2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Canım ben düne göre daha iyiyim ama geçmedi hala karın ağrım. Dediğin gibi kramp şeklinde geliyor bazen. Dün gaz sancısı mı diye düşündüm ama bu sabahtan beri hiç gaz sancım yok, ama karnım böyle şiş gibi, ağrıyor, adet sancısına da benzemiyor. Korktum dünden beri. Azaldı bugün çok şükür. Azalmasaydı doktora gidecektim. Dinleniyorum. İnşallah bebişlerimiz iyidir. Rabbim korusun onları.

Bu arada herkesin Kandili mübarek olsun. Bu üç aylarda bol bol dua etmek gerek. Hem bebişlerimize, hem ailemize, hem bebek isteyen bütün arkadaşlarımıza, Allah herkesin gönlünün muradını versin. Dualarımızı kabul etsin.

ya bende istiyorum böle herşeyi ayrıntılıanlatsın ama benimkide öle değil doktorum ii benimde ama buyönünü sevmiyorum arkadaşımın doktoru herşeyi detaylı anlatıyomuş çok hoşuma gidiyo ne yicek,ne içecek kullanacağı kremlere kadar ama bizimki hiç maalesf..

Kubi bu msjı okuyunca biran ismimi bildiğini düşündüm sonradan jetonum düştü :)) benim ismim de rana :)
kız rana ismi güzel huylu oluyomu anlat bana kendini şaka canım şaka eşim istemiyo malesef benim istediğim isimleri
kubi beni de ekler misin
sat 14.02.2011 15. haftadayım mersindeyim yaş 32 cisiyet belli değil tahmini doğum 20 kasım falan
ekledim cnm hoşgeldin aramııza
ayy kubicim ne sabırlısın maşAllah, doktor biraz mıncaklasın karnını ya, yazık değil mi bu cici anneye

ay evt yaa elindeki alettle birkez vurdu ama tık yok 3 seferden beri uyuyo doktora girince çıkıncada bir tekme atıyo bizim civcan

SLM GÜZEL ANNELER BENİDE ARANIZA ALIRMISINIZ BENDE KASIM ANNESİ OLACAĞIM İNŞ.İKİNCİ BEBİŞİMİ BEKLİYORUM

selam arkadaşlar cinsiyetini öğrenen herkese hayırlı olsun darısı başıma olsun:)
benim ağzımda yara çıktı bi 10 gün felan tekrarladı yaralar doktora sordum kan tahlili istedi bugün verdim bakalım sonuç yarın çıkıcak demir eksikliğinden olabiliyor ama sen elevit içiyorsun onun içinde var ama kan sonuçlarına göre ekleme yaparız dedi. aranızda ağız yarası çıkan var mı hamilelikte vitamin eksikliğinden oluyormuş.

evet ya hic sorma bir o tarafa bir bu tarafa donmekden uyuyamiyorum bile arkasi uzeri yatdigimda belim agriyor:44::44: sola yatmak sartmis hamilelikte

evt yeterli oksijen için sol taraf daha uygunmuş ama sürekli sabit yatamayanlardanım ben şimdiden böleyse bakalım daha 5 ayımız var allah yardımcımız olsun şimdiden geceleri uyutmamaya alıştırıcaz bücürükler

new life eda daily balık yağı kullanıyorum cnm
ya ben de hiç balık yemiyorum acaba bende mi alsam :26: çarşamba doktora gidicem sorım bakım
Bu arada canım benim de 16.hafta, yaş 27, sat 11.02.2011, İzmir , tahmini doğum 15 Kasım :)
hoş geldin cnm ekledim hemencik
son adet 3 şubat canım

bu arada bende 3 doz olucanı söyledim
bende söledim hemşireye ama hııı dedi vurdu bişeyler kolum acayip şiş
yarın sabah cinsiyetini öğreneceğizzzzzz :))

