2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bu arada kabızlık probelemi yaşayan arkadaşlar bende aynı sıkıntıyı çektim. ta ki günde iki ara öğünümde yeşil erik yemeye başlayana kadar. çok iyi geldi hepinize tavsiye ederim..
canım erik bir sure sonra migdemi agrıyıtor benim onu bile denedim..

bol su içmelisin .. bide wcde vakit gecirmelisin ben bi kitabın 20 sayfasını okuyacak kadar zaman gecirdiğimi hatırlıyorum..
onu da doktorlar tavsiye etmez ama tatlım bilir misin hemoroid yaparmıs dikkat et..

Amaan neyse kızlar kandil kandil bu konuları konusmayalım benim yuzumden topic cok mesgul oldu cok sagolun vallahi tavsiyeleriniz icin.. Salı gunu kısmetse randevum var danısacagım bunu doktoruma..

Hepinizin kandili mubarek olsun.. Allah dualarımızı kabul etsin..

hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin[/QUOTE]

amin canım inşallah.. teşekkürler ...

erik karın ağrısı yapıyorsa hiç bulaşma ozman, bol bol lifli gıdalar tüket bari en azından sindirimini kolaylaştırır.

arkadaşlar ben çocuk bezi stoklamaya düşünüyorum. marka konusunda kararsızım. sizler ne yaptınız

slm kızlar hayırlı kandiller dualarımızın kabul olması dileğiyle..
lunacım bende ilk zamnalr bişe yiyememekten olmuştu ayy ne zor günlerdi sanırım demir hapı yapıyomuş kabızlığı ben gelecek ay başlıcam daha sen demire başladınmı?

dualarımız seninle.akşam boyunun kaç cm olduğunu söylermisin bizede ben çok merak ediyorum bu günlerde boyut olarak ne kadar olur diye.benim randevum pazartesi meraktan ölcem

sağol cnm tabi sölerim ama ben geç yumurtlamıştım satımı değiştirdi doktorum değişen sata göre 16+3 ama geçen gittiğimde sanırım farkı kapatmaya başlamış yavrum biraz daha büyük gibi duruyodu bakalım akşam görücez..
bu arada 14.haftadan sonra boy ölçmezmiş çoğu doktor kilo önemliymiş öyle duydum cnmm

Son düzenleme:

bu konuda düşünceliyim bi yandan alim diyorum bi yandan hadi aldığım çocuğun tenine uymaz rahatsız ederse diye düşünüyorum ama en azından 1 paket alırım heralde molfix almayı düşünüyorm ben..

evt kızlar ölçülmüyo boy sadece baş ve popo mesafesini ölçebiliyo doktor ben haftasonu gittim çünkü..

bende pişik yapar diye korkuyor. 2 paket prima yeni doğan aldım. prima ilemi devam etsem huggies mi alsam diye düşünüyorum bana sanki prima pişik yapacakmış gibi geliyor.

ben zaten tup bebek tedavisine kadar 7 ay demir tedavisi gordum biraz yukseldi degerlerim cok sukur.. hamileligimin ilk haftalarında yapılan testlerde demirim iyiyidi bakalım simdiki durumlar nasıl doktor henuz bir sey vermedi..

ya kızlar benim doktorum bi enteresan..

bana 16. haftada ne yapılması lazım az cok soyler misiniz.. kısmetse salı gunu 16. haftam randevum o gun

ben sadece folik asit kullanıyorum o kadar..

ne elevit ne demir hapı.. baska neler yapılıyor bi de bu haftalarda?

Son düzenleme:

folik asite devammı ediyosun ben 3. ayda onu bırakıp elevite başladım bazı arkadaşlar aynı zamanda demirede sanırım ama benim değerlerim ii olduğu için 5.ayda başlamamı söyledi doktor.şuan başka bişe kullanmıyorum ben..

devam dedi doktor.. yani sonucta tabii ki o daha iyi bilir ama ben bu magnezyuma falan da baslamak istiyorum..
hep duyuyorum herkes elevit + magnezyum kullanıyor..

benim doktor pek enteresandır.. folik asiti bile ben kendim kullanıyordum diye soyledim de devam et dedi bana vermemisti yani anlayacagınızz

luna bende sadece elevit kullanıyorum benim doktorumda başka bişi vermedi. yapacaklarım yada yapmayacaklarım ile iligli bilgi vermedi. ancak ben ve eşim bişiler sorarsak cevaplıyor. doktorların genelimi böyle yoksa bizimkilerdemi sorun var çözzemedim

cnm prima losyonlu olduğu için çok fena kokuyor.

