- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.941
Arkadaşlar benim de kızım olacakmış bugün öğrendik sonunda :)darısı henüz öğrenememiş arkadaşların başına inşallah,
mrb kızlar nasılsınız...
bugün doktorda randevum vardı gittikçe kendisine alıştığımı ve sevmeye başladığımı belirtmeliyim...
ultrasonda herşey yolunda gözüküyormuş ve bebişim oğlanmış :)
kızlar günaydınn..ya dün gece sanki ben bebeğimin hareketini hissettimmmsırtüstü yatıyodum kasığımın aşağı tarafında bi şişlik sertlik oldu birden bi değişikti gaz sandım önce ama yokk kesin bebekimdi yaaaaaa çok değişik bişey çok duydulandım
Günaydın kızlar. İki gündür çok yoğunum. Foruma hiç bakamadım, geçmişi de okuyamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Biz iyiyiz çok şükür. Dün akşam biraz korktum. Karnım çok ağrıdı. Ne sancısı olduğunu anlayamadım. Sanırım bu demir hapının yaptığı şişkinlik yüzünden. sabaha kadar 10 kere lavaboya gittim.. Uykum hep bölündü. Sabah biraz daha rahatlamıştım ama yine de hafif bir ağrı var. Sizde de böyle bir şikayet var mı? Doktorumu arasam mı? Bugün geçer diye umut ediyorum.
Günaydın ..
Bulantılarım geçti derken Şiddetli mide yanmam ve ekşimem oluyo 1 haftadır var ama bugün arttı sizlerdede oluyomu böle bişey:26:
hayırlı olsun sanırım kız patlaması yaşanacak kasımda
ne güzel hayırlı olsun darısı başıma inşallah
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
günaydın kızlarr bugün nasıl bakalım göbüşlerdeki bebişler
sizlerde geceleri yatarken zorlanmaya başladınızmı yavaş yavaş
Akşam Oğlumla vuslatımız var
sağlıklı ve iyi olduğunu göreyim bakalım bugün bize neler yapcak dua edin kızlar hepinizi çokk öpüyüruz..
ay yaramıyor melet icimde kayısı ve duphalac agacı cıkacakkayısı işe yaramıyormu Lunacım..sabahları kalkınca ılık su ve kayısı bence benim işimi gören.. bu sekilde denedin mi pekki?
canım, benim serklajım var asla kabız olmamam gerekiyor dikişlere zarar vermemesi için duphalac hiç işe yaramıyor onun için doktorum dulcolax verdi çok iyi geliyor tavsiye ederim birde bu aralar yeşil erik bana çok iyi geliyor hergün günde 15tane yiyorum ve hergün düzenli olarak çıkabiliyorum. birde günde 3litre su :)
ay yaramıyor melet icimde kayısı ve duphalac agacı cıkacak
canım tavsiyen icin tesekkur ederim.. yine de doktoruma soracagım.. sen de daha iyisindir insallah?
bu arada zeytinyagını ben de cok yedim ekmek de bandım ama olmuyor iste off cıldırıcam Allah dusmanıma vermesin kabızlıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?