canım bol bol çikolata ye inşallah belli olur

çok geçmiş olsun evt cnm hamilelikde bütün hastalıklar çıkarmış benimde 20 lik dişim çıkıyodu ama çokdan durmuşdu bir hamile kaldım ağzım yara oldu diş etlerim yemek yiyemedim ama gargara sağolsun 2 gün kullandım sonuç pozitif yemek yiyebiliyorum gerisini unuttum gargara yapmayı şimdi aklıma getirdin

hoşbuldum kubicim amin inş.hepimiz hayırlı sağlıklı kavuşuruz bebişlere nasılsın cinsiyet tam belli değil heralde:26:

evt ya göstermiyo kendini ama % 80 kız dedi bende ekledim listeye ilk sayfamızda listemiz var inşallah gu gelicek çarşamba öğrenicem inşallah kutu kutu çikolata yicem şimdi bile tekmeliyo ama doktorun yanında uyuyo senin belli oldumu cnm :26:

yok canım belli olmadı 12+4de gitmiştim doktor belli değil demişti cumartesi tekrar gideceğim 14+4olacak inş.belli olur sabırsızlanıyorum cinsiyet önemli değil ama insan meraklanıyo ben daha çikolata yiyemiyorum bulantılar tam geçmedi zorla yiyim bari giderken

kızlar ben sizden erken hissettiğim için yer değişmesini bile hissediyorum içim bir tuhaf oluyo kafası şuan soltarafımda ayaklarıda sağ tarafımda sağıma hızlı vuruyo ayaklarıyla soluma yavaş eli nazik herade dokunup geçiyo çok hareketli mahşallah darısı sizlere olsun kardeşlerim heleki bişey yemeye başladıysam tmm hiç durmuyo bir kere ayy deyip duruyom

OHHHHHHH MAŞALLAHDARISI BİZLERE GÜZEL Bİ DUYGU GERÇEKTEN ONUN KIPIRDAMASI BENDE SÜREKLİ ELİM KARNIMDA DİNLİYORUM AMA NAFİLE HİSSTMİYORUM OYSA ULTRASONDA GÖRDÜM NASIL KIPIR KIPIR İNŞ.YAKINDA BİZLERDE HİSSEDERİZ

ayy cnm benim bulantıların devam mı ediyo allah yardımcı olsun ben çok zor atlattım günde 2 defa çıkarıyodum çok zor çeken bilir valla inşallah geçer ama sen savaş canım sen yee gerçekdende yedikçe daha çabuk geçiyo sakın aç kalma atıştır uzan hemen

evet helenncım b nmde bulantılarm gectı ama şiddetlı mıde yanmm vr bu aylarda oluck dedı dr um ekşıme oluyo maden suyu ıcıyorm gunde 2*3 tane dr um dedı bırde rennie alıyorm tablet ıyı gelıo cnm..

canım akşam doktora gidicem bende sorayım bakalım çok fena bastırıyo bazen sen sordunmu ne zamn geçecekmiş.?[/QUOTE]

evet sordum kımınde 9 ay surdugu olur dedı ozellıkle erkek bebekler mıdeye baskı yaparlar dedı hanı kızlar genelle asagıda tasndıgı ıcın.. hanı bıde derlerya saclanırmış dıye ne bılım batıla ınanakmı bılemedm şimdı..

Bu arada herkezin kandili mübarek olsun rabbim hayırlar versin dualarınızı kabul eylesin inş.amin

SAĞOL CANIM BENİM EVET GEÇMEDİ SONGÜNLERDE BİRAZ RAHATLADIM AMA TAM GEÇMEDİ BENİM İSTİFRAM OLMUYO CANIM SÜREKLİ BULANIYO DÖNÜYO MİDEM AMA İÇERDE DOKTOR O EN KÖTÜSÜ DEDİ ÇIKARSAN RAHATLARSIN İLK HAMİLELİĞİMDEDE ÖLE OLMUŞTU HAYIRLISI OLSUN BEBİŞİM İYİ OLSUNDA NASILSA GEÇER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…