Ailedeki son 3 bebek (1 ila 3 yaş arası değişen boyutta :)) HUGGIES kullandı çok memnunlar
ben de kesin huggies alcam
ama stok yapmanı önermem prima ii gelmez huggies gelir
huggies pişik yapar can bebe yapmaz hiç belli olmuo bebeklere
elinde kalmasın bez sonra. Onun yerine o paraya her ay bi çeyrek al at kenara

tunaydin kizlar

bugun kandil Regaip kandiliniz mubarek olsun Regaip kandiliyle 3 aylarda baslamis oluyor.cok guzel aylarin icerisinde olacagiz insallah bol,bol dua edelim kuran okuyalim canlarim Rabbim yavrularimizi bize saglikli bir sekilde, kazasiz ,belasiz nasip etsin kucagimiza.Amin.

sevdebilgecigim gecen aksamda benim sol kasigim acaip agridi ve birden karnim sisti Allahim nasip korktum nasil dusugumu yaptigim gunde oyle karnim sismisti.oldum, oldum dirildim resmen sonra yatip uzandim gazim varmis bir sure sonra yok oldu cok sukur.

yubacigim bende senin haftandayken oyle oldum tatlim cok basim donuyordu yataktan kalkamiyordum inan.haftan bitince kendine geleceksin insallah

dun beni hastanemden aradilar MR icin bu aksam MR cekimim var Rabbim bu mubarek gunun yuzu, suyu hurmetine MRim iyi gecse kistimde hic birsey olmasa ne olur.cok korkuyorum kizlar ya kansersemhep iyi pozitif dusunuyorum ama oyle bir durumdada kendimi hazirlikli hissetmem lazim sukunetimi bozmamam lazim Rabbim ne eylerse guzel eyler insallah bendeki dertte dermansiz bi rdert degildir.

dualarinizi eksik etmeyin canlarim.

birde ben ilk defa MR girecegim ne kadar suruyor MR cekimi bilen varmi o tunelin icinde bunalip olmezsem iyidir.Allah korusun.kapali alanlara fobim var benim

birde bebegimle girecegim Allahim insallah bebegime birsey olmaz.

vallahi ben genelinin boyle olmadıgını dusunuyorum sanırım bizimkilerde sorun var...
ne beslenmemle ilgili bir sey soyledi, ne almam gereken vitamin, ne yapılacak testler..

yani ben oraya gitmiskten ilk kan tahlillerimi yaptı, oraya gitmisken aa bugun burası boş dedi ikili tarama testimi yaptı.. yani oyle iste su tarihte sunu yapacaksın , yok bu tarihte bunu yapacaksın yok.. gittigimde ogreniyorum yada kendim soruyorum..

doktorumdan cok memnunum o ayrı , hem de 2 yıllık doktorum Allah icin cok cefamı cekti ama yani baska her seyle ilgili sohbet ediyoruz..

bu arada sigortacının cok pis oyununa geldik kızlar haberiniz olsun dikkat edin..
biz dogum teminatı koydurmustuk policeye +hamilelik rutin kontroller + normal ayakta tedavi teminatım falan var

bu uyanık sigortacı hamilelik rutin kontrolleri dusuk tutmus zaten hamile oldugum gunden itibaren jinekolojik muayeneleri de rutin kontrol teminatıma soktular , ondan sonra kan tahlilleri falan derken benim teminatım bitti kızlar.. kapı gibi ayakta tedavi teminatım sıfır kullanılmamıs halde duruyor dokunamıyorum cunku mecburmus kadın dogum bolumu hamile oldugumu soylemeye.. yani anlayacagını artık her seferinde olmasa da muayenelere cebimden para verecegim.. kan tahlillerime falan da.. yani cok sukur Allah bu gunlerimizi aratmasın ne sıkıntılardan sonra geldi bebisim ama bu sigortacı kadını öldürmek istiyorum!

aman dikkat edin yenileyecekler varsa policelerini.. ayrıca arkadaslar..neredeyse allianz dısında hicbir sigorta ilk 20 gun bebegi sigortalamıyor ve asıl masraflar o zaman ne olur dikkat edin policelerinize.. benim canım cok sıkıldı bu konuyaa

Son düzenleme:

arkadaşım ALLAH yardımcın olsun bu mübarek günlerde dualarınızı esirgemeyin. moralini yüksek tut herzaman her koşulda pozitif olmanı öneririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…