- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.981
gunaydın sevdecım.. aynen bnde senn gıbyıdm suan hatta rahım gırısımın solunda bı damara kramp gırıyomuş gıbı sancım var.. korkmuyo degılım habıre wc deyım sılıp sılıp duruyorum.. dua edıyorm Rabbım bagıslasn bbeklerımızı...
evet helenncım b nmde bulantılarm gectı ama şiddetlı mıde yanmm vr bu aylarda oluck dedı dr um ekşıme oluyo maden suyu ıcıyorm gunde 2*3 tane dr um dedı bırde rennie alıyorm tablet ıyı gelıo cnm..
vallahi ben genelinin boyle olmadıgını dusunuyorum sanırım bizimkilerde sorun var...
ne beslenmemle ilgili bir sey soyledi, ne almam gereken vitamin, ne yapılacak testler..
yani ben oraya gitmiskten ilk kan tahlillerimi yaptı, oraya gitmisken aa bugun burası boş dedi ikili tarama testimi yaptı.. yani oyle iste su tarihte sunu yapacaksın , yok bu tarihte bunu yapacaksın yok.. gittigimde ogreniyorum yada kendim soruyorum..
doktorumdan cok memnunum o ayrı , hem de 2 yıllık doktorum Allah icin cok cefamı cekti ama yani baska her seyle ilgili sohbet ediyoruz..
bu arada sigortacının cok pis oyununa geldik kızlar haberiniz olsun dikkat edin..
biz dogum teminatı koydurmustuk policeye +hamilelik rutin kontroller + normal ayakta tedavi teminatım falan var
bu uyanık sigortacı hamilelik rutin kontrolleri dusuk tutmus zaten hamile oldugum gunden itibaren jinekolojik muayeneleri de rutin kontrol teminatıma soktular , ondan sonra kan tahlilleri falan derken benim teminatım bitti kızlar.. kapı gibi ayakta tedavi teminatım sıfır kullanılmamıs halde duruyor dokunamıyorum cunku mecburmus kadın dogum bolumu hamile oldugumu soylemeye.. yani anlayacagını artık her seferinde olmasa da muayenelere cebimden para verecegim.. kan tahlillerime falan da.. yani cok sukur Allah bu gunlerimizi aratmasın ne sıkıntılardan sonra geldi bebisimama bu sigortacı kadını öldürmek istiyorum!
aman dikkat edin yenileyecekler varsa policelerini.. ayrıca arkadaslar..neredeyse allianz dısında hicbir sigorta ilk 20 gun bebegi sigortalamıyor ve asıl masraflar o zaman ne olur dikkat edin policelerinize.. benim canım cok sıkıldı bu konuyaa
Kubi bu msjı okuyunca biran ismimi bildiğini düşündüm sonradan jetonum düştü :)) benim ismim de rana :)
ekledim cnmkubi beni de ekler misin
sat 14.02.2011 15. haftadayım mersindeyim yaş 32 cisiyet belli değil tahmini doğum 20 kasım falan
ayy kubicim ne sabırlısın maşAllah, doktor biraz mıncaklasın karnını ya, yazık değil mi bu cici anneye
evet ya hic sorma bir o tarafa bir bu tarafa donmekden uyuyamiyorum bile arkasi uzeri yatdigimda belim agriyor:44::44: sola yatmak sartmis hamilelikte
ya ben de hiç balık yemiyorum acaba bende mi alsam :26: çarşamba doktora gidicem sorım bakımnew life eda daily balık yağı kullanıyorum cnm
hoş geldin cnm ekledim hemencikBu arada canım benim de 16.hafta, yaş 27, sat 11.02.2011, İzmir , tahmini doğum 15 Kasım :)
son adet 3 şubat canım
bu arada bende 3 doz olucanı söyledim
yarın sabah cinsiyetini öğreneceğizzzzzz :))
SLM GÜZEL ANNELER BENİDE ARANIZA ALIRMISINIZ BENDE KASIM ANNESİ OLACAĞIM İNŞ.İKİNCİ BEBİŞİMİ BEKLİYORUM
slm güzel anneler benide aranıza alırmısınız bende kasım annesi olacağım inş.ikinci bebişimi bekliyorum
SLM GÜZEL ANNELER BENİDE ARANIZA ALIRMISINIZ BENDE KASIM ANNESİ OLACAĞIM İNŞ.İKİNCİ BEBİŞİMİ BEKLİYORUM
hoşgeldin cnm benim allah kucağına almayı nasip etsin
selam arkadaşlar cinsiyetini öğrenen herkese hayırlı olsun darısı başıma olsun:)
benim ağzımda yara çıktı bi 10 gün felan tekrarladı yaralar doktora sordum kan tahlili istedi bugün verdim bakalım sonuç yarın çıkıcak demir eksikliğinden olabiliyor ama sen elevit içiyorsun onun içinde var ama kan sonuçlarına göre ekleme yaparız dedi. aranızda ağız yarası çıkan var mı hamilelikte vitamin eksikliğinden oluyormuş.
hoşbuldum kubicim amin inş.hepimiz hayırlı sağlıklı kavuşuruz bebişlere nasılsın cinsiyet tam belli değil heralde:26:
Evt ya göstermiyo kendini ama % 80 kız dedi bende ekledim listeye ilk sayfamızda listemiz var Inşallah gu gelicek çarşamba öğrenicem inşallah kutu kutu çikolata yicem şimdi bile tekmeliyo ama doktorun yanında uyuyo Senin belli oldumu cnm :26:
kızlar ben sizden erken hissettiğim için yer değişmesini bile hissediyorum içim bir tuhaf oluyo kafası şuan soltarafımda ayaklarıda sağ tarafımdasağıma hızlı vuruyo ayaklarıyla soluma yavaş eli nazik herade dokunup geçiyo çok hareketli mahşallah darısı sizlere olsun kardeşlerim heleki bişey yemeye başladıysam tmm hiç durmuyo bir kere ayy deyip duruyom
yok canım belli olmadı 12+4de gitmiştim doktor belli değil demişti cumartesi tekrar gideceğim 14+4olacak inş.belli olur sabırsızlanıyorum cinsiyet önemli değil ama insan meraklanıyo ben daha çikolata yiyemiyorum bulantılar tam geçmedi zorla yiyim bari giderken
evet helenncım b nmde bulantılarm gectı ama şiddetlı mıde yanmm vr bu aylarda oluck dedı dr um ekşıme oluyo maden suyu ıcıyorm gunde 2*3 tane dr um dedı bırde rennie alıyorm tablet ıyı gelıo cnm..
ayy cnm benim bulantıların devam mı ediyo allah yardımcı olsun ben çok zor atlattım günde 2 defa çıkarıyodum çok zor çeken bilir vallainşallah geçer ama sen savaş canım sen yee gerçekdende yedikçe daha çabuk geçiyo sakın aç kalma atıştır uzan hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?