hesap numarası ıstedım, yolladı, o kadar. sız de nurturıaya uye olup ona danısın o zmn bılgılenmek amacıyla kusura bakmayın yardımcı olamadım
göbüş topiğini bulamıyorum o kadar cok topik var kii aramakla bulunmuyor
tamam canım ben direkt malzeme yollamayı cok isterim de bana canan hanım ın e-mail adresini yollayabilir misin? web sitesine uye olmak istemiyorum cunku simdilik..cok sagol..
Allah yardımcıları olsun ne insafsız insanlar varmıs evden de atmıslar.. Allah korusun
tamam canım ben direkt malzeme yollamayı cok isterim de bana canan hanım ın e-mail adresini yollayabilir misin? web sitesine uye olmak istemiyorum cunku simdilik..cok sagol..
Allah yardımcıları olsun ne insafsız insanlar varmıs evden de atmıslar.. Allah korusun
ya böyle şeyler okuyunca insan çok üzülüyo ama bi yandanda düşünüyosun yapacağım yardımlar gerçekten yerine ulaşacakmı çünkü neler neler oluyo insanın bi tarafı güvensiz kalıyo gözümle görüp yardım yapabilmeyi daha çok isterddim.
ya böyle şeyler okuyunca insan çok üzülüyo ama bi yandanda düşünüyosun yapacağım yardımlar gerçekten yerine ulaşacakmı çünkü neler neler oluyo insanın bi tarafı güvensiz kalıyo gözümle görüp yardım yapabilmeyi daha çok isterddim.
aaa inanmıyorum çok teşekkür ederim bunu benle paylaştığın için acaba benmi cok telaş yapıyorum koca antalyada hem hesaplı hem iyi bi hastane bulamadım kafayı yiyecem artık
andeva kaldı geriye ordanda aslı vural sesver ayrıldı bunalıma gircem bide tabi andevanında doğum fiyatları kime sorduysam hep farklı farklı 300 e de yaptıran var 10.binede şaşırdım kaldım
canım verilen web sitesinde fotoları falan var bebeklerin ziyaret etmis hanımlar gitmisler, zaten ben de direkt para yollamak istemiyorum bebek bezi + süt + bisküvi falan..
insanlık oyle raddelere geldi ki bu ulkede, yardımın yerine ulasıp ulasmayacagını bile bilemedigin icin gercekten de yardıma ihtiyacları olanları es geciyoruz..
ama sen yapma ben yapma birileri yapmalı bu kadar duyarsız olmamalıyız en azından malzeme yollayabiliriz.. nerelere vermiyoruz ki..
fatmacigim tesekkur ederim canim ilgin ve gonderdigin linkler icin okumustum dun bende netteki butun bilgileri:18:hepsi 3 aydan sonra sakincasi yok diyor ama ben yinede cok korkuyorum:18:
birde canim senin su yemek/diyet listeni bulamadim tatlim sayfa verirmisin yada yeniden yazarmisin gulum?
fatmacigim cok tesekkur ederim canim bende uygulamaya calisacagim.cunku acaip tuvalet sorunum basladi bu hafta.ayrica bayada kilo aldim
ya kızlar tuvalet sorunu beni deli ediyor..
afedersiniz 5 gundur patlayacagım..
yemedigim kuru kayısı icmedigim duphalac kalmadı..
sebze yedim, zeytinyagı , yogurt .. bana mısın demiyor....
cıldırmak uzereyim... ve de patlamak uzere...
doktoruma da sormustum duphalac tan kuvvetli verebilecegim bir ilac yok demisti de magnezyum daha kuvvetli degil mi arkadaslar?
ya bir de dun erik marmelatı aradım durdum biriniz yazmıstınız da.. bulamadımmmm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?