2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canan hanım siz oluyorsunuz herhalde..

ben de yardım etmek isterim..
bana tam olarak ne marka bebek bezi kullandıklarını ve hangi boy yazarsanız ve de adres bilgilerini kargo ile yollamak isterim..ayrıca mama, biskuvi genel anlamda ne ihtiyacları var yazarsanız cok sevinirimm..
ama adresleri falan yok mu simdi nereye nasıl yollayacagız.. bir de not düsmemiz lazım mı? nedir ne degildir biraz daha malumat verirseniz cok sevinirim..

merhaba annecikler ben de 2011 mart anneleri grubundanım. kızım 2.5 aylık oldu. unnado anne bebek ürünleri satış sitesinden haberınız var mı bılmıyorum. biz ordan cok alışveriş yapıyoruz. şu an da da satısda cok guzel donenceler ve giysiler var. ilgilenenler özelden bana email adresini yollarsa ben de size davetiye yollayabilirim. herkese sağlıklı bir hamilelik dilerim. hayırlısı ile bebeklerinize kavusursunuz inşallah

hayır hayır ben o değilim, ayrıntılı bılgım yok, ben de yardım etmek ısteyen bırıyım sadece.. ben de canan hanımdan hesap numarası ıstedım, yolladı, o kadar. sız de nurturıaya uye olup ona danısın o zmn bılgılenmek amacıyla kusura bakmayın yardımcı olamadım

canlar cok saolun herseyi okuyorum ama surekli yattigim icin yazamiorum yazmam icin kalkmam veya uzanmam gerekior dualarinizi eksik etmeyin bizden RABBIM herseye ragmen nasip edicek insallah yavrumu

cnm sabret inşallah bu günleri hayırlısıyla atlatacaksın ve bebğini kucağına alacaksın geçecek bu günler ve bi bakacaz bebişlerimiz kucağımızda emmeye çalışıyo ayy ne güzel yaa

tamam canım ben direkt malzeme yollamayı cok isterim de bana canan hanım ın e-mail adresini yollayabilir misin? web sitesine uye olmak istemiyorum cunku simdilik..cok sagol..
Allah yardımcıları olsun ne insafsız insanlar varmıs evden de atmıslar.. Allah korusun

maılını sorayım sana da msj atayım. ama bu sıteye mutlaka uye olmalısın, hamılelıgımden berı uyeyım, o kadar cok sey ogrendım kı burdakı ınsanlardan. çok faydalı bir site. ayrıca ingilizce bılenlerınız ıcın :
BabyCenter | Homepage - Pregnancy, Baby, Toddler, Kids
bu sıteyı de mutlaka ınceleyın, hamılelıgımı ve sımdı cocugumu gelısımını hep ordan takıp edıyorum

ya böyle şeyler okuyunca insan çok üzülüyo ama bi yandanda düşünüyosun yapacağım yardımlar gerçekten yerine ulaşacakmı çünkü neler neler oluyo insanın bi tarafı güvensiz kalıyo gözümle görüp yardım yapabilmeyi daha çok isterddim.

verdıgım lınkte gıdıp yardımda bulunan ınsanlar var, bebeklerle fotograf cektırmısler hatta, ev adreslerı de varmıs kadında sureklı gıttıgı ıcın ama su an evlerı yok, yoksa tabı kı gıdebılırdın seve seve kabul ederlerdı senı oyle dusunuyorum...

canım verilen web sitesinde fotoları falan var bebeklerin ziyaret etmis hanımlar gitmisler, zaten ben de direkt para yollamak istemiyorum bebek bezi + süt + bisküvi falan..

insanlık oyle raddelere geldi ki bu ulkede, yardımın yerine ulasıp ulasmayacagını bile bilemedigin icin gercekten de yardıma ihtiyacları olanları es geciyoruz..
ama sen yapma ben yapma birileri yapmalı bu kadar duyarsız olmamalıyız en azından malzeme yollayabiliriz.. nerelere vermiyoruz ki..

eğer sgk lıysan sen veya eşin, atatürk devlet ya da araştırma hastanesinin doktorlarından birini seçip onun özeline gidip muayenelerini özelden olup tahlil doğum vs için bağlı olduğu sgk hastanesini tercih edebilirsin, ben bu şekilde yapıyorum ve çok memnunum, birde bende özel hastanelere karşı bir antipati var, itibar edemiyorum işin içine para girince, gerekli mi gereksiz mi para için mi isteniyor bu tahliller diye düşünmekten alamıyorum kendimi, mesela normal doğum isteyip özel hastanede normal doğuran oluyor mu bilmiyorum,sanki herkesi sezeryane yönlendiriyorlar, walla devlet hastanesindeki ebelerin tecrübesi özeldekilerin bin katı,yeni doğanla ilgili hertürlü tertibatları var, kendimi daha rahat teslim edeceğim

tabiki canım insan bundan dolayı şüpheye düşüyo işte şuan işyerindeyim linki açamıyorum burdan ama dediğiniz gibiyse tabiki yardım edilebilir insan mutlu oluyo birilerine yardımcı olabildiği zaman bende duyarsız kalma taraftarı değilim tabiki.

fatmacigim tesekkur ederim canim ilgin ve gonderdigin linkler icin okumustum dun bende netteki butun bilgileri:18:hepsi 3 aydan sonra sakincasi yok diyor ama ben yinede cok korkuyorum:18:

birde canim senin su yemek/diyet listeni bulamadim tatlim sayfa verirmisin yada yeniden yazarmisin gulum?

canım bugün diyette 3. günüm.. sadece tuvalet sorunumu çözmüş olması bile benim için yettii. ama 2 hafta yapcam bunu sonra kontrolde bebeğimin kilosu normalse.. sonuna kadar yapmayı düşünüyorum.. zaten suanda hedefim ilk 6 ay hiç kilo almadan kapatmak.. 4 ayda 2 kilo verdim hatta.. gerci son 2 ayda kilom hep aynı.. bunu korur ve son 3 ayda diyetisyenimin dediği gibi 7 kilo alırsam yani bunu basarırsam o da dogumda gider ve ben dogum haftamda normal halime dönmüş olurum.. emzirme döneminde de zayıflarım ay yazarken hosuma gitti de uygulamayıda nasip eder inşallah Allah..

Diyetim..

Kalkınca :

1-2 bardak ılık su+2 adt kayısı

Sabah:
1 bardak süt
1 adet sandwic (çavdar ekmeği) veya 2 ince dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir veya 1 yumurta+1 kibrit kutusu peynir
domates salatalık

Ara:
saat 10:00 gibi 1 porsiyon meyve +2 tam ceviz veya 5-6 fındık

Öğle:
4 köfte veya tavuk veya 7-8 yemek kasığı baklagil yemeği veya balık veya kıymalı sebze
yemeği veya et yemeği
domates salatalık
1 kase çorba
1 ince dilim ekmek

İkindi:
saat 15:00 1 porsiyon meyve

İkindi:
saat 16:30 2 galeta veya 2 ince dilim ekmek veya 5-6 grisini +2 kk b.peynir

Aksam:
6-7 yk sebze yemeği
4 yk yoğurt
salata +1 dilim ekmek

Gece: 1 porsiyon meyve

bol bol su..

fatmacigim cok tesekkur ederim canim bende uygulamaya calisacagim.cunku acaip tuvalet sorunum basladi bu hafta.ayrica bayada kilo aldim

ya kızlar tuvalet sorunu beni deli ediyor..
afedersiniz 5 gundur patlayacagım..
yemedigim kuru kayısı icmedigim duphalac kalmadı..
sebze yedim, zeytinyagı , yogurt .. bana mısın demiyor....
cıldırmak uzereyim... ve de patlamak uzere...

doktoruma da sormustum duphalac tan kuvvetli verebilecegim bir ilac yok demisti de magnezyum daha kuvvetli degil mi arkadaslar?

ya bir de dun erik marmelatı aradım durdum biriniz yazmıstınız da.. bulamadımmmm (

Son düzenleme:
Minicik yüreğini içimde hissetmek ne güzel şey.
Ne garip bir bedende iki can olmak.
Beraber yemek,beraber içmek,beraber yatıp kalkmak.
Nasıl bir mucize bu imkansız anlatmak.
Her an benimlesin,köklerinle bana bağlısın,bu çok başka bir şey.
...Şükürler olsun yaradanıma.
Tüm sevgilerin üstünde,her şeyin ötesinde.
Tek kelimeyle Rabbimden bir muzice...

fatmacigim cok tesekkur ederim canim bende uygulamaya calisacagim.cunku acaip tuvalet sorunum basladi bu hafta.ayrica bayada kilo aldim

bende bu 3 günde işe yaradı.. ama daha erken tabii. bakalım sizde etkileri nasıl olacak..

kayısı işe yaramıyormu Lunacım..sabahları kalkınca ılık su ve kayısı bence benim işimi gören.. bu sekilde denedin mi pekki?

ben yazmistim sanirim lunacigim kuru kayisidan daha cok kuru erik ve erik suyu ise yariyor bir haftadir bende cok kotuydum.dun nihayet tuvaletime gidebildim.dariis bugune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…