2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
aaa ne güzel annemde sürekli soruyor hissediyormusun diye bizde tık yok....dr çok hareketli bebek dedi ama bize gösterdiği bir şey yok henüz......

sulis cnm,
ben 18. haftamda baslamistim hissetmeye,
sen de bikacgune hissedersin.

sessiz bir odada sirtini yasla ayaklarini uzat, hafif tatli biseyler ye (cikolata vs )
konsantre ol bekle, hissedeceksin bak

ya da sabah ilk uyandiginda yataktayken de cok guzel hissediliyor hareketleri ilk baslarda

sonra zaten bol bol hissedeceksin

bir de bi forumda sormussun hast. cikisini
ben cok arastirdim;
%100 pamuklu ve antialerjik olmasi hem de model olarak guzel olmasi bakimindan idil bebe tercih ettim
20li tam set aldim
cunlu icinden 2 tk. alt ust + 1 tulum
2 citcitli body, 2 zibin
2 onluk, 2 sapka, 2 eldiven cikiyor
+battaniye ve havlu da var

yani 2-3 tk giysin hazir oluyor,
ben yedek olarak weniceden de bi hast.cikis tk. siparis verdim; onda 1 body, 1 alt ust pijama, 1tulum, sapka, onluk var.
bunu evde birakicam, ihtiyac halinde esime bi kosu aldirtirim diye

optum cnmmm

ne güzel anlatmışsın gerçekten bir mucizeye şahit oluyoruz

canım, benim serklajım var asla kabız olmamam gerekiyor dikişlere zarar vermemesi için duphalac hiç işe yaramıyor onun için doktorum dulcolax verdi çok iyi geliyor tavsiye ederim birde bu aralar yeşil erik bana çok iyi geliyor hergün günde 15tane yiyorum ve hergün düzenli olarak çıkabiliyorum. birde günde 3litre su :)

Son düzenleme:

Doktorlarımız aynı ewet aynen fazla konuşmuyor, bu da beni biraz geriyor kilosunu boyunu bile sölemiyo, eşimle ben bişey sormazsak hiçbirşey anlatmıyor:)

ayyy kızlar bana yarım gün çalışmak bile zor geliyor artık nedense şükür okulların kapanmasınada az kaldı.rabbim o yaz sıcağında çalışacakların yardımcısı olsun

lımburg canım nasılsın kanaman ağrın falan varmı birde kabızlığın geçtimi

[sıze="3"]tubacım kanamam kırmızı ama leke gıbı olmustu 2gun ıcınde kesıldı cnm.ama dun geceden berı tuvaletım cok rahatsız ettı yapamadım cok sancı yaptı vajınadanda baskı gıbı sızlama gıbı oldu bıde afedersınız cok cısım gelıor bı gıttım snkı bosalır gıbı geldı cok korktum suyum mu acaba dıye bugun acıl aradım geleyım dıye gıttım dra cok sukur suyum ıyıymıs bıde olctu servıksı 3.49 cıktı cok sevındım acıklık kapanmıs korkma cocukta yukarıda asagıda degil dedı cok sevındım ınsallah hep boyle devam eder dua edın.kabızlık ıcınde toz bı ılac verdı suya karıstırp ıcıcem gunde bır;ıyı dınlen dedı hep yatma yemegını yapıp yıyıp topalayıp yatabılırsın ama baska ıs yapma dedı;tabı ben sadece wcye kalkıorum nolur nolmaz dıye;normal kontrolumde pazartesı ınsallah oda ıyı gecer;senın oglusunda hayırlı olsun bende merak edıyorum ama boyle bır durumdayken sormaya cekındım acıkcası [/sıze]

Son düzenleme:

cok sukur bk kanamn gecmış cnm.. hm suyunmu dıye korkma onun rengı daha pembemsı yada daha koyu sarı ve kesınlıkle bırzda yapışkan kıvaMlı gbı koyu arkadasm teyzem yenı dogum yaptıda ordn bılıyorum.. buarada senı ck ıyı anlıyorm ılk bstas bnm dr umda tehlıkelı gordgu ıcn yat ıstıraht et demıstı smdı ızın verıo ama bn psıkolojık olrk aynen senn gıbı sadece wc ye kalkıyorm.. Allaha emanet meleklerımızzz...

aynen cnm yavrularimiz ona emanet o nasip edecekse olacak insallah edecek de.benim daha onceki hamileligim suyum sizinti seklinde gelmisti anlayamamistim hic.dogum esnasinda tamamen bosaldi sicakti goremedim o zamanda nasil oldugunu cok korktum biran.cok sukur bisey yokmusbenimki bastan riskli dedi 10_11 haftalik olunca normal yasantina donebilirsin dedi bende yurudum ettim dahada acilmis o zaman serviks.insallah yatarak tamamliycam 9 ayi daha 5 ay var ama sabrida gelir insallah

bazi arkasalarim sormus o olculen sey serviks.rahim boyu.rahim hep icten hem distan acilirmis ogrendigim kadariyla icten sifirlaninca bu kez dogum da acilmal var dedigimiz sey baslarmis 10 cm bilirsinizki dogum oluyor.rahim boyu da normali 4-5 CM OLMALIYMIS

serklaj sonrası pembe akıntı normal canım benim 1hafta devam etmişti. kabızlık içinde ilaç vermeleri çok iyi olmuş sakın zorlama ıkınma. sancı ve kasılmalar rahimin uzunluğunun kısalmasına neden oluyor dikkat et. akıntınıda takip et aman enfeksiyon olmasın.. yok canım boşver yapma sen bişey, yat sürekli banyoyada sık girme ve çok kalma. eğilme, uzanma. biçok bilgiyi verdik zaten sana. birde insan biraz panik oluyor ama her şeye dikkat et en küçük sorunda boşver geçer deme sonra çok geç olabilir.. malesef hiiçç rahat olamıyoruz.. ayakta fazla durma yerçekiminde uzak durmamız gerekiyor dün doktorum bana bundan sonra poponun altına bişey koyarak biraz yükseltirsen daha iyi olur dedi.
sağol canım ne yalan söyliyim ben hep kız istediğim için erkeğe hala alışamadım göbüşümü severken bazen hala kızım diye seviyorum sonra toparlıyorum
inşallah sende öğrenirsin bende aynen soramamıştım dr kendi söyledi

burda turnusol kağıdı diye bi kağıttan bahsediyorlar suyun geldiğini anlayabiliyormuşsun bilmiyorum orda varmı. rahim uzunluğu 2,5cmin altı riskli

burda turnusol kağıdı diye bi kağıttan bahsediyorlar suyun geldiğini anlayabiliyormuşsun bilmiyorum orda varmı. Rahim uzunluğu 2,5cmin altı riskli
[sıze="3"]aynen cnm hıc ıs yapmıyorum wcye kalkıorum sadece;sorma yaa enufak bıseyde panık oluyoruz bırde ben sızden daha once elma sırkelı suyla taaretlenmeyı duymustum sımdı nasl yapacagımı bılmedıgımden ve ellemeye korktugumdan pet sısete yaptım sırkelı suyu ıdrardan sonra tuvalet kagıdına dokuyorum hafıfce ustten usten sılıyorum kuruluyorum sız nasıl yapıyorsunuz wcden sonra?oyle bır kagıt yok cnm maleseff
[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…