2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Arkadaşlar benim de kızım olacakmış bugün öğrendik sonunda :) darısı henüz öğrenememiş arkadaşların başına inşallah,

ne güzel hayırlı olsun darısı başıma inşallah

hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Günaydın ..

Bulantılarım geçti derken Şiddetli mide yanmam ve ekşimem oluyo 1 haftadır var ama bugün arttı sizlerdede oluyomu böle bişey:26:

kızlar günaydınn..ya dün gece sanki ben bebeğimin hareketini hissettimmmsırtüstü yatıyodum kasığımın aşağı tarafında bi şişlik sertlik oldu birden bi değişikti gaz sandım önce ama yokk kesin bebekimdi yaaaaaa çok değişik bişey çok duydulandım

bende hissediyorum sanki ya böyle biranlık yelpaze sallanması gibi

bende geçmiş haftalarda daha çok hissediyordum
geçen haftadan beri hiiç bir şey hissetmiyorum yaa
hiç yokmuş gibi ya 14 cm olmuş hissedilmezmi ki
bazen bişeymi oldu acaba diye korkmuyorum değil yani
doktora sordum hiç hissedemiyorum dedim bundan sonra dedi hissedersin daha dedi
ama yok valla ilk başlarda daha çok hissediyordum

gunaydın sevdecım.. aynen bnde senn gıbyıdm suan hatta rahım gırısımın solunda bı damara kramp gırıyomuş gıbı sancım var.. korkmuyo degılım habıre wc deyım sılıp sılıp duruyorum.. dua edıyorm Rabbım bagıslasn bbeklerımızı...

Günaydın ..

Bulantılarım geçti derken Şiddetli mide yanmam ve ekşimem oluyo 1 haftadır var ama bugün arttı sizlerdede oluyomu böle bişey:26:

evet helenncım b nmde bulantılarm gectı ama şiddetlı mıde yanmm vr bu aylarda oluck dedı dr um ekşıme oluyo maden suyu ıcıyorm gunde 2*3 tane dr um dedı bırde rennie alıyorm tablet ıyı gelıo cnm..

evet helenncım b nmde bulantılarm gectı ama şiddetlı mıde yanmm vr bu aylarda oluck dedı dr um ekşıme oluyo maden suyu ıcıyorm gunde 2*3 tane dr um dedı bırde rennie alıyorm tablet ıyı gelıo cnm..[/QUOTE]

canım akşam doktora gidicem bende sorayım bakalım çok fena bastırıyo bazen sen sordunmu ne zamn geçecekmiş.?

Akşam Oğlumla vuslatımız var
sağlıklı ve iyi olduğunu göreyim bakalım bugün bize neler yapcak dua edin kızlar hepinizi çokk öpüyüruz..

annecikler bebek 6 aydan kucukken yıkamak gercekten de zor oluyor 2 aylık bir bebek annesi olarak bunu soyluyorum. unnadoda da bugun cok kullanıslı bır urun satısta. PUJ (Padç diye okunuyor) Puj Tub, özellikle 0-6 Ay aralığındaki çocukları yıkarken en büyük sıkıntı olan elden kayma, tutulamama sıkıntısını ortadan kaldırmaya yönelik tasarlanmış bir ürün. Hemen hemen tüm lavabolara uymakta ve bebeğin rahat yıkanmasını sağlamakta.. Çok yumuşak ve kaymayan bir materyalden üretilmiş. benim bebeğim 3. ayını dolduramk uzere ben gec kesfettım ne yazıkkı bu urunu 6. ayın sonuna kadar kullanılabiliyormus. barı sız faydalanın. bir göz atın unnado sıtesone. hala uye olmayan varsa ozelden email adresını bırakırsa davetıye yollayabilirim... ayrıca lansinoh ürünleri indirimi için de bugun son gunmus..

Merhaba arkadaşlar hepinize vede bebişleree tabi ki :)
öncelikle hepinizin Kandili Mübarek Olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşaallah...
Bu mübarek günde en büyük duam inşaallah zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımza alıp mis kokularını duyarız Rabbim onları muhafaza etsin
hepinizi öpüyorum....

Akşam Oğlumla vuslatımız var
sağlıklı ve iyi olduğunu göreyim bakalım bugün bize neler yapcak dua edin kızlar hepinizi çokk öpüyüruz..

dualarımız seninle.akşam boyunun kaç cm olduğunu söylermisin bizede ben çok merak ediyorum bu günlerde boyut olarak ne kadar olur diye.benim randevum pazartesi meraktan ölcem

kayısı işe yaramıyormu Lunacım..sabahları kalkınca ılık su ve kayısı bence benim işimi gören.. bu sekilde denedin mi pekki?
ay yaramıyor melet icimde kayısı ve duphalac agacı cıkacak

canım tavsiyen icin tesekkur ederim.. yine de doktoruma soracagım.. sen de daha iyisindir insallah?

bu arada zeytinyagını ben de cok yedim ekmek de bandım ama olmuyor iste off cıldırıcam Allah dusmanıma vermesin kabızlıgı

Arkadaşlar merhaba bende foruma üye olmuştum ama iş yogunluğu yüzünden bir türlü yazmaya fırsatım olmadı. ALLAH nasip ederse bende kasım annesi olucam bu forumun çok faydasınıda görüyorum. herkese paylaşımları için teşekkürler.

bu arada kabızlık probelemi yaşayan arkadaşlar bende aynı sıkıntıyı çektim. ta ki günde iki ara öğünümde yeşil erik yemeye başlayana kadar. çok iyi geldi hepinize tavsiye ederim..

bol su içmelisin .. bide wcde vakit gecirmelisin ben bi kitabın 20 sayfasını okuyacak kadar zaman gecirdiğimi hatırlